tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Wooow :D
Kolejna szczesliwa;]
Gratuluje:)
Buuu, a ja się dopiero dowiedzialam, ze w Łodzi byly strajki na pocztach i przesylki itp., ktore nie zostalyw tych dniach dostarczone, podobno moga w ogole nie dojsc :|
Sorry, ze troche glupio piszę, ale jestem troszeczkę zla:|
Kolejna szczesliwa;]
Buuu, a ja się dopiero dowiedzialam, ze w Łodzi byly strajki na pocztach i przesylki itp., ktore nie zostalyw tych dniach dostarczone, podobno moga w ogole nie dojsc :|
Kolejna szczesliwa;]
Kolejna szczesliwa;]
Kolejna szczesliwa;]
Cholera, mam ochotę na jakiś horror... Zaraz lecę do wypożyczalni i sobie coś mrocznego wypożyczę...
Alex gratulacje! A jakie masz zdjęcie? Johnny siedzi na krześle w niebieskiej koszuli? Bo ja miałam napisane "All good wishes" a Ty masz inaczej to może zdjęcie też inne...?
No widzisz Oleńka udało Ci się:D:D:D A pisałaś i wczoraj, że Ci się nie uda:D A tu patrz:D:D:D Ja się ta ciesze, że ma od ego Blooma:D Never ind
Moon to Ty z Krakowa?? O lol patrzcie z iloma ja ludzmi tu na forum gadałam z Krakowa:D Ja jestem z okolic Krakowa;)
Laski jaka jestem zmęczona po tej robocie ja pierdziele:( Dziś poszłam do roboty to moja kochana kierowniczka powiedziała, że nie będę dziś siedzieć na królewskiej bo piździ jak nigdy!! No ok, poszła na zamek środkowy(gdzie znajduje się muzeum), no i pilnowałam sobie elegancko turystów. Za dwie godziny kierowniczka dzwoni na zamek centralny i mówi tam innej pracownicy by mnie wysłała na królewską, sprzedawać te jebane albumy. Jak się dowiedziała, to zaczęłam tak nadawać jak nigdy:D Poszłam na królewską i siedze ta. Piździ jak nigdy. I mówię tak sobie "o nie ja nie będę tu siedzieć!! pierdziele idę na zamek!!" Zaraz pozkładałam się i poszłam na zamek. I pierdzieli mnie to co sobie kierowniczka o mnie myśli... Nie będę siedzieć na królewskiej jak jest tak chujowa pogoda:D Inne pracownice mnie poparły i mówiły, że bardzo dobrze zrobiłam:D Tak trzeba się kiedyś zbuntować:P:) Jednak jak już byłam na zamku to tylu turystów się zleciało, że maskara:| Z kuzynką biegałyśmy to na archiwum, to na owad i góra dół, góra dół... Od 10 godziny do 15 ciągle na nogach byłyśmy. Jestem tak zmęczona, że sobie nie wyobrażacie:/ Jutro też do roboty idę:/ Oczywiście jutro powinnam robić jako święta Kinga, ale kierowniczka powiedziała, że w sobote w muzeum jest za darmo wejście i nie będziemy zapraszać turystów w soboty jako Kingi bo nie zależy nam na turystach w sobote:D:D:D No i to tyle:D Siedze jutro znów na zamku... Ale jak za darmo jet to turystów się tyle zleci, że wolę nie myśleć co jutro się zemną stanie;( Trzymajcie się laski...
Gratulacje Alex;p Mówcie mi "Mistrzu w grze w oczko" =D, jedenaście razy wygrałam(ale to było wczoraj);]]] a w monopol...wrr...kicha(a to dziś). U mnie pogoda dupna więc siedzę w domu albo u znajomych i umilamy sobie czas różnymi grami.
Agatko czy teraz to się tak nazywa?? Gry?? Hehehe dobra dobra:D:D Ja wiem, że Wy tam sobie jakieś procenty do soczku dolewacie:D:D:D<lol2> Przyznaj się:D:D:D:D Bo ja np. dziś w pracy... Kuzynka kupiła soczek:D:D:D:D:D Jak go wypiłyśmy to dostałyśmy takiej głupawki, że turyści mieli taki polew z nas jak nigdy:D:D:D Jutro ten sam soczek Asia kupi i znowu będziemy piły]:->
Coś mi odpieprza. Czuję się, jak w jakiejś hibernacji... Chyba jednak spróbuję pojechać na tą pielgrzymkę. Stwierdziłam, że wybiorę się na nią, jak będę u kresu desperacji. Chyba nadszedł najwyższy czas ;P Mam tylko nadzieję, że to nie będzie miało takiego religijnego charakteru, bo ja zbytnio wierząca nie jestem...
