Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

rozyczka18_34

ta ksiąka wyszłą z tydzień temu:) moża zamóić na ich stronie.
Last week's issue of Kerrang! Magazine (issue #1346) features some of Jared's most notable quotations over the years. Check out the page feature in Kerrang! Magazine.- wiecie o jaki cytat chodzi?

benita1116

a jesi chodzi o ten wywiad to też mi sie nie podobał,był beznadziejny a specjalnie wyszłam wcześniej z zajęć i tydzień w poniedziałek też wyszłam wcześniej a nie było:/

benita1116

najfajniejsze w tym wywiadzie jest to że Tomo tyle gadał <3 szkoda że Shann się nie odzywał za dużo, ale za to ja słuchałam pytań prezenterki, to na większości: facepalm... tragedy !

benita1116

Dzięki za odpowiedz ;)
Co do tego wywiadu to co ta baba ma w bani /?!
Nie wiem! Ale Tomo rzeczywiście się rozgadał, a Shannimal jak zwykle "olewka" ;)

rozyczka18_34

jej dziewczyny, ale się uczepiłyście tej Kasieńki ;> wiecie co przez was przemawia? ZAZDROŚĆ!! buhaha ]:->
nie no żartuję :*
Shannon rzeczywiście jakoś olewa te wywiady, szkoda...

madzja90

o tak też bym chciała być taka zajebista jak ona i tak zajebiście jąkać się po angielsku i dodam, że chciałabym także tak zajebiście spieprzyć wywiad z zajebistym zespołem :(( to sum up, i would like to add that VIVIA POŁLSKA RULEZZ

FallenGirl.

oł je bejbe! tylko nie denerwuj się za bardzo:D

madzja90

ok ok postaram się ;D

użytkownik usunięty
FallenGirl.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zf7i79mQt-o

powie mi ktoś o co chodzi? :O nie ogarniam go.

a czego nie rozumiesz?? xD

użytkownik usunięty
seniorita19

tego stanika czy cokolwiek to jest.

aaa no tak... stanik, krawat i zielone dresy, nie martw się ja tego człowieka w ogóle już nie poznaje.... wydaje mi się, że to ma związek z jego wypowiedzią, że każdy ma w sobie coś z drugiej płci xD i powiedzieć, że kiedyś był "normalniejszy"

seniorita19

Dziubki, to była YUPPIE/PREPPY THEME NIGHT :)

oluskaa

hahahaha co za wdzianko xD super koszula nie ma co xD a stanika nie powinien nosić jak nie ma na co. za młody jest, jeszcze ma czas.

madzja90

No tak ale jak oglądałam zdjęcia z początku koncertu to on tego stanika jeszcze nie miał może ktoś mu go podrzucił na scenę a on postanowił dopasować to do swojego stroju/?
Jak by nie było powinien wybrać trochę w innym odcieniu bo mu do bluzeczki nie pasował;)

rozyczka18_34

każdy wie, że do różowej koszuli nie zakłada się czarnego stanika:P jeszcze sporo musi się nauczyć Dżej :D

madzja90

Oj sporo sporo ;)
A po drugie to się wybiera staniek w swoim rozmiarze ;)
Bo ten to tak jakby lekko za duży był <haha>

seniorita19

ojjj nie mógł chyba znaleźć dobrego rozmiaru :(( też mam ten problem.. ahh to przeznaczenie, alboo.. nie jestem osobnikiem płci żeńskiej ;/

FallenGirl.

oj Fallen, chyba byś zauważyła to trochę wcześniej i to bynajmniej nie przez zły rozmiar stanika ;)
więc... stawiam na przeznaczenie xD

madzja90

ahh tak myślałam <3 dzięki Tobie znowu chce mi się żyć !

FallenGirl.

zawsze do usług :D

Priscilla22

My dear Family,
Spis ludności przeprowadzony....
Jest nas tutaj aż 46 wyznawców marsjańskiego kultu.... I'm so proud of us

seniorita19

o ja ależ zaszaleliśmy kochani zbieramy się ;) Pozdrawiam Was Marsjanie;*** Moi drodzy odkąd założyłam ten temat poznałam wielu super ludzi poznałam najlepsza przyjaciółkę zaglądam tutaj codziennie tutaj panuje taka rodzinna atmosfera miło jest sobie popisać z ludźmi o podobnych zainteresowaniach;) wiem że znajdą się zawsze jacyś anty-fani którzy się tutaj ośmieszają pisząc ciągle to samo jak już raz wyrazili swoje zdanie. Jestem szalenie zadowolona że założyłam tutaj profil!! ;)

Priscilla22

A ja jestem ci bardzo wdzięczna ;)
I cóż mam tylko nadzieję, ze znajdę więcej czasu na pisanie ;)
A anty -fanami nie ma się co przejmować bo to są ludzie, którzy zamiast zachować swoje zdanie dla siebie wyżywają się na nas bo nie mają co robić ;] ;*

rozyczka18_34

dzięki;* cieszę się że piszesz;) a oprócz Marsów co jeszcze słuchasz? ja teraz Papa Roach, MCR i ostatnio nawet Maroon 5 <Revenge kochanie zaraziłaś mnie;p> ;p

