tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D
Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\
Ale jak mam zobaczyć pod światło?? Nie rozumiem. Nie mam skanera:( to nie zeskanuję:( Nadia jak będą inne kolory pod światłem niż złoty(co jest podpisanym) to co autentyk??:D
jak przyjdzie odpowiedz od razu sie pochwale:P
Anusia tak jak pod swiatłem jesli zdięcie bedzie mienic się inaczej niż podpis to jest autentyk:p
( ja tez nie mam skanera lae mam aparat w telefonie brata i to zajbisty aparat tyle że jest on teraz w Wawie w pracy ale mu zazdroszcze)
Hehehe, poczta mi w końcu działa!! ;]
AAA!! ;]
Anusiu Twoje fotki doszły :D
Hehehe fajną masz paczkę;)
Trochę się uśmiałam;)
Pozdrawiam :*
http://www.fanmail.biz/mboard/viewtopic.php?f=2&t=63056&hilit=orlando+bloom
takie zdięcie dostałaś??? to jest chyba autopen:( szkoda..
Tak tak tak takie zdjęcie dostałam;):D Ale wczoraj oglądałam to zdjęcie jeszcze raz... Ze wszystkich stron widziałam to zdjęcie i musze stwierdzić, że zauważyłam maleńkie wygięcie z tyłu, jak jeszcze przejechałam palcem to poczułam:D Z przodu dałam pod światło... I widziałam inne kolory;) To już nie wiem czy to autentyk czy nie?:D Jeden pieron najważniejsze, że dostałam autograf:D:D:D
Czytałam na tej stronie co mi Nadia podałaś co ludzie mówią na ten temat:/ Cholera ja już sama nie wiem;( Wygięcia są z tyłu... Pod światełko dawałam. Kurde nie wiem już co myśleć;( A miałam taką dobrą nadzieje, że to autentyk. A może oni kłamią:D:D:D:D hehehe No nie ważne;( Jadę do Wieliczki, wole dziś mam w robocie, ale musze jechać by pokupować sobie różne pierdołki:D
Trzymajcie się;)
Ale pogode mam tak zrytą, że masakra. Z domu nie chce się wychodzić:/
A słuchajcie:D:D wiecie co jest najlepsze??:D Najlepsze jest to, że ja do Blooma zdjęcie wysłałam do podpisu. A te ostatnie chamy odesłali mi z powrotem to zdjęcie bez podpisu:D Bydlęta:D:D:D
Wiecie co? Postanowiłam, że wyslę jeszcze listy do Angeliny Jolie, Gary'ego Oldman'a, Leonardo'a DiCaprio'a i Alan'a Rickman'a. Tylko po pierwsze boję się iść na pocztę, bo pocztołaki grasują, a po drugie nie wiem czy w takiej dziurze jak Nysa jest takie coś jak kupony międzynarodowe, ale chyba się odważę i spytałam pocztołaka. Trudno czasem trzeba się poświecić. Poprzedni znaczek z USA załatwiła mi ciocia koleżanki. A teraz poszukam sama!
Pozdrawiam!
Gratulacje Aniu, teraz to wiem, że to dobry adres;] nie źle musieli się naszukać żeby Ci to wysłać;p Ja się zastanawiam do kogo jeszcze bym chciała nadać??? Pozdrowionka for all=D
mam dla cibie dobra wiadomosć nie koniecznie trzeba wysyłać kupony:P kup duże koperty po dwie na każdą osobę jedna z dwuch wyślij zgięta na pół ze swoimi danymi:P i wcale nie potrzebujesz tych znaczków ja bede wysyłac jeszcze do :
Orlanda Blooma, Robina Williamsa , Evangeline Lilly, Peter Stromare i kilku innych:P
troche sie rospędziłam:P
http://www.freewebs.com/werka91/ - strona z autografami polki, przy kazdym autografie napisane jest co wysyłała zazwyczaj to tylko koperta
Dzieki wszystkim za komenty na moim blogu!:) ;*
Kasiu-ja mam chrzestna w Nysie.:D zreszta mieszkam jakies 50 km od Twojego mista.:) ale czy to taka dziura to nje wjem..:P
pozdro;*
Serio? To my prawie sąsiadki ;) Dobra może przesadziłam z tą dziurą, ale Warszawa to nie jest ;)
Serio trzeba tylko koperty? Fajnie ;) Uniknę pocztołaków <jupi> hehe
Wy nie świadome niebezpieczeństwa dzieci. Pocztołaki to przebiegłe istoty, one z łatwością nami manipulują, wydaje wam się. że postawicie na swoim, lecz to one wygrywają. Nie tylko można spotkać je w swych szatańskich pieczarach<--poczta, One są wszędzie...
