Ja tam lubię szkołę. Można zdobyc tyle wiedzy. Im bardziej wymagający nauczyciel, tym lepiej. Chciałabym żeby zlikwidowano wolne dni oraz wakacje i kazali nam się uczyc. Ogólnie mogłabym zamieszkac w szkole.
To takie cudowne miejsce. Życie tam jest w ciągłym ruchu. Uczniowie udający się do sal by zdobyc kolejną dawkę wiedzy...Więcj prac domowych, sprawdzianów, testów, prac domowych!
Właśnie o to chodziło. Chciałam kogoś wzruszyc. Miło mi widziec, że inni też pałają tak goroącym uczuciem do szkoły. Czy ktoś przyłączy się do mojej prośby o większą ilosc sprawdzianóe i prac domowych? (:D)
Tak przyłączę się ale tylko wtedy gdy z niej wyjdę...
P.S>Nie ma co musicie mnie przyjąć w waszym gronie;), bo już Was za długo obserwuję i widzę, że fajna atmosferka:)...
nie oglądał ktoś może wczoraj "bez skazy"? :)
niestety przez swoje problemy żołądkowe nie mogłam tego zobaczyć :(
no bo ten zasysacz to jakiś specyfik jest.
no i zakłada takie lekarstwo które uśmierze ból.
wogóle jest taka miła i uśmiechnięta. zagada cie a ty tylko z buzią pełną waty odpowiadasz: yhy, hmhm xD
ale i tak mam wysoki poziom adrenaliny przed drzwiami.
przyjmuje w domu, no i widać na co przeznacza pieniązki. hacjenda jak ta lala xDDDD
Postaramy się :P
Ja pracuję nad nową fotką do swojego użytkownika :P mam nadzieję, że mi pomożecie wybrać.
a ja bardzo lubie swojego dentyste i moze sama w przyszlosci zostane takim sweeneyem toddem w spodnicy tylko ze z miniwiertatrka w reku zamiast brzytwy - zapraszam za 10 lat dooo mnie :))) bedzie znizka po starej znajomosci
racja babciu, musze sobie gdzies zapisac, ze jak nastapi 12230803 kontynuacja musze dac adres gabinetu
baju x3
z tym niepisaniem dużo nie robiłabym sobie nadziei.
jak przyjde tu jutro to bedzie już 15 kontynuacja... xDDDDDDD
Wróciłam! :D A kino...zamknięte było. Jak na małe, zapyziałe kino przystało. Ale jutro znowu idę walczyć. Chociaż z wystawy zniknęły te plakaty, więc już pewnie w jakimś koszu wylądowały ;/ Wstyd!
Haha! Listy do tvnu i gazet to wspaniały pomysł. Z pewnością powiedzą coś o nas w wiadomościach- wiecie, ogólnopolska panika ;D Będziemy ich nękać tak długo, aż wymiękną.
Może i ja wybiorę się do swoich kin :D
A gdzie mogę się o te plakaty zapytać? gdzieś w obsłudze czy jak?
Jak narazie to mi nikt nie odp. tam gdzie wysyłałam wiadomość... może boją się nas?
U mnie przy kasie jest taki stojak i pudła, i tam jest pełno plakatów. Kiedyś z kuzynką rozwijałyśmy je wszystkie...Chyba z dwie godziny tam spędziłyśmy :D Ale niestety jakiś powalających nie było. Parę chwyciłyśmy, biegniemy do kasy i pytamy - ''ile?''. A pani ''50 gr''. Mnie osobiście szczęka opadła :P
Kiedyś poszłyśmy do takiego pana z obsługi, czy będziemy kiedyś mogły przyjść po plakat ze Step Up. Moja koleżanka go chciała. A on nic. Wstaje, idzie do sciany. Zrywa i nam podaje ;D A my- dziękujemy. I wielki banan na twarzy ;D Ze Sweeney się troche zagapiłam...I obawiam się, że może być ciężko.
Co do listów- oni chyba nigdy nie odpowiadają. Lenie! Ale ważne, żeby nas posłuchali ;D Do TVP też wysyłacie? Żeby puszczali fajnie filmy o normalnych godzinach! ;/
Dobra to ja jak będzie weekend wybieram się do kin! i będę szukać tego wszystkiego.
I zobaczę w empiku czy mają te plakaty ze Sweeney'a :)
Wiesz, zawsze to soamo puszczają. Jak nie uzbroisz się w cirpliwość i nie ściągniesz coś z neta, ale nie kupisz w sklepie, to w życiu nikt nie obejrzal by telewizji szybko jakiś nowości;P...
