Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

szybciej bym się spodziewał, że mnie Papieżem ogłoszą niż za ten film van Damme dostanie nominacje:) ciekaw jestem, kto w ogóle wręcza te nominacje:)?

Chunk

wręcz świetne ale się ubawiłam.. w Twoim stylu :)

Olin86

jestem do dyspozycji :D :P

użytkownik usunięty
Olin86

Pamietaj. Nie pomyl garnka z patelnia.

Teraz tu przylazłeś?

użytkownik usunięty
karoman4

A gdzie wczesniej mnie widziales?

Obserwuję, jak co jakiś czas rozsiewasz ten trolling.

użytkownik usunięty
karoman4

Hmmm. Nie moglem sie powstrzymac od tego szowinistycznego podlego zartu. Wybacz

Żart to będziesz miał jutro.

użytkownik usunięty
karoman4

Spokojnie. Konsern Toyota juz zadbal o nasze bezpieczenstwo.

użytkownik usunięty

koncern. viva mozliwosc edycji postow

A ja myślałam, że Noe przypłynie do nas swoją arką.

karoman4

mnie nie zalało a Was:)??

Chunk

Mnie zalało tydzień temu, a dziś wyczyściło portfel.

karoman4

no tak:) znamy ten problem:)

Chunk

Jaki problem, pieniężny? Ja dziś oskubałam się z grosza, bo bawię się w Mikołaja.

karoman4

tak:) pieniężny:) ooo:) to jak w Mikołaja to ja Poproszę serię na DVD "Policjantów z Miami" jak jest :D i filmami z Van Damme też nie pogardzę;)

Chunk

a tak z ciekawości:) Twój avatar z Brucem Willisem jest robiony jakimś programem:)?

Chunk

Nie wiem. Znalazłam taki gotowy w grafikach google.

karoman4

bardzo pomysłowy:)

Chunk

Ok, a ja poproszę wszystkie siedem sezonów MacGyvera. ;-D

karoman4

MacGyver hahaha
Siedzi MacGyver zamknięty w piwnicy i mówi do kolegi masz gumke od majtek?? nie mam!!! no trudno!! helikoptera nie zrobimy!! haha

Chunk

Ja dopiero teraz zobaczyłam, że to do mnie napisałeś. ;-D

karoman4

tutaj już za dużo postów i ciasno się robi:)

Chunk

Chałupka ciasna, ale własna. ;-)

dzięki za dobrą radę .. postaram się ;]

Nie od dziś wiadomo, że człowiek, to istota omylna. Ale co tam. Lepiej zbluzgać, niż zrozumieć.

karoman4

jak mówiła Ciocia Jola w pracy - nie myli się tylko ten człowiek co nic nie robi hehehe

Chunk

Miała rację.

Chunk

a gdzie cudzysłów :p Chunk

karoman4

Karoman4 ale lepiej się nie odzywać bo wiesz, zaraz usłyszymy że kij w mrowisko wkładamy i dalej ciągniemy temat ;)

Olin86

Nikt nam nie może zabronić wolności dyskusji.

Olin86

to już nie kij:) jesteś w nim po pachi hihi ;p

Chunk

już nie mówię w czym Ty jesteś po pachiii hahaha :p

Chunk

Nie zwracaj uwagi na te Milany. Sporo świetnych filmów ma je.

prof_mateusz27

Dzisiaj ściągnełem sobie TC 2000 z Bilem i Bolo .Dawno tego nie ogladałem ,lubie takie B-klasowe napierdalanki

bradock

ja sobie ostatnio to oglądałem :) również ubie takie B-klasowe napierdalanki
przypomniałem se ostatnio "Bez odwrotu 2" nie dorównuje jedynce ale i tak fajnie się ogląda. najlepsza postać to chyba była Cynthia i Matthias

prof_mateusz27

Co ? Moim zdaniem o wiele lepsza od pierwszej cześci ,choć mogę się trochę mylić bo 1 czesc dawno to ogladałem .Ale 2 była świetna ,najlepsza akcja z minchami : Zaraz po was przyśle chelikopter ,-Musiałeś być w poprzednim życiu złym człowiekiem ,Co ? Bo właśnie zostałeś wpisany na listę gatunków zagrożony wyginieciem i buch z noża w gardło ,albo walka finałowa z Mathiasem ,coś niesamowitego ,lali się jak poj*ebani ,Mathias się nie pierd*olił walił wszystkim co popadnie ,stołami ,obrażami ,itp Po prostu rewelka .

