Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

_Anusia_

Przemyśl to, co napisałaś, przeczytaj jeszcze raz, i powiedz, czy to nie brzmi śmiesznie. To tak w ramach wstępu, żebyś się nie dziwiła, że się śmieję. Zaglądam, bo mogę zaglądać, jak każdy - to serwis dla każdego, nie tylko dla was. Ale Ci wyjaśnię, bo widzę że z tym jest problem. Skoro wasz temat był na głównej filmwebu, miał 1000 wejść, to zazwyczaj się wchodzi na takie tematy z czystej ciekawości - co to za dyskusja się wywiązała że tyle ludzi się tam dopisało? Tzn, po premierze Piratów 2 i 3 właśnie powstała taka lawina rozpiszczanych nastolatek orgazmujących się przy każdym zdjęciu Deppa, więc co tam zastanę - tajemnicą nie było ;) ale i tak byłem ciekawy. Ale takiego burdelu jak z wyżej wymienionego Bravo się nie spodziewałem - "haha hoho :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D gadamy o żonym hihi :D:D:D:D:D:D:D:P:P:D:D:D:D jestesmy fajne iiii :D:D:D:D:D:D:D" - koniecznie po 3-5 buziek, bo 1 nie starczy. A gadki jak z gg, zresztą swoje logi też wrzucałyście - jak tak się kochacie, to się zakumplujcie na gg i tam nikt nie będzie miał pretensji :) miłego dnia słonko

Shedao_Shai

Tylko, że na gg trzeba byc na bierząco, Kotku.

candyyy

Zreszta to sprawa każdego jaki ma styl pisania i nikt nie może go za to wysmiewać, lub tez poniżać itp itd. A o Deppie najwięcej chyba gadamy, nie? Nie da sie tego zaprzeczyć...

candyyy

Do Shedano Shai, czy jak mu tam: Nikt ci nie każe tu wchodzić... Wkurzają mnie tacy ludzie, jak ty - włazicie, komentujecie, obrażacie i po huja wam to???
Do reszty: Właśnie dogaduję się z gościem z Allegro, który mi "Blow" sprzedał i proponuje mi jeszcze inne filmy z JOHNNYM (żeby nie było, że o nim nie piszemy). Mam już kilka na koncie, ale gdyby okazało się, że facet zaproponuje mi coś, co chciałabym mieć i po atrakcyjnej cenie, to czemu nie? ;D

Polusia

Polusia - "Shedao Shai", to jest. Wbrew pozorom, nie takie trudne, powtórz sobie parę razy na głos :). Wiem, że nie każe. I wiem też, że nie zabrania. Natomiast czy spamowanie tu jest dozwolone - tu bym się zastanowił. Wiesz co to spam, ajt?
Nie przypominam sobie, żebym tu kogoś wprost obrażał. Denerwuję cię, bo ci zwracam uwagę, żebyś nie gadała o byle czym? Ty i twoje przyjaciółeczki? A gg to co?

Btw - Blow jest fajny, jeden z lepszych filmów w filmografii Deppa :) bardzo dobrze Potente tam zagrała.

Btw 2 - jak już musisz przeklinać, to na litość boską, nie rób chociaż w nich błędów ortograficznych. Ok?

candyyy

Otóż nie, złotko. Nic bardziej mylnego. Język dzieci neostrady powinien być tępiony bezlitośnie, od tego mamy poprawną polszczyznę, żeby jej używać. I TAK, za taki sty pisania POWINNIŚMY ludzi wyśmiewać, poniżać, parterować, aż wreszcie by się nauczyli normalnie pisać.

Depp - Tylko, że trzeba mieć też coś sensownego do powiedzenia, samo klepanie w kółko jaki jest wspaniały nic nie wnosi. Buziaczki.

Shedao_Shai

Ze "złotkiem" i "buziaczkami" mi tu nie zajeżdżaj, bo sobie tego nie życzę. A twojego nicku zapamiętywać nie muszę, bo nie sądzę by mi się kiedyś miał przydać...

