Nareszcie wysłałam wszędzie te maile.Teraz muszę spadać.Pa!(mam nadzieję,że redakcje spełnią nasze prośby!)
eM Barrie świetnie to ujęłaś jesteś świetna ;) Ale to święta prawda co do jedynki też chciałam to obejrzeć ale 3 w nocy to już dla mnie za późno ;(
ja tak nie umiem np wstac na film ja musze siedziec bo nie wstane pamietam jak w sytczniu czekałam na las vegas parano do 4 w nocy :) ale film był ekstra!
Ja też mogłam tak zrobić ale bałam się, że usnę :P i to był mój błąd... teraz już wiem, że tak nie powinnam robić ;)
lecę bo znowu jestem jak Mort (szlafrok i ta fryzura) a mam zaraz z paracy wraca ;) i znowu bedzie sie drzec ze mi na niczym nie zalezy :)
bye bye :*
Ciuu ja powinnam pisać maturę z polskiego :P a tu siedzę.. jakoś tak mi dobrze, że szkoda schodzić z kompa ;)
No właśnie, ile nas jest?
A ja dopiero początkującym aniołkiem jestem ;) dopiero dzisiaj nim zostałam xD a wy to ile już jesteście?
od samego początku. Pierwszy temat
http://www.filmweb.pl/topic/771362/Mo%C5%BCe+Wam+si%C4%99+to+wyda%C4%87+%C5%9Bmi eszne...html
tam się dopiero działo:)) polecam przeczytać pierwsze pomysły na wyjazd do Francji. Można się uśmiać;))
Nona ja tak samo! Raz sobie nastawiłam budzik ale jak już zadzwonił to go wyłączyłam i dalej poszłam spać(zrobiłam to nieświadomie) jak już mam oglądać jakiś film w nocy to musze na niego czekać ;)
nie, chodzi mi o to (xD) że czy nadal są Aniołkami piszą, czy też mają duży zastój? (jakiś większy od mojego którego dzis przerwałam :D)
Raczej tak. Chociaż dawno nie było tu xXWronqaXx, Nieaktywny i Majus5... ale to nie są wszystkie aniołki chyba.
Nieaktywny to Ciara:) to "Nieaktywny" to jej stare konto:)
dobra, musze jeszcze włosy wysuszyć, przebrać sie, spakować pranie powiesić... i jade do siostry:)
paa:*
http://www.filmweb.pl/blog/entry/458511/.....Sobowt%C3%B3ry+Gwiazd......html sobowtór Johnnego Deppa na 13 zdjęciu. Buhahahha xd
No to chyba będę mieć kolejne swoje uzależnienie xD
Jak on wygląda jak Johnny to ja wyglądam jak Burton :P
New temacik wow ;)
tak pozatym to witam :) rano mnie nie było bo jechałam do dentysty :) hehe ale okazało się ,że dopiero od 15 przyjmuje i jutro będe jechała !!
Ja Ciebie oczywiście też :)
Matko ja też boje się dentysty, a pewnie za niedługo będę musiała u niego zawitać...
Hehehe...a ja JUŻ jutro!! Pierw znieczulenie tą strzykawką <boisie> nie nawidze igieł a później borować będzie !!!
no jasne, chwileczkę mnei nie było by znależć na youtube epiphany a Wy już tyle wiadomosci xD
a co do pytania czwemu miałam przerwę to chyba dlatego, że miałam mało czasu, poza tym akurat wtedy byłą mała awanturka tutaj xD ale Aniołkiem jak się raz zostanie, to nie ważne czy ma sie czas musisz wejść an filmweba i gadać z innymi aniołkami xD jestem tego pewna :D
ja zawsze pierwsze co robie jak włażę na kompa to wchodzę na filmweb aby z Wami popisać :) hehehe :)
jak już zaczęliśmy o dentyście (czyli tematach nieprzyjemnych) to ja tak nie chce iść do szkoły, ze o matko.
A nawet mi nie gadaj o szkole :P wolałabym cały czas siedzieć w domu i samej czytać se książki niż słuchać tego co gadają nauczyciele :P
Chodzi o to, że ludzie chcieli zrobić z nami porządek? bo widziałam dużo takich tematów.
A jeśli chodzi o piosenki ze Sweeney'a to tutaj są wszystkie :) i dobra jakoś. Zawsze stąd słucham.
http://pl.youtube.com/watch?v=rI1muWt0vho
a ja lubie mojego dentyste. właściwie dentystke. ma fajny przytulny gabinet, zawsze słucha roxy fm, jej pudel lata między moimi nogami, ma fajny zasysacz do śliny, tylko że dużo bierze za robote...
Znaczy ja też mam fajnego dentyste ale sam fakt jak se pomyśle ,że ma wiercić!! to aż ciarki mi przechodzą...
Ja w sumie chodzę do różnych dentystów i u każdego śmierdzi i jest nieprzyjemnie...;/
daj mi jej adres ;) ja nienawidzę dentystów. normalnie jak do nich ide to czuje sie jak swiadoma tego co się stanie osoba u sweeneya. chociaż nie. todd jest przynajmniej ładny.