No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
O.O No coment O.O
Foxi, narób dużo fotek żebys miala pamiątkę ;) Trzymaj sie, miłych wakacji życze ;*
To już naprawdę ostatni wpis;)(włączyłam kompa by mp3 naładować przed drogą) Nie mogę się doczekać a dopiero mam autokar o 22:45;/ chociaż zdąrzę oglądnąć Zagubionych. Dziękuje ci Carotko za miłe słowa ( a czy Ty wiesz, że jesteś w moich ulubionych użytkownikach=]?) Trzymajcie się dziewczyny i ignorujcie nie których ponieważ nie warto się zniżać do tak niskiego poziomu.
Tak Foxi ma racje:D:D Kochaniutka już tego nie przeczyta:D:D:D Ale wie dobrze, że ja jej życzę wspaniałych wakacji:D
Dziewczyny jaki schiz opiłam się dziś w robocie:D:D:D O kurwa:D:D Moje imieniny robiłam:/:D:D:D Słuchajcie a wiecie, że koncert był u nas na zamku i dzwoni do nas Kucowa a ja taka spita jestem:P:P:P Na oczy mi się rzuca, chwieje się zdeczka i Kucowa do nas mówi, że kwiatu będziemy rozdawać tym co grali:D:D:D A ja sobie myśle no to kurwa zajebiście. Wyjde na scene spita:/ Dali mi kwaity i mi wytyczyli dyryganta główno dowodzącego:D:D:D:D Podchodze do niego spita oczy mi się kleją i móię mu "Dziękuje ślicznie za wspaniały koncert" dałam mu kwiaty. Ja pierdole ale się spiłam, podczas roboty piłam sobie. I jeszcze dziewczyną mówię, że nie będę już z nimi pić:D:D:D w robocie:D:D Nie no masakra dziś była w robocie wszyscy do mnie pretensje mieli jak by to ja organizowałam tą impreze. Koncert trwał a ja biore kumpele i mówię idziemy pić:D Kumpela wyciąga flaszke pijemy:D:D:D Jap ierdziele, coś czuje, że jutro będę mieć zjebke w robocie jak nigdy:D:D:D:/ Pozdrawiam idę spać:D
Mam takie nietypowe pytanko i co prawda nie do tematu.
Gram na jednym RPG i właśnie myśle sobie kim moglabym być. Zastanawiam sie nad Christiną Ricci i Brittany Murphy - obydwie bardzo lubię. Jak myślicie która jest no.. ładniejsza, fajniejsza? Która wam odrazu "wpadła w oko"?
Pozdrawiam ;*
Foxi tez mam Ciebie z ulubionych ;*
Ja bardzo lubię Christinę Ricci. Oglądałam z nią kilka fajnych filmów i uważam, że jest naprawdę niezłą aktorką. Podobała mi się w "Jeźdźcu bez głowy" (genialny film). Na twoim miejscu, to ją bym wybrała, bo z Brittany Murphy nie oglądałam chyba żadnego filmu, a poza tym nawet z wyglądu średnio ją kojarzę ;P
Także oglądałam "Jezdźca bez glowy" i jeszcze "Człowiek, który płakał", w obydwu filmach zagrała świetnie - to fakt :)
Ja też bym wybrała Ricci:D:D:D:D:D No i tak właśnie dziewczynki:D:D:D cholera wiecie, że zostałyśmy same;( Eh... to nie pogadane:/
Czy ma ktoś adres do Keiry Knightley? To moja ulubiona aktorka. Choć w drugiej części nienawidiłam jej za to,że Elizabeth pocałowała Jacka! Pozdro od Alex a Carotka dodaję cię do ulubionych
ALex
Tak Alex ja mam do niej adres....
Keira Knightley
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA UK
Tylko do niej wysyła się inaczej list!! Nie tak jak do Deppa!!
hehe...xD
Ja też Alex jej nienawidziłam za to wtedy :P:P
Myślałam że jej oczy wydrapie <hahaha> Ale mi jakoś przeszło i teraz ją lubie xDxD
Pozdrawiam :)
hej dziewczynki mój wielki powrót:P Jestem nie było mnie dwa tygodnei ale wróciłam ile sie tu zmieniło piszemy na innym temacie i wogóle.
Nad morzem było super i poznałam fajnego kolesia i super koleżanki i wogóle było fajnie.
Pozdrawiam was:*:*:*
iza7trini trzeba niektórym wytłumaczyć, że przeszłość nie jest tak ważna ja teraźniejszość ;)
co do Kiery to szczerze Wam powiem, że jakoś jej nie uwielbiam... nie wiem czemu...
Ja też z tej 2 części POTC mialam ochote wydrapać oczy Keirze. Jak my z koleżanka na nia gadałysmy, mówie wam. Tylko po oglądnięciu filmu z godzine sie na nia boczyłyśmy xd
Ahh ta zazdrość...
