Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 294 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

_Anusia_

Kempos dopisałam pare słów do mojej notki o piratach. Przeczytaj. Przepraszam jeszcze raz!!

_Anusia_

Wiem o co Ci chodzi, ale strasznie mnie denerwuje jak ktos mowi, ze np. Orlando byl lepszy od Johnny'ego.. jak juz mowilam poprawil się, ale i tak według mnie nie ma porownania..
Co do Keiry to się zgadzam, bo jak dla mnie aktorką jest kiepsciutka..

I rozumiem, ze nadal uwielbiasz Depp'a, kazdy moze miec swoje zdanie ;)

CzarnaKrwinka

Jeszcze nie oglądałam 3, ale nie mogłam się powstrzymać od nie przeczytania tego postu. Co prawda nie do końca, ale już coś wiem. Szkoda, że muszę jeszcze poczekać na film :( i na list ;(
Pozdrawiam Piratki!

Kasia9292

Kasiu jeśli to moja wina i Kemposa to przepraszam. Ale nie wiem jak Ty możesz to zrozumieć?? Napisałam pere słów o Deppie jeszcze nie dokańczałam, i powiedziałam, że reszta jest na moim blogu;) Chyba, że przeczytałaś moją notke na blogu. Wtedy to byś zrozumiała cały film;) Powiedziałabym Ci o co chodzi, ale tego nie zrobie;) Ja jeszcze raz przeczytałam tu posty moje i Kemposa. I jak ja bym nie oglądała filmu i bym czytała takie posty to bym dalej nie rozumiała o co chodzi. Ale ja jestem blondynką:D No nic przepraszam i pozdrawiam was serdecznie piratki:)

_Anusia_

Mam pytanie mam pytanie, ale skierowane tylko do jednej osoby na tym temacie:D

Nadia wysłałaś list z prośbą o autograf do Keiry?? Bo ja się dalej zastanawiam:D Jak Ci odeśle to mi napisz tutaj na tym temacie. Z góry dziękuj:D Ja nadal czekam na odpowiedz Deppa i Blooma;) Jeśli w ogóle dostane te odpowiedzi;(

_Anusia_

WYSŁAŁAM W PONIEDZIAŁEK PO SZKOLE:p I TYM RAZEM NIE POMYLIŁAM ADRESU HEHE JAK MI ODPISZE TO DAM LINKI DO FOT I NAPEWNO WAM NAPISZE NIE SMIAŁABYM INACZEJ:p

_Anusia_

Sorka, że Cię poprawię, ale nie Kemposia, tylko Kempoosi:P [a najlepiej Kempusi:P], bo Kempoos od podstawowki się już ciągnie:P
Pozdrawiam;)

CzarnaKrwinka

Oj przepraszam:D Kemposiu. Teraz już będę wiedzieć jak się odnosić co do Twojego nicka;) Przepraszam;) I pozdrawiam;)

_Anusia_

Już od tygodnia zaplanowałam sobie, że w tą sobote idę na Piratów a tu się okazuje, że w ten sam dzień mamy szkolny festyn =/. A ja na to totalna olewka;p Piraci czy szkolny festyn??? Ani przez chwile się nie wachałam;]Już nie mogę się doczekać=D

Foxi_2

Hej dziewczyny, zauważyłyście, że w niedziele 3 czerwca o godzinie 23:15 na TVP 1 jest "Co gryzie Gilberta Grape'a", ( J.D. oczywiście). Ja jeszcze nie widziałam, na pewno oglądne. A wy???

Foxi_2

Ja chyba tez choc troszeczke pozno to dali powinno byc o 22 :( ale i tak oglądam :):):)

Foxi_2

No chyba sobie żartujesz. Co za pytanie no pewnie, że oglądam!! Dzięki za poinformowanie mnie;) Jeszcze tego nie oglądałam:)

Foxi_2

Foxi masz racje!! Też bym poszła na.. FESTYN--> JOKE(żart) nie martwcie się, żartuje sobie. Hahahahaha. Bez zastanowienia wybrałabym piratów. To tak samo jak u mnie. Miałam iść na praktyke w sobote tydzień temu. To powiedziałam nie, niech koleżanka idzie za mnie mnie to nie interesuje ja muszę mieć wole bo ja chce iść na piratów;) Hehehe;) Masz racje Foxi popieram. Pozdrawiam:D