Polusia

To było do Carotki, nie do ciebie. Czytaj ze zrozumieniem!

Polusia

Tee gościu daj sobie siana bo jak Ci kurwa mać pojade po ambicji to się naprawde źle poczujesz!!!! Jeszcze mam cierpliwość do czytania Twych bezsensownych wypowiedzi więc kurwa nie zaśmiecaj nam tu chuju tematu, bo nie chcemy gadać z tobą(widać jak cię(podkreślam cię) lekceważe) o pierdołach. My chcemy gadać o Deppie. A chcesz żebyśmy ci pojechały?? Wtedy naprawde chujowo się poczujesz!! Żal mi takich ludzi jak ty... i to jest ostatni post który poświęcam takiemu bucowi jak ty!! Nie będę już się wypowiadać do ciebie bo mi szkoda klawiatury na takiego palanta:)

Laski jakiego powera dziś dostałam w robocie:D:D:D Ja pierdziele:D:D:D Zajebiście było:):):) Powoli załatwiam filmy z Johnnym szczególnie chce najbardziej zobaczyć 'Sekretne okno'. W robocie do Bogdana pójde i mu powiem by mi załatwił:D:D:D:D Ale coxik:D:D Pozdrawiam was dziewczynki:)

Polusia

Tee gościu daj sobie siana bo jak Ci kurwa mać pojade po ambicji to się naprawde źle poczujesz!!!! Jeszcze mam cierpliwość do czytania Twych bezsensownych wypowiedzi więc kurwa nie zaśmiecaj nam tu chuju tematu, bo nie chcemy gadać z tobą(widać jak cię(podkreślam cię) lekceważe) o pierdołach. My chcemy gadać o Deppie. A chcesz żebyśmy ci pojechały?? Wtedy naprawde chujowo się poczujesz!! Żal mi takich ludzi jak ty... i to jest ostatni post który poświęcam takiemu bucowi jak ty!! Nie będę już się wypowiadać do ciebie bo mi szkoda klawiatury na takiego palanta:)

Laski jakiego powera dziś dostałam w robocie:D:D:D Ja pierdziele:D:D:D Zajebiście było:):):) Powoli załatwiam filmy z Johnnym szczególnie chce najbardziej zobaczyć 'Sekretne okno'. W robocie do Bogdana pójde i mu powiem by mi załatwił:D:D:D:D Ale coxik:D:D Pozdrawiam was dziewczynki:)

_Anusia_

Bogdana? Tak się nazywa gość, który mi "Blow" sprzedaje ;P "Sekretne okno" nawet fajne, ale nic wyjątkowego. Z tego typu filmów bardziej mi się "Piękny umysł" podobał, no ale nic. Dostałam dzisiaj cynk, że w Gazecie Wyborczej jest Johnny na okładce i wywiad w środku. No i oczywiście obleciałam całe osiedle i znalazłam ;] Wywiad krótki, ale zawsze coś...

Polusia

Jak ja zobaczylam go na telewizyjnej to wyrwalam tacie gazete i latalam z pięc godzin jak opentana... Sekretne okno widzialam, Johny jest prawie na każdej scenie, filmik taki sobie. No ale nie jest najgorszy. Wczoraj oglądalam Don Juan DeMarco? Mówilam?

Polusia

Jak ja zobaczylam go na telewizyjnej to wyrwalam tacie gazete i latalam z pięc godzin jak opentana... Sekretne okno widzialam, Johnny jest prawie na każdej scenie, filmik taki sobie. No ale nie jest najgorszy. Wczoraj oglądalam Don Juan DeMarco? Mówiłam?

candyyy

Carotka nie mówiłaś nam:D:D:D Ale już wiemy:D:D:D Pozdro:)

_Anusia_

He.. A mi sie za to "Sekretno okno" bardzo podobało xD No bo ja to taki wyjątek jestem :P:P Sorki że tak późno znowu tutaj zaglądam ale byłam na zakupach no i tak jakoś wyszło :P:P Pozdrawiam :)

_Anusia_

Hmm. Czy na pewno wszystko w domku dobrze?