Alex gratultję!!:) ja nie wiem kiedy wysle to. :/
Anusiu,musisz pomasowac sobie nozki.;] wspolczuje,ale w koncu to praca a nie Karaiby,;]
ja dzisiaj ogladalam "Benny & Joon"..ale swietny film!!!!!uwielbiam go.:P
pozdro!;*
Fajnie Anuś, że zobaczyłaś ten film... Sama chciałabym go zobaczyć. No nie ważne ja spadam do roboty:/ Dziś dzień bezpłatny dla turystów, to się ich tyle namnoży, że ja chyba dziś do domu nie wróce:( Trzymajcie się laseczki. Jak będę mogła to coś może wam dziś napisze. Jak wytrzymam dziś w pracy:/ Eh... Narazie;)
Widzisz PPG Benny i Joon jest super, kocham to a te sztuczki Sama;], jak w szpitalu do tych pielęgniarzy wyskoczył i "Mamusia?" hehehe, to było dobre.
albo pod koniec jak wisial i sie hustal kolo tego okna.<lol2> zreszta, postac Sama jest taka sympatyczna, ze az mi Go bylo zal jak Benny Go wyrzucil.:/ a te sztuczki to juz masakra. smialam sie na nich na maxa.:D
kocham ten film.:)
pozdro!
Popieram.
Sam jest przeuroczą postacią:))
Właśnie
13 lipca, Piątek
20:00 Beksa Cinemax
14 lipca, Sobota
20:00 Beksa Cinemax 2
Oglądajcie jak macie tego głupiego cinemaxa, film jest genialny!! ;]
Pozdrawiam :)
Popieram.
Właśnie
13 lipca, Piątek
14 lipca, Sobota
Popieram.
Właśnie
13 lipca, Piątek
14 lipca, Sobota
Popieram.
Właśnie
13 lipca, Piątek
14 lipca, Sobota
Ja już widziałam Beksa! Świetny film! Niestety nie mam cinemax'a, ale mam to na Cd to jak coś to mogę obejrzeć ;)
Dziewczyny jeśli któraś z was chce zobaczyć mój blog na onecie to podaję adres:
www.good-movies.blog.onet.pl
Bo nie wypada Wam o tym nie napisać ;)
Pozdrawiam serdecznie!
Jego sposoby na robienie puree byl dosc ekstrawagancki aczkolwiek..oryginlny. i to w postaci Sama cenie-oryginalnosc.;)
a terazx sciagam film z Tomem Hanksem "Philadelphia".:)
pozdro!
Ja mam "Beksę" na własność, fantastyczny film! Śmieszny, oryginalny, a wszystko dopełnia świetna muzyka. Polecam xD
Ja zabieram się za Shreka 3 i Piłę 3, bo Shreka nie widziałam, a piłę trójkę mam z paskudnym lektorem....
Beksa świetna! Polecam!
No no no:D:D Ale rozmowa wam się rozkręciła z Johnnym:D Ja się nie udzielam:x hehehe Nie no trzeba powiedzieć, że Johnny jest bardzo dobrym aktorem!! Świetnie odgrywa role mu dane:D Widać, że urodził się z talentem:D:D:D
Słuchajcie laski. Dziś w busie sobie jadę i idzie piosenka "Summer Wine"... Przypomniałam sobie teledysk tej piosenki i wiecie co na teledysku gość co śpiewa, tak strasznie przypomina mi Johnnego Deppa, że ta aż ta piosenka kojarzy mi się tylko z Johnnym Deppem:D Ciesze się bardzo, że jakaś piosenka kojarzy mi się właśnie z tym aktorem;) Pozdrawiam;)
ps. Jak widzicie żyje po mojej robocie 73 turystów dziś było(bo jak za darmo to wszyscy lezą do zamku) No ale jak zawsze się pośmiałam:D:D Jestem;) Pozdrawiam;)
przeciez wiadomo,ze Johnny ma dar ktorego mozna pozazdroscic.;] ogladalam dzisiaj "Rozpustnika". fajniusi film.;] idealny na moj dzisiejszy humor..
pozdro!;*
A ja nie mogę się doczekać Johnny'ego w musickalu. Chce usłyszeć jego wycie godowe<--sam Johnny tak skomętował swój śpiew;]
"Rozpustnik" <--- odjazd Podejrzewam, że nie zawiodę się na filmie "Sweeney Todd". W sumie zawsze trio Johnny Depp+Tim Burton+Danny Elfman dawało porządane efekty xD
mnie tez ciekawi od dluzszego czasu jak to wyjdzie.;] Johnny zawsze posiada dystans co do swojej osoby wiec nie dziwie sie ze tak skomentowal swoj spiew. :D
He, he no racja. A teraz jest w TV jakaś reklama z cyfry plus czy czegoś i tam jest właśnie scenka z "Rozpustnika" :D
Laski słuchajcie ja nie wiem:D Jestem okropna, że ciągle z tymi piratami, ale usze wam podać link... No nie ma bola!! Przepraszam to będzie już ostatni raz:D
http://ie.youtube.com/watch?v=2G2_RMlI4Hk&mode=related&search=
Najpiękniejsza piosenka z piratów:D:D:D No poprostu cudo. A jak jeszcze sobie bas tak na fula dam to jak to bębni ja pierdziele:D Dzidzia na dole to szaleje:D Nogi mi drżą, jak tylko ten bas idzie:D:D:D hahahaha Pozdrawiam
Ps. Ostatni raz się wypowiadam tu!! o piratach oczywiście!;) Ale ja normalnie mam hopla na ich punkcie;)
swietny filmik! bardzo mnie wzruszyl...;( ;)
uwielbiam ta piosenke! fajna tez jest "drink up me hearties".:)
mi tam nie przeszkadza,ze piszesz o piratach.;) ja sama ich uwielbiam i moge sluchac o nich caly czas!:D
pozdro.;*
Nie wiem ja chyba idę się pociąć:D:D:D Jaką mam ochote oglądnąć sobie fil taki jak "Edward Nożycoręki" no kurde, że ja tego filmu nie mam przy sobie;( Fuck fuck fuck!!!!! A tak jeszcze bym sobie zobaczyła bardzo chętnie taki film jak "Straszny film" lub też chciałaby bardzo zobaczyć film "Sekretne okno" którego nie widziałam!! Cholera mam pecha do tych filmów;( Trzymajcie się dziewczyny ja idę spać. Bo dziś w nocy prawie nie spałam!! Głowa mnie tak boli, że już nie dam rady nawet patrzeć na fotki Blooma i Deppa a co najlepsze nie mogę już słuchać mojego kochanego Nightwisha bo i gra już na nerwy:| Cholera jakiś dziś dzień jest porypany!!
