Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...
Kasiu jak do mnie się zwracają na Pani to się czuje tak staro, że masakra;( Ja wysłałam list 9 jak dziś pamiętam to była soda miesiąca maj roku 2007:D U mnie nowa notka na blogu. Tym razem znowu Nightiwsh]:-> Eh... zatruje was tą muzyką:D Pozdrawiam was metalowcy:D
Ehh Johnny Johnny ;-) Macie jakieś kolekcje o nim? Np. wycinki, albo zeszyt. Bo ja mam założony o nim zeszyt, pełno wycinków i mieszkam w dżonusiowym pokoju (czyt. cały pokój obklejony jego plakatami. Żal :D) Obsesion to obsesion... :D
Eh... Ja takiej obsesji wielkiej nie mam. Nienawidzę mieć coś przyklejone na ścianie:/ Ale za to na komputerze ile tego mam łooooo... Patusia u mnie nowa notka... Tym razem nie z Johnnym tylko z moim ukochanym Nightwishem;D
Wiem jestem wariatką. Zapraszam i pozdrawiam was;) Wariatki Johnnego:D
Anusiadymek dzięki za link do tego filmiku z nową wokalistką! Oczywiście już go mam na kompie xD
A co do plakatów i tego czy mam jakąś kolekcję z Johnny'm. To oczywiście, że tak! Na ścianach mam plakaty, mam specjalną teczkę gdzie chowam wszystkie (nawet takie maluteńkie) wycinki z naszym Aktorem. Oprócz tego mam chyba 30 filmów z nim (jeszcze wszystkich nie oglądnęłam... i oczywiście zdjęcia i tapety na kompie...
Przyznam, że sporo tego jest. Nawe sąsiadka, która pracuje w sklepie i zobaczy Johnny'ego w gazecie to mi kupuje, a ja jej kasę oddaje xD
Kasiu skąd Ty masz aż tyle filmów z nim?? Cholera ja nie oglądałam wszystkich filmów z udziałem Deppa ale jak chce zobaczyć film z nim to ściągam z netu. Cholera dziewczyny wy to macie naprawde bzika. Słuchajcie dziś zobaczyłam(mój dziadek kupił sobie gazete) Tele program na okładce jest Johnny Depp:D Sama sobie kupiłam już gazete:D:D:D]:-> Pozdrawiam
ja nie mam jakiejs specjalnej kolekcji jedynie to plakaty no i czytam artykuły ale ich nigdzie nie wklejam a jak chce obejrzecf ilm to to robie to co anusia:P
WIELKI POWRÓT!!! Przed paroma godzinami wróciłam z Zielonej Szkoły. Kiedy weszłam na moją pocztę przeraziłam się: ok. 100 wiadomości informujących o nowych wpisach na tym forum! Wszystkich czytać nie będę, bo też jestem zmęczona po dwudniowej podróży...
Co się tyczy ściągania filmów: udało mi się pobrać 3 przez BitCometa, całkiem szybko, ale teraz coś mi się zacięło i już nie chce pobierać tak jak dawniej... Oprócz tego mam kilka filmów na własność, ale obejrzałam ich o wiele więcej. Mogłybyście mi polecić jakiś program do ściągania filmów? Używałam już E-mule (bezowocnie) i wymienionego wyżej BitCometa (nie do końca bezowocnie).
Ja polecam BearShare jest dobre tylko trza sie trochu pomęczyc ale filmy ściąga dobrze, a propo POTC 3 był boaski na bearSbare trza uwazać co sieściągta ja wpisała Pirates of the Caribban 3 a ściągneła jedynke ;(:(:(
WRÓCIŁAM!!! Ja też ściągałam filmy przez neta, ale udało mi się pobrać tylko 3. Używałam już e-mule (bezowocnie) i BitCometa (nie do końca bezowocnie). Jakie polecacie programy do ściągania filmów, które są łatwe w obsłudze oraz szybko i sprawnie pobiorą mi film?
Jezu... Myślałam, że ta większa notka mi się nie zapisała i usunęła i napisałam następną... Grrrr...
