tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D 

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Ale zajeb*****, takie masz podniecające sny desperado czy jak ci tam. Aż się spociłam z emocji. Czuje się jak Jurand z Krzyżaków bez tych konczyn. A ja będe tu pier***** o tych pierdołach dalej. I pozdrów Dżonego ode mnie, następnym razem to ja będę napie****** w niego i to łopatą, moje ulubione narzędzie zbrodni...a czemu? Znawco kinomatografi i ról Depp'a widziałeś Sekretne okno? Dlatego... a no nie chce mi się już pisać, nosem ciężko pisać;/
No to Nadia pod koniec lipca gdzieś tak powinien przyjść;) A Nadia o jakie znaczki się pytałaś na poczcie?? Bo to do Anglii ten list idzie:D To o jakie znaczy się pytałaś??:) Pozdro:P:P:P:P:P
No to ja przyłączam się do życzeń!! Wszystkiego naj! 
A tok poza tym to 'nasz miły gość' chyba zwątpił, bo się nie odzywa... :D
Ja też podpisuję się pod życzeniami. Oby ci się w życiu wiodło, a Bóg obdarzył cię gromadką uroczych dzieci i chatką z ogródkiem (wiem, coś pieprzę od rzeczy xP). W każdym razie spełnienia marzeń!
Bardzo dziękuje Wam;] Miło byłoby mieć gromadke uroczych dzieci i chatkę z ogródkiem;p ale do tego to jeszcze daleko=D
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i tam sama wiesz takich innych pierdolek:P 

Annusia u mnie na poczcie są te kupony, kupowałam jeden jak wysyłałam do Deppa , ale do Keira`y nie trzeba wysylac więc nie wysłałm tego kuponu:)
wiem że do Anglii:P i mówie że wysłałam tylko list i koperte:P A znaczki?? jesli Ci chodzie o te jakie na koperte - powiedziałam że chce wysłać priorytetem do Anglii i baba mi przykleiła co trzeba:P
Foxii!! wszystkiego naj naj naj!!;* przylaczam sie do zyczen Anusi.;] 

a ten koles chyba ma braki bo nie ma sie kogo czepic..biedny musial miec ciezkie dziecinstwo...zabawki na suficie itd...rodza sie klami,parapety,ale zeby urodzic sie...BETONEM?! o LoL 

pozdro z cieplutkiej Holandii!;*
Anuś i jak ta w tej Holandii jest??:D Chcecie zobaczyć mnie jako Świętą Kinge?? Mam zdjęcie na kompie. Jeśli chce ktoś mnie zobaczyć to pisać na adres: anusiadymek@wp.pl 

Ale mam polew sama z siebie ja pierdziele:D hahahahaha<lol2> Pozdrawiam;)
Foxi masz urodzinki!? To wszystkiego najlepszego no i żeby Johnny do ciebie przyszedł z tortem i zaśpiewał sto lat:P 
Później opowiedz jak sobie poradził z tym zadaniem:D hahahaha 
Pozdrwiam:)
Laski wiecie co:D Tak teraz widziałam w telewizji zdjęcie Alicji Bachledy- Curuś:D Cholera jak ona mi przypomina Keire Knightley... No cholera niczym dwie krople wody:D:D:D:D
Ona jest bardzo podobna. Różni je tylko waga:P 

Taka Anusiu oni wszyscy przyklejają swoje znaczki tzn wiekszość :P czytałam dużo i coraz więcej wiem:P
Mówię wam jakiego doła mam :(( Dziewczyny :( Takie cudownego chłopaka mam, a nie umiem tego docenić...
I przez to masz doła??:D Dziewczyno jak ja bym miała taki problem to bym był happy. Mi film nie chce mi się ściągnąć z netu i mam z tego wielki problem, bo doczekać się nie moge jak go tylko zobacze. Znaczy się nie moge się doczekać jak Bloomcia zobacze w tym filmie:D:D:D Ale ze mnei wariatka no nie:D:D:D?? Sorki ale coś mi dziś odbija teraz pod wieczór:D Chyba w mojej herbacie znajdowała się omka:D:D:D:D:D hahahaha zaśpiewajmy laski 

