Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

PajotynQ

Ahaa... no i ciekawawie napisałeś o sobie mozna powiedziec ze w biografii :P:P:P

PajotynQ

a panu majonezowi o co chodzi :D i co pan tu robi panie majonez dziwne chłopak na tym forum ? :/

PajotynQ

No więc z Johnnego mam oczy osobowość i piekne lsniące włosy. Posiadam taksze jak on dusze artysty. Wszytsko o moich podobienstwach do Johnnego w temacie obok.

Plama_z_Majonezu

Plamko, daj foteczkę może sie zakocham (HAHAHAHHAHA XDDD)

candyyy

Obecnie nie mam na komputerze rzadnej swojej fotki. Ale postaram wykonac dla ciebie swoj autoportret. Jak skoncze bedzie pewnie morzna go podziwiac na moim blogu.

Plama_z_Majonezu

Witam PPG!!! Przeczytałam wszystkie posty! Anuś ładny nowy avatar ;) wiem, że rzadko piszę ostatnio, ale nie mam jakoś o czym, więc tylko czytam! pozdrawiam!

Kasia9292

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa majonez ales mnie rozbawił to pstryknij sobie zdjecie aparatem albo komórką daj na kompa i nam pokaż :D haaaaaaaaaaaaa

BK_201

Ahh... wiesz ale wolalbym sie pohwalic talentem artystycznym ;)

Plama_z_Majonezu

BUHAHAHA XDDD A my wolimy zdjęcia. Bardziej realistyczne XD

candyyy

Też mogę narysować Johnny'ego Deppa, wrzucić na kompa i powiedzieć, że to ja ;P

Polusia

Nie, ja narysuję Vanessę Paradis i się podpiszę ;P

Polusia

Ale wiesz Polusia nie karzdy ma talent artystyczny. A ja rysujac odwzoruje u sibie kazdy szczegol.

Plama_z_Majonezu

Polusia zgadzan sie z tobą xD xD hahahaaha ten majonez jest z innej planety xD moze zrobił sobie operacje plastyczną i mu troche nie wyszła i teraz sadzi ze jest podobny do Johnny'ego hahaha przepraszam a moze jest nie pełno letni i nie może zrobic operacj więc scioł włosy albo przefarbował popudrował sobie na ciemno twarz i założył soczewki koloru broązowego i prosze teraz pan majonez jest podobny do Depp'a <BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA> nie no trzymajcie mnie bo zaraz spadne z krzesła ze śmiechu xD xD

BK_201

Molly może ty pokarzesz swoją twarz. Chyba ze boisz sie ze ludzie sobie przez to przypomną katastrofe w czarnobylu... :P:P Nie bierz tego do serca xD

BK_201

Majonez ja mam do ciebie takie pytanko... skoro jesteś na naszym forum i też podaba ci się Johnny... to czy ty też zbierasz jego plakaty i piszczysz na jego widok? ;> Ja nic do nikogo nie mam no ale ciekawi mnie jak faceci na Depp'a reagują :D:D No bo wkońcu chyba jesteś normalny a nie ten tego :P:P

PajotynQ

Ja go cenie jako aktora. Chodziaż buźke ktoś mu dość ładną wystrugał ^^

PajotynQ

A tak a propo :P:P Kogo typujemy na założyciela kolejnej kontynuacji? ;> Dużo czasu nie mamy :D:D

PajotynQ

moze ja zaloze? <joke> .................

PajotynQ

Ja go cenie jako aktora. chodziasz buzke ktos mu ladnie wystrugał... ;]

BK_201

<trzyma Molly XD> Majonez my jakies naiwnieczki nie jesteśmy wyskakuj z foty albo won xdddd

candyyy

Carotka ja tesz nie jestem naiwny. Z kad moge wiedziec kto po drógiej stronie klika?

candyyy

A może ktoś bardziej doświadczony chętny? ;>
PPG or Polusia no i Anuś xDxD :P

Moje głosy zostały oddane xDxD

PajotynQ

Moim zdaniem paleczke(bez skojarzen) powinna przejac Molly. Moje glosy tesz.

Plama_z_Majonezu

Dobrze. Ja ide oglądać b.fajna komedie sensacyjna z dżonnym deppem w roli glownej. Dla ciekawych komedia na TVN 39,04. Jutro do was napewno zajrze. PaPa

Plama_z_Majonezu

A tak trudno napisac Johnny???? Dżony to se możesz... nie powiem co bo mi notke usuną....;/;/ Czy tak trudno napisać coś prawidłowo??

Musztarda.... wrr....

Plama_z_Majonezu

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <napad furii> DŻONY DEPP? <wyciąga nóż> xd

candyyy

Carotka tasakiem go <hahahahahahaha> Ja biore udzial w zabujstwie i bedzie wspoludzial i krucej z Carotką posiedzimy :P:P Bardzo sie tego czepiam bo mnie to wkur**aaaa wrr

PajotynQ

O nasza ppg wróciła a ja sie juz dopytywałam co sie dzieje:)
Witamy Cię anusiu:*:*:*
O widzę że jakiś pan pojawił sie na naszym temacie dośc dziwny i osobliwy.
A co do kontynuacji to może najpierw kandydatury:P Mozę nasza anusia dymek??
Pozdrawiam:*

PajotynQ

jestem z wami dzewczyny zrobimy mu piękna uroczystość pogrzebową xD HA albo moze nie bo przeciez "MAJONIZEN" napisał Dżony co za typ i jeszcze mówi ze ma dusze artysty a robi takie błędy np "jusz" z kąd takcy ludzie sie biorą ??

Polusia

Laski czy więcej postów nie mogłyście wy płodzić? Czytam i końca nie ma!!

Do kolejnego tematu głosuje za Izunią:D Bo ona to taka jajcara jest no i ja obstawiam za nią:D:D:D

Co do majonezu nowego gościa... Mężczyzna wow który uwielbia Deppa:D Jak czytałam te posty jego to miałam wrażenie, że jest...

Majonez mam do Ciebie pytanie czy Ty kurwa jesteś gejem? Bo po Twoich komentarzach można stwierdzić, że jesteś. Tak masz piękne oczy i lśniące włosy jak Depp... No laski sory to kurwa pedał jest!! Jak opisuje jaki on cudowny nie jest itp... No ja pierdziele niech ten gość stąd wydupca!! I niech nie obrażaj moich kumpeli bo Ci kurwa tak pojade po ambicji, że Ci się odwidzi!! I nawet się nie waż zakładać kontynuacji bo i tak tam pisać nie będziemy!!

_Anusia_

Karolinko anusiadymek zmieniła nick:D Jak się ciesze, że wszyscy się na to nadziewają:D:D:D:D Nie no nie stawiajcie na mnie!! Ja nie jestem do tego stworzona:D

_Anusia_

Dymuś bez kity ten pieprzony fagas zaczyna mnie troche wkur.. gej z marsa sie znalazł lampucer pieprzony xD
sorry dziewczyny ze tak pisze ale wkurwia mnie pierdolnięty pedał

_Anusia_

Ansiu jaka zawzietość:P I to sie chwali:) Ja ci pomogę go zgnoić jak by co:P

Moon_8

Boze jak szybko sie produkujecie ja nie nadążam:P zwolnijmy troche bo sie wykończę:P Anusiu faktycznei nowy nick:) fajny jest:)
Molly nic neiszkodzi rozumiem twoje zdenerwowanie.

Polusia

Molly spox rozumiem Cię:D przecież sama klne!! No bo jak wkurwia mnie taki gość to normalnie mam mu ochote tak na stukać, ze ja pierdziele!! No jak taki buc może napisać dżony no kurwa sama mam trudność pisać coś takiego!! Ja pierdole ale mnie wkurwił!! jeszcze nam zaśmieca temat!! Jebaniec leśny!! Wydpupcaj z tego tematu jebaku leśny ty kurwa idioto!! Oszołom!! Skąd tacy kretyni się biorą? Są ludzie i parapety majonez czy musztarda czy pedał zalicza si ę oczywiście do parapetów!!

_Anusia_

Laski ja idę spać... Brat mnie zgania. Niech ktoś stworzy kontynuacje bo do jutro z komentarzami nie wyrobimy:/ hehehehehe:D Albo jutro na gg się jeszcze zgadam z laskami:) to pozdrawiam dobranoc;)

_Anusia_

Dobranoc. A tak szczerze to:
Po 1. Nie jestem gejem i nie uzywaj brzydkich słów bo zaczynasz mi pszypominac prostytutke z ulicy na przeciwko mnie.

Po 2. Dusza artysty jest w środku a nie na zewnątrz wiec nie muf rze robie dórzo bleduf bo robisz wiecej.