Ja mam ściągniętych chyba ponad 30 filmów z Johnny'm. Nie używam programów tylko z linków. jeśli chcecie się dowiedzieć szczegółów to zapraszam! Piszcie na mojeg GG - 7286818 (numer ściśle chroniony, hehe). Co do wycinków to ja wycinam i chowam do koszulki... aha w tym nowym Bravo jest plakat z Piratów i artykuł o filmie! Pozdrawiam!
Dla mnie BearShare rządzi!!! Chociaż może zdarzyć się, że się co innego ściąga ale i tak jest super.
Polusia wiesz jaki jest maxymalny program do ściągania filmów, płyt itp... Azureus! Najlepszy program do ściągania jaki w życiu miałam:D
Słuchajcie laski;( Płacze sobie normalnie, dziś miałam ostatni dzień praktyk. Na cały miesiąc mnie szkoła wysłała i dziś gdy tak dziękowałam szefowej za tak wspaniałe praktyki to się poryczała;( Wiem w ogóle was to nie interesuje, ale musiałam to napisać. Tak samo jak Foxi chciała napisać o piratach, że wybiera się w sobote tak ja chciałam się wypłakać tu;( Tylu ludzi poznałam, takich wspaniałych, że żal odchodzić;(
No dziękuje za przeczytanie tego posta i pozdrawiam was laski;)
Wiecie co laski:D Tak sobie czytam tu nasze posty i czytam inne posty:D np. Piraci z Karaibów na krańcu świata. I tak ja ciągle (jak Wy) wracam:D Stwierdziłam, że muszę wam to napisać: Wiecie co my tutaj to mamy taki swój świat:D Zgrała się grupka jakiś wariatek i tak gadają na tym forum, i nie mogą go opuścić. Takie zajebiste to forum, że każda z nas tu wraca:D
zgadzam się z Tobą!!:D zawsze pierwsze co robię to wchodze na poczte i sprawdzam czy sa wiadomosci z forów!!:D
a co do poprzedniego Twojego postu-to jest naturalna kolej rzeczy..wszystko przemija,poznajesz nowych ludzi,jestes co jakis czas w nowym miejscu i taj mija zycie.:)
pozdro !! ;* :)
PPG właśnie i to mnie tak bardzo boli... W poniedziałek znowu do szkoły;( A najchętniej poszłabym na te paraktyki. A co do ostatniego mojego postu to ja tak samo mam:D Wchodzę na kompa. Pierwsze co robie to sprawdzam Ogame mojemu bratu, później wchodzę tutaj i czytam:D, potem wchodzę na bloga mego, a na samym końcu dopiero włączam moje gg:D. I tak sobie właśnie dziś pomyślałam, że my laski tutaj na tym temacie mamy swój świat]:-> Gadamy o Johnnym, i o filmach, czasem też o życiu prywatnym:D no i w ogóle mamy swój świat:D Pozdrawiam
Zgadzam się. Jedną z pierwszych czynności to sprawdzenie fora na filmwebie <lol>
Anusiadymek przecież masz jeszcze Nas! może marne pocieszenie ale zawsze jakieś :D
Pozdrawiam Piratki!
Buuu...nie idę na Piratów w sobotę <żal> tylko dopiero w czwartek;( bo moja przyjaciółka nie możę w sobote;/ no ale trudno, przynajmiej wogóle pójdę. Moja pierwsza czynność w internecie to oczywiście FILMWEB.