_Anusia_

Tak zauważyłam :d już to widziałam, ale pewnie oglądnę jeszcze raz :) ten film bardzo mi się podobał! Johnny gra tam świetnie i jeszcze CiCaprio... mmmm :D

Kasia9292

Hehehe popieram;)
"Co gryzie.." jest jednym z moich ulubionych filmow[jak nie ulubionym;]]
Johnny i Leonardo:D
Cudo, oboje zagrali rewelacyjnie, hmm a wrecz sie pokuszę, że Leo był po porstu GENIALNY, po tym filmie strasznie Go polubilam;)
Jeszcze ostatnio kawalki "Romea I Julii" znowu ogladalam i az nie wiem co powiedziec:))
:D

CzarnaKrwinka

heh ja mam go na płytce na orinalu:):): i jestem happy;):):)

_Anusia_

Ja nie przeczytałam całej noty tylko zaczęła z ciekawości więc dalej nie wiem o co chodzi w filmie ;)

Kasia9292

Mi też nie pasi ta godzina, no... ale czasem trzeba się poświęcić;p Jestem też ciekawa gry młodego Dicaprio, słyszałam, że zagrał to świetnie. A tak wogóle to sobie nagram ten film.

Foxi_2

A tak wogole to chamstwo, że tak dobre filmy puszczają tak późno. Gdyby to było wczesniej to więcej widzów by ogladneło. Nigdy nie zrozumiem czemu szmira leci wcześniej;( Wogóle to ta telewizja mnie wkur... wkurza;p

Foxi_2

hehe i ostatnio w "Gazecie Wyborczej" był [pisałam o tym na forum;)]

CzarnaKrwinka

E noooo buuuu ;( Napewno oglądnę, ale troszkę za późno... Jakieś gówna z Wentylatorem (Wentworthem Millerem) puszczają o 20, ale film z J.D (który jest dobry, tak słyszałam) o wpółdo dwunastej... :/ Ale i tak dziękuję za informację... Będę oglądać ;)

happysad_owa

Ja też myślę, że zagrali świetnie! Już oglądałam ten film (mam go na płycie). To prawa, że trzeba się poświęcać - kiedyś, żeby oglądnąć film "Na żywo" poszłam do koleżanki i siedziałam u niej póki się nie skończył. Przyznaję, że to było trochę niegrzeczne, ale czego się nie robi dla Johnny'ego. No nie dziewczyny? ;)

happysad_owa

Co prawda to prawda troszeczkę za późno, no ale co się nie robi dla Deppa?? Laski no jacha, że będę oglądać:D. Aha Patusia no przepraszam bardzo, ale Skazany na śmierć to jeden z moich ulubionych filmów:D Oglądam nałogowo już po raz drugi a już skończyłam drugą serie oglądać. Teraz czekam na 3. I wiesz Patusiu to jest jedne z moich ulubionych filmów czy seriali? Jeden pieron!! A i tak będę oglądać "Co gryzie..." bo jeszcze tego nie oglądałam, a chce sobie oglądnąć. Choćbym była tak śpiąca, to zrobie sobie mocną kawe na noc i będzie git:D Jak później nie będę mogła zasnąć to później będę się martwić. Na pierwszym miejscu musze postawić Deppa no nie??:D Foxi wielkie dzięki za poinformowanie nas. Nie wiem czy bym zauważyła, że idzie film z udziałem Deppa. No a teraz już jestem nastawiona na to]:-> Pozdrawiam serdecznie laski;)

_Anusia_

Nie ma za co. Wiem, że wy takie fanki jak ja. Żadko coś z Depp'em leci;/ więc musimy się wspierać;]. Ja kiedyś przegapiłam "Odważny", parę dni później dowiedziałam się, że był ale wtedy się wkurzyłam. Lecz potem go widziałam.

