Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
a co do slubu to juz nie moge sie doczekac zdjecia slubnego.xD jestem ciekawa jak sie ubiora na ta uroczystosc..;]
Fakt. Muszę się z wami podzielić moimi wrażeniami po wczorajszym pokazie przedpremierowym "Piratów...". Warto zobaczyć. Johnny'ego jest jeszcze więcej niż kiedyś (ci, co już widzieli film będą wiedzieli co mam na myśli xP). Johnny ma świetne teksty i strzela takie miny, że można spaść z fotela xD
Właśnie wczoraj wysłałam list do Johnnego. Poszło gładko. Wszystkie Krakusy idźcie na POCZTĘ GŁÓWNĄ oni za was wszystko załatwią. Kto jeszcze nie wie w BRAVO GIRL jest maga poster Jacka Sparrowa i Willa Turnera.
Muszę kupić w takim razie Bravo Girl :P O yaaaaaa już się nie mogę doczekać aż pójdę do kina. Jeszcze nie wiem kiedy ale za niedługo :P
Ja właśnie miałam napisać o tym plakacie :D
Jeszcze nie byłam na Piratach 3, bo u mnie w mieście jeszcze nie ma :/
Ale pójdę jak się tylko pojawią!
Pozdrawiam!
P.S. W Popcornie jest artykuł o Johnnym'm :D Polecam! (cena 2 zł)
Jak mnie nogi bolą to wam mówie, ale to jest nie ważne!! Słuchajcie jutro zamiatam do kina na piratów i już się doczekać nie moge;) Ale nie opisujcie co się działo w filmie, ja tylko tu weszłam bo to mój ulubiony temat i czytam wszystko a na forum Piraci z Karaibów: Na krańcu świata nie wchodze, bo wiem, że tam już wychwalają film etc etc etc... Więc wam powiem nie moge się doczekać siedze w domu jak na szpilkach jutro seans o 14:45 mam w Krakowie Cinema city na zakopiance. O ja jeszcze tylko kilka godzin. Eh... Ci piraci;) Pozdrawiam was wariaci!!;)
Wiecie co weszłam na forum piratów i jak tylko zobaczyłam daje 10/10 to zaraz wyłączyłam!! Przecie mnie cholera złapie do jutra !! Laski ratujcie mnie!!!!!!!!!!!!! Gdzie nie wejde na jaką stronę to tylko Piraci piraci piraci zwariować można. Ja już bzika dostałam. O cholera gazete otwarłam i piraci jasna pała. Przecież ja dziś w nocy nie zasnę. Ale ten film trzyma mnie w niepewności;) no i to by było na tyle, narazie pozdrawian:)
Słuchajcie laski co czytałam na onecie. Bo wchodzę sobie na onet, i widze temat coś w stylu: Czy piraci pobiją rekord. Czytam później komenty ludzi(a przy tym pije herbatke sobie taka dobra była) i czytam jeden gość założył temat "Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć czy piraci są oparci na faktach autentycznych" Jak to przeczytałam to się zakrztusiłam herbatką;( Śmiechem wybuchłam. Nie czytałam dalej nic, ale gość mnie rozwalił hahahahaha. No już się nie udzielam]:->
Aha zapomniałam jeszcze napisać do PPG. Ale się napisałam, ale to nie miałam pisać]:-> PPG wiedz o tym, że jak by co to ja też nie jestem inna. Po prostu was lubię i fajnie się z wami gada tak przez neta, i ogólnie jesteście super laski, no i tyle! Pozdrawiam was wariatki;)
spoko!:) widze, ze gadula z Ciebie (jak i ze mnie ;D). mi sie tez spoko pisze z Toba i innymi osobami. jejku...ja juz tez na szpilkach jak Ty siedze/ nie wchodze nawet na stronke o 3 czesci bo nie chce zbytnio wiedziec co i jak, lubie zaskoczke. ;] nie wiem czy dzisiaj bede spac!!:D:D
pozdro, buziaczki Piratki!! ;D
oj PPG jak do jutro wytrzymamy to normalnie dziewczyno, to będziemy prze bossy =D Ah... Gaduła ze mnie jest niezła, a tu na forum to widzę teraz, że za dużo tych postów dałam. Patusiu przepraszam, że nie na temat, ale sama rozumiesz ten temat jest zajebisty. Więc nie chce by zaginął. PPG juto bedziemy mogły już wszędzie wchodzić i się wypowiadać;) Pozdrawiam was wariatki piratów;)
ja chce juz jutro...xD mam nadzieje, ze wytrzymam jakos..;] ja mam opinie gaduly wsrod przyjaciol, rodziny i czasami...wsrod nauczycieli. :D ale walic!wole gadac niz siedziec cicho.;]
pozdro Lole!:)
Hehehe. Ja to samo gadam, nawet czasem głupoty, ale gadam tak bezsensu. Wiem ten post też jest bezsensu, ale co z tego?? Pozdrawiam wariatki;)
Aha zapomniałam wam dziewczyny napisać... No właśnie czego ja zapomniałam napisać?? Cholera zapomniałam:| Jak sobie przypomne to napisze...
