Wow, jutro w faktach na początku powiedzą:,, Grupa dziweczyn uwielbiających Johnnego Deppa(Aniołki Johnnego jak się same nazywaja) rozpoczęły zmasowany atak i wszczęły bunt!!! żądają żeby we wszystkich pismach młodzieżowych dali plakat tego aktora i artykuł o nim, telewizja również została zaatakowana (każą w każdy piątek wieczorem puszczać filmy z Deppem), grożą że w przypadku odmowy nigdy więcej nie kupią gazety i nie włączą telewizji!!!" XD
nie martw się, molly na pewno wyśle xD już wysyłam xD
chyba nas nie zamkną za szantaż xD najwyżej w końcu sie spotkamy w więzieniu xD
Ja tez napisałam i mam to gdzies niech nie dadza filmów to zabije ich jak psy maja dać i tyle !!!! bo inaczej przyczę terrorystów z iraku niech nam pomoga zemscic sie na nich :P:P:P
Imie i nazwisko można wymyślić, przecież nie będą sprawdzali. A zawsze wygląda bardziej wiarygodnie xd
I byśmy poprosiły o cele(jeżeli by taka była) z widokiem na dom Johnnego albo przynajmniej na sklep do którego najczęściej przychodzi XD
he he :)ja tam bym chciała do jego domu pod pretekstem "moze oni mnie wychowaja na porządnego człowieka "
Ta i jakbysmy go zobaczyły to zaraz by celi nie było ponieważ bysmy ja reozwaliły w pył czyli sciany itp i pobiegły do Johnny'ego xDDD
Dobre :D
a może niech wybudują więzienie dla szalonych fanek na jego posesji? :D
Ja już wysłałam wszędzie. Jeszcze Polsat został.
NonaT cały czas słucham piosenki z twojego filmiku;) z zasady nie słucham takiej muzyki, ale ta piosenka mi się dobrze kojarzy, i jest naprawde fajna ;)
U mnie oczywiście też!
Pomożecie wybrać mi fotke Johnnego?
Cały czas myślę, czy zostawić Audrey (moja ulubiona aktorka!) czy dać Johnnego.
Ty też, o ile Cie jeszcze tam nie ma xD
Annalaura - dobrze że tak napisałaś,bo bałabym się że zamkną tylko mnie xD poza tym dzięki za gratulacje :D
Najwyżej obie nas zamkną :D a co.
Wtedy wynajmiemy super adwokatów i będziemy mieć celę niedaleko Johnnego :P
Oki dziewczyny ja koncze bede za 2 godzinki mam nadzeje, ze sie nie rozpiszecie do nastepnej kontynuacji xDDD buzka papa :****
ja tez takiej nie lubie ale usłyszalam ja w filmie i od razu pomyslaam ze swietnie by sie nadawała do takiego filmiku dla was :) dziekuje Dayah :)
Nowy pomysł!
Jak nie zrealizują naszego pomysłu, Następnego dnia piszemy to samo. W końcu będą mieli nas dość i puszczą jego film albo dadzą jego plakat xD
haha właśnie oglądałam sobie zdjęcia i zobaczyłam to:
http://www.deppimpact.com/gallery/displayimage.php?album=120&pos=1
zaczęłam się śmiać jak głupia;) on chyba naprawdę lubi te buty xD ale swoją drogą ślicznie tu wyszedł ;)
Niektórzy jak przyzwyczają się do czegoś to trudno jest im się od uwolnić ;)
A co do wyglądu to na prawdę super wyszedł :)
ja nie przeżyję, jak zeszłego roku mama wyrzuciła moje ukochane trampki...niebieskie z naszytym zielonym guzikiem <rip>...no, cóż, wprawdzie cała podeszwa była rozerwana na dwie połowy, ale dopiero wtedy były wygodne;p żal mi ich, kupiłam za 4 złote w Carrefourze...
Mi na szczęście nikt nic nie wyrzuca. Mam swoje ukochane trampki też (20 zł Tesco xD) i tyko w nich mogę łazić :P oprócz moich ukochany kozaczków ;)
jo dupa, j*na TVP owszem na początku marca puściła Benny i Joon ale o której? alez tak! o 3.00! bo o normalnej porze debilna jaka ot melodia i inne idiotyzmy lecą.
k*wa ch** by ich strzelił... od puszczania seriali to jest jakaś romantica, a nie telewizja publiczna za która trzeba płacić... k*wa nie wiem za co sie płaci... za zmiane czołówek reklamowych chyba... :|
Wiem właśnie. Miałam wstać o 3, a o której wstałam o 4 xD myślałam, że zabiję się. Czemu zawsze fajne filmy tak późną puszczają? wrrrr