Po 3. Zamiast marnowac czasu na gadanie o Johnnym Deppie ktorego prawdopodobnie zadna z was nigdy nie spotka zajelybyscie sie czyms dla swiata porzytecznym. Lepiej wypadacie jako kułko wsparcia: "Doskonale cie rozumiem Molly" "Rozumiem twoje zdenerwowanie, to okropne" aż żygać się chce. I nie mufcie mi ze zazdroszcze ze wasz temmat z 8 razy doszedl do 1000 bo tu nie ma czego zazdroscic tylko wspolczuc.

Miłych, erotycznych snuf życze.

_Anusia_

nom,niech ktos zalozy.;] ale duzo tych postow sie nazbieralo.:P ja u pana "Majoneza" widze ironie,wiec na Waszym miejscy po prostu olalabym tego osobnika.;] ide cos ogladac bo z nudow nie wyrobie. dzieki wszystkim,ktorzy martwili sie o moj los!!xP

pozdro!

_Anusia_

Słuchajcie, jeśli ktoś z tu obecnych chce moją fotkę zobaczyć, to piszcie, bo może ktoś mi nie wierzy, że grałam w pierwszej części "Ojca Chrzestnego"... ;P Mnie on jakoś on nie wkurwia... Raczej bawi... Bez takich "oryginałów" świat byłby nudny ;D

Polusia

Noo... I pierwszy mądry post jaki dzis zobaczylem. Bravo Polusia... dostajesz majonezowe wyroznienie

Plama_z_Majonezu

Iha! Zawsze o tym marzyłam ;P Ja to mam podejście do ludzi... (Chryste Panie...)

Polusia

Polusia ja chce Twoją fote zobaczyć:D meil anusiadymek@wp.pl

I laski słuchajcie mam w końcu jeaaaa:D Dostałam fotki z imprezy:D:D:D:D:D Jeśli chcecie zobaczyć jak nam impreza leciała piszcie swoje meile a ja wam wyśle pare fotek]:->:D

No dla mnie majonez czym musztarda jeden pierdon jest gejem, jeszcze ta "Dusza artysty" o lol!!

Kto zakłada kontynuacje? Ja mam pomysł na temat, ale zakładać to ja nie zakładam:P:P:P:P Laski tylko streszczajcie się bo dziś jade do szpitala dziadka odwiedzić:) Jeszcze tutaj na tym temacie się odezwe;)

_Anusia_

Anusiu mi prześlij xDxD
iza7trini@interia.pl :D:D
Ale takie pytanko xD Czy ciebie będzie chociaż troszke widać z za tych butelek?;> :P:P Zarcik :D:D

No to kto robi tą kontynuacje ? Bo zaraz sie nam skończy :P

Pozdrawiam :)

PajotynQ

Do Kasi i do Agatki już zdjęcia poszły:D Teraz zabieram się za wysyłanie do Izy:) Dobra robie kontynuacje:D Pozdrawiam:P:P:P

_Anusia_

Iza nie martw się będzie mnie widać za tłumami tych flaszek<lol2> hahahahaha spox:D Aż tak dużo tych flaszek nie widać chowaliśmy je:D hahaha:D I kontynuacja założona:D Pozdrawiam:D Już Iza Ci wysyłam zdjecia:D Tylko je wszystkie załącze:D

_Anusia_

Już lece zobaczyc kontynuacje, bo tutaj ledwo co zdążylam to wszystko przeczytac co nabazgrałyście pod moja nieobecnośc <ciuś ciuś xd> Anus mi fotki tez wyślij. carocia@interia.pl

Polusia

Iza wysłałam do Ciebie focie:D Teraz będę wysyłać do Karoliny:) Dobra to jest mój ostatni komentarz na tym temacie:D Do zobaczenia na następnej kontynuacji:D:D:D:D Pozdrawiam:)

_Anusia_

Dzięki Anuś xDxD
A może byś link podała? ;> :P:

Ja już chyba też tu nie zaglądne :P Do zobaczonka xD

PajotynQ

przedostatni post : podaje adres kontynuacji http://www.filmweb.pl/topic/702007/Kontynuacja--%3E+Kontynuacji--%3E+Kontynuacji --%3E+Autografu+D.html

Polusia

Ha ostatni koment należy do mnie:D:D:D:D Laski już się skończyła nasza kontynuacja:D Zapraszam do następnego:D:D:D:D:D Jeśli któraś z was jeszcze chce zdjęcia z imprezy to piszcie:) Pozdrawiam:D:D:D:D