Pocztołaki są wstrętne! Potrafią ci stępelek na czole przybić, a jak nikt nie widzi, to mogą nawet nakleić znaczek i wrzucić cię siłą do skrzynki... Na dodatek noszą mundurki - bleeee...
ale sie usmialam jak przeczytalam Wasze wypowiedzi o pocztolakach. ;D hahahahhaah
niestety ja u siebie mam wyjatkowo wredne pocztolaki chociaz jest chyba 1 ktora stara sie byc choc troszku mila.;]
ja u siebie tych pocztalek nie ma, mam farta:P
ale na szczęscie wiem jak je u jazmić jakby były:P wystarczy jak za 20 razem bedziecie wysyłać list, kupis im kawe za 3 złote:P ach one to uwielbiaja
Eh... Weźcie dajcie spokój z tymi pocztołakami, bo ja bym chciała wysłać jeszcze list(jeszcze raz) do Johnnego Deppa i do Keiry Knightley... No i chyba jeszcze do mojej największej miłości jaką jest Nightwsih;) moje pyzie myzie kochane musze do nich wysłać list z prośbą o autograf od każdego;):D:D:D:D Wariot ze mnie jest:D I to taki mega wielki, żeby iść na poczte i zostać pogryzionym przez te pocztołaki;)
Nadia ja dalej upieram się przy tym, że mam autentyk;) Trzymajcie się laseczki;)
Nadia rozszyfrowałam o co chodzi caman:D:D:D A co do pocztołaków to ja się już zaczynam bać;( Przecież musze jakoś zrobić z tymi kuponami;(
Nadia podałaś strone jakiejś Weroniki. Słuchaj to są jej wszystkie zdobyte autografy?? Jak tak to jestem w mega szoku:| No no ładną ma kolekcje;)
W takim razie ona od muzyków też ma. W takim razie ja muszę mieć od swej miłości autograf;) Jak bym tak dostała od mojego kochania to bym chyba zacałowała fotografie:D:D:D hehehe(joke;))
Nadia nie musisz się podlizywać:D:D:D Ja tam się dalej upieram przy tym, że to autentyk. Ale walić:D:D:D Ważne, że mam autograf i teraz stoi oprawiony w piękną oprawke na moim biurku. Gdy się maluje to ciągle na to zdjęcie spoglądam, jestem szczęśliwa:D A walić już się nie zastanawiam co do tego autografu;) Ważne, że mam słodkiego Blooma jak chciałam;)
Chyba zaczne zbierać autografy:D:D:D:D Ale najbardziej chciałabym dostać autograf od mojego ulubieńca;( Tadeusza Łomnickiego;( Cholera już nie jest mi pisane, że dostanę;( [*][*][*];(;(;(
Nie ważne. Wyśle jeszcze raz do Johnnego i do Keiry po raz pierwszy. A do mojego kochania też wyśle do mego Nightwisha;):D:D:D I do Within Temptationa też wyśle;) I jeszcze do tego przystojniaka ze Skazanego Na śmierć już nie pamiętam jak się zwie:D:D:D Ale jestem walnięta;):P:D:D
ten przystojniak ze Skazanego na śmierć to Wentworth Miller
Wentworth Miller
c/o Management 360
9111 Wilshire Blvd
Beverly Hills, CA 90210
USA
tu jest adres juz do niego pisałam :p mówiłam już ale długo sie czeka:p ja to mam liste do kogo mam wysłac:P no i adresy mam ich wszystkich:p na razie to jakies 10 osób...