Priscilla22

Ja ogólnie kręcę się wśród rocka i metalu ostatnio słuchałam grupy White Lies która wpadła mi w ucho i nie chce wypaść ;)
Lubie też Nightwisha, Epice, Evanescence , Pain of Salvation bo to fajne zespoły metalowe.
The Rasmus i HIM są to zespoły których słucham od lat to od nich zaczęła się moja przygoda z "taką" muzyką.
Led Zeppelin, Green Day , System of a Down .... ..

Szczerze mówiąc dużo tego jest a ja po prostu żyje muzyką więc ciągle znajduje nowe zespoły i piosenki.

Ale Marsi zostają jako pierwsi w tym zestawieniu ;] ;)

Priscilla22

http://www.youtube.com/watch?v=V-qiYuzeD2w&feature=related

HAHAHAHAHA HAHAHAH HAHA HA LMFAO!

1. laski są popier.d.olone, ja się dziwię, że one jeszcze płuca mają. klepią, biją Dżeja, jeszcze troche i by mu łapsko wyrwały od tego trzepania nim. (kufa, nie wiem, może ja jestem jakaś inna, że mnie to aż tak nie rusza, ale wolałabym jednak, żeby pozostał w jednym kawałku)
2. Dziadu widocznie to lubi hahaha

oluskaa

o mój Boże... no nie mam pytań, co za szaleństwo xD
1. bez kitu są popier... też bym się podjarała, jakbym z bliska Dżarka zobaczyła, ale bez przesady... a tamte od koszulki pewnie jeszcze długo się szarpały, żeby sobie wyrwać kawałek szmaty dla siebie. kto by nie chciał mieć zapoconego fragmentu materiału, achh.
2. szkoda, że mu spodni nie ściągnęły jak przechodził, jeszcze bardziej by mu się to podobało:P

oluskaa

Jesus Christ Fg are everywhere...
kurcze to się ciągło jak flaki z olejem, zero entuzjazmu

oluskaa

Wow ..... jejku ale się rzuciły !
haha no cóż jeśli jemu to nie przeszkadza.....
Ja bym sie tak nie rzuciła na niego jak one .......

rozyczka18_34

jasne, że mu nie przeszkadza:D wyobraź sobie, że Ciebie ludzie wielbią tak, że zrywają z Ciebie ubrania:D to musi być niesamowite uczucie xD

madzja90

no cóż zależy jakie byłyby te ubrania ......ale on ma tyle kasy ze go stać na dużo więcej takich ubrań ;)
No cóż jestem na tak byleby mi tylko bieliznę zostawili ;]

Priscilla22

http://img62.imageshack.us/img62/6421/274018.jpg

a tutaj jeszcze (coby wam wieczór umilić) zdjęcie panów z YUPPIE/PREPPY NIGHT. haha kocham Tomo w tym stroju <3

szkoda, że u nas taki temat był, a nie inny. marzy mi się doctor/medical night - co za pole do popisu! fartuchy i wszelkie takie rzeczy można naprawdę za małą kasę zdobyć no i przede wszystkim jest to ŁATWO zdobyć i pewnie większość byłaby wówczas świetnie przebrana :)

oluskaa

nooooooo ;o cudownyy temat i nareszcie dżej wygląda jak człowiek, powinien częściej tak chodzić ubrany ! ja mam akurat parę ciuchów które idealnie by pasowały do tego tematu... ahh...

oluskaa

haha no Tomo świetnie wygląda, jeszcze ta poza xD

właśnie, medical night byłoby super:D powiedzmy, że uszedłby mój fartuch z laboratoriów, więc nie musiałabym się zbytnio wykosztowywać:D (jeśli istnieje taki słowo w ogóle)
chociaż, koszulka polo i sweterek na plecy tez by się znalazł w mojej szafie... szkoda, szkoda...

madzja90

co trzeba zrobić, żeby należeć do polskiego Echelonu? Bo administrator już któryś raz mnie odrzuca...a zalezy mi na tym.

takiesobiecos

eeee? jaki administrator? o co kaman w ogóle.

takiesobiecos

należy kupić sobie magazyn '13' z plakatem Jareda (nie zespołu, a semgo wokalisty) rozebrać się, pstryknąć focię (koniecznie taką z góry) z owym plakatem (najlepiej całując Jareda w usta) i przesłać na maila sweet_idiotka@poczta.fm. tam odpowiedni ludzie zweryfikują twoją tożsamość oraz odbędzie się dyskusja nt. twojej przynależności do polskiego echelonu. nic bardziej prostszego.

oluskaa

chodzi mi o forum a mianowicie : http://www.polishechelon.pl/
nieważne.