Aha !! wiem już. Wiecie co tak teraz wchodze na onet i patrze oni w ogóle się nie podniecają tymi piratami. Rok temu jak wszedłam na onet to ja pierdziele jaka podnieta była to ja pierdziu. W dzień premiery takie reklamy były na onecie wszędzie na wp i interii były rklamy piratów i tylko piratów widziałam Johnnego Deppa Orlando Blooma I Keire. A w tym roku NEMO!! Mało co pisze, nic żadnej podniety ani nic. Się normlanie zdziwiłam. Bo myślałam, że jak tylko na internet wejde to tylko piratów będę widzieć. A tu cisza:| No nic. I tak byle do jutra;)
Ja tak trochę nie na temat rzucę: na tydzień znikam, bo jadę do Austrii i Włoch na Zieloną Szkołę. Oczywiście zabieram ze sobą "Johnny'ego" w postaci nadrukowanego portretu na koszulkę, w której będę spać xP
heheh ja już wczoraj byłam i szczerze mówiąc ta część na 10 nie zasługuje... podobnie jak 2.. obu dałam 8, ale "Na krańcu świata.." chyba bardziej z sympatii do Johnny'ego.. :(
heja. Jeszcze nigdy tu nie pisałam, ale przeczytałam calutkie forum (troche mi to zajęło ale fajnie było ;)). Zwykle nie wchodzę na takie fora o Johnnym, bo jak czytam, że sie dziewczynki rozpisują I love Johnny i zachwycają sie nad jego urodą to mnie coś bierze (zazdrość? - nieeeee :P), a tu jest tak inaczej. W niedalekiej przyszłości wyśle może list do Johnnego. Pozdro dla anusidymek (bo też lubie Nightwisha) i dla wszystkich innych użytkowników tego forum :)
Night hunter łooo czuje się normlanie zaszczycona tym, że mnie wymieniłaś w swoim poscie;) Dodaje Cię do ulubionych. Następną fanke znalazłam;) Pozdrawiam serdecznie. I ogólnie wszystkich, a wiecie, że dziś jest sobota?? I jadę dziś do Krakowa na seans Piraci z Karaibów: Na krańcu świata jeszcze tylko kilka godzin;) I będę po seansie;) Jupi ale się ciesze ale w domu już nie mogę wytrzymać=D Polusia życzę Ci dobrej zielonej szkoły;) Cholera ja nigdy nie byłam na zielonej szkole bo chodziłam do tak dupiastej szkoły;) No nic Pozdrawiam;)
Ehh wszyscy na Piratów :(( Buu... Ja też chcem... Muszę tylko poczekać, aż moi przyjaciele się zbiorą i lecem do kina...! :D To będzie szał, już się doczekać nie mogę! Buziaczki dla was kochane!
Dzięki! Mam nadzieję, że dotrę cała, bo jadę aż do Austrii i Włoch... Zaopatruję się we wszystko związane z Johnnym. Nagram sobie jego głos na telefon, będzie mi humor poprawiał w trudnych chwilach xD
Fajny pomysł! Ja jeszcze nie idę do kina, bo mieszkam w takiej dosyć małej mieścince gdzie muszę jeszcze trochę na film poczekać :(.
Już nie mogę się doczekać! A do tych Pań, które oglądały już trójkę to mam pytanie: Czy zapowiada się czwarta część? Bo dwójka skończyła się tak, że wyraźnie było widać, że będzie część trzecia, a jak z tróją? Tylko NIE opowiadajcie zakończenia, proszę! Pozdrawiam serdecznie!
