Ha! Ma się ten mózg;D Mały, ale zawsze^^
Ech, ja już uciekam;* Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawki na zabawki;D;*
Peace;)
musze lecieć :( mam głupiego brata :( ale będe później wyslijcie mi link do filmiku Ciary na mój blog ok? :)
Jest! mam! No to popcorny wyjmujcie :P
http://pl.youtube.com/watch?v=lmoL6XzjsQE
Ładuje się:D:D Już nie mogę sie doczekać, popcorn już zjadłam ale chu... mam jeszcze krakersy :D:D:D
Boże!!! To jest super, świetne, wspaniałe!!! Nie dość, że jeden z moich ukochanych filmów to w ogóle wszystko tak ślicznie zrobione i ten napis na końcu i...aż mi łzy poleciały :( :))
Ciara- thank you so much! :))
Łatwo ;P Ja zawsze umiałam robić różne rzeczy na kompie. Tylko po kim to mam... ?
WoW to było super.... nie, extra.... nie, to było piękne!!! Mój ulubiony film, ulubiona muzyka!!! FANTASTYCZNE
Fajne.Super ten filmik,Ciara! :) Ja kilka dni temu obejrzałam "Edwarda Nożycorękiego" po raz pierwszy.Strasznie się wzruszyłam i zakochałam w tym filmie...Wszystko co związane z tym filmem wywołuje u mnie pełen zachwyt xD
No więc importujesz film i na dole masz oś czasu. Jak klikniesz na 'pokaż oś czasu' to Ci sie otworzą nie klatki ale poszczególne elementy - dźwięk,obraz itd...
Musisz sobie ucinać film,możesz podstawić muzykę... Troche dużo tłumaczenia. Najlepiej sama pytaj jak nie będziesz czegoś wiedziała :)
Jeszcze raz to było piękne, czekam na następne:)
Opuszczam Was babeczki... Dobrej nocki życzę, słodkich snów... takich z Johnnym:) bay:)
Właśnie obejrzałam wasze filmiki;)) są cudowne, dziękuję;)
Ciara przepiękny, jakże ja się wzruszyłam, ukazałaś tam całą kwintesencję Edwarda Nożycorękiego i włożyłaś moją ulubioną scenę, gdy Edward jest w telewizji;) kocham ten film i tą muzykę;) no i oczywiście ten napis na końcu...ehhh naprawde wzruszające xDD
Nona również oczywiście cudne;)) piękne zdjęcia...czy możesz mi powiedzieć, jaka piosenka jest w tle? bo całkiem sympatyczna^^
no dobrze...miłej nocy dla wszystkich kochanych Aniołków;)
ps. NonaT wzruszyłam się na końcu twojego filmiku;))
obejrzałam Wasze filmy-świetne:)
ech, co ten Johnny robi z ludźmi...
jestem okropna-są święta a ja zamordowałam muchę.
Aaaaaaa! Biedna mucha...:)
Czy u was też nie da się isc ulicą bez łopaty do odgarniania śniegu?
[*] to dla muchy ;)
[*] a to dla pająka który niedawno zginął w moim domu (nie z moich rąk ,ja wrzeszczałam na kanapie ;))
Wpadnijcie na mój blog, to poznacie jakże romantyczna historie miłości Johnnego- i to niejednej:))
aaah no super super ten filmik naprawde x3
ja nie umiem robić takich rzeczy. jestem lewa w tych sprawach. tymbardziej podziwiam tych którzy potrafią wyczarować coś takiego xP
A mnie zawsze do takich eksperymentów ciągnęło. Kiedyś miałam blogi z grafiką, ale mi się znudziło.
Moja siostra studiuje na wydziale "grafiki komputerowej":) (czy coś w tym rodzaju)
Babcia - wow :)
No to ja już spać idę :))
I dziwię sie dlaczego nasz temat nie jest na str głównej... Zawsze nasze kontynuacje aktualne tam były. A teraz są 4 albo 3 ale te skończone.