bardzo dziekuję za taką "ambitną" odpowiedź. zapytałam się o to, bo ciekawi mnie ta sprawa, jestem w tym całkiem nowa. zacznijmy od tego, że ja nikogo nie wyzywam ale widzę, że niektórzy sa baaaaardzo ograniczeni i mało inteligentni.

takiesobiecos

po pierwsze to trzeba było od razu napisać, że chodzi o owe forum. a nie ciskać się, gdy odpowiedziałam w sposób adekwatny do twojego zapytania. z tego twojego 'polskiego echelonu' nie można było dużo wynioskować. a raczej tylko to, że twoje zainteresowanie zespołem nie jest zbyt wielkie i mało wiesz, skoro sądzisz, że przynależność do echelonu jest weryfikowana przez kogokolwiek. magia internetu polega na tym, że wszystko należy wyjaśniać (jeśli chce się być dobrze zrozumianym), a nie walić grypsami na prawo i lewo, niestety.

oluskaa

może i masz rację, niedokładnie się wyraziłam, ale to nie znaczy, że trzeba komuś tak ciskać.
mogłabym uzyskac odpowiedź? bo naprawdę jestem w tym nowa, zespołu zaczęłam słuchac całkiem niedawno, chyba musiałam do niego trochę dorosnąć, żeby tak naprawdę zrozumieć ich teksty, bo nie lubię słuchac muzyki, która nic dla mnie nie znaczy.

takiesobiecos

nie wiem, co należy zrobić, nie należę do tego forum. słyszałam o nim różne opinie, zazwyczaj były one dość niepochlebne.

takiesobiecos

a nawet nie próbowałam się tam dostać, ale skoro to forum to nie wystarczy zwykła rejestracja?
Oluchy porada była żartem (mam nadzieję, bo jeśli nie, to złą gazetę kupiłam >.<)

madzja90

kurcze, to może jednak 'Bravo Girl' było hm.. naciągnęłam cię na dodatkowe koszty, ajm sory!

boooże, ileż to już razy słyszałam pytanie 'co zrobić, by należeć do echelonu'? no nic innego jak wziąć ślub z Dżejem, żeby dostać się do jego rodziny.

oluskaa

nie rozumiem Cię.
jestem ciekawa na czym to polega i tyle.

widzę, że każda nowa osoba jest traktowana jako osoba, która kocha tylko 'Dżeja'.
Chyba nie warto. Trochę żałuję, że napisałam, bo jak na razie rozmowa na poziomie to to nie jest.

takiesobiecos

tylko spokojnie:D
z tego co ja się ogarniam i jak to rozumiem to Echelonem jesteś albo nie. nie ma zapisów czy coś takiego. a forum działa chyba jak forum, skoro coś Cię odrzuca to musi być wina (uwaga, nie znam się) serwera (?) spróbuj może jeszcze raz, albo napisz do nich i spytaj o co się rozchodzi.

takiesobiecos

akurat powyższa wypowiedź nie była kierowana do nikogo osobiście, spokojnie. często sobie tutaj podśmiech.ujki takie robimy :)

nie, nie każda nowa osoba jest trakowana jak ta, ktora kocha tylko Dziada. jak sama napisałaś - jesteś nowa w tym temacie. ale gdybyś dzien w dzien spotykala sie z naprawde durnymi pytaniami/wypowiedziami również byłabyś nieco wyczulona. przepraszam, jeśli moje nieco sarkastyczne podejście do sprawy cię uraziło. ale naprawdę, twoje pytanie zabrzmiało jak tych fangirlsów, które kiedyś gdzieś usłyszały z ust Dziada 'Echelon' i teraz próbują skumać, w jaki to sposob mozna się w nim znaleźć :)

oluskaa

nie jestem z tych, w żadnym wypadku :)

to nie była wina serwera, tlyko administratora, który nie wiem dlaczego mnie odrzucił, ale skoro mówicie, że chyba nie warto to już nie próbuję. jestem zachwycona tym zespołem i chcę po prostu "wchłaniać" wszystko.

trochę tak zabrzmiało, bo niestety przez szklany ekran nie da sie odróżnić, czy ktoś żartuje, czy nie i dlatego moje wypowiedzi były takie a nie inne, tez przepraszam.

takiesobiecos

w takim razie rozejm, dajmy sobie raz po pysku i z głowy :D

ja jestem zarejestrowana na forum 30sekunddomarsa.fora.pl i jestem zadowolona :) dziewczyny są sympatyczne, dużo się dzieję, znajdzie się tam mnóstwo ciekawych rzeczy i osoby, które dopiero zaczęły interesować się zespołem na pewno mogą się dużo dowiedzieć o poszczególnych członkach czy twórczości marsów. nie robię tu za reklamę, a po prostu polecam z własnego doświadczenia :)

oluskaa

haha, ok, kwita :)

zarejestrowałam się :)