Właśnie wróciłam z kina;) Film był... Nie powiem wam bo najpierw sobie oglądnijcie i nie będę wam smaka psuć. Kasiu jeśli chcesz wiedzieć co to 3 części piratów. To wszystko wskazuje na to, że to była ostania część. A jednak Trylogia i bardzo dobrze:P Chciałabym napisać co wiem o filmie ale wiedzcie, że tego nie zrobię nie będę chamska;)
Cholera zapomniałam!! Jeśli nie oglądaliście filmu to nie wchodzcie do mnie na bloga bo ostatnia notka jest poświęcona co do piratów. Napisałam tam jak i co myśle o filmie. Jeśli nie chcecie znać szczegółów to nie włazić!!
Aha jeszcze jedna rada dla tych którzy jeszcze filmu nie oglądali!! Jeśli się wybieracie do kina na piratów to zostańcie jeszcze po napisach. Ja na siłe trzymałam moje kuzynostwo by pozostali po napisach bo na sete będzie jakaś scena. I dobrze zrobiłam. Myślałam, że się porycze. I więcej już się nie odzywam. Zostańcie po napisach, nawet jeśli wszyscy wychodzą!!
Weź mnie nie strasz! Ja już nie mogę się doczekać kiedy będą u nas w kinie, ale jeszcze trochę to chyba potrwa :/ dzisiaj idę zobaczyć czy nie ma przypadkiem plakatu z datą. Mam nadzieję, że uda mi się ich namówić, żebyśmy zostali po napisach. Boje się oglądać tej części.
A ja jednak myślę, że będzie czwarta część. Choć filmu nie oglądałam to myśląc bardzo materialnie to się po prostu opłaca producentom!
Kasiu żeby co do filmu się nie mylili. Nie będe się teraz wypowiadać na temat fimu, bo jeszcze wielu z was nie oglądało. Tylko tyle powiem jak zrobią 4 to zjebią to do końca. A o reszte się nie wypowiadam!! Kasiu zostań po napisach dobrze Ci radze!! Nawet jak sama zostaniesz wytrwaj do końca!! Pozdrawiam was wariatki:)!!
Zostanę. Masz racje. Jest dużo filmów, które są naprawdę fajne, a po tym jak są dodawane kolejne części wszystko się psuje. Znając mnie to choćbym wiedziała, że 4 część będzie kompletnym dnem to i tak bym na nią poszła... podejrzewam, ze y też tak byście zrobiły, a co za tym idzie - wytwórcom się opłaca produkować kolejne części....
Jak by była kolejna część to owszem poszłabym. Jeszcze nie wiem dlaczego. Na 3 część piratów poszłam z czystej ciekawości co dalej będzie i co się stanie z Jackiem. Eh... Nie ważne Kasiu pogadamy jak oglądniesz film. A najchętniej bym Ci napisała, co do gry aktorskiej, efektów specjalnych i ogólnie o całym filmie;) Ale wytrzymam. Pozdrawiam
He, he. Ja już nie mogę się doczekać. Tak samo jak listu. Wysłałam go około 15 maja i już nie mogę wytrzymać... tak samo jak na film :)
Kasiu mam nadzieje, że przynajmniej Tobie się... Never mind. Na list czekam już około 4 tygodni. Eh... teraz to nie ważne. Jestem... eh... pogadamy jak oglądniesz film;( Pozdrawiam serdecznie piratko;)
szczesciara :) ale moze warto sprobowac ;)...a pamietasz ile kosztuje taki znaczek ??:P
ŁOOO jeszcze jedna osoba co się pyta o znaczki<zalamka>. Po Twojej wypowiedzi musze stwierdzić, że nie czytałaś w ogóle postów co ludzie pisali tutaj. Przeczytałaś/eś tylko temat Polusi i się pytasz już głupoty. Znaczków USA nie dostaniesz w Polsce!! Poczytaj sobie posty wszystkie to wtedy zrozumiesz!