_Anusia_

_Anusia_

Polusia

Ooooo Ty Iza jeszcze u mnie nie byłaś na blogu:D Wejdź prosze do mnie na blog i zagłosuj na najpiękniejszą suknie Keiry:D:D:D:D Nawet jak jej nie lubisz to zagłosuj:D

I dziewczyny gdzie jest NADIA?? Ona uwielbia Keire!! Jeszcze nie była u mnie na blogu i nie zagłosowała na najpiękniejszą suknie:D:D:D Fuck:D:D:D Bo nie ogłosze wyników dopóki nie dobije 60 komentarzy!!!! Polusia Ty też możesz zagłosować:D:D:D Zapraszam serdecznie do siebie na blog:D Oglądnięcie fotek na których znajduje się Keira Knightley w pięknych sukniach:D:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Ok ok xDxD Tylko najpierw podaj mi link bo go tu nie widze :P:P Ale jeszcze lookne bo moze sie gdzies powyzej zawieruszyl ale i tak go napisz :P:P:P Bo ja leń jestem xD I nawet ją lubie :P:P Pozdrawiam :)

Polusia

No laski to teraz wam coś powiem:D:D:D:D I pewnie wiele z was na sete tego filmu nie będzie oglądać:D:D:D A więc 5 sierpnia w telewizji na TVP1 o godzinie 20:15 odbędzie(nie wiem czy to dobre słowo:D) się film taki jak 'Doktor Żywago' z Keirą Knightley na czele... No prawie nie na czele, ale jest jedną z głównych bohaterek:D:D:D A mówię wam to, bo ja lubię bardzo Keire i sobie oglądne ten film a co!!?? I może któraś z was też sobie oglądnie ten film?:D:D:D:D No to teraz możecie sobie gadać o Deppie bo jeszcze zostaniemy oskarżone o to, że gadamy o kimś innym a nie o Deppie ojejku jejku, żeby ta osoba czasem nie zesikała się z podniety!! Wiadomo o kim mowa:D:D:D O tej osobie która na nas najeżdża, że jesteśmy dziewczynki Bravo... Oh jakie to słodkie:D:D:D Żal:D:D:D No to dziewczynki zapraszam was do siebie na komentowanie tych sukienek:D:D:D

_Anusia_

Izuś już daje:D:D:D

http://www.filmweb.pl/user/865325/anusiadymek.html

Tak to jest blog znajdujący się na filmwebie:D Lol:D:D:D hahaha:) Pozdrawiam;)

Polusia

Dobra laseczki wy sobie głosujcie na najpiękniejszą suknie!! Ale prosze was głosujcie!!!!!!!!!!!!! No a ja spadam do roboty:D:D:D:D A po południu jadę na lotnisko po kuzynke która wraca do nas z Anglii:D:D:D:D:D Ale tylko na 12 dni przyjeżdża:/ I wraca spowrotem do Anglii zarabiać:/ No nic wróci do nas kiedyś na stałe jak zarobi na mieszkanie tu w Polsce:D:D:D No ja spadam papatki:*:*:*

_Anusia_

Wczoraj nie wchodzilam już wieczorem bo oglądalam "Człowiek, który płakał". Ej no i żeby sie nie czepiali tam Depp gra. A film jest wporządku, 7/10 mu dam ;)

_Anusia_

Wczoraj wieczorem nie wchodzilam juz na forum bo strasznie późno skończylam oglądać "Czlowiek, który plakał" i żeby się nie czepiali tam gra Johnny Depp. A film jest bardzo dobry dam mu chyba 7/10.

Na głównej stronie filmwebu znalazłam to:

http://www.filmweb.pl/Depp+w+kinowej+wersji+telenoweli+o+wampirach,News,id=36428

Depp w kinowej wersji telenoweli o wampirach

Johnny Depp i Graham King wyprodukują dla studia Warner Bros. kinową wersję telewizyjnej opery mydlanej "Dark Shadows". Nie wykluczone, że Depp zagra jedną z głównych ról.