"BO WE MNIE JEST SEX..." lalalalala... no co jest nie śpiewacie ze mną??:( Ale jesteście nie dobre dziewczyny:(
Hej. Nowa jestem i pewnie zaraz chrzest bojowy przejde xD Ale pośpiewam chętnie i Depp'usia tez Kocham xD
Deppusia też kochasz?? Lol kolejna fanka:/ ile dziecino widziałaś z nim filmów?:D:D:D 

Współczuje mojej kumpeli;( Pamiętaj, że zawsze jestem z Tobą i rozumiem Cię co czujesz;) Trzym się laska=)
Caro94 to napisz coś o sobie... Mam nadzieję, że nie jesteś jedną z tych 'sweet fanek' Johnny'ego, bo naprawdę nie jest to tu zbyt dobrze widziana, ale skoro masz zdjęcie z "Beksy" w avatarze to chyba widziałaś trochę więcej filmów niż Piratów... 
No to napisz coś ciekawego...
Co tam moge pisac, dziecko jeszcze ze mnie ale z 10 filmow z nim to widzialam xD Zreszta ja tam o sobie nie lubie pisac. A kocham go za to bo jest boskim aktorem no i przystojniak z niego. Wiadomo, caly Johnny...
"Strzel sobie w głowe i rozwal na połowe lalalala":D:D hahaha:D Caro pisz pisz pisz coś o sobie!! Napisz ile masz lat, skąd jesteś i kogo lubisz oprócz Johnnego!! 

Bo ja tu siedzę z dziewczynami, a tak naprawde Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem, ale nie tak bardzo jak Tadeusz Łomnicki czy Daniel Olbrychski czy też sam Orlando Bloom:D Ała głowa mnie boli;( To chyba przez tą omke:D hahahahaha I sobie tak gadamy o różnych pierdołach. No ja Ci powiedziałam coś o sobie. A te laski tutaj wszystkie obecne tu, to one znają mnie dobrze. Widziały moje fotki i widziały nie jako Świętą Kinge, wiedzą kogo lubie a kogo nienawidzę:D Cholera teraz tka pisze, to wiecie co laseczki... Wy naprawde o mnie troche wiecie;):D hahaha Trzymajcie się laseczki:D:D:D:D
Caro94 to napisz może coś na swoim blogu i dodaj ludzi do ulubionych ;) chcemy coś o Tobie wiedzieć... jak Ty chcesz wiedzieć coś o Nas to na naszych blogach :)
Kasia jakaś Ty reklame walnęła!! No już na bloge dziecine chcesz zapraszać?? Niech się oswoi]:-> hehehe:D:D:D Jak mnie oko swędzi:D
Eej, ja też to z japoni widziałam... Dla mnie lekko żałosne ale fajne xD Johnny sie chyba czuł tak nieswojo...] 

Jak ja bym wam powiedziała ile mam lat to byście pouciekali i sie mnie przestraszyli (tzn mało), Jeśli chodzi o to co lubię to nie mam wyznaczonych ulubionych piosenkarek, piosenkarzy itp itd. Ale zespół Black Eyed Peas przypadł mi do gustu. A na blogu nie bede pisać bo nie lubie, ot tak poprostu. mam swój na onecie bo mnie koleżanki namówiły i to jest chyba przedewszystkim blog dla nich... 

