Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 596 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

_Anusia_

Anno,wlasnie poruszamy ten temat na gg.;] nie ma co sie nerwowac.. :)

PPG

No właśnie Anuś, już się nie udzielam co do wielkiej gwiazdy:D:D:D

_Anusia_

heheh to Twoje zdanie i je szanuje.sama zreszta nie jestem za tym zeby tak rozslawiali Johnny'ego. szybko sie znudzi i za pare lat nie bedziemy o Nim pamietac.:)

PPG

Mnie też nie cieszy fakt, że każdy uwielbia Depp'a tylko dlatego bo taka moda na niego;/ Ja zawsze będę z zachwytem oglądać jego filmy, nawet wtedy gdy każda dziewczynka będzie sikać na jego widok i nawet wtedy gdy ludzie o Nim zapomną.

Foxi_2

Hmmm popieram, mało jest teraz prawdziwych fanów Johnny'ego, a nie Jacka, czy Deepa;P

PPG

Anuś może i Depp się znudzi. I ludzie będą się pytać kto to jest Johnny Depp... Ale my o nim na pewno nie zapomnimy;) 16 lat temu zmarł wielki aktor Tadeusz Łomnicki, żadna z was go nie zna;) Ale ja uwielbiam tego aktora i jakoś o nim nie zapomniałam:D:D:D Jak zmarł miałam zaledwie dwa latka, wtedy to go nie znała. Po kilku latach od 14 roku życia zaczęłam się nim interesować i jakoś o nim dalej pamiętam;):D:D:D Takich aktorów wielkich się nie zapomina;)

_Anusia_

no,moze i tak.ale wiekszosc "fanek" Johnny'ego zapomni o Nim po kilku latach i przerzuci sie na nowe "sWeEt CiaChO".. zostanie tylko nas gartstkach-tych,ktorzy podziwiali Jego talent..:)

_Anusia_

no,moze i tak.ale wiekszosc "fanek" Johnny'ego zapomni o Nim po kilku latach i przerzuci sie na nowe "sWeEt CiaChO".. zostanie tylko nas gartstka-tych,ktorzy podziwiali Jego talent..:)

PPG

Dziewczyny, za jakiś czas jak mine ta moda na Depp'cia to sobie powspominamy jak to wszystkie panienki nie umiejące napisać poprawnie jego nazwiska piszczały na jego widok. A my pogadamy o jego nowych filmach dla mniejszej publiczności.

Foxi_2

Ja myślę, że to nie przemija. Bo to nie zależy od mody. Jak będzie moda na Brada Pitta, to nie będę do niego wzdychać. Bo dla mnie to Johnny Depp jest i będzie najlepszym i ulubionym aktorem.

Polusia

Mi po prostu żal tych "sweet girls", które znają Johnny'ego z roli Jacka Sparrowa, a wiele ich jest. Naprawdę szkoda...
Ja będę go zawsze podziwiać...
a co do tej piosenki to jeśli ktoś ją ma to niech mi wyśle na maila
katarzyna-92@o2.pl

Kasia9292

Jak dla nie moim ulubionym aktorem był, jest i będzie Tadeusz Łomnicki:D I nikt dla nie go nie pobije:) No Johnny Depp jest gdzieś na 4 miejscu mej listy, na drugim miejscu jest Daniel Olbrychski... Nie ważne:D

Ja mam wiadomość do Foxi mam wiadomość:D:D:D
Agata słuchaj przed chwilą czytała co i jak o ty filie "Miasto aniołów" i wiesz co ja ten film oglądałam, ale taki sobie był:D Kiedyś go oglądałam pamiętam. Przypomniałam sobie jak przeczytała co i jak o filie. Bo po nazwie to trudno mi rozkalkulować co to jest:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

PPG dzięki wielkie za piosenkę! Nidzie nie mogłam jej znaleźć! Pozdrawiam dziewczyny!

