kogo? Grondhouse'a??
co za porąbany film. nie mogę. najlepsze i najbardziej tarantinowskie jest ostatnie 15 minut. sama końcówka mnie dobiła (pozytywnie ofkors) ;PP
tylko Quentin jest w stanie wymyśleć coś takiego, chociaż to chyba najmniej 'jego' film jaki zrobił. i chyba najmniej mi się podobał z tego powodu. oczywiście są te jego smaczki, ale za dużo jest tam nie-quentinowskich dialogów i troszkę się momentami dłuży. te dziewczyny też jakieś takie.. nie pasują mi. podsumowując: mało tarantinowski poza ostatnimi ok. 20 minutami. ale rozumiem, że musiał odpocząć przed Bękartami ;]
Widzieliście to żałosne odliczanie do avatarka na dvd?? ;// już ich naprawdę po*ebało z tym filmem. :|
Ej mam dylemat. Jakie wziąc imię na bierzmowanie?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Święta_Kinga
czy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Beretta_Molla
help :P
Joanna :)
wiecie, że ja miałam sie nazywać Kinga? ale babcia stwierdziła, że ma być Małgorzata O.O
tak, Mada. Joanna jest ładniejsze niż Kinga :))
już rygam tymi molami. nic tylko: "nie wiesz co robić? licz mole! licz mole! LICZ MOOOLE!!".
weź kinie.
Bierz Joanne. Miałam też wybrać Joanne, ale Joanna miała za długi opis w Encyklopedii Świętych i nie chciało mi się tego przepisywać :)
Tak tak, bierz Aśkę. U mnie w gim. zawsze przekręcali moje imię na Kinga, co mnie po prostu niemiłosiernie wk***
Przy okazji- ja mam z bierzmowania Anna. Ładne. Proste. Mało nauki :D.
a ja w ogóle nie mam drugiego, ani z bierzmowania ;P ale planuję wziąć Anastazja, jako hołd dla jednej z moich ukochanych bajek ;** ;P
tylko, ze chyba jednak wezmę coś innego. np. Agnieszka, Ewka, Magda, tudzież nawet ta Anna. przynajmniej krótkie.
Czyly Dżołana.
Też miałam wziąć coś w stylu Marii, Anny itd. ale potem stwierdziłam, że są
już trochę oklepane :D
wpisuje się. jest słodki. moi rodzice uważają tak samo :P:P
bardzo fajnie zagrał w Alicji w Krainie Czarów
New York, New York
Pół żartem, pół serio
Grease
Dźwięki muzyki
West Side Story
Te filmy muszę kupić koniecznie.
moja mama oszalała z radości jak jej o tym powiedziałam ;P a zwłaszcza, że będzie Mama mia!. ona kocha ten film. Jeeej jak się cieszę ;D fajnie byłoby mieć całą tę serię, tylko gorzej z kaską... ;P ale co tam. coś wymyślę, coś sprzedam.. ;PP
Hej , wszystkim . ; )
Pozwolicie , że się wtrącę , do tego grona ? ; )
Chciałabym się dowiedzieć , o czym rozmawiacie ?
Mogę się włączyć ? ; )
Pozdrowienia . ; )
Susiu nie przesadzasz z tymi różnymi słitaśnymi znakami? To doprawdy irytujące. ;D, ;>, ;*, <333, <4, ;*, Hehe ;))))))). -.-
Wybitna postać,
człowiek niezwykle zdolny w swoim fachu,
nie wspomne już o jego urodzie XD
jak dla mnie ideał,
kocham go za te wszytskie tak swietnie wykreowane postacie,
genialny 10/10
Jak już wspominałam, wspaniały aktor.
I też daję 10/10.
A o czym wy teraz rozmawiacie ? x D
Bo dawno mnie nie było.