"Dark Shadows" to serial emitowany w dni powszednie przez stację ABC w latach 1966-1971, której bohaterami jest rodzina wampirów. W każdym z 1225 odcinków pojawiały się wilkołaki, duchy i zombie. W jednym z wywiadów Depp przyznał, że jako dziecko był zafascynowany serialem i zawsze chciał zagrać głowę rodziny Barnabasa Collinsa (w serialu grał go Jonathan Frid).

Serial "Dark Shadows" ma w Stanach bardzo oddaną grupę fanów. Oprócz oryginału, na początku lat 90-tych postał krótko istniejący remake. Wyprodukowano również kilka filmów na potrzeby telewizji i rynku wideo.

candyyy

Co wy macie do Sekretnego okna? Mi się bardzo podobał ten film a książka też była dobra. Anuś nie słuchaj dziewczyn;) Oglądnij sama to się przekonasz.

candyyy

Mam dla Was dziewczyny dobrą wiadomość;) pare dni ode mnie odpoczniecie. Wieczorem 29.07 czyli w tą niedziele jadę do Brukseli =] Wracam 05.08.

Foxi_2

Ty farciaro! Co do "Doktora Żywago" to już go widziałam i średnio mi się podobał :/ Chyba jedna z gorszych ról Keiry... Najbardziej ją lubiłam w "Dumie i uprzedzeniu".

Polusia

Ej no sekretne okno jest wporządku, no nic juz nie mówie, Anus oglądaj, oglądaj! Foxi, weż mnie zabierz ze sobą ; (

candyyy

Foxi... co za ulga... tydzień wolnego od ciebie... normalnie sie doczekać już nie moge xDxD Oczywiście żart! :P:P Będziemy za tobą bardzo bardzo tęsknić xDxD I czekamy na kartkę z Brukseli od Ciebie :P:P Jakąś ładną wybierz xDxD Miłych wakacji :) Pozdrawiam :)

candyyy

Foxi... co za ulga... cudowny tydzień bez ciebie... dziewczyny... szalejemy xDxD Oczywiście żart! :P:P Będziemy bardzo bardzo tęsknić za Tobą :):) Ja na pewno xDxD I czekamy na piękną pocztówkę z Brukselii dla nas xDxDxD Tylko uważaj na pocztołaki <hahaha> Miłych wakacji xD Pozdrawiam :)

PajotynQ

Ja też chcę kartkę xD A tak w ogóle to dawno mnie tu nie było. To znaczy zaglądałam, ale nic nie pisałam, bo jakoś nie miałam pomysłu. Jak widać zmieniłam avatar! Tamten mi się znudził...
A co do Johnny'ego to w popcornie jest plakat Piratów, ale ja chyba nie kupie, bo nie dam prawie 5 złotych za gazetę dla plakatu. Może któraś z koleżanek kupi to mi da plakat :D Ale Was informuję, może się skusicie ;)
Pozdrawiam!

PajotynQ

Witam dziewczyny ;) Trochę dawno mnie tu nie było ;) To znaczy zaglądałam i czytałam, ale nic nie pisałam, bo nie miałam pomysłu
Nie wiem czy wiecie, ale w nowym Popcornie jest plakat z Piratów. Ja chyba nie kupię, bo gazeta 4,50 zł i dla jednego plakatu to się nie opłaca szczególnie, że i tak go chyba dostanie od koleżanki...
Pozdrawiam!

Kasia9292

Cholera! Jak wysłałam pierwszy to pokazała się 'awaria' a on i tak się opublikował! Sorry! To było nie chcący...

