Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

_Anusia_

Ale zajeb*****, takie masz podniecające sny desperado czy jak ci tam. Aż się spociłam z emocji. Czuje się jak Jurand z Krzyżaków bez tych konczyn. A ja będe tu pier***** o tych pierdołach dalej. I pozdrów Dżonego ode mnie, następnym razem to ja będę napie****** w niego i to łopatą, moje ulubione narzędzie zbrodni...a czemu? Znawco kinomatografi i ról Depp'a widziałeś Sekretne okno? Dlatego... a no nie chce mi się już pisać, nosem ciężko pisać;/

Foxi_2

Dziękuje Ci Anusiu za życzenia. Dla Ciebie też buźka i pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny.

Foxi_2

do Anusi : jak wysylalam to był osatni poniedziałek maja chyba:P

Nadia_3

No to Nadia pod koniec lipca gdzieś tak powinien przyjść;) A Nadia o jakie znaczki się pytałaś na poczcie?? Bo to do Anglii ten list idzie:D To o jakie znaczy się pytałaś??:) Pozdro:P:P:P:P:P

_Anusia_

No to ja przyłączam się do życzeń!! Wszystkiego naj!
A tok poza tym to 'nasz miły gość' chyba zwątpił, bo się nie odzywa... :D

Kasia9292

Ja też podpisuję się pod życzeniami. Oby ci się w życiu wiodło, a Bóg obdarzył cię gromadką uroczych dzieci i chatką z ogródkiem (wiem, coś pieprzę od rzeczy xP). W każdym razie spełnienia marzeń!

Polusia

Bardzo dziękuje Wam;] Miło byłoby mieć gromadke uroczych dzieci i chatkę z ogródkiem;p ale do tego to jeszcze daleko=D

Foxi_2

O wszystkiego najlepszego :))) Oczekuję kawałka tortu, głodna jestem... :D

happysad_owa

Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i tam sama wiesz takich innych pierdolek:P

Annusia u mnie na poczcie są te kupony, kupowałam jeden jak wysyłałam do Deppa , ale do Keira`y nie trzeba wysylac więc nie wysłałm tego kuponu:)

Nadia_3

wiem że do Anglii:P i mówie że wysłałam tylko list i koperte:P A znaczki?? jesli Ci chodzie o te jakie na koperte - powiedziałam że chce wysłać priorytetem do Anglii i baba mi przykleiła co trzeba:P

Foxi_2

Foxii!! wszystkiego naj naj naj!!;* przylaczam sie do zyczen Anusi.;]

a ten koles chyba ma braki bo nie ma sie kogo czepic..biedny musial miec ciezkie dziecinstwo...zabawki na suficie itd...rodza sie klami,parapety,ale zeby urodzic sie...BETONEM?! o LoL

pozdro z cieplutkiej Holandii!;*

PPG

no,moze nie tak cieplej,przedtem padalo.ale ogolnie pogoda jest spox.;]

PPG

To co Keira se tam przyklei?? Sama kupi znaczki??:D

_Anusia_

Anuś i jak ta w tej Holandii jest??:D Chcecie zobaczyć mnie jako Świętą Kinge?? Mam zdjęcie na kompie. Jeśli chce ktoś mnie zobaczyć to pisać na adres: anusiadymek@wp.pl

Ale mam polew sama z siebie ja pierdziele:D hahahahaha<lol2> Pozdrawiam;)

_Anusia_

Foxi masz urodzinki!? To wszystkiego najlepszego no i żeby Johnny do ciebie przyszedł z tortem i zaśpiewał sto lat:P
Później opowiedz jak sobie poradził z tym zadaniem:D hahahaha
Pozdrwiam:)

PPG

Laski wiecie co:D Tak teraz widziałam w telewizji zdjęcie Alicji Bachledy- Curuś:D Cholera jak ona mi przypomina Keire Knightley... No cholera niczym dwie krople wody:D:D:D:D

_Anusia_

No faktycznie podobna! I to bardzo! Anuś napisałam Ci na GG! Ja chce Twoje fotki jak św. kingi :D

Kasia9292

Jeszcze raz dziękuje;] Johnny z tortem...;**

Foxi_2

Ona jest bardzo podobna. Różni je tylko waga:P

Taka Anusiu oni wszyscy przyklejają swoje znaczki tzn wiekszość :P czytałam dużo i coraz więcej wiem:P

Nadia_3

Mówię wam jakiego doła mam :(( Dziewczyny :( Takie cudownego chłopaka mam, a nie umiem tego docenić...