Polusia

ehh rzeczywiście troche za późno ten filmik tym bardziej, że w poniedziałek mam na 7.00 to szkoły <:|:|:|> <!!!> i jakbym oglądała to bym spała potem na fizie ;). Mam na szczęście ten filmik na płytce więc obejrze sobie kiedy indziej :)

Aga696

Jeszcze raz to piszę. U siebie na komentach już napisałam, a teraz tu chce wam laski przedstawić to co się dowiedziałam;( Słuchajcie zaraz się czegoś dowiecie to będziecie skakać z radości, płakać śmiać się i powtarzać "hura!!" Ja jednak to inaczej odebrałam, jestem zrozpaczona, załamana i w ogóle zdołowana;( Czytałam przed chwilą tu na filmwebie(i odrazu mówię to nie są plotki!!<-- to prawda niestety), że ma wyjść 4 część piratów z Karaibów. I Johnny Depp poraz kolejny wcieli się w rolę Kapitana Jacka Sparrowa. Prace nad filmem mają się zacząć w 2009 roku a lata 2011 roku ma być premiera 4 części piratów;( Scenarzyści mają 2 lata na napisanie super extra scenariusza do 4 części. Nie wiem jednak czy Orlando i Keira będą w tej części. Jedno jest pewne zmieni się reżyser (Gore Verbinski). Jak narazie wole nie myśleć co za katastrofe zrobią z tego filmu;( Jak się reżyser zmienia to już po filmie;( Laski przygotujcie się na to, że będziemy oglądać jak nasi ukochani aktorzy się starzeją;( Jestem zrozpaczona;( A wiem, że wielu z was się bardzo cieszy;(

_Anusia_

Anusiudymek, ja się nie cieszę. Tak jak Ty też uważam, że 4 część to będzie ciągnieńcie na siłe. Co za dużo to nie zdrowo. Myśle, ze to nie będą już tak wspaniali Piraci. Tylko dziwię się, że Johnny zgodził siępo raz kolejny wcieli w Sparrow'a. Jeśli możesz to podaj link do tej informacji.

Foxi_2

Jeśli oglądałaś piratów za Karibów 3 częśc to wejdz na forum na krańcu świata. tam jest wszystko;) Wyjaśnie Ci to wszystko jeszcze później teraz musze spadać narazie i pozdrawiam;)

_Anusia_

DO ANUSIA....
WYSŁAŁAM W PONIEDZIAŁEK PO SZKOLE:p I TYM RAZEM NIE POMYLIŁAM ADRESU HEHE JAK MI ODPISZE TO DAM LINKI DO FOT I NAPEWNO WAM NAPISZE NIE SMIAŁABYM INACZEJ:p

Nadia_3

Nadia dzięki wielkie, że się odezwałaś. Jeśli Ci odeśle to mi napisz. Bo ja właśnie chyba też chce do niej wysłać;D Dzięki i pozdrawiam serdecznie;)

Foxi_2

Foxi podaje Ci link do forum gdzie jest dyskusja co do części 4

http://www.filmweb.pl/topic/644262/Premiera+czwartej+cz%C4%99%C5%9Bci+ju%C5%BC+w +2011+roku%21Lecz+bez+Gore%27a%21.html

Bardzo długi ten link... No ale, cóż. Jeśli jesteś pewna co do tego, żeby czytać. Wiedz o tym, że ludzie poruszali troche trzecią część piratów. Możesz się czegoś dowiedzieć, a tego może nie chcesz. Bierzesz to na siebie. Ja tylko podaje link;) Jedna rada dla Ciebie. Jak tam wejdziesz to przeczytaj tylko temat a później wchodź w te linki co ludzie tam podali, tam więcej jest co do części 4. Pozdrawiam serdecznie;)

_Anusia_

Co oni powariowali?! Ja czułam, że tak będzie. Przecież to kompletnie bez sensu! Czwarta część to beznadziejny pomysł... Co za dużo to niezdrowo... Np. Spidermana ma być 7 części. Przecież to z części na część będzie coraz nudniejsze. Tą czwartą część jedynie może uratować Jack Sparrow, o ile zagra go Johnny Depp. Bez Johnny'ego Deppa piraci są gówno warci.