Kasia9292

Ja troche na inny temat napisze a mianowicie chciałam Wam polecić dzisiaj film. "Goście,goście" na Polsacie o 20:00. Widziałam tego drugą część - "Goście w Ameryce" było bardzo śmieszne więc mam nadzieje, że poprzednia część też będzie zabawna. Napewno, polecam!;)
Wczoraj na TV1 ogladałam "Frankenstein Mary Shelley" może któraś też widziała? Całkiem nie złe. W roli Frankensteina Robert De Niro;)

Foxi_2

Ja juz kilka razy oglądalam "Goście, goście" ale jak dla mnie film świetny i dzisiaj znowu sobie oglądnę, goaco polecam ;*

Foxi_2

Ja juz kilka razy oglądalam "Goście, goście" ale jak dla mnie film świetny i dzisiaj znowu sobie oglądnę, goraco polecam ;*

candyyy

Ja niestety goście goście nie oglądałam:( A chce sobie oglądnąć. To chyba dziś też nie oglądne bo idę na grila rodzinnego:D:D:D:D:D:D Wróciłam właśnie z lotniska, moja kuzynka wróciła na 2 tygodnie z Anglii:D Młode małżeństwo z Kielc przyjechali(ja do nich jade za tydzień na weekend), rodzina z Częstochowy przyjechała:D:D:D I jeszcze właśnie przed chwilą mój kuzyn do mnie się drze "Anka Anka wróciłem!!" Mój kuzyn z rodziną wrócili ze wczasów z Włoch:D Jejku łzy mi stoją w oczach jak patrze na nich:D O ja pierdziele jeszcze z Wieliczki ciotka z wujkiem przyjechali:D:D:D:D Oczywiście ze szczęścia łzy mi się cisną do oczu:D:D:D Jak ja ich kocham:D Zaraz idę na pole pogadać sobie ze wszystkimi. Na kuzynke co z Anglii wróciła to nie mogę się napatrzeć:D:D:D Dobra ja mykam dziewczynki:D:D:D Papapa:D:D:D:D

_Anusia_

Ja przed chwilą z działeczki pod Warszawą wróciłam. Dogadałam się z gościem od "Blow" i jeszcze mi "Wakacje w kurorcie" przyśle. Pomyślałam, że za taki unikat warto nawet te 15 zł zapłacić. Liczyłam, że będzie miał "Eda Wooda", ale niestety, sprzedał ostatnio :/ A co do "Goście, goście" to może się pofatyguję i włączę telewizor... ;P

_Anusia_

Ja przed chwilą z działeczki pod Warszawą wróciłam. Dogadałam się z gościem od "Blow" i jeszcze mi "Wakacje w kurorcie" przyśle. Pomyślałam, że za taki unikat warto nawet te 15 zł zapłacić. Liczyłam, że będzie miał "Eda Wooda", ale niestety, sprzedał ostatnio :/ A co do "Goście, goście" to może się pofatyguję i włączę telewizor... ;P

Polusia

A cholera:D:D:D:D Kasiu fajny new avatar:D:D:D Następny taki mroczny:D:D:D Hehehe:D:D:D Podoba mi się;) Pozdrawiam:):):)

Foxi moja droga kumpelo życzę Ci wspaniałych wakacji jakich jeszcze w życiu nie miałaś:D Będziemy słodziutka za Tobą tęsknić:( Wracaj do nas jak najszybciej:D:D:D:*:*:*:*:*

No to teraz was pozdrawiam;)

Polusia

A cholera:D:D:D:D Kasiu fajny new avatar:D:D:D Następny taki mroczny:D:D:D Hehehe:D:D:D Podoba mi się;) Pozdrawiam:):):)

Foxi moja droga kumpelo życzę Ci wspaniałych wakacji jakich jeszcze w życiu nie miałaś:D Będziemy słodziutka za Tobą tęsknić:( Wracaj do nas jak najszybciej:D:D:D:*:*:*:*:*

No to teraz was pozdrawiam;)

_Anusia_

jesteś na prawdę urocza w swojej głupocie :*

Shedao_Shai

Opanuj sie, okej? Bo to sie robi strasznie denerwujące... To nie jest normalne O.O Cos sie nas uczpeił?