happysad_owa

I przez to masz doła??:D Dziewczyno jak ja bym miała taki problem to bym był happy. Mi film nie chce mi się ściągnąć z netu i mam z tego wielki problem, bo doczekać się nie moge jak go tylko zobacze. Znaczy się nie moge się doczekać jak Bloomcia zobacze w tym filmie:D:D:D Ale ze mnei wariatka no nie:D:D:D?? Sorki ale coś mi dziś odbija teraz pod wieczór:D Chyba w mojej herbacie znajdowała się omka:D:D:D:D:D hahahaha zaśpiewajmy laski

"BO WE MNIE JEST SEX..." lalalalala... no co jest nie śpiewacie ze mną??:( Ale jesteście nie dobre dziewczyny:(

_Anusia_

Hej. Nowa jestem i pewnie zaraz chrzest bojowy przejde xD Ale pośpiewam chętnie i Depp'usia tez Kocham xD

candyyy

Deppusia też kochasz?? Lol kolejna fanka:/ ile dziecino widziałaś z nim filmów?:D:D:D

Współczuje mojej kumpeli;( Pamiętaj, że zawsze jestem z Tobą i rozumiem Cię co czujesz;) Trzym się laska=)

candyyy

Anusia to jest problem... Bardzo duży... I okropny :(

happysad_owa

Caro94 to napisz coś o sobie... Mam nadzieję, że nie jesteś jedną z tych 'sweet fanek' Johnny'ego, bo naprawdę nie jest to tu zbyt dobrze widziana, ale skoro masz zdjęcie z "Beksy" w avatarze to chyba widziałaś trochę więcej filmów niż Piratów...
No to napisz coś ciekawego...

Kasia9292

Co tam moge pisac, dziecko jeszcze ze mnie ale z 10 filmow z nim to widzialam xD Zreszta ja tam o sobie nie lubie pisac. A kocham go za to bo jest boskim aktorem no i przystojniak z niego. Wiadomo, caly Johnny...

candyyy

"Strzel sobie w głowe i rozwal na połowe lalalala":D:D hahaha:D Caro pisz pisz pisz coś o sobie!! Napisz ile masz lat, skąd jesteś i kogo lubisz oprócz Johnnego!!

Bo ja tu siedzę z dziewczynami, a tak naprawde Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem, ale nie tak bardzo jak Tadeusz Łomnicki czy Daniel Olbrychski czy też sam Orlando Bloom:D Ała głowa mnie boli;( To chyba przez tą omke:D hahahahaha I sobie tak gadamy o różnych pierdołach. No ja Ci powiedziałam coś o sobie. A te laski tutaj wszystkie obecne tu, to one znają mnie dobrze. Widziały moje fotki i widziały nie jako Świętą Kinge, wiedzą kogo lubie a kogo nienawidzę:D Cholera teraz tka pisze, to wiecie co laseczki... Wy naprawde o mnie troche wiecie;):D hahaha Trzymajcie się laseczki:D:D:D:D

_Anusia_

Caro94 to napisz może coś na swoim blogu i dodaj ludzi do ulubionych ;) chcemy coś o Tobie wiedzieć... jak Ty chcesz wiedzieć coś o Nas to na naszych blogach :)

Kasia9292

Kasia jakaś Ty reklame walnęła!! No już na bloge dziecine chcesz zapraszać?? Niech się oswoi]:-> hehehe:D:D:D Jak mnie oko swędzi:D

_Anusia_

Eej, ja też to z japoni widziałam... Dla mnie lekko żałosne ale fajne xD Johnny sie chyba czuł tak nieswojo...]

Jak ja bym wam powiedziała ile mam lat to byście pouciekali i sie mnie przestraszyli (tzn mało), Jeśli chodzi o to co lubię to nie mam wyznaczonych ulubionych piosenkarek, piosenkarzy itp itd. Ale zespół Black Eyed Peas przypadł mi do gustu. A na blogu nie bede pisać bo nie lubie, ot tak poprostu. mam swój na onecie bo mnie koleżanki namówiły i to jest chyba przedewszystkim blog dla nich...

Pozdrawiam

Aha mówcie na mnie Caro'tka, Carocia, Caro tylko nie Caro94 bo to zabardzo służbowe. Mój prawdziwy nick to Caro'tka, ale w jestem głupia i w emailu mam caro94...

_Anusia_

Właśnie Anusiu wyślij mi też te fotki, bo jestem ciekawa;d
kempoos2@wp.pl

candyyy

Widziałyście już ten temat z johnnym w japoni? Obejrzyjcie sobie ten link który jest tam wklejony jest super johnny ma świetne reakcje a te dzieci są rozbrajające. Witam nową uczestniczke naszych rozmów:P
Pozdrawiam:*

Moon_8

Moon mogłabyś podać link?? bo nie rozumiem o co idzie kaman:D:D:D:D?