Anusiu - to było moje zdanie ;-) Nie przepadam za tym serialem i Wentylatorem ;-) ale to tylko moje zdanie, co nie znaczy, że mam Ci za złe za to, że ty to lubisz ;-) Każdy lubi to co lubi, a o gustach się nie dyskutuje.

happysad_owa

Popieram:)
Czwarta część już do końca zepsuje ducha Piratów :(
Co do Skazanego to ja też za W.M nie przepadam, nie mam pojęcia dlaczego teraz jest taka obsesja na jego punkcie..

CzarnaKrwinka

Anusiudymek, dzięki za link. Ale wejde w niego dopiero w sobote, po Piratach ponieważ piszesz, że tam mówią też o 3 części, więc nie będę psuć sobie niespodzianki.

Foxi_2

Hry hry hry Patusiu ja Ci nie mam nic za złe;) gdzie Ci ja na Ciebie się gniewam. Mówie tylko, że lubie tego aktora i serial też jest spox. ale skończmy temat!

Jak widze, że Wy też jesteście przeciwko 4 części. Hm... no mysłałam, że będziecie Happy;) Mam to samo zdanie co Wy. Patusiu w 4 części na pewno zagra Johnny Depp bo już o tym piszą. Nie wiadomo jak z Orlandem i Keira. Ale jak widze Orlando ma już dość Trylogii a Keira nie chce już się wcielać w Elizabeth. Eh... No nic. Mam jeszcze jednak słodką nadzieje, że odniechce im się tego sprytnego planu;(

Pozdrawiam was piratki;) ]:->

_Anusia_

Przyznaję, że spodziewałam się czwartej części. Przecież produkcja jest tak opłacalna! Oczywiście pójdę na to do kina co znaczy, że na mnie też zarobią... no, ale trudno.
Co do mojego zdania to też nie popieram. Chociaż nie widziałam jeszcze 3. Myślę, że zbyt dużo to niezdrowo!
Pozdrawiam!

Kasia9292

i bedzie tak jak zwykle... czyli powieje nuda film zostanie zjechany,a zarobi dużo i zrobia 5 część
- jesli zgodzi sie johnny a jak mysle że się nie zgodzi i nie bedzie kolejnych części i dobrze- oby

Nadia_3

Nadia Depp powiedział już, że on uwielbia grać Jacka Sparrowa;) Eh... Ale mnie to tam już najmniej interesuje:| Nie ważne. Może jeszcze im się odwidzi?]:->

_Anusia_

"Piraci z Karaibów. Na krańcu świata" ustanowili nowy rekord globalnego otwarcia, osiągając bezprecedensowy wynik 401 milionów dolarów po pierwszych sześciu dniach wyświetlania.

Tym samym pobito należący do trzeciego "Spider-Mana" rekord sześciodniowego otwarcia, który utrzymywał się dotychczas na poziomie 382 milionów dolarów. W międzynarodowym box office trzecia część "Piratów?" biła rekordy od Japonii po Rosję. Film osiągnął rekordowe wyniki także w Korei, Hiszpanii, na Tajwanie oraz w Holandii. "Piraci z Karaibów. Na krańcu świata" ustanowili również nowe rekordy otwarcia studia Disneya w Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech oraz Australii. A przed "Piratami?" wciąż jeszcze podbój Indii i Chin.

Komentując ten wyśmienity wynik, szef marketingu Disneya ? Mark Zoradi, powiedział: "Wiedzieliśmy, że publiczność na całym świecie z wielką niecierpliwością czekała, by zobaczyć Johnny?ego Deppa i resztę fantastycznych Piratów, ale tak żywiołowa reakcja widzów na całym globie jest naprawdę niesamowita. ?Piraci z Karaibów. Na krańcu świata? mają teraz zaszczyt nosić miano największego otwarcia w historii kina, a my jesteśmy niewiarygodnie dumni z tego osiągnięcia. To zasługa wybitnych twórców stojących przed i za kamerą. Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski i ich wyjątkowy zespół wraz z Tedem Elliottem i Terrym Rossio udowodnili, że są niezastąpioną receptą na sukces."

"Piraci?" królowali na 29 tysiącach ekranów na całym świecie i stali się 54. filmem studia Disneya, który w międzynarodowym rankingu osiągnął status 100 milionów dolarów na otwarciu.

No to jesteśmy w dupie, laski]:-> Ja cię pierdziele, to teraz nie ma co na pewno będzie 4 część;( Przecież ten film dla nich to perełka, a to wszystko za sprawą Johnnego Deppa. Gdyby nie on to film by był średni:| No ładnie... Gratulacje dla twórców filmu!!!! Jeszcze czegoś takiego w życiu nie widziałam i nie słyszałam. Ja to normalnie jestem w szoku:) Taką kase zebrali, że ja pierdole(przepraszam za słownictwo ale inaczej nie da się tego wyrazić) Gratulacje i to wielkie!! Oni perełki tak kosztownej się nie pozbędą;) Pozdrawiam was laski;)

_Anusia_

Nie wiem czy sie cieszyć czy płakać. Z jednej strony fajnie bo znów zobaczymy świetną rolę deppa, a z drugiej to uważam, że powinni skończyć na trylogi no, ale trudno trzeba sie cieszyć z tego co sie ma:P

_Anusia_

Ahoy!!
ja jak to przeczytałam byłam zadowolona i pod wielkim wrażeniem. spodziewałam się takiego wyniku.;] (jest w tym moje 15 zł xD)
jednak z drugiej strony boje sie jesli 4 cz powstanie..na pewno Johnny bedzie rewelacyjny itd...ale Piraci straca swoj czar...to by bylo na tyle.;]
pozdrawiam Piratki-Wariatki !! :) :*

_Anusia_

tak ale uwielbiac grać a zagrać to róznica nie?:P zobaczymy co sie wydazy

Polusia

Wyslalam 2 dni temu list z prosba o autograf :) zobaczymy co sie stanie... :D

flerynka

Eee... Nie martw się napewno dostaniesz. Bo ja już czekam niecały miesiąc. Dobrze pamiętam jak dziś, list wysłałam 9 maja;) Teraz tylko czekam;) A wracając do piratów. To myśle, że zrobią 4 część z Johnnym ale boje się że bez Keiry i Orlanda;( A bez nich film to nie ten sam;( Pożyjemy zobaczymy;)

_Anusia_

byłam w kinie ale nie obejrzałam tego co było po napisach:( czy ktos może mi powiedzieć??

Ps film był dobry

Nadia_3

Aaaa!!! Pojutrze idę na Piratów 3, w sobote. Wiem, że was bardziej obchodzi b zeszłoroczny śnieg niż ta wiadomość ale tak piszę dla picu;D Pozdrowionka.<grałam dziś w niemieckim przedstawieniu w szkole> <czego się nie zrobi dla szósteczki;p>

Foxi_2

Foxi co nas nie interesuje?? Wkońcu sobie obejrzysz piratów:D i się wypowiesz co do nich.

Nadia jeśli chcesz wiedzieć co było po napisach to napisz do mnie na e-mail:D Ja Ci podam stronke co do scenki po napisach:D mój e-mail to anusiadymek@wp.pl

Jak napiszesz podeśle Ci link i sobie zobaczysz:D

_Anusia_

Miło mi Anusiu, że przejawiasz zainteresowanie co do moich postów. Masz rację gdy obejżę to wyrażę swoje zdanie. Hehehe... ja w kinie a oni (moja klasa) na festynie. Całe szczęście, że nie idę z tymi parówkami do kina. Oni nie umieją się zachować(z paroma wyjątkami).

Foxi_2

Foxi mówisz o swojej kalasie?? hahahaha moja też taka jest wraz ze mną:D:D:D:D Nie moge, już za niedługo mi stuka 18-stka a ja dalej zachowuje się jak bym miała 10 lat:D o lol]:-> Ale to tylko liczba. Nic więcej!!:D

_Anusia_

He, he! Ja mam 15, a w sklepach mówią do mnie per "Pani" a ja wtedy pękam ze śmiechu! To mnie rozwala...
Ja wysłałam list 15 maja i już minęło pól miesiąca, więc może w czerwcu dostanę <llo>
Pozdrawiam Piratki!