No i jest jeszcze kino, ale zależy, gdzie kto miesza, bo jak w zapiziałej dziurze to... hoho;P
P.S>Czytaliście tego posta, którego założył niejaki Kornii?... Rany Żałosne;p...
No nie jestescie niesamowite xD Przeczytalam zalegle strony i w tzw miedzyczasie pare razy umarlam xD
No to tak (az sobie musialam na kartce zapisywac co komu powiedziec xD)
Witam nowe Aniolki, jako matka wiekszosci populacji xD Ktos mi sie znowu podrzucil... Niestety dziecko o ile pamietam, ze Kate mam z hinduskim beduinem Assanhrbhryymalalabadem o tyle Ciebie nie pamietam z kim mam :( Ojczymem wszystkiech moich dzieci jest Sweeney ytm sie mozecie pocieszac ^^
"Ja bylam sama na Sweeneyu bo nikt nie chcial ze mna isc" no i prawidlowo, Burtona najlepiej ogladac w samotnosci ^^ a nie jak ja gdy odruchowo zaslonilam oczy uslyszalam glos kumpeli "Patrz patrz! Krew trysla w kamere" <hahaha> W ta sobote ide drugi raz jupiiiii ^^ Z innymi ludzmi i to z takimi, ze bede musiala miec bardzo silna wole zeby obejrzec cokolwiek xD
Rosie!!! Wrocilas dziecko! Wiesz ile Cie ominelo? Wojny, wiezy rodzinne, zdrady, kazirodztwo, sodoma, gomora! ^^
Co do takiego tego testu, ktora postacia grana przez Deppa jestes wyszlo mi, ze Samem ^^
"Hahaha ;D Ja sie was czasami boje" Rozczochrany Lbie i prawidlowo robisz! xD Nie wiesz nawet do czego my jestesmy zdolne (Misja specjalna poszukiwania zbrojne Johnnego, porywanie pociagow, czyhanie na Johnnego pod supermarketem, przebieranie sie za clownow! xD)
I te Wasze listy sa cudowne xD Wlasnie na cos takiego predzej zareaguja niz na takie "A ja jestem wieeeelka fanka Johnnego i baaaardzo prosze..." Trzeba cholote wziasc za pyski, niech wiedza z kim maja do czynienia! xD Opanujemy TVN wlasnie podczas tanca z Gwiazdami! Bo to leci na zywo! Ja bede mediatorem wynegocjuje zeby w TVN byly dni Aniolkow Johnnego! Wyobrazacie to sobie? "Dzis w superkinie Dzien Szarej - i puszczaja czkolade, bo ja chyba mialam Rouxa (zanim wszystko nie stanelo na glowie i nie dorobilam sie niezliczonej liczby dzieci xD) A za tydzien dzien Winony - Sweeney Todd (nie obchodzi nas jak, maja zdobyc ten film!) Dodatkowo chcemy tyle plakatow ile zdolamy uniesc i firmowe majtki TVNu xD
A jak pojdziemy do wiezienia to trudno, byleby na poludniu Francji i bede mogla sobie cele cala wytapetowac plakatami Johnnego, a rodzice nie beda mi mowic, ze jestem walnieta! HA!!! xD
"Borowy w tv!" "Ludzie beda we wsi gadac!" xD No nie rozbilyscie mnie xD Ja najpierw ogladalm Madagaskar, ale musialam Borowego obejrzec, mimo ze sad dal mi zakaz zblizania sie na odleglosc 100metrow mam do niego sentyment ;( xD Ale byla akcja xD Tu sie smiejemy z mama ogladajac ten film, a ja zupelnie w innym swiecie zyje i wypalilam "kocham Borowego!xD" a mama sie smieje "No ja tez... Ze kogo???" "aeeaea No Joe'go!" xD Dobrze, ze nie wypalilam "On ma ze mna dziecko!" bo tego to juz bym tak latwo nie wyjasnila xD
A na koniec Dentysci... ;/ They all deserve to die! xD
padam xD
a tak w ogóle to gratuluję wytrwałości, bo mi się nie chciałoby tyle czytać ;)
co to sweeneya to masz rację, ten film trzeba przeżyć samemu :) nie ma to jak wyjść z filmu z uśmiechem, a później w drodze do domu cały czas nucić sobie kawałki z filmu ;)
ps. oczywiście dodaje Ciebie do ulubionych ;)
Ja raczej nie nuciałam w drodze do daomu kawałków tego filmu, uznaliby mnie za wariatkę <tak to jest gdy się podróżuje zatłoczonym autobusem <lol> hyhy xD>
Heh i także sama poszłam na ten film, a to dlatego, że nikt się nie chciał ze mną wybrać, a to ksy nie ma, a to się nie chce, a to znów słyszał "z kim, z Johnny'm, a to nieee"... I tak w kółko. Więc się wkurzyłam i polazłam sam. Iii.... nie żałuję;p... Pzdr;D
Tak mi sie spodobały filmiki Ciary i Nony ,że postanowiłam także zrobić.Mam nadzieje,że mój będzie równie dobry jak ich
Widziałaś na yutube film Ciary?Taki można zrobić za pomocą programu np. Windows Movie Maker.Jesteś nowym aniołkiem więc do ulubionych Cie dodaje
Napisałam sobie meila do kina :P Z pytaniem o plakat. Może dadzą znać ;D
Od dwóch dni połykam biografię Deppa. Naprawdę wspaniała ta książka. Polowałam na nią, ale nigdzie jej nie było. Mieli mi ściągnąć z innego Empika, ale jakoś im nie wyszło ;/ Więc Allegro poszło w ruch, dobra rodzinka odebrała mi w Krakowie i...Mam! ;D Naprawdę polecam.