Która z was oglądała dziś na POLSACIE fil taki jak "13 wojownik"? Ja oglądałam... usze powiedzieć, że no nawet fajny film był podobał i się;)
Ale koniec gadania sprawdze jeszcze poczte, posłucham sobie Nightiwsha, oglądnę fotki mego Blooma i Deppa jak to mnie wszystko dobije... to wtedy moge iść spać;) Ale ja chyba zaraz zasne przy tej klawiaturze..................................................................... ................................................................................
Dobra idę narazie laski:D
Dziewczyny słuchajcie... przepraszam za moją literówke:/ coś literka "m" mi szwankuje:/ Jak pisze to musze ją mocniej przycisnąć, a że ja się już przyzwyczaiłam do takiego pisania "o" swobodnego, to jak naciskam na m też tak swobodnie, to mi czasami się nie chce pokazać:/
Ja nie oglądałam "13 wojownika" a "straszny film", "edwarda nożycorękiego" i "sekretne okno" widziałam i nawet mam
teraz cały czas słucham "summer wine"! to wszystko przez Ciebie Anuś ;D hehe
Przepraszam:D:D:D No ale jak mi się ta piosenka kojarzy z Deppem to wam o tym musiałam napisać:D Szkoda, że żadna piosenka nie kojarzy mi się z Bloomem;( No nic może już niedługo jakaś nuta wpadnie i w ucho i będę nałogowo słuchać i tylko pamiętać ją z Bloomem;)
Pozdrawiam;)
a slyszalyscie piosenke Amy Anne-Johnny Depp?! :D:D hehehe,nie wiedzialam,ze na Jego czesc powstaja piosenki.<lol> spoko,fajnie sie jej slucha.;]
ja kiedys zaczelam ogladac "13 wojownika" ale nie chcialo mi sie bo nudny mi sie wydal.<lol>
pozdro!;*
Oh...te piękne stare piosenki, cóż za cudo. Zawsze kochałam stare piosenki(zagraniczne też), rozpływam się;]]]. Puszcze dziś mamie Marzyciela=] A tą piosenke- "Amy Anne - Johnny Depp" to mam na kompie, jak chcecie posłuchać ją to wpadnijcie do mnie na bloga, jest link do niej w temacie "Moje ulubione filmy(z J.D.)" piosenka jest boska!!!=D
Możecie się śmiać ale ja lubię nie które starocie, rano się kąpałam i włączyłam radio, akurat było radio wawa(nie słucham tego radia ale nie chciało mi się zmieniać stacji) i usłyszałam przepiękną piosenke - "Biały latawiec", ah...ta melodia;] rozpływam się. Ja mam bardzo różnorodny gust muzyczny, chyba z każdego rodzaju muzyki coś lubię;p No dobra, ja teraz słucham =].
Ja nigdzie nie mogę znaleźć tego "Amy Anne - Johnny Depp" :/ Gdzie to można ściągnąć? Już to słyszałam i spodobało mi się, ale nie wiem z kąd to wziąść...
na eMule jak masz to bedzie.;]
ja tez lubie te stare piosenki np. Alphaville.:) ;ubie ich czasem posluchac.
No bez jaj... Piosenka o Deppie, książki o Deppie wszędzie Depp. Gwiazda największa to tylko Depp!! Już mam dość!! Bez przesady z Johnnym, za niedługo będziemy się do niego modlić. Jak już pieśni o nim powstają, to już jest lekka przesada!! Eh... Powoli zaczyna mnie denerwować ten aktor:( Nie potrzebnie się tyle o nim dowiadywałam:/ Było bardzo dobrze, gdy nie wiedziałam o nim praktycznie nic. Teraz gdzie wejdę to tylko Deppa widzę;( Eh... Nie będę tutaj po nim jechać, jest dobrym aktorem trzeba przyznać(urodził się z wielkim talentem), ale ludzie już przesadzają. Jak mnie to denerwuje!! Już sama nie wiem co pisze:/
Trzymajcie się laski...