Kasia9292

Aha! Anusiadymek ten facet z "Sumer wine" to Ville Valo z HIM :D nie wiem czy wiesz to piszę ;)

Kasia9292

Wiem co piszesz wiem wiem:D:D:D Ale i tak gość mi przypomina Deppa:D:D:D

Idę dziś do roboty będę robić za Św. Kinge:D:D:D

_Anusia_

Buuuuu;(
Jestem zalamana;(
Przez te strajki poczty lodzkiej nie dostalam jednej paczki, ktora wrocila do wlasciciela i jest na mnie laska wsciekla, echh, ale mi wysle znowu:))
Ufff..
Kurde bardziej się boje, ze autograf tez dochodzil i tez odesla do Johnny'ego znowu ;(

CzarnaKrwinka

Chyba by im się nie opłacało. Mi się tak wydaję ;)
Ale skoro tak mówisz to jeszcze nie wysyłam do Angeliny. poczekam aż skończą strajkować ;)

Kasia9292

Nie wiem czy poza Łodzia tez strajkuja, ale u mnie juz w weekend skonczyli i dzis jade na poczte lasce wyslac filmy i list do DiCaprio :)

CzarnaKrwinka

Aaajjj i do Toma Hanksa muszę jeszcze napisać, zeby tez dzis wyslac:D
Aaj ;]
W końcu DZIŚ JEGO 51 URODZINY!! :]

CzarnaKrwinka

Jaka jestem zmęczona po tej robocie:D wychodziłam się w tej sukni wszystko nie boli:/

Ale co tam:D Laski dostałam autograf od Johnnego:D:D:D Ja piernicze takiego szczęścia to jeszcze w życiu nie miałam:D:D Nie dopisali na kopercie nic żadna Europa ani Poland i doszło:| Jestem w mega szoku:D:D Ale znowu nie ciesze się tak bardzo, jak dostała autograf od Blooma:D Ale Depp tak słodko wygląda na tej fotce, że ja pierdziele:D Zaraz w ramke go da i na biurku obok mego słodkiego Blooma będzie stał:D Szkoda, że jak otworzyłam koperte to nie jarała się tak bardzo jak przy Bloomie:/ Ale i tak się ciesze, że dokonała tego co chciałam:D Laski takiego szczęści to ja jeszcze w życiu nie miałam:D Pozdrawia i dziękuje Polusi za adres!!! Gdyby nie ona to my mogłybyśmy sobie tylko o autografie pomarzyć!! Dziękuje Ci bardzo i pozdrawiam was;)

_Anusia_

Zazdroszczę Anusiu :(
Ja jak Ci już na gadu napisałam niestety nie mam tego szczescia;/
Nie znoszę poczty polskiej :((

CzarnaKrwinka

do AnusiDymek:
Po pierwsze gratuluję autografu, a po drugie mam pytanie: oglądałaś film "Jaskinia", bo przeczytałam tu:
http://www.filmweb.pl/Nightwish,ciekawostki,PersonCuriosities,id=343647
że w ścieżce dźwiękowej jest Nightwish "nemo". wiesz coś o tym?

Kasia9292

Wiesz co nie oglądałam filmu, ale słyszałam o tym, że do jakiegoś filmu dali właśnie ścieżke dźwiękową z Nightwisha:D Wiem wiem słyszałam coś o ty:D Ale właśnie nie wiedziałam co to za film:D

_Anusia_

Siema, siema :) Triumfalny powrót... Tęskniła, któraś? hehe

happysad_owa

No jasne i to nie jedna =] Zastanawiałyśmy się gdzie Cię wcieło;p

Foxi_2

Patusia ja tęskniłam!! Ja już się wypytywałam gdzie jesteś:D A Ty pojechałaś na wakacje bez słowa, a my tylko NEMO:D:D:D

_Anusia_

Właśnie! Gdzie byłaś jak Cię nie było? ;)

Kasia9292

Aha ja wam nie mówiła:D U mnie nowa notka:D Jak kochacie Deppa to zapraszam:D:D:D do siebie, bo temat jest jemu teraz poświęcony ze względu na to, że dostałam autograf:D:D:D Zapraszam serdecznie;)

_Anusia_

Heloł!;]

przesylam serdeczne pozdrowienia z cieplego Hilversum (Holandia)!!! dopiero co dojechalam i troche zmeczona jestem.:) ale szczesliwa bo w koncu ta nuzaca podroz mam za soba...

pozdro!

