Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
kamilakamila

Nareszcie wysłałam wszędzie te maile.Teraz muszę spadać.Pa!(mam nadzieję,że redakcje spełnią nasze prośby!)

eM_Barrie

eM Barrie świetnie to ujęłaś jesteś świetna ;) Ale to święta prawda co do jedynki też chciałam to obejrzeć ale 3 w nocy to już dla mnie za późno ;(

DEPPomanka

ja tak nie umiem np wstac na film ja musze siedziec bo nie wstane pamietam jak w sytczniu czekałam na las vegas parano do 4 w nocy :) ale film był ekstra!

NonaT

Ja też mogłam tak zrobić ale bałam się, że usnę :P i to był mój błąd... teraz już wiem, że tak nie powinnam robić ;)

NonaT

lecę bo znowu jestem jak Mort (szlafrok i ta fryzura) a mam zaraz z paracy wraca ;) i znowu bedzie sie drzec ze mi na niczym nie zalezy :)
bye bye :*

NonaT

skąd ja to znam;)

NonaT

Ciuu ja powinnam pisać maturę z polskiego :P a tu siedzę.. jakoś tak mi dobrze, że szkoda schodzić z kompa ;)

ana89

jasne ze szkoda xD jest gdzieś pełna lista aniołków?

rose_18

Ciara zakładała osobne konto o takiej nazwie chyba. Poszukaj na profilu Ciary

kamilakamila

http://www.filmweb.pl/UserFavoriteUsers?id=997278 tu jest większość;)

rose_18

No właśnie, ile nas jest?
A ja dopiero początkującym aniołkiem jestem ;) dopiero dzisiaj nim zostałam xD a wy to ile już jesteście?

ana89

ja juz troche jestem, z tym że miałam małą przerwe.. :)

ana89

od samego początku. Pierwszy temat
http://www.filmweb.pl/topic/771362/Mo%C5%BCe+Wam+si%C4%99+to+wyda%C4%87+%C5%9Bmi eszne...html
tam się dopiero działo:)) polecam przeczytać pierwsze pomysły na wyjazd do Francji. Można się uśmiać;))

NonaT

Nona ja tak samo! Raz sobie nastawiłam budzik ale jak już zadzwonił to go wyłączyłam i dalej poszłam spać(zrobiłam to nieświadomie) jak już mam oglądać jakiś film w nocy to musze na niego czekać ;)

DEPPomanka

dayah wszystkie są aktywne z tej listy?

rose_18

nie rozumiem o co ci chodzi...że są teraz zalogowane?

kamilakamila

nie, chodzi mi o to (xD) że czy nadal są Aniołkami piszą, czy też mają duży zastój? (jakiś większy od mojego którego dzis przerwałam :D)

Jenks

chyba chodzi o to, czy wszystkie sie udzielają.

a tak wogóle to witam.
^^

Kadanada_Hadness

witaj, witaj. patrz jak mnie rozumiesz :D

rose_18

Raczej tak. Chociaż dawno nie było tu xXWronqaXx, Nieaktywny i Majus5... ale to nie są wszystkie aniołki chyba.

rose_18

A jeśli można wiedzieć czemu miałaś przerwę?
Chyba od bycia aniołkami nie można uwolnić się ;)

Jenks

Nieaktywny to Ciara:) to "Nieaktywny" to jej stare konto:)
dobra, musze jeszcze włosy wysuszyć, przebrać sie, spakować pranie powiesić... i jade do siostry:)
paa:*

eM_Barrie

aa-ja tez od początku aniołek:)

eM_Barrie

ja od 11 strony pierwszego tematu:)

Jenks

no chyba nie, bo to straaasznie wciąga.
tak jak śmietana 18% xDDDD

Kadanada_Hadness

http://www.filmweb.pl/blog/entry/458511/.....Sobowt%C3%B3ry+Gwiazd......html sobowtór Johnnego Deppa na 13 zdjęciu. Buhahahha xd

kamilakamila

No to chyba będę mieć kolejne swoje uzależnienie xD
Jak on wygląda jak Johnny to ja wyglądam jak Burton :P

kamilakamila

New temacik wow ;)

tak pozatym to witam :) rano mnie nie było bo jechałam do dentysty :) hehe ale okazało się ,że dopiero od 15 przyjmuje i jutro będe jechała !!

użytkownik usunięty
Ulcia_6

AAaaaaaaa! Dentysta! Boję się dentysty...

Jenks

niee no ale George C. jest udany xDDDD
muahaha xDDDDD

Kadanada_Hadness

annalaura dodaję Cię do ulubionych :)

Ulcia_6

Babciu ja też!! Ufff ale dopiero jutro będe jechała...<boisie>

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Mi to już wszystkie możliwe zęby dentysta wyrwał i zalozyl protezę...

Ulcia_6

Ja Ciebie oczywiście też :)

Matko ja też boje się dentysty, a pewnie za niedługo będę musiała u niego zawitać...

ana89

Hehehe...a ja JUŻ jutro!! Pierw znieczulenie tą strzykawką <boisie> nie nawidze igieł a później borować będzie !!!

Kadanada_Hadness

no jasne, chwileczkę mnei nie było by znależć na youtube epiphany a Wy już tyle wiadomosci xD

a co do pytania czwemu miałam przerwę to chyba dlatego, że miałam mało czasu, poza tym akurat wtedy byłą mała awanturka tutaj xD ale Aniołkiem jak się raz zostanie, to nie ważne czy ma sie czas musisz wejść an filmweba i gadać z innymi aniołkami xD jestem tego pewna :D

rose_18

ja zawsze pierwsze co robie jak włażę na kompa to wchodzę na filmweb aby z Wami popisać :) hehehe :)

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja pierwsze co robię to wchodzę na filmweb i włączam gg.:)

rose_18

jak już zaczęliśmy o dentyście (czyli tematach nieprzyjemnych) to ja tak nie chce iść do szkoły, ze o matko.

rose_18

A nawet mi nie gadaj o szkole :P wolałabym cały czas siedzieć w domu i samej czytać se książki niż słuchać tego co gadają nauczyciele :P

rose_18

Noo ja też właczam gg i filmweb xD

rose_18

Chodzi o to, że ludzie chcieli zrobić z nami porządek? bo widziałam dużo takich tematów.

A jeśli chodzi o piosenki ze Sweeney'a to tutaj są wszystkie :) i dobra jakoś. Zawsze stąd słucham.
http://pl.youtube.com/watch?v=rI1muWt0vho

Jenks

a ja lubie mojego dentyste. właściwie dentystke. ma fajny przytulny gabinet, zawsze słucha roxy fm, jej pudel lata między moimi nogami, ma fajny zasysacz do śliny, tylko że dużo bierze za robote...

Kadanada_Hadness

"ma fajny zasysacz do śliny" ŁAhahahhahahahaxDDDD o nie...xd

użytkownik usunięty
kamilakamila

A u mojego dentysty śmierdzi wodą utlenioną.

kamilakamila

Znaczy ja też mam fajnego dentyste ale sam fakt jak se pomyśle ,że ma wiercić!! to aż ciarki mi przechodzą...

użytkownik usunięty
Ulcia_6

Ja w sumie chodzę do różnych dentystów i u każdego śmierdzi i jest nieprzyjemnie...;/

kamilakamila

daj mi jej adres ;) ja nienawidzę dentystów. normalnie jak do nich ide to czuje sie jak swiadoma tego co się stanie osoba u sweeneya. chociaż nie. todd jest przynajmniej ładny.

rose_18

Hehehe :) okk dobra nie gadajmy o dentyście hehe xD!! :PP

Ulcia_6

popieram xD