Jeee... Zmieniłam temat:D o kurcze:D czekam nadal na autograf. Laski wiecie co trace nadzieje, że go w ogóle dostane;( Nie ważne;( Pozdrawiam
Pamiętajcie dziewczyny, że w niedziele film z Johnny'm!!! Wczoraj to oglądałam Asterlix i Obelix:Misja Kleopatra, dla mnie ten film wymiata;] może ktoś też oglądał? (nie miejcie mi za złe, że tak nie o Depp'ie, poprostu próbuję utrzymać ten temacik;p)
Foxi kochana jak raz powiedziałaś o Deppie to wszystkie laski zaczęły już majtki targać:D hahahahaha ja już doczekać się nie moge i też majtki targam jak sobie pomyśle ze w niedziele film:D. A co do Asterixa i Obelixa to oglądałam film maxymalny jest się uśmiałam:D hehehe pozdrawiam
"Człowiek, który płakał" był jakieś 7 miesięcy temu w "Swiecie Kobiety" bodajze:d
Oczywiscie kupilam:)
Slodki film:)
Hehe, ja mam ogromny zeszyt, 60 zdjęć w pokoju[ ztego z 15 plakatów]:P
ponad 3 tysiace zdjec na kompie[czym jestem az zdziwiona:O]
Hehehe i 36 filmow:)
Patrzcie ta to dopiero jest fanką. wiecie jak się przy was czuje??;( Jak mały robaczek, który jest deptany przez takich ludzi jak Wy<lol2> Nie no joke. Ale naprawde jak czytam wasze posty i mi piszecie, że macie pokój obklejony Johnnym Deppem i jakieś zeszyty zakładacie pod tytułem "Johnny Depp forever" płyty z filmami ponad 30 i też na kompie macie zdjęcia jego. To normlanie ja się czuje jako ten robaczek;( Ja nie mam pokoju obklejonego zdjęciami Johnnego Deppa, nie mam płyt żadnych z Johnnym(jedynie to co na kompie) i nie załozyłam żadnego zeszytu z tytułem "I like Johnny Depp":D Jedyne co mam Johnnego to założony prze zemnie folder na kompie o tytule "Johnne Depp" i tam mam to czego ja chcę;) I to mi wystarcza! No to by było na tyle, Pozdrawiam piratki;) Warioci jesteście na punkcie tego aktora]:->
Hehehe;]
Ale pokój obklejony Johnny'm to nie taka fajna sprawa, bo nie mam miejsca na nowe plakaty:(( :PP
a ja tyle czasu szuakm tego "człowiek, który płakał" i nie mogę znaleźć :/ no ale trudno... nie poddaję się :D
Hahahahahahaha to sobie na suficie przyklej:D A jak rano się będziesz budziła to tylko otworzysz oczy a nad Tobą Johnny:D To nie jest głupie:D hahahahahahhaha. Na samym początku sobie pomyślisz czy to sen, że Johnny jest obok mnie?? A później się załamiesz, że to tylko plakat;( hahahahaha Pozdrawiam Cię serdecznie:D
Tak kasiu szukaj dalej... Ja narazie ściągam z netu 3 część piratów]:-> A następne co chce sobie ściągnąć to jeszcze nie wiem;)
ja narazie szukam tego "człowiek.." a potem to już nie wiem jakie bo te najważniejsze już mam... i coraz trudniej coś znaleźć :(
Ecchhh a ja mam orange i w ogóle ściągać nie mogę, więc albo z sklepach szukałam[, bo większość tych filmów, które są w Polsce mam już;]] albo znajomi mi musieli ściągać :D:D
Hehehe, na suficie to byłaby już 'lekka' przesada;d
Pozdrawiam ;]
zła jestem na siebie, że nie kupiłam tej gazety jak był "człowiek, który płakał" :/ no ale trudno.. było minęło i nie wróci. muszę się męczyć i szukać...