Ja chcę Żonę Astronauty oglądać! :( Ale nie mam TVN 7....To jest brutalne! Znęcają się!
Kiedyś z tego co pamiętam leciało na TVN i... zasnęłam;p... Ale to było po meczu więc proszę mnie nie winić;P...
Myślę, że tak samo zrobię z tym allegro :)
łosz ciu plakat, książka itp. i koniec będzie z kieszonkowymi xD
dobry pomysł z tym emailem :) też tak zrobię ;)
ja też nie mam tego kanału :( buu, ale trzeba jakoś z tym żyć...
hej hej! co się dzieje?czy tylko ja muszę nadrabiać zawsze tyle stron? xP
dzisiaj byłam w empiku i jestem happy,bo kupiłam "Chicago"(kocham ten film!) i... "Truposza"! :) nie oglądałam jeszcze tego filmu i mam nadzieję,że będzie fajny.
Nona nie moge dodac komentarza do tojego filmiku :( Moze jestem zbyt niecierpliwa? "Komentarz oczekujacy na zaakceptowanie!"
Uwaga proszę o pomoc!
1. http://i28.tinypic.com/qqe64i.jpg
2. http://i26.tinypic.com/zxw3s4.jpg
3. http://i31.tinypic.com/157ks5c.jpg
4. http://i30.tinypic.com/r08ocp.jpg
5. http://i25.tinypic.com/wtt7bm.jpg
6. http://i28.tinypic.com/6p7tlg.jpg
7. http://i27.tinypic.com/2h4w01d.jpg
Jak coś mi się nie przyda i komuś spodoba (o ile spodoba się xD) to można brać.
Veine dałabyś mi linka do tego filmiku? z góry dziękuje i oczywiście dodaję Cię do ulubionych!
też lubię to zdjęcie, mam je na swojej gazetce nad biurkiem xD
siora mówiła mi żeby go tam nie zawieszała bo mam się uczyć :P
Ja mam Johnnego na tapecie (oczywiście na kompie, chociaż na ścianie też bmy nie pogardziła :P). I zawsze jak odpalam komputer i go widzę, to mi się nastrój poprawia.
Moja mama się ze mnie początkowo śmiała. Ale teraz już zaakceptowała mój odchył. Nawet mi czasem pomaga w zdobywaniu jakiś filmów, czy czegoś. W rodzinie słynę jako maniaczka Deppa. Ech :P
A ja tylko otwieram oczy to widze plakat "Sweeney Todda" na suficie ^^ Od razu mi cisnienie skacze i sie rozbudzam xD
O, to musi być piękne :) Ja przy łóżku mam plakat moich Orzełków, siatkarzy. Bo oprócz Johnnego mam jeszcze inną miłość - siatkówkę :) A działa tak samo- rozbudzenie totalne.
Jak tylko zrobię remont w pokoju to Deppa będzie tam więcej, obiecuję :)
Moj typ to 3! :D
A tak nawiasem mowiac, to ja nie mam Johna w aviku tylko dlatego, zeby sie polapac, ktora to ja xD Ale jak znajde gdzies to jego zdjecie ze Sweeneya w tym pasiastym wdzianku z Helena, to na 99% sobie ustawie xD