i też myslałam zeby zacząc kolekcjonowac autografy,
wiesz ale jednak kasa z nieba nie leci, więc musze prosic dla siebie casem dla brata lub siostry i zawsze jeden dodatkowy to na allegro sprzedam za troche kasy i już:P
Pewnie sprzedam autografy od Millera bo prosiłam o cztery i jeszcze raz wysyłam:P
Jeszcze nie odpisał ale licze ze do końca roku da rade:p srednio zanim odesle trzeba czekac 4 miechy:p A Keira- tu sie poje bo nie nalepiłam znaczka że to priorytet, ale zapłaciłam jak za:p moze sami mi nakleili bo z Johnnym tez zapomniałam:P
Zauwazyłaś?? wachałam sie miedzy nią a motylkiem:P
Cholera... W głowie ciągle kołacze mi się bardzo nieprzyzwoita piosenka z filmu "Hair"... Czy coś ze mną nie tak? xP
Nadia dobrze, że wzięłaś to zdjęcie. Bardzo ładne:D Podoba mi się bardzo. Nadia jeśli Ci Keira odpisze to mi daj znać;) Odrazu. Cholera już chyba powinna odpisać:D Cholera ale się napaliłam na te autografy:D:D:D narazie marze tylko o autografie od Johnnego i od Keiry.
No i jak mogłam zapomnieć?? Jeszcze od mego kochanego Nightwisha mojego pyzia myźa:D:D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam;)
Anuś ile ty w sumie masz już tych autografów? ;> Albo może ile zamierzasz mieć? :P:P:P:P Chyba nie przepuścisz żadnej gwiaźdize tego autografu :D:D :P:P:P Pozdrawiam :)
Hahahahaha Izuś mam jeden autograf od Orlando Blooma:D:D:D A chce mieć 3 autografy:D To jest znaczy się od Johnnego, od Keiry no i ten co mam od Blooma(już mam;)) a dalej to pomyśle od przystojniaka ze skazanego na śmierć i od mojego Nightwisha:D:D:D No ale narazie o przystojniaku i o moim kochanym Nightwishu nie myślę;) Może jak zdobędę Keiry i Johnnego to wtedy pomyśle co robić dalej;) Pozdrawiam;)
Hehe, a ja mam nzawet nienajgorszy dzien tylko znwou sie cuzje jakbym miala goraczke:((
Ale zaraz lece "Zlap mnie jesli potrafisz" obejrzec;)
Polecam wszystkim bez wyjatku :) Cudowny film:)
Karolina zmieniłaś avatar:D:D:D:D:D Jak nagle wszyscy zaczęli zmieniać avatory zaraz po moim:D:D:D:D hahahahahaha:D:D:D Joke pozdrawiam;)
Ja też zostaję przy swoim avatarze ;)
Mi dzień też się udał :D porozwieszałam sobie plakaty w pokoju i w ogóle spoko ;)
Aha! Zapomniałam! Udało mi się ściągnąć "Człowiek, który płakał"! W końcu znalazłam torrent i mam film :D Ale się cieszę ;)
No ja narazie nic nie ściągam i w najbliższym czasie nic nie będę ściągać:D:D:D Mój kochany braciszek działa cuda bym tylko nic nie ściągała:D:D:D:D:D Never mind:P
Lece do roboty:D Piękna pogoda za oknem tylko widzę jak drzewa w tą i w drugą strone się kiwają bo tak piździ na polu jak w kieleckim:D Chmury oczywiście są, które zwiastują deszcz. Dziś jednak idę do pracy siedzieć na królewskiej(znowu), ale jak znam życie to nic nie sprzedam. Jednak cudowna moc mojej kierowniczki kochanej wyśle mnie na królewską, z myślą, że sprzedam chodź jedną pocztówke:D Na tą cholerną pogode mnie wyśle bo ją to pieprzy czy zmarzne czy nie:D Więc dziś ubiore na siebie czapke, rękawiczki, kurtke zimową i buty zimowe(ale i z tym zmarzne) szkoda jednak, że kombinezu nie mam;( Nie ważne:D:D:D Moja kierowniczka tak dba o swoje pracownice, że musi mnie wysłać na królewską, a koleżankę na kinge:D Czyż to nie jest wzruszające jak ona o nas dba??;( Popłakałam się;(
Narazie was żegnam, bo nie wiem czy dziś napisze coś do was i czy jutro coś napisze i czy za tydzień coś napisze? Nie wiem... Dowidzenia drogie kumpele;)
nie rób nam tego. napisz cos jak bedziesz mogla..:/
Aj ja jade do Holandii w poneidzialek.:P ale bede do Was pisac bo tam mam neta.;]
pozdro.;*
Omg - jaka dziś pogoda:/ gorsza niz przez cały tydzień jest tak zimno że w nocu poszłam po drugą kadrę:/
miałam dzis iśc do brata ciotecznego po nowe filmy:/ (wiecie on ma ich koło 500 i zawsze jakieś nowośici:)