PPG

A tu i tam... :)) Tam i tu... ;) Widzę, że wam się skończył limit postów na tamtym temacie.. Haha :P

PPG

anusia - zazdroszcze ci:p ja wysłałam juz 4 osobom i jutro ide wysłać jeszcze do raz do Depp`a i do jeszcze jednej osoby:p -gratuluje ci jeszcze raz ps ta sama fota:P??

Nadia_3

Ja jeszcze z tą piosenką jak ktoś ma to wyślijcie na mojego maila:
kara409@wp.pl z góry dzieki:*
Kemposiu to cinemax mnie dobija najpierw przetrwać w nowym jorku a teraz beksa:(
Pozdrawiam:*

Moon_8

Ja dzięki Bogu Bekse mam, ale Przetrwać... cały czas nie mogę przeboleć :((

Moon_8

Echh, ja na szczescie Bekse mam, ale "Przertwac.." caly czas nie mogę przeboleć :((

Moon_8

Echhh.. ja na szczescie Bekse mam i ten film jest do zdobycia, ale nie mogę przebolec "Przetrwac..." :((

CzarnaKrwinka

Hehehe, 3 razy probowalam komentarz napisac i wstawic;P

CzarnaKrwinka

Anuś Anuś:D:D:D:D Odwiedź nas jeszcze kiedyś życzę miłego pobytu w Holandii:D Jak widzę macie ładną pogode(co mówiłaś tu na forum;)):D Super;) Pozdrawiam;)

Nadia: Fotka jest ta sama:D Czyli Depp siedzący na krześle w niebieskiej koszuli w kratke;) i w dodatku jeszcze niebieskie tło;) Ślicznie wyszedł na tym zdjęciu;) U mnie nowa notka to zapraszam;)

_Anusia_

A mi śniło się, że wasz 'dżonny' rozpieprzył was karabinem maszynowym. Potem wygryzł każdej język (żebyście się nie mogły porozumiec słownie), poobcinał wszystkie palce (żebyście nie mogły do siebie pisac) i na koniec wypalił wam oczy kwasem solnym (żebyście nie mogły czytac jakby ktoś miał pisac za was).

CZY WY NAPRAWDE NIE WIDZICIE, ŻE SIĘ OŚMIESZACIE ?????????? JA PIER***** ILE MOŻNA PISAC O TAKICH PIERDOŁACH!!!!!! PRZEJRZAŁEM 1 I OSTATNIĄ STRONĘ I CAŁY CZAS KUR*A JAKIEŚ POJEB*** POSTY. ZAŁÓŻCIE SOBIE OSOBNE FORUM NA JAKIEJŚ STRONIE BO TO JEST FILMWEB. TUTAJ SIĘ ROZMAWIA NA TEMATY FILMOWE A NIE CO KUR** JADŁYŚCIE NA ŚNIADANIE ALBO CO JOHNNY ROBIŁ W WASZYM ŚNIE ŻAŁOSNE DZIEWCZYNECZKI.

Despero

Despero widzę, że jesteś w wielkiej desperacji:D:D:D:D Gościu wrzuć na luz:D Yo ziom:D:D:D hahahahaha, ale się uśmiałam z Twojego snu:D:D Naprawde tak było?? A czemu piszesz "dżonny" a nie Johnny??

Super jesteśmy biedne dziewczynki co nie możey się nagadać:D Chociaż każda z nich ma o numer gg i jeszcze na gg piszemy sobie:D Przeszkadza Ci to?? Bo mi nie:D:D:D I po pierwsze gościu widać, że nie czytałeś wszystkiego!! My tu gadamy o Johnnym i o jego filmach, a że trafiłeś na posty co gadaliśmy o pogodzie to już Twój ból!! Ja pierdziele skąd taki człowiek się wziął:D O żal:D:D:D Sam siebie teraz ośmieszyłeś;| Dzieciaku!!!!!!!

