Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Camille François Van Varenberg

7,7
20 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jean-Claude Van Damme

szybciej bym się spodziewał, że mnie Papieżem ogłoszą niż za ten film van Damme dostanie nominacje:) ciekaw jestem, kto w ogóle wręcza te nominacje:)?

Chunk

Ludzie nie mający pojęcia o kinie

użytkownik usunięty
bradock

Przecież złote maliny to parodia jest. Sandra Bullock dostała jednocześnie Złotą Malinę i Oscara.

No wiec mówię oni się nie znają wogólę na filmach i kinie

bradock

A do tego korupcja. Myślisz, że oni tam tego nie ustawiają, kto ma dostać jaką nagrodę? Czemu tyle malin dali Sylvestrowi? Myśleli, że w ten sposób zniechęcą ludzi do niego, a on sam zrezygnuje z aktorstwa. A tym czasem okazało się, że Sylvester nie dał za wygraną i dalej robi swoje i gwiżdże na te maliny.

użytkownik usunięty
karoman4

Nas może pocieszyć że był nominowany do Oscara. Za jedno bym mu dał malinę za tyle części Rockeyo. Szkoda bo mogli na 3 bądź 4 częściach skończyć.

4 cześć Rockiego była najlepsza !!! Ale fakt ,mogli by na tej skończyć bo to nie wypał

Za dużo ma tych malin.

użytkownik usunięty
karoman4

Zobacz na plusy ile tych statuetek ma. ;D

Tak, całą półkę mu one zajmują. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

bo aktora dobrego to mozna poznaz po tym ze ma malo nagrod...np brad pitt nie ma oskara. A dlaczego ? Zazdrosc :S

użytkownik usunięty
bradock

Bradock Oglądałeś może film Święci z Bostonu?

Nie oglądałem niestety ale słyszałem ze jest dobry i fajny .Oglądałeś może film 4 bracia ? Jeśli nie to obejrzyj bo warto ,fajny ,męskie mocne kino

użytkownik usunięty
bradock

Ten z Wahlbergiem?

Tak

użytkownik usunięty
bradock

Nie ale to kolejny tytuł z tym panem który muszę obejrzeć koniecznie.

No i co z tego? Dostałą ją za inną rolę, więc z dupy przykład. Nie będe jednak bronił tych malin, bo to faktycznie jakieś dobre nagrody w sensie wartości to nie są (podobno wystarczy wplacic jakas skladke), ale na pewno wole je od tych całych gimbusiarskich tenns cos, gdzie zmierzchy i inne tego typu pochodne dostaja tuzin statuetek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
fikolaja

Ależ dziecko nie denerwuj się. :)

fikolaja

A czy mógłbyś powstrzymać się od używania inwektyw wobec innych userów? Trochę kultury.

fikolaja

Nie jestem żadną obrończynią. Po prostu nie lubię jak się komuś ubliża. Tym sposobem nie wykazałeś się niczym mądrym.

karoman4

Nie twierdze, że każda prawda musi być mądra. Nie uważam, że nazwanie idioty idiotą jest, jak to napisałaś "mądre", nie jest też głupie, ale jest jak najbardziej prawdziwe.

fikolaja

Ale to się mija z celem, gdyż obrażasz w internecie osobę, której tak na prawdę nie znasz, o której nic nie wiesz. No chyba, że obrażając jego, tak na prawdę opisujesz samego siebie.
To wszystko, co miałam do powiedzenia w tej kwestii. Pozdrawiam.

karoman4

Miałem na myśli jego, biorąc pod uwagę to, co napisał. Tu nic nie mija się z celem. Nie wiem o co cały ten wrzask.

fikolaja

że nazywasz kogoś idiotą - mogłeś napisać na przykład tak: "Szanowny Przyjacielu z internetu, chciałem zauważyć, że się z Tobą nie zgadzam, ale Pozdrawiam Cię Serdecznie" :)

Chunk

I to jest wlaśnie poprawność polityczna, a nie nazywanie rzeczy po imieniu.

fikolaja

ale ja tutaj nie uważam nikogo za idiotę:) wszedłem na to forum by porozmawiać o Van Damme;)

Chunk

Rozumiem i szanuję Twoje zdanie, ale nie muszę go podzielać.

fikolaja

a ja szanuje Twoje zdanie:) więc trzeba się napić wódki;)

Chunk

Od wódki, człowiek ma rozum krótki. ;-P

karoman4

klawo.. czasem trzeba skrócić :p

Olin86

A czasem się napić.

fikolaja

zgoda, też wolę się napić ;)

Olin86

to polej ;p

Chunk

już Ci wlewam :p

karoman4

a od piwa głowa się kiwa :)

użytkownik usunięty
fikolaja

Ty nie nazywasz rzeczy po imieniu tylko wykazujesz swoją głupotę by prowokować do zbędnej dyskusji.

użytkownik usunięty
fikolaja

Marny trolling.

użytkownik usunięty
fikolaja

Jeszcze słabszy uhh jeśli już trollujesz to porządniej. ;D

użytkownik usunięty
fikolaja

Cóż po twoich wypowiedziach obraźliwych w stosunku do mnie widzę, że jesteś gimnazjalistą który jeszcze nie dorósł dlatego nie będę tobie odpisywał tylko zgłaszam twoje posty. Możliwe, że kiedyś przemyślisz swoje zachowanie.

Tu chodzi o gafę którą strzeliłeś, więc nie odwracaj kota ogonem. Dorosły czlowiek też potrafi dostrzec debilizm, nie jest to wyłączny przymiot gimnazjalistów. Ja napiszę , że jesteś ze żłobka i tak będziemy sie licytować? Nie ośmieszaj się, bo to właśnie jest niski poziom.

fikolaja

gafę? to była pomyłka, przecież jesteśmy tu by się wymieniać informacjami, ciekawostkami na dany temat, poprawiamy informację i wyprowadzamy się z błędu... przeżywamy filmy, dzielimy się spostrzeżeniami... i stwierdzam że to Ty gafę walisz pisząc w taki sposób... popatrz na treść i formę...

użytkownik usunięty
Olin86

Dokładnie każdy może się czasem pomylić tak to już bywa. Co do tego człowieka to taki typowy prowokator ale nie ze mną te numery. :)

i bardzo dobrze pomidorek2 :) ...ja ostatnio pomyliłam rocky 3 i 4 :D masakra

Olin86

Rocky 3 pomylić z Rocky 4? to jak pomylić jabłko z bananem :P hehe

użytkownik usunięty
Chunk

a czego oczekujesz od kobiety? wazne zeby nie pomylila garnka z patelnia.

hehe no tak:) dobre dobre:) hehe