candyyy

Oooo nowa:d :D:D:D:D

_Anusia_

Oooj Anusiu jak ja Cię dobrze rozumiem :(

Ja nie mogę się doczekać aż "Krwawy Diament" i "Przetrwać w Nowym Jorku" zobaczę :(
A tego pierwszego podobno długo jeszcze mają w Polsce nie wydać, a drugiego nigdzie nie można dostac:((
Echhh oczywiscie to nie jedyne filmy, na ktorych mi niesamowicie zalezy, ale na nich chyba najbardziej :((
Ale z drugiej strony jestem happy, bo zamowilam sobie "Całkowite zaćmienie" na allegro i dzisiaj albo jutro powinno dojść, o ile znowu problemow z poczta nie bedzie;/

PPG

Aha i wiedzą jakiej muzyki słucham, no nawet znalazłam tu jedną fankę mojego ukochanego zespołu:D Nightwish słyszałaś kiedyś?? Power metal??:D Polecam ten zespół, bo daje takiego kopa, że człowiek to odpływa jak ich słucha. Ta opera:D ja pierdziele;) Ten zajebisty głos byłej wokalistki zespołu Tarji<buja w oblokacha> coś pięknego:) No nie ważne... Nie dość, że takie jebnięte jesteśmy wszystkie, bo gadamy tutaj na forum o pierdołach to jeszcze wymieniłyśmy się numerami i jak porypane na gg jeszcze gadamy:D Czyż nie jesteśmy wariatkami?? Jak się czujesz normalną osobą to wiesz... ehm... możesz z nami zwariować tu]:-> Mamy jeszcze wszystkie autograf od Deppa:D a ja w dodatku jeszcze mam od Blooma:D Ale się chwale:D:D Pozdrawia;)

ps. Kasiu i jak film podobał się?? tylko napisz mi tak czy nie. Nic więcej nie wklejaj mi tu żadnej recenzji:D:D:D Tak czy nie:D

Aha jeszcze podaj swoje imię:D Bo my swoje imienia mamy w nickach, więc trudno się domyślić;)

_Anusia_

Jasne anusiu:) JUż podaje to pierwsza część:
www.youtube.com/watch?v=yB0vWOaOjx0
A do drugiej zaraz też podam:)

Moon_8

A to druga część:
http://www.youtube.com/watch?v=8Tgl4VUEkNg&mode=related&...
Obejżujcie koneicznei bo warto ja sie strasznie śmiałam:P

Moon_8

A anusiu pisałaś tam coś o imieniu ale nie wiem czy znasz moje bo nie mam w nicku wiec moje to karolina:P

_Anusia_

Pragnę wspomnieć, że ja nie widziałam Twojego zdjęcia Anusiu, a należę przecież do naszej Gwardii Deppa. :)

A co do Nightwisha (przepraszam, nie umiem pisać tej nazwy) to ich muzyka mnie nie uspokaja, jak dla mnie. Każdy ma inne klimaty (pragnę wspomnieć) i każdy czego innego słucha i niekoniecznie jeśli ktoś nie słucha Nightwisha to jest beee :P Ja np. Nie lubię tego zespołu i nie lubię Blooma choć o nim non stop nawijasz, a pragnę wspomnieć (czemu ja tak używam tego stwierdzenia) że to forum Deppa, ale przecież mnie chyba za to nie zabijesz Anusiu, nie? :) A z tym młotkiem to było do mnie? Bo chyba nie zrozumiałam.

No i w ogóle... Mam trochę spieprzony humor, wszyscy ludzie wokół których się obracałam okazali się fałszywi. A teraz jakiś chłopek mnie prześladuje. Czemu wszystko spada na mnie? :P :D

happysad_owa

Znaczy to z tym "strzel sobie w głowe..."??? hmmm...

happysad_owa

To w Japonii jest mocne xD Kurde, zaprośmy Johnny'ego do Polski i przygotujmy program artystyczny, to nas obejmie xP

happysad_owa

To w Japonii jest mocne xD Kurde, zaprośmy Johnny'ego do Polski i przygotujmy program artystyczny, to nas obejmie xP

Polusia

http://johnnydeppautographs.com/

buehehe jak się nie powiedzie:PP

PPG

Wiem że nie na temat,ale czy ktoś wie ile czasu trwa zblokowanie przez filmweb czyjegoś komentarza od chwili zgłoszenia??

julita92

Niestety Cię zasmucę, ale ja już od paru miesięcy czekam..
echh

CzarnaKrwinka

;-(

Jakiś zakompleksiony chłopaczek wyzwał mnie i nie poniesie konsekwencji...:/

A za co zgłosiłeś?

julita92

Oj, przepraszam, nie zauważyłam znaczka.

A za co zgłosiłaś??

Dobranoc ;*

julita92

Oj, przepraszam, nie zauważyłam znaczka.

A za co zgłosiłaś??

Dobranoc ;*

julita92

Echh ja zgłosiłam komentarze Chrisa z forum Toma Hanksa:(
Są maksymalnie żałosne:/
Pozdrawiam