Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
rose_18

Ja też :)
http://ww6.tvp.pl/mail/kontakt_z_tvp.html

piszemy jeszcze tu!

rose_18

PROSZĘ PODAJCIE ADRESY TYCH GAZET!!!!!!!!!!!!

_Tanya_

są na 2 lub 3 stronie;))

rose_18

"PS. W razie czego grozimy bojkotem studia." to wymiata napadniemy ich z brzytwami :)

rose_18

hahahaah rosie wysyłam;)) i wystarczy wpisać inny kanał i można wszędzie wysyłać;))

kamilakamila

do gazet - ja wysłałam

rose_18

Wow, jutro w faktach na początku powiedzą:,, Grupa dziweczyn uwielbiających Johnnego Deppa(Aniołki Johnnego jak się same nazywaja) rozpoczęły zmasowany atak i wszczęły bunt!!! żądają żeby we wszystkich pismach młodzieżowych dali plakat tego aktora i artykuł o nim, telewizja również została zaatakowana (każą w każdy piątek wieczorem puszczać filmy z Deppem), grożą że w przypadku odmowy nigdy więcej nie kupią gazety i nie włączą telewizji!!!" XD

rose_18

rosie dobre xDDD mozesz tak napisać do nich ciekawe, co sobie pomyslą xDD

BK_201

HAHAHAH albo że napaść z bronia na studio TVN i podjaranie ich studia xDDD

BK_201

I jeszcze wzięcie zakładników :D o lool

http://ww6.tvp.pl/mail/kontakt_z_tvp.html
piszemy tu ;)

BK_201

nie martw się, molly na pewno wyśle xD już wysyłam xD

chyba nas nie zamkną za szantaż xD najwyżej w końcu sie spotkamy w więzieniu xD

rose_18

cicho...wywalczymy deportację do Francji, ze wskazaniem na południe xD

rose_18

tak się zastanwiam czy pisać imię i nazwisko? nieee, nie pisze. napisze Rosie od Aniołków xD

rose_18

Jak nie napiszesz to mogą nie wziąć nas na poważnie. Ja napisałam i wali mnie to xD

ana89

Ja tez napisałam i mam to gdzies niech nie dadza filmów to zabije ich jak psy maja dać i tyle !!!! bo inaczej przyczę terrorystów z iraku niech nam pomoga zemscic sie na nich :P:P:P

rose_18

o tak deportacja do Francji :) ja chcę taka kare! :D

NonaT

Imie i nazwisko można wymyślić, przecież nie będą sprawdzali. A zawsze wygląda bardziej wiarygodnie xd

NonaT

no dobra, to napisze

rose_18

no nie, zrobiłam to xD napisałam xD

NonaT

I byśmy poprosiły o cele(jeżeli by taka była) z widokiem na dom Johnnego albo przynajmniej na sklep do którego najczęściej przychodzi XD

DEPPomanka

hah napewno by nas odwiedzał, gdyby dowiedział się, dlaczego siedzimy. A może wpłaciłby kaucję;)

DEPPomanka

he he :)ja tam bym chciała do jego domu pod pretekstem "moze oni mnie wychowaja na porządnego człowieka "

NonaT

a ja jako twoja przyrodnia siostra xD

rose_18

Ta i jakbysmy go zobaczyły to zaraz by celi nie było ponieważ bysmy ja reozwaliły w pył czyli sciany itp i pobiegły do Johnny'ego xDDD

BK_201

Ta pretekst dobry xDDDD hehehe ta napewno by wychowali ;):)xDD

rose_18

ktoś jeszcze napisał do tv?

rose_18

ale spoko ok! to się zbieramy!

