szybciej bym się spodziewał, że mnie Papieżem ogłoszą niż za ten film van Damme dostanie nominacje:) ciekaw jestem, kto w ogóle wręcza te nominacje:)?
tak:) pieniężny:) ooo:) to jak w Mikołaja to ja Poproszę serię na DVD "Policjantów z Miami" jak jest :D i filmami z Van Damme też nie pogardzę;)
MacGyver hahaha
Siedzi MacGyver zamknięty w piwnicy i mówi do kolegi masz gumke od majtek?? nie mam!!! no trudno!! helikoptera nie zrobimy!! haha
Karoman4 ale lepiej się nie odzywać bo wiesz, zaraz usłyszymy że kij w mrowisko wkładamy i dalej ciągniemy temat ;)
Dzisiaj ściągnełem sobie TC 2000 z Bilem i Bolo .Dawno tego nie ogladałem ,lubie takie B-klasowe napierdalanki
ja sobie ostatnio to oglądałem :) również ubie takie B-klasowe napierdalanki
przypomniałem se ostatnio "Bez odwrotu 2" nie dorównuje jedynce ale i tak fajnie się ogląda. najlepsza postać to chyba była Cynthia i Matthias
Co ? Moim zdaniem o wiele lepsza od pierwszej cześci ,choć mogę się trochę mylić bo 1 czesc dawno to ogladałem .Ale 2 była świetna ,najlepsza akcja z minchami : Zaraz po was przyśle chelikopter ,-Musiałeś być w poprzednim życiu złym człowiekiem ,Co ? Bo właśnie zostałeś wpisany na listę gatunków zagrożony wyginieciem i buch z noża w gardło ,albo walka finałowa z Mathiasem ,coś niesamowitego ,lali się jak poj*ebani ,Mathias się nie pierd*olił walił wszystkim co popadnie ,stołami ,obrażami ,itp Po prostu rewelka .
Widzisz każdy ma inny gust, przypomnij se. Albo dobre było jak Scott Wylde pyta się w helikopterze "o co tu chodzi ?" a ten Mac Jarvis odpowiada "Jest wnerwiona bo jej nie zerżnąłem" :)
Wiem ale za póżno już .Rano muszę predko wstać bo do pracy .Właśnie kończę ogladać Cyborga z Van Damme .Znalazłem na you tube z lektorem .A film i Van Damme rewelacja !!! Klimat upadku aż sączy z ekranu ,Van Damme młody ,sprawny i pełen wigoru prezentuje swoje najlepsze uderzenia oraz słynne szpagaty .Piękna seksowna kobieta u jego boku ,wiele ciekawych niezapomnianych scen jak np Ukrzyżowanie ,scena z nożem w bućie ,szpagat w podzemiach kanalizacyjnych ,akcja w studni itp No i ten główny czarny charkter ,jeden z najlepszych w histori B-klasowego kina akcji .A czy to prawda że jak Van Damme w Niezniszczalnych 2 zdjoł przed walką z Stallone swoje czarne okulary i była pokazane jego zwłowrogie spojrzenie to było to nawiążanie do Cyborga ? Ja myśle że tak A jak ty uważasz Mateuszu ?
Tak się zajarałem dzisiaj tym Cyborgiem że muszę podnieść ocenę temu filmowi ,jak i Van Damowi ! Seagalowi też podniosię za to że go wszyscy tak atakują !
Spoko rozumiem cie ja też nie oglądałem wczoraj. tak Cyborg nie jest tam jakimś zwykłym filmem. Został zrobiony tak myślę że jak miał być (wiesz o co mi chodzi) i dzięki klimatu BRUDNEGO KLIMATU film naprawdę świetnie się ogląda. Co do tego nawiązania to spokojne musiał bym se film bo oglądałem go ostatni raz z 2 lata temu odświeżyć.
Pamiętam jak se chciałem kupić wydanie z NIEZIEMSKIEJ KOLEKCJI S-F również w niej biły takie przeboje jak "Terminator" był nawet "Władca wszechświata" (pamiętasz jeszcze ten film ?)
o znalazłem przeczytaj sobie http://polki.pl/viva_exclusive_artykul,10009844.html .
Bo o tym nawiażaniu to pisał autor w materiale co dałem na forum Niezniszczalnych 3 .Ale zeczywiśćie jak Van Damme zdejmuje te okulary przed walką z Stallone i ma ten zimny wzrok , tak samo jak Fender zdejmuje podczas burzy okulary przed walką z Van Damme w finałowej walce to bardzo podobnie podobnie to wyglada .Zresztą zauważ że w Niezniszczalnych 2 jest też jedna scena z udziałem Van Damma która też może (Ale nie musi ) nawiążuję do Cyborga .A mianowicie wtedy kiedy Van Damme za pomocą kopniaka wbija nóż w Liama i zabija go .W Cyborgu też jest scena kiedy Van Damme ma ukryty nóż w bucie i za pomocą niesamowitego kopnika podcina gardło jednemu z piratów .Czy to tylko przypadek ? Kto wie .A jesli przyjmując teże że Van Damme w Niezniszczalnych 2 nie nawiązał do Cyborga to do jakiego swojego filmu ? Arni nawiążał do Terminatora ,Sylwek -Rambo ,Bruce -Szklana Pułapka ,Chuck -Samotny Wilk ,Lundgren -Studia i doktorat chemi itp W tym tekscie też pisał autor że jak jechali samochodem to jak Lundgren ostrzył nóż to było nawiążanie do Czerwonego Skorpiona .Trzeba to wszystko posprawdzać i jeszcze raz przeanalizować