Shedao_Shai

Opanuj sie, okej? Bo to sie robi strasznie denerwujące... To nie jest normalne O.O Cos sie nas uczepił?

candyyy

ojej, strasznie denerwujące. Smutne. A nie uczepiłem się, tylko próbuję zwrócić uwagę, że nie każdego musi obchodzić wasze wesołe (i głupie - sorry, nie mogłem się powstrzymać) gaworzenie - chcecie, to won na gadu. Proste. Ja ze swoimi znajomymi burdelu na filmwebie nie robię. Tyle w tym temacie.

Polusia

No to niestety cwelu będziesz musiał nas znieść:D:D:D Aha... na gadaczu też sobie gadamy wymieniłyśmy się numerami, ale my nienagadane jesteśmy i jeszcze musimy tutaj to forum zaśmiecać SAVY??!! A jak to ci przeszkadza to bardzo dobrze:D:D:D Ciesze się z tego powodu, że cięcholera łapie jak widzisz nasze kolejne posty nie na temat Johnnego Depp'a:D:D:D Ale gościu rzeczywiście ty jesteś pierdolnięty i to równo:D:D:D:D nic tylko się śmieje jak widzętwoje kolejne idiotyczne posty hahahahaha, no ale dziecina jeszcze tego nie widzi, że my i tak dalej będziemy gadać i jak dobijemy tutaj 1000 to następny temat stworzymy!!!!!!!!!!!! Savy?? czy jeszcze nie zrozumiałeś??

Laski jak wczoraj zajebiście było na grilu:D:D:D:D Hehehe:D:D:D Pytam się Faji(chyba każdy z was widział faje jak wam fotki posyłałam na meila?:D:D:D) czy jedzie w sierpniu ze mną, z Aśką i Kubą do Ostródy?:D:D:D Prze chłop ja nie wiem co mu się stało, wrócił z Włoch i powiedział no jaha, że jade!! A że on jest młodszy od nas o dwa lata. Czyli stuka mu lat 16, to musiałam ciotke błagać by jechał:D:D:D:D:D Mówie jej, że ten cały reegae festiwal to jest kulturalna impreza:D I że piękne widoki są na Ostródzie:D Wiemy co i jak gdzie mamy spać jak iść na ten koncert, wiemy czym jechać itp... Ciotka mówi, ale wy sami jedziecie pogubicie się stanie wam się coś... A ja mówie jej by dała nam się nauczyć odpowiedzialności:D:D:D Przekonałam ją w końcu:D:D:D Jutro Aśka zadzwoni do Ostródy i załatwi nocleg:D:D:D:D Na 5 dni jadę w sierpniu:D:D:D 16,17,18,19 i 20 Ja pierdziele, ale będzie zajebiście:D:D:D:D A wczoraj na grilu rodzinnym to jak wszyscy gadali ze sobą:D Ile śmiechu było:D:D:D Piłam wczoraj bardzo dobre wino:D:D:D Wujek z Włoch przywiózł, bardzo dobre smakowało mi:D:D:D Nie no zajebiście:D:D:D Dziś do roboty mam na 14 i do 22 będę siedzieć:D Znowu ten zajebant koncert jest:D Ale my z kumpelami co innego wymyśliłyśmy(wariatki) Karolina do mnie mówi "Anka na koncercie będziemy piły:D:D:D Twoje imieniny zrobimy!! Koncert będzie szedł, a my w tym czasie na zamku pod solniczkami siądziemy sobie i będziemy pić za twe zdrowie" a ja "ok" hahahaha:D:D:D:D No to grubo:D:D:D Pozdrawiam;):D:D:D

_Anusia_

Sheado Shai - czy jak Ci tam. Smutne jest także to, że jesteś taki beznadziejny :)

candyyy

Jeszcze tu jestem, dziś późnym wieczorem jadę. Cieszę się bardzo;););) Narobie pełno zdjęć. Trzymajcie się dziewczyny, gorąco Was pozdrawiam;* =]

candyyy

na prawdę tak trudno jest ci się nauczyć mojego nicka? :|