szybciej bym się spodziewał, że mnie Papieżem ogłoszą niż za ten film van Damme dostanie nominacje:) ciekaw jestem, kto w ogóle wręcza te nominacje:)?
Przecież złote maliny to parodia jest. Sandra Bullock dostała jednocześnie Złotą Malinę i Oscara.
A do tego korupcja. Myślisz, że oni tam tego nie ustawiają, kto ma dostać jaką nagrodę? Czemu tyle malin dali Sylvestrowi? Myśleli, że w ten sposób zniechęcą ludzi do niego, a on sam zrezygnuje z aktorstwa. A tym czasem okazało się, że Sylvester nie dał za wygraną i dalej robi swoje i gwiżdże na te maliny.
Nas może pocieszyć że był nominowany do Oscara. Za jedno bym mu dał malinę za tyle części Rockeyo. Szkoda bo mogli na 3 bądź 4 częściach skończyć.
bo aktora dobrego to mozna poznaz po tym ze ma malo nagrod...np brad pitt nie ma oskara. A dlaczego ? Zazdrosc :S
Nie oglądałem niestety ale słyszałem ze jest dobry i fajny .Oglądałeś może film 4 bracia ? Jeśli nie to obejrzyj bo warto ,fajny ,męskie mocne kino
No i co z tego? Dostałą ją za inną rolę, więc z dupy przykład. Nie będe jednak bronił tych malin, bo to faktycznie jakieś dobre nagrody w sensie wartości to nie są (podobno wystarczy wplacic jakas skladke), ale na pewno wole je od tych całych gimbusiarskich tenns cos, gdzie zmierzchy i inne tego typu pochodne dostaja tuzin statuetek.
Nie jestem żadną obrończynią. Po prostu nie lubię jak się komuś ubliża. Tym sposobem nie wykazałeś się niczym mądrym.
Nie twierdze, że każda prawda musi być mądra. Nie uważam, że nazwanie idioty idiotą jest, jak to napisałaś "mądre", nie jest też głupie, ale jest jak najbardziej prawdziwe.
Ale to się mija z celem, gdyż obrażasz w internecie osobę, której tak na prawdę nie znasz, o której nic nie wiesz. No chyba, że obrażając jego, tak na prawdę opisujesz samego siebie.
To wszystko, co miałam do powiedzenia w tej kwestii. Pozdrawiam.
Miałem na myśli jego, biorąc pod uwagę to, co napisał. Tu nic nie mija się z celem. Nie wiem o co cały ten wrzask.
że nazywasz kogoś idiotą - mogłeś napisać na przykład tak: "Szanowny Przyjacielu z internetu, chciałem zauważyć, że się z Tobą nie zgadzam, ale Pozdrawiam Cię Serdecznie" :)
Ty nie nazywasz rzeczy po imieniu tylko wykazujesz swoją głupotę by prowokować do zbędnej dyskusji.
Cóż po twoich wypowiedziach obraźliwych w stosunku do mnie widzę, że jesteś gimnazjalistą który jeszcze nie dorósł dlatego nie będę tobie odpisywał tylko zgłaszam twoje posty. Możliwe, że kiedyś przemyślisz swoje zachowanie.
Tu chodzi o gafę którą strzeliłeś, więc nie odwracaj kota ogonem. Dorosły czlowiek też potrafi dostrzec debilizm, nie jest to wyłączny przymiot gimnazjalistów. Ja napiszę , że jesteś ze żłobka i tak będziemy sie licytować? Nie ośmieszaj się, bo to właśnie jest niski poziom.
gafę? to była pomyłka, przecież jesteśmy tu by się wymieniać informacjami, ciekawostkami na dany temat, poprawiamy informację i wyprowadzamy się z błędu... przeżywamy filmy, dzielimy się spostrzeżeniami... i stwierdzam że to Ty gafę walisz pisząc w taki sposób... popatrz na treść i formę...
Dokładnie każdy może się czasem pomylić tak to już bywa. Co do tego człowieka to taki typowy prowokator ale nie ze mną te numery. :)