Pozdrawiam 

Aha mówcie na mnie Caro'tka, Carocia, Caro tylko nie Caro94 bo to zabardzo służbowe. Mój prawdziwy nick to Caro'tka, ale w jestem głupia i w emailu mam caro94...
Widziałyście już ten temat z johnnym w japoni? Obejrzyjcie sobie ten link który jest tam wklejony jest super johnny ma świetne reakcje a te dzieci są rozbrajające. Witam nową uczestniczke naszych rozmów:P 
Pozdrawiam:*
Oooj Anusiu jak ja Cię dobrze rozumiem :( 

Ja nie mogę się doczekać aż "Krwawy Diament" i "Przetrwać w Nowym Jorku" zobaczę :( 
A tego pierwszego podobno długo jeszcze mają w Polsce nie wydać, a drugiego nigdzie nie można dostac:(( 
Echhh oczywiscie to nie jedyne filmy, na ktorych mi niesamowicie zalezy, ale na nich chyba najbardziej :(( 
Ale z drugiej strony jestem happy, bo zamowilam sobie "Całkowite zaćmienie" na allegro i dzisiaj albo jutro powinno dojść, o ile znowu problemow z poczta nie bedzie;/ 
Aha i wiedzą jakiej muzyki słucham, no nawet znalazłam tu jedną fankę mojego ukochanego zespołu:D Nightwish słyszałaś kiedyś?? Power metal??:D Polecam ten zespół, bo daje takiego kopa, że człowiek to odpływa jak ich słucha. Ta opera:D ja pierdziele;) Ten zajebisty głos byłej wokalistki zespołu Tarji<buja w oblokacha> coś pięknego:) No nie ważne... Nie dość, że takie jebnięte jesteśmy wszystkie, bo gadamy tutaj na forum o pierdołach to jeszcze wymieniłyśmy się numerami i jak porypane na gg jeszcze gadamy:D Czyż nie jesteśmy wariatkami?? Jak się czujesz normalną osobą to wiesz... ehm... możesz z nami zwariować tu]:-> Mamy jeszcze wszystkie autograf od Deppa:D a ja w dodatku jeszcze mam od Blooma:D Ale się chwale:D:D Pozdrawia;) 

ps. Kasiu i jak film podobał się?? tylko napisz mi tak czy nie. Nic więcej nie wklejaj mi tu żadnej recenzji:D:D:D Tak czy nie:D 

Aha jeszcze podaj swoje imię:D Bo my swoje imienia mamy w nickach, więc trudno się domyślić;)
Jasne anusiu:) JUż podaje to pierwsza część: 
www.youtube.com/watch?v=yB0vWOaOjx0 
A do drugiej zaraz też podam:)
A to druga część: 
http://www.youtube.com/watch?v=8Tgl4VUEkNg&mode=related&... 
Obejżujcie koneicznei bo warto ja sie strasznie śmiałam:P
A anusiu pisałaś tam coś o imieniu ale nie wiem czy znasz moje bo nie mam w nicku wiec moje to karolina:P
Pragnę wspomnieć, że ja nie widziałam Twojego zdjęcia Anusiu, a należę przecież do naszej Gwardii Deppa. :) 

A co do Nightwisha (przepraszam, nie umiem pisać tej nazwy) to ich muzyka mnie nie uspokaja, jak dla mnie. Każdy ma inne klimaty (pragnę wspomnieć) i każdy czego innego słucha i niekoniecznie jeśli ktoś nie słucha Nightwisha to jest beee :P Ja np. Nie lubię tego zespołu i nie lubię Blooma choć o nim non stop nawijasz, a pragnę wspomnieć (czemu ja tak używam tego stwierdzenia) że to forum Deppa, ale przecież mnie chyba za to nie zabijesz Anusiu, nie? :) A z tym młotkiem to było do mnie? Bo chyba nie zrozumiałam. 

No i w ogóle... Mam trochę spieprzony humor, wszyscy ludzie wokół których się obracałam okazali się fałszywi. A teraz jakiś chłopek mnie prześladuje. Czemu wszystko spada na mnie? :P :D
To w Japonii jest mocne xD Kurde, zaprośmy Johnny'ego do Polski i przygotujmy program artystyczny, to nas obejmie xP
To w Japonii jest mocne xD Kurde, zaprośmy Johnny'ego do Polski i przygotujmy program artystyczny, to nas obejmie xP
Wiem że nie na temat,ale czy ktoś wie ile czasu trwa zblokowanie przez filmweb czyjegoś komentarza od chwili zgłoszenia??