NonaT

Dobre :D
a może niech wybudują więzienie dla szalonych fanek na jego posesji? :D

Ja już wysłałam wszędzie. Jeszcze Polsat został.

ana89

jaką wersją napisałaś? swoją czy moją? xD

ana89

ja też.

rose_18

Twoją xD mam nadzieję, że mogłam? bo jest na prawdę świetna! gratuluje kreatywnego umysłu ;)

NonaT

NonaT cały czas słucham piosenki z twojego filmiku;) z zasady nie słucham takiej muzyki, ale ta piosenka mi się dobrze kojarzy, i jest naprawde fajna ;)

kamilakamila

Ja napisałam do TVN i Polsatu zaraz napisze do reszty xDDD

kamilakamila

Rosie lądujesz u mnie w ulubionych :))

kamilakamila

U mnie oczywiście też!
Pomożecie wybrać mi fotke Johnnego?
Cały czas myślę, czy zostawić Audrey (moja ulubiona aktorka!) czy dać Johnnego.

kamilakamila

Ty też, o ile Cie jeszcze tam nie ma xD

Annalaura - dobrze że tak napisałaś,bo bałabym się że zamkną tylko mnie xD poza tym dzięki za gratulacje :D

rose_18

Najwyżej obie nas zamkną :D a co.
Wtedy wynajmiemy super adwokatów i będziemy mieć celę niedaleko Johnnego :P

ana89

też cie dodałam do ulu :)

ana89

Oki dziewczyny ja koncze bede za 2 godzinki mam nadzeje, ze sie nie rozpiszecie do nastepnej kontynuacji xDDD buzka papa :****

kamilakamila

ja tez takiej nie lubie ale usłyszalam ja w filmie i od razu pomyslaam ze swietnie by sie nadawała do takiego filmiku dla was :) dziekuje Dayah :)

Jenks

Nowy pomysł!
Jak nie zrealizują naszego pomysłu, Następnego dnia piszemy to samo. W końcu będą mieli nas dość i puszczą jego film albo dadzą jego plakat xD

ana89

haha właśnie oglądałam sobie zdjęcia i zobaczyłam to:
http://www.deppimpact.com/gallery/displayimage.php?album=120&pos=1
zaczęłam się śmiać jak głupia;) on chyba naprawdę lubi te buty xD ale swoją drogą ślicznie tu wyszedł ;)

kamilakamila

Niektórzy jak przyzwyczają się do czegoś to trudno jest im się od uwolnić ;)
A co do wyglądu to na prawdę super wyszedł :)

kamilakamila

nom :) ja tez lubie swoje stare buty... tzn lubiłam dopóki mam ich nie wyrzuciła :(

NonaT

ja nie przeżyję, jak zeszłego roku mama wyrzuciła moje ukochane trampki...niebieskie z naszytym zielonym guzikiem <rip>...no, cóż, wprawdzie cała podeszwa była rozerwana na dwie połowy, ale dopiero wtedy były wygodne;p żal mi ich, kupiłam za 4 złote w Carrefourze...

kamilakamila

Mi na szczęście nikt nic nie wyrzuca. Mam swoje ukochane trampki też (20 zł Tesco xD) i tyko w nich mogę łazić :P oprócz moich ukochany kozaczków ;)

Jenks

jo dupa, j*na TVP owszem na początku marca puściła Benny i Joon ale o której? alez tak! o 3.00! bo o normalnej porze debilna jaka ot melodia i inne idiotyzmy lecą.
k*wa ch** by ich strzelił... od puszczania seriali to jest jakaś romantica, a nie telewizja publiczna za która trzeba płacić... k*wa nie wiem za co sie płaci... za zmiane czołówek reklamowych chyba... :|

eM_Barrie

Wiem właśnie. Miałam wstać o 3, a o której wstałam o 4 xD myślałam, że zabiję się. Czemu zawsze fajne filmy tak późną puszczają? wrrrr

ana89

ściagnełam sobie soundtracks z Arizony Dream, ale ekstra!

NonaT

Sundtrack z arizony jest genialny;)) ta melodia którą gra Grace na akordeonie;)))