Jak już tak gadamy o obsesji, to pomyślcie sobie, że mam koleżankę, która ma kota na punkcie zespołu Tokio Hotel (:/) a dokładnie Billa. I ona ma dopiero obsesję. Wyobraźcie sobie, że ma z 4 pełne, duże segregatory o nim, tony gazet (niemieckich, polskich), cały pokój obklejony plakatami (każda część, nawet najmniejsza) i ona potrafi kupić gazetę nawet dla jednego małego zdjęcia. To jest dopiero obsesja, a to jeszcze nie wszystko, jest w nim tak zakochana, że się przez niego tnie... Okropne :|
Ja też mam coś takiego z Deppem. Że jak widzę jakieś najmniejsze zdjęcie to mam ochotę zemdleć, te oczy i w ogóle. Ale wczoraj np. trzymałam w ręku gazetę pt "Film", na okładce był Johnny Depp, a w środku artykuł o piratach. Ja nie mam obsesji na punkcie filmu "Piraci z Karaibów", tylko na Deppie. Ja się zadowalam każdym artykułem, gdy mogę czytać o nim. Ale uznałam, że nie warto 7 zł wydawać dla jednego zdjęcia z okładki, na którym Depp wyglądał jak Johnny, a nie jak Pirat. ;-)
Mówię Wam jestem taka wściekła. Wczoraj mi się ściągneły z Emule dwa filmy. Jeden po chińsku, a drugi miała być Epoka Lodowcowa 2, a ściągnęły się "Rybki z Ferajny".... Wrrrrr -_-
Hahahahaha Patusiu ściągnij sobie program Azureus. On nigdy się nie pomyli. Jeszcze nie miałam takiej sytuacji:D By mi coś innego ściągnął niż ten film co ja chciałam:D a na E-mule to była normalka:D
A co do tej Twojej koleżanki to niezłego ma hopla na punkcie jego. Ale żeby się ciąć?? Dobrze, że ja takiego hopla nie mam;D Ja jedynie to co mam na kompie o Johnnym i jedynie moja najukochańsza muzyka power metal Nightwish czasami gothic metal z Within Temptation;)
Pozdrawiam serdecznie;)
Polski chwila sprawdze:D no właśnei w tym problem, że angielski. Ale i dobrze:D Filmy ściąga zależy jaki jest transfer:D U mnie ściąga filmy bardzo powoli. Za dnie bardzo powoli bo ja mam takiego neta:| Ale w nocy dostaje takiego kopa, że nie ma porówniania:D
Czy jest darmowy?? To chyba piracki program:D hahahahahaha Nie wiem mój brat go skądś wytrzasnął:D Ale jest naprawde bardzo dobry:D
Heheh, ja przyznaje, ze czesto kupuje gazety nawet dla malych zdjec jak jest ktorys z moich ulubiencow;pp
Ale zeby sie ciac? :|
Ja bym się pocieła jak bym na żywo zobaczyła Johnnego czy też kogoś z zespołu Nightwisha:D Hahahahaha nie no joke. Musze mieć autograf od zespołu Nightwish musze !!!!!!!!!!!!!! Zapraszam do siebie na blog podałam u siebie link do fajnej piosenki:D bardzo pięknej:D
Ja tam nie mam tyle zdjęc co wy, na kompie mam tylko jedne zdjęcie Depp'a(miłam wiecej ale mam co dopiero nowe oprogramowanie). Jak byście weszły do mego pokoju to byście się nie skapneły, że ze mnie jego fanka, o pardonsik po autografie można się skapnąć;> no i mam parę filmów z nim. Ale z was fanki-wariatki;](bez obrazy) ze mnie też...;p
No i widzisz foxi:D Ja tak samo mam jak Ty. Nie mam żadnych plakatów na ścianach ani żadnych zeszytów nie zakładam. Tylko mam to co na kopie własny folder Johnnego Deppa:D
Ja mam 25 podobizn Johnny'ego na ścianach pokoju (plakaty, wycinki z gazet), a oprócz tego książkę o nim, kubek, gazety, figurkę, parę filmów (sama obejrzałam ich ok. 24), autograf, zdjęcia i wywiady na kompie...
A ja mam takie pytanie. Wiem ze może trochę głupie ale lepiej sie zabezpieczyć :) Czy na tej mniejszej kopercie (powrotnej :P) oprócz mojego adresu mam napisać Poland? (podajcie może jakiś przykład na wymyślonych danych). Nigdy nie wysyłałam nic za granicę więc nie wiem, a postanowiłam napisać do Johnnego bo skoro tyle osóbek dostało autograf to może i mi się poszczęści :)
Pozdrawiam fanów Deppa a w szczególności Polusię za zrobienie tego tematu :)