sorry że się tu teraz wpisuję,ale moja połowica gdzieś polazła i nie mam z kim gadać.god damn it!
Dobranoc wszystkim, którzy idą:)
Ja nie siedziałm dzisiaj długo na "Aniołkach", bo byłam dzisiaj 9 godzin u babci.
widzę że to zrobiła.ale ze mną nie warto pogrywać bo ja odpłacam znacznie boleśniej.
Jaj, zaraz będzie kontynuacja xD
Kto zakłada?
A ja się cieszę bo na Todd'a jadę
:))
Więc bye bye Aniołki!
milutko!wczoraj byłam na chrzcinach i byłam zmuszona bawić się z dziećmi w różne rzeczy.ale było nawet OK.nastawiłam sobie komórę na 6.00 niestety miałam nie przestawiony zegar i obudziła wszystkich o 5.00.potem karabin na wodę mi sie popsuł.a pierwszy dzień świąt jak zwykle święconka-śniadanie+ miasteczko Halloween-filmy familijne i wieczorem Król Artur.
Niedługo jadę, ale z przyjaciółką a jej sie autobus spóźnia wiec mam jeszcze chwilkę :))
No ja też przed tv całe święta :)) no i na FilmWebie. Wczoraj rodziców nie było to od 14 do 20 ten film robiłam. Strasznie pracochłonny ;)
Ojej! Ja bym chyba nie wytrzymała długo bez komputera! A dziś śnił mi się koszmar!!! Był dziwny ale straszny, że musiałam wrócić do PODSTAWÓWKI!!!Nie wiem dlaczego, że niby po gimnazjum jest podstawówka i że jak ja ukończyłam gim. to musiałam tam wrócić. chodziłam po tej szkole i było tak bardzo dziwnie, okropnie się czułam!!!
Najgorszy jaki mi się śnił to, że do mojego domu przyszedł morderca chciał mnie zabić itd. albo ze przed moim domem czekali na mnie jacyś faceci i też chcieli mnie zabić i jak wychodziłam z domu to musiałam uciekać itd. wiem głupie sny ;)
u mnie jest na odwrót.to mordercom się śni że JA chcę ich zabić czekam przed ich domem i muszą uciekać.he,he.
Dobranoc może dziś będe miała sen kto wie (i to może nawet taki jak ty miałas XD) ;) na pożegnanie dodaję do ulubionych ;)
http://www.filmweb.pl/topic/820470/Kolejna+kontynuacja..html TU NA ZAPAS ZROBIONA KONTYNUACJA.POZDRAWIAM!
Część Aniołki! Jak minęły Święta? Nudno ;/. W niedzielę co prawda był dom pełen ludzi, więc nie było źle, ale wczoraj...cały dzień nic sie nie działo. Na dodatek nie było jak się oblewać, i zamiast tego śnieżkami rzucali :/ a ja to niezbyt lubię ;). Widzę, że kolejna kontynuacja czeka? Fajnie :)).
Ciara- zazdroszczę! Ja sobie cierpliwie czekam na DVD, ewentualnie jakiś cud ;). Ale dziś już listonosz pracuje!!! Więc znów zaczynam grać całej rodzinie na nerwach i latać do skrzynki od godziny drugiej :))
Wiecie co, obejrzałam kawałek "Jak oni śpiewają". Ależ ta Edyta jest beznadziejna :( ;)
Winona ja też juz czyham :D na autograf :D był listonosz, tata poszedł do bramki a ja uchyliłam okno i z nosem na szybie obserwowałam co się dzieje xDD niestety-to nie był autograf ALE były to filmy :) jupi!
co do Świąt-u mnie super nie musiałam nigdzie łazić <do żadnej rodziny>, u mnie była tylko siostra z mężem i synem oraz chrzestny z rodziną:) takze super. siedziałam i ogladałam filmy i jaadłaaam :D haha!^^
co do snów to mi się dzisiaj mój kuzyn śnił- że był u mnie na noc i gadamy gadamy i wkońcu go zapytałam jak wojsku, czy już teraz jak go przenieśli to w porządku i on zaczął ryczec, że jest beznadziejnie i że dalej go gnębią... :/ ehh. dobrze, że sny sie tłumaczy na opak...:)
Hejka Aniołki! No dopiero nadrobiłam str :) Fajnie, że już kontynuacja tej kontynuacji jest:) Ciara fajniutki filmik:)
A co do snów to dzisiaj nie pamiętam, ale wczoraj śnił mi sie Johnny, miałam z nim jakieś interesy, on miał kogoś zabić, ale bez mojego pozwolenia tego nie zrobi, wyszłam na podwórko i gadałam ze znajomymi, że czekam na kogoś, ale im tego nie mogę powiedzieć aż tu nagle przyjechał Johnny takim srebrnym super odjazdowym autkiem, podeszłam do niego, wsiadłam do samochodu spojrzałam, chyba chciał mnie przytulić czy dać buzi w policzek na powitanie i ....chlust mama mnie wodą oblała(tez sobie moment wybrała)!! I sen sie skończył:(
też się cieszę że sie tłumaczy je na opak, bo inaczej bym z domu nie wychodziła i bym siedziała w jednym pokoju z gazem łzawiącym i nożem na wszelki wypadek ;) XD
hyhy xDD dobre xDD
aa-Winona, ja jak jadłam sniadanie to pstrykałam po kanałach i trafiłam na Disney Channel na HMS2...! jeee! jakie gówno... poezja po prostu, tego sie nie da wyrazić, kolejny taki sam szitowaty płytki filmik disneya-lepiej niech bajki produkuja, bo je uwielbiam xDD Mulan np xDD
a wczoraj madagaskar oglądałam:
"to olbrzymy ze straszliwego Wąchocka!" xDD
"uwaga, uwaga, będę przemawiał!" xDD
o się uśmiałam...! xDD
eM Barrie też odlądałam ;) Heh świetna bajka XD. Mi sie najbardziej podobały (pewnie będe oryginalna) pingwiny XD
Borowy-Chłop Morowy :) wiemy...
no, Pingwiny niezłe xDD
http://pl.youtube.com/watch?v=S0W20WT-mtA
jak to słysze to mi sie tak śmiać chce... xDD ten jego akcent... xDD