_Anusia_

Przez Ciebie cieciu musze sobie jeszcze raz puścić piosenke Ever Drem, bo przez poprzedni post nie mogłam jej przesłuchać spokojnie!! Co za gość!!

_Anusia_

"Dżony"?? Ciekawe kto tak pisze? No trudno nie każdy musi umieć napisać poprawnie imię. Zgadzam się z Anusiadymek! Jeśli ci to forum nie odpowiada to tu nie wchodź i po sprawie!

Kasia9292

O ku*wa ale pocisk... No nie wiem jak będę mogła z tym żyć. O boże, to okropne. (ironia).

DO Despero (zrobiłam Ci łaskę, że przeczytałam Twój jakże fascynujący i interesujący post): Jeżeli Ci się coś nie podoba to wypier******. Proste, nieprawdaż? :)

Dziewczyny żaden ćwok nam nie będzie ubliżał... Fanki Johnny'ego Deppa górą....

happysad_owa

Jak byłam na wakacjach to oglądałam "Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2" z Johnny'ym Deppem. Średnio mi się jego gra aktorska podobała. Już bardziej mi podszedł Antonio Banderas. Był sweet :) Ale i tak Kiss For You Johnny :P

happysad_owa

Wiesz co ja wiem, że na Desperado 2 nadawałam jak się tylko dało:D:D:D Bo oglądałam Desperado. I strasznie mi się podobał, a jak Desperado 2 widziałam(to było już bardzo dawno temu), to nie pamiętam co było w filmie, wiem jedno:D Nadawałam na ten film jak się mi tylko podobało:D:D:D:D

happysad_owa

No Patusia ładnie mu pojechałaś:D:D:D:D No no:D:D:D:D Ja cholera za łagodnie mu pocisnełam:/ Ale sam dzieciak wie co my o nim myślimy i gdzie mamy jego posty;|

Tak jest fanki Depp'a górą:D:D:D

happysad_owa

No Patusia ładnie mu pojechałaś:D:D:D:D No no:D:D:D:D Ja cholera za łagodnie mu pocisnełam:/ Ale sam dzieciak wie co my o nim myślimy i gdzie mamy jego posty;|

Tak jest fanki Depp'a górą:D:D:D

aha i jeszcze od siebie dodam fanki mojego ciacha Bloomeczka słodkiego też górą:D Hehehehe

_Anusia_

Ojjojo, ale się przejęłyśmy... dalej swoje gadamy :) he, he nie no z nami to coś na serio nie tak ;) pozdrawiam dziewczyny (tylko te przyjaźnie nastawione ;))

PPG

Pytanie kieruje do Nadii:D:D:D:D

Nadia kiedy Ty wysłałaś list do Keiry??:)

_Anusia_

A więc chciałabym wam oświadczyć, że chce tu napisać super extra życzenia dla mej kumpeli jak i waszej... Dla kumpeli Foxi która dziś ukończyła lat 15. Tak więc składam jej najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i... MIŁOŚCI, pomyślności i dowcipu dobrego;) Życzę Ci Agatko w nowym roku szkolnym który będzie za 2 miesiące(przybiłam was tym??:D) dobrych ocen, takich jakich miałaś w tym roku, a nawet i lepszych;) Życzę Ci chłopaka takiego full wypas jakiego Ty sobie wymarzysz, czyli pewnie gość będzie podobny do Twego pięknego Deppo- ciasteczka... lub też do mojego ciacha Bloomo- ciasteczka?:D Ale to już Ty wybierzesz kogo wolisz;) No i wiesz, życzę Ci wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń:D:D:D!!
Buzi urodzinowe od Anusi:*:*:*:*:* dla Agatki:D:D:D:D:)

_Anusia_

Ooo;]
To Foxi ma urodzinki?;p
To wszystkiego NAJ ;*