Ja tym razem zostane po napisach. Ludzie wszyscy wyjdą a ja z koleżankami zostane i nas zamkną =D. Ale byłyby jaja gdyby nas zamkneli...hehe. No ale wkońcu przyjdą posprzątać (głównie po nas) albo nowy seans;p
Foxi i kasiu i w ogóle wszyscy co jeszcze nie oglądali filmu. ZOSTAŃCIE po napisach. Naprawde opyla się, a łezka w oku się zatoczy!! Choćby was wyganiali na rękach wynosili za drzwi(tak na pewno nie będzie) to się z nimi bijcie. Pokażcie laski pazur=D hahahaha. Foxi nie bój się na pewno was nie zamkną:P. A sprzątać oni sprzątają już podczas napisów. Wczoraj jak byłam w kinie to zostało na sali tylko 8 osób, a sala była nawet zapełniona;). Ludzie wychodzą a ja tak mówie "tak tak dowidzenia wam". Zostałam i nie żałuje. A napisy trwały bardzo długo. No ale ten czas poświęciłam na... filmu. No pogadamy jak obejrzycie filma;) Miłego seansu wam życzę;) Jak mi wszyscy życzyli i kurcze no... tyle;) Pozdrawiam was piratki<-- Czarnej Perły. Ale z nas są wariatki;)
Tak. Tak samo jak ja. Tylko, że ja się pospieszyłam i już do Orlando Blooma wysłałam. Eh... jeszcze chce sobie wysłać do Nightwisha i Within Temptation;)
Może dam taki temat: Co lubicie w Jacku Sparrowie? :P Bo ja lubię te jego teksty i jego bieg... on jest świetny. A mój chłopak mówi, że biega jak pedał :/ oberwał za to :D Strasznie jest zazdrosny o Johnny'ego, chociaż w sumie nie wiem dlaczego... Heh.
Ja idę na Piratów z nim i on powiedział ,że gdy Johnny będzie wychodził na ekranie to mi będzie zakrywał oczy. Coś czuję, że sobie oglądnę :P
Patusia to sobie siądź gdzie indziej:D hehehe. Co ja lubie w Jacku Sparrowie?? Te jego ruchy te takie kocie;) I jego texty z jedynki i dwójki. W trójce lubie go za tą przyjaźń. Jak oglądniesz Patusiu to zrozumiesz o co mi chodzi. A Jack Sparrow jest ogólnie przystojny;)
Patusia wiesz dlaczego jest zazdrosny?? Może za dużo mówisz mu o Deppie, robi się zazdrosny o aktora. A to jest tylko bzik na punkcie tego aktora. A Ty tylko jego kochasz;) Tak myśle;) Pozdrawiam serdecznie
Patusiu depp, rozbawiło mnie to, że Twój chłopak powiedział źle o Jacku a za to oberwał;p jaka ty zaborcza...(bez obrazy oczywiście). Chociaż ja miałam podobnie, mój kolega zobaczywszy tapete z Piratami na moim pulpicie zaczął coś warczeć na Deppa, to ja już zaczełam się wykłucać. A co tam nam będą podskakiwać=D
Hehe, Johnny 90% chłopaków wkurza:P
Z moich byłych większość Go nie znosiła [i nie znosi do dziasiaj:P] mimo tego, że sami potwierdzali, że jest bardzo dobrym aktorem ;)
No, bo przecież kłamać nie będą! He, he. Chłopaki są zazdrośni i już! Trudno! Nie rozumieją, że to tylko bzik, a nie 'miłość'. Pozdrawiam Panie!
Foxi dokładnie nie damy się! :D A poza tym Johnny nie biega jak pedał, biega ślicznie :)) anusiu pewnie, że kocham swojego wariata, ale przetłumacz facetom (zwłaszcza facetom), że to tylko bzik na punkcie aktora... oni tego nie rozumieją :D :P ale powiedział "Idę z Tobą na tych piratów, wolę żebyś już ze mną poszła, niż z innym..." blablabla ;-)
Hahahaha!! Nie moge dokładnie przegadaj im;) Eh... Ale laski nie damy się brońmy naszego aktora!! Chociaż ostatnio ja go zjechałam jak się dało(oczywiście Deppa zjechałam), wiem dowaliłam, że jak mogłam powiedzieć coś takiego o Deppie no ale, jak oglądniecie piratów. To wejdziecie do mnie to sobie zobaczycie. Dlaczego tak po nim pojechałam. Odrazu przepraszam:D
A co do Twojej opini o DEPPIE to jej nie rozumiem :|
Nie wiem co miało znaczyc porownywanie Go do Blooma, a tym bardziej stweirdzenie, ze Orlando zagrał lepiej..
Kempos ja Deppa nie porównywałam do Orlanda! Przeczytaj jeszcze raz moją notke. A może zrozumiesz. To nie znaczy, że za to ja Deppa nienawidzę!! Przeciwnie ja go dalej uwielbiam. Ale tak wyszło. Nie gadajmy tu o Piratach 3 bo jeszcze nie wszyscy oglądali!! Nie chce im psuć niespodzianki a coś czuje, że to zrobiliśmy:| Kempos nie rozumiesz moje notki, zrozum są gusty i guściki. Mi jakoś... Reszta na mojej notce. Dopisze jeszcze raz byście to zrozumieli!!