bradock

Widzisz każdy ma inny gust, przypomnij se. Albo dobre było jak Scott Wylde pyta się w helikopterze "o co tu chodzi ?" a ten Mac Jarvis odpowiada "Jest wnerwiona bo jej nie zerżnąłem" :)

prof_mateusz27

No dużo było dobrych tekstów

bradock

"człowiek pies" dzisiaj wiesz ?

prof_mateusz27

Wiem ale za póżno już .Rano muszę predko wstać bo do pracy .Właśnie kończę ogladać Cyborga z Van Damme .Znalazłem na you tube z lektorem .A film i Van Damme rewelacja !!! Klimat upadku aż sączy z ekranu ,Van Damme młody ,sprawny i pełen wigoru prezentuje swoje najlepsze uderzenia oraz słynne szpagaty .Piękna seksowna kobieta u jego boku ,wiele ciekawych niezapomnianych scen jak np Ukrzyżowanie ,scena z nożem w bućie ,szpagat w podzemiach kanalizacyjnych ,akcja w studni itp No i ten główny czarny charkter ,jeden z najlepszych w histori B-klasowego kina akcji .A czy to prawda że jak Van Damme w Niezniszczalnych 2 zdjoł przed walką z Stallone swoje czarne okulary i była pokazane jego zwłowrogie spojrzenie to było to nawiążanie do Cyborga ? Ja myśle że tak A jak ty uważasz Mateuszu ?

bradock

Tak się zajarałem dzisiaj tym Cyborgiem że muszę podnieść ocenę temu filmowi ,jak i Van Damowi ! Seagalowi też podniosię za to że go wszyscy tak atakują !

bradock

Spoko rozumiem cie ja też nie oglądałem wczoraj. tak Cyborg nie jest tam jakimś zwykłym filmem. Został zrobiony tak myślę że jak miał być (wiesz o co mi chodzi) i dzięki klimatu BRUDNEGO KLIMATU film naprawdę świetnie się ogląda. Co do tego nawiązania to spokojne musiał bym se film bo oglądałem go ostatni raz z 2 lata temu odświeżyć.

Pamiętam jak se chciałem kupić wydanie z NIEZIEMSKIEJ KOLEKCJI S-F również w niej biły takie przeboje jak "Terminator" był nawet "Władca wszechświata" (pamiętasz jeszcze ten film ?)

o znalazłem przeczytaj sobie http://polki.pl/viva_exclusive_artykul,10009844.html .

prof_mateusz27

Z Lundgrenem to jest ten ''Władca wszechświata''.

prof_mateusz27

Ja to wiem i myślałam, że Ty tego nie wiesz. ;-)

karoman4

Ja bym tego nie wiedział ?:)

prof_mateusz27

Ja np nie widziałam tego jeszcze. ;-D
Teraz mi sie Jackie Chan spodobał.

prof_mateusz27

Bo o tym nawiażaniu to pisał autor w materiale co dałem na forum Niezniszczalnych 3 .Ale zeczywiśćie jak Van Damme zdejmuje te okulary przed walką z Stallone i ma ten zimny wzrok , tak samo jak Fender zdejmuje podczas burzy okulary przed walką z Van Damme w finałowej walce to bardzo podobnie podobnie to wyglada .Zresztą zauważ że w Niezniszczalnych 2 jest też jedna scena z udziałem Van Damma która też może (Ale nie musi ) nawiążuję do Cyborga .A mianowicie wtedy kiedy Van Damme za pomocą kopniaka wbija nóż w Liama i zabija go .W Cyborgu też jest scena kiedy Van Damme ma ukryty nóż w bucie i za pomocą niesamowitego kopnika podcina gardło jednemu z piratów .Czy to tylko przypadek ? Kto wie .A jesli przyjmując teże że Van Damme w Niezniszczalnych 2 nie nawiązał do Cyborga to do jakiego swojego filmu ? Arni nawiążał do Terminatora ,Sylwek -Rambo ,Bruce -Szklana Pułapka ,Chuck -Samotny Wilk ,Lundgren -Studia i doktorat chemi itp W tym tekscie też pisał autor że jak jechali samochodem to jak Lundgren ostrzył nóż to było nawiążanie do Czerwonego Skorpiona .Trzeba to wszystko posprawdzać i jeszcze raz przeanalizować

bradock

możliwe, ale van damme nawiązał do Podwójne uderzenia