Tak sobie o tym myślałam teraz i doszłam do wniosku że byłam zazdrosna o to że Elizabeth całowała się z Jack'iem... <hahaha> Jak ja bym chciała wtedy być na jej miejscu!! xDxD A potem jak go przypieła tymi kajdanami to myślałam że ją rozszarpie w tym kinie :P:P Pozdro :)
Carotka... nie martw się... teraz mnie też obżucą błotem :P:P Ale mnie to już wali... powiedziałam swoje xD
Ja też się już udzieliłam. Ćpun... No bez przesady! Świętoszek się znalazł! Ważne kim się jest i kim się zamierza być, a nie kim się było!
Mówiłam.... anty fani się do "wszystkiego" doczepią! ;/ Z tego forum wszystkie tak samo uznałyśmy że przeszłość się nie liczy! xD 3majmy się razem Haa xD
Dzięki!!!!!!! Aż mam ochotę cię uścisnąć!!!!!!!! Ale jak inaczej piszę się do niej list?? Acha!!!Bym zapomniała Iza dodaję cię do ulubionych!!!!!! Jak się czujecie? Pozdro od Alex
Ja pierdziele czy wy Keire widzicie tylko w piratach??!!!! Bo ja poraz pierwszy ją zobaczyłam w filmie 'Król Artur' i odrazu ją polubiłam:) W piratach podobała mi się w jedynce i w 3:) Wali mnie to, że całowała Johnnego!! Po prostu ją uwielbiam!! Jest młodziutką bardzo(podkreślam!!!!!!!!) dobrą aktorką!! I osiągnie wiele!!!!!! Świetna aktorka z niej jest... No i teraz możecie na mnie napierdzielać:D:D:D
Moon witam Cię spowrotem:):):) Ciesze się, że ci się wakacje udały:) Wakacje dopiero przede mną:D A jaki ten chłopak był fajny?:):):):)
Moon jeśli masz chwile oddaj głos u mnie na blogu na najpiękniejszą suknie Keiry;) Z góry dziękuje(tak to była reklama!!)
Dziewczynki:D:D:D:D Załatwiłam sobie filmy takie jak Sekretne okno i dziewiąte wrota:D kumpel mi załatwia i jeszcze jeden film z Bloomciem ale nie pamiętam tytułu:/ No ale się ciesze;):D:D:D
Wróciłam sobie od Fryzjera, ale mi zajebiście zrobiła włoski:D Jaka jestem zadowolona:D:D:D Pozdrawiam;)
Hehe... zaczne od końca xD No to super że masz nową fryzurke.. xDxD Film Sekretne okno mi się bardzo podobał..... :D:D:D A szczególnie Johnny zawsze z niewyspaną miną można powiedzieć :D:D:D A co do Keiry to nie do końca o niej rozmawiałyśmy tylko o pocałunku jej i Johnny'ego dla tego tylko o POTC :P:P:P Ale też mi się podobała w Królu Arturze.. :D:D Pozdrawiam :)
No dlatego mówię, że w piratach 1 i 3 była dobra:D A w 2 jakoś mi nie podchodziła:/ Chociaż bardzo dobrze walczyła xD
Ale mi naprawdę we wszystkich sie podobała! W dwójce nie mogłam wytrzymać jak walczyła o tą skrzynie tymi szpadami, zabójcza scena ;)
Dziewczyny dzisiaj wraca Kemposia! Pisałam jej SMS-a i napisała mi, że tak o 19 powinna być tu na forum :D
U mnie nowy post! ;) Powiedzmy, że mała reklama ;)
Pozdrawiam!
Super. Ja też mam nową fryzurkę: zrobiłam sobie kłaki na fioletowo xD Zmywalną farbą oczywiście, bo wychowawczyni by mnie zjadła ;P Jutro pewnie będę wyjeżdżać do babci na kajaki. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Wczoraj w nocy oglądałam "Sylvię" - film o Sylvi Plath, pisarce i poetce. Wcześniej czytałam jej książkę pt. "Szklany klosz". Bardzo przygnębiający film... Musiałam leki nasenne wziąć po nim, bo myślałam, że zwariuję. Moja mama miała okazję kupić mi dzisiaj "żonę astronauty", ale nie chciała, bo uważa, ze ten film jest tak okrutny, że nie powinnam go oglądać. Przesadza... I tak go pewnie wkrótce zobaczę, tego się nie da uniknąć... ;D
No tak dziś jest 31:D:D:D Super:D Mm nadzieje, że nam wszystko opowie ze szczegółami:D:D:D:D Wróciłam sobie dziewczynki z zakupów z Krakowa:D Jaki piękny strój kąpielowy dwuczęściowy sobie kupiłam:D:D:D:D:D Zadowolona jestem ze stroju:D I z reszty zakupów, zaraz idę go przymierzać:D
Hahahaha cholera nałogowo słucham teraz zajebistej piosenki:D 'Come Cover Me' oczywiście wiadomo co za zespół go gra?:D Nightwish;):D:D:D:D:D Pozdrawiam dziewuszki;)
Hahaha....
Dzięki Ci Anuś... :D:D Ja Cię też mam w ulubionych xDxD
A tak wogóle to bardzo mi sie twoje posty podobają bo jak ty coś napiszesz to na pół strony i to się fajniutko czyta :D:D:D
Ale mam dzisiaj humorek xDxD <hahaha>
Pozdrawiam wszystkich :D:D
Laski przymierzałam mój strój kąpielowy co sobie dziś kupiłam:D:D:D Jejku jaki on jest zajebisty:D:D:D:D Jak mi się podoba:D Już w ten weekend go założe bo jadę do Kielc do rodziny:D Nie będzie mnie od piątku do niedzieli wieczorem:) Będziecie tęsknić? Ale ja was będę chyba odwiedzać:D Bo moja kuzynka ma neta:D Więc może zawitam wam powiedzieć jak mi mija czas:D:D:D Pozdrawiam;)
No to zarąbiście że znowu jakieś małe przygody w czasie wakacji :D:D:D
Tęsknieć..... no nie wiem nie wiem.... na to trzeba zasłużyć :P:P:P Żart! Oczywiście :D:D:D Nie wybaczymy ci tego jak nie zajrzysz tutaj do nas z tam tąd :P:P:P Ha xD Znowu jakieś notki fajne będą na pół strony :P:P:P Pozdrawiam :)
Kochane moje jeżeli mogę spytać to jaki jest adres Keiry Knightley? Chciałabym mieć jej adres.Pozdro! Alex
Alex już się pytałaś nas o to...
Anusia ci dała....
Jest powyżej ale go skopiowałam :P:P
Keira Knightley
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA UK
Prosze.... xD
To jest kopia Anusi żeby nie było :P:P
Pozdro :)
Wróciłam :)
Jejciu tak jestem padnięta, że nie chce mi się rozpisywac;)
Było super, po 3 dniach dojechali ludzie pociągami no i było bossko po prostu:))
Jutro jeszcze wiecej napisze, bo dzisiaj za godzinke schodze, a jestem bardzo zmeczona;)
Kurde nawet nie wiecie jak się za Wami stesknilam :**
Nareszcie xD
No to wyrąbiście że ci się tak podobało :D:D:D
No ale jutro ma być notka na cała strone bo inaczej.... :P:P:P
My za Tobą też bardzo się stęskniłyśmy :D:D:D
Kurde no Anuś... Ale musisz wpadać bo ja chyba padne tu bez twoich postów ;/ Jutro na zakupy z Madzia, no doczekac sie nie mogę ! ;) Kempoosia witam ;*
Dzięki Iza, że zrobiłaś to za mnie:D:D:D Moje drogie muszę was przygotowywać już powoli:P:P:P Słuchajcie 16,17,18,19,20,21 sierpnia w te dni jadę do Ostródy na reegae festiwal:) Ostróda jest gdzieś na mazurach:D więc zajebiście wieczorem będę chodzić na reegae(trwa 3 dni) a rankiem będę chodzić z mym kuzynostwem na jakieś jeziorka by się opalać:D:D:D Może i popływać?:D:D:D Ciesze się okrutnie, plany się troche zmieniły mieliśmy jechać tylko na 4 dni... ale przemienio się to na 6 dni:) Bo stwierdziliśmy domek kempingowy nie będzie nas drogo kosztował więc zostaniemy dwa dni dłużej:) Jedziemy sami prawie na drugi koniec Polski:D 5 nieodpowiedzialnych gówniarzy:D:D:D Nie no joke:D A w ten weekend w piątek jadę do Kielc z rodzinką:D do rodzinki:D:D:D:D będzie zajebiście tak samo:D Nowe miejsca do zwiedzania:D Hmm... jaka happy jestem;):D:D:D Trzymajcie się moje drogie słodziutkie laseczki:D:D:D hahaha ale wam słodzę:D
Aha i witam naszą kumpele po urlopie:D:D:D Słodziutka do nas wróciła Karolinka:D:D:D Buziaki na wstęp:*:*:* Jutro wszystkiego się dowiemy jak było:D A wiadomo zajebiście:D:D:D No:D:D:D Pozdrawiam;) Karolinka ciesze się bardzo, że wróciłaś:D Tęskniłyśmy za Tobą:D Ja aż musiałam wspomnieć o Tobie w którymś poście, że tęsknimy:) Ale to nie na tym temacie:D Tylko na innym;) Pozdrówka słodziutkie;)
Anusia... to było powalające...
prawie oczy mi z orbit wyskoczyły... <hahaha>
Ta notka jest naprawde "duża"..... przezzłaś sama siebie :D:D Chciałabym zobaczyć twoj miesięczny pamiętnik :D:D:D no z jakieś 5 tomów spokojnie chyba :P:P:P Wyjebiście duże fajne notki piszesz.... aż brak słów :D:D Tu już nam chyba spisałaś swoje plany na przyszły cały miesiąc :D:D:D Hee xD Ciekawe jak ta notka by wyglądała ze szczegółami <hahaha>
Anuś, gratuluję pomysłu! Jestem pod wrażeniem ;D Takie małe wakacyjne szaleństwo, nie? Ja na gronie próbuję zorganizować zlot hipisów, taki na żywo. Może być ciekawie... xP O 23:30 będę oglądała "Biały" Kieślowskiego. Podobno fajny, moja mama mi polecała. Zapowiada się fajna noc ;)