ja np lubie być wodzirejem prowadzić jakies imprezy jak trzeba to i przemowy lubie :) ale co do przedstawien gdzie musze grac kogos innego to się wstydze :(
np lubie odpowiadac z fizyki nawet jak nic nie umiem to leci mniej więcej tak:
"no bo widzi pan ja z fizyki nie jestem super ekstra odlowowa wzory umiem ale tasz szczerze to wyjde stąd i i tak to zapomnę, może napisze kilka wzorów i to bedzie na tyle?"
facet zawsze idzie na ugode a klasa brachta że znowu mi sie udalo. :)
Imię:
Nazwisko:
Matka:
Dziecko:
Mąż:
Chłopak:
Kochankowie:
Nowo poznani:
Przyjaciele:
Eks:
Może jacyś chętni???Kto mnie przygarnie???Przeważnie czytam wasze wypowiedzi i mało kiedy coś dopiszę więc na razie jestem sierotą, starą panną(bo każdy fajny chłopak zajęty, a ja nie chcę być świnią)...Prosze niech mnie ktoś przygarnie bo mi się zbiera na płacz!!!
za młoda jestem na matke, ale jako że jestem wasza dobra kuzynką to przygarne Cie pod swoje skrzydła wyrosniesz na zuch dziweczynke!
ja gram na fortepianie, i normalnie to jest jedna z lepszych rzeczy jakie mi się w życiu przytrafiły;) a jak już mowa o facetach była, to moze mi ktoś chce znaleźc faceta??:P
dobra-to ja bym chciała podziękować wszystkim za życzenia:)
i również Wam życzę
żebyscie zajadając słodycze ogladały ulubione filmy,
dużo się śmiały, bo 5 minut śmiechu jest jak 15 minut ćwiczeń xDD,
żebyście zanadto nie zmokły w lany poniedziałek, ale żebyście to Wy kogoś "zatopiły" <nie dosłownie!>,
żebyście się z rodziną nie kłóciły, bo święta to sprzyjająca ku temu okazja,
żebyście nie zapomniały o Aniołkach:)
i żebyście sie najadły, bo po świętach to mama Szara może o nas nie zadbać:PP
ii-Ulcia, dobrze żeś zostawiła Jamesa w spokoju:PP ;))
Alynka ja takrze gtam na fortepianie a oprucz tego na gitarze.szczerze mówiąc wole gitare bo moge ją wszędzie zabrać:)
Spróbuje się wkręcić do rozmowy ;)
Talentów brak
Na niczym nie gram
No chyba, ze na nerwach
Ale to już wiem od dawna ;) każdy mi to mówi ;)
A co do facetów to pamiętajcie- łapy z daleka od Jacka (Sparowwa, żeby jasne było)! ;))
I ogólnie dzięki za wszystkie życzenia :)
Ja też życzę wszystkim wesołych świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa!:)
Co do instrumentów to ja gram na gitarze.Chciałam założyć zespół jakiś,ale się nie udało :/ Trudno to pogodzić teraz z nauką,ale kiedyś jeszcze wrócę do tego pomysłu :)
ja nie gram na niczym:) ja tylko słucham muzyki:) <w tej chwili "One" Vanessy...świetna ta piosenka jest :)>
heh, ja też uwielbiam muzyki słuchać, a na dzień dzisiejszy mam naprawde świra na punkcie muzyki ze Sweeney Todda:P to już chyba choroba jest^^
Ja też lubię "One" i cały soundtrack ze Sweeney'ego.Cały czas go słucham.Zawsze mam takie napady na fajne piosenki czy całe soundtracki :P
Ej ej!Nie wierzę,że nie masz żadnego talentu.Na pewno masz ich wiele,ale może ich nie dostrzegasz albo jeszcze ich nie odkryłaś? :)
nom, ide dziś święcić to szamanie w uszach słuchawki-Sweeney oczywiście, sprzątam pokój w uszach słuchawki i to samo :)
wszystkie nasze tematy począwszy od najstarszego:
1. Może Wam się to wydać śmieszne...
2. Twórczość o Johnnym
3. Dalsza kontynuacja o Johnnym
4. Temat nr 4-kontynuacja nr 3
5. Temat nr 5-kontynuacja nr 4
6. Kontynuacja nie wiem która
7. Babka zakłada kontynuację
8. Kolejna kontynuacja :))
9. Kontynuacja po raz... sama nie wiem który! <trwa;))>
ej-niezłe jesteśmy O.o xDD
Imię: Aneta
Nazwisko: -
Ojciec: Nie wiem(chyba mąż Nony,ale kto to?)
Matka: NonaT.vel Wino Forever
Dziecko: -
Mąż: -
Chłopak: zaraz znajdę, może hrabia Rochester(wiem, żo to rozpustnik)
Kochankowie: -
Nowo poznani: -
Przyjaciele: Aniołki Johnny'ego
Eks: -
Po uzupełnieniu stwierdzam,że trudno się wkręcić do rodziny, trzeba mieć i męża i kochanka i eks.Powoli:D .A i jeszcze pytanko:Możecie doradzić jakiegoś wolnego przystojniaka( bo Rochester jest poważnie chory przecież???
Proszę o odp.!.
jesteś córką Szarej ale ja Cie przygarniam więc moze być że jestem Twoją mamą, ale nie wiem kto jest twoim ojcem może inne Aniołki wiedzą? :D
ja tez muszę niestety wstąpić do KBT :) chyba normalnie z miejscem dla VIP-ów takie ze mnie beztalęcie :)
na pewno nie Nonat:)
Winona-Ty to już w ogóle! masz talent- tzw. lekkość pióra. naprawdę świetnie piszesz.
Mam chłopaka
http://i.aeri.pl/f/1/1177/t/5854.jpg
i nie obchodzi mnie, czy jest zajęty, lub może być
http://www.talenty.pl/zdjecia/film_czlowiek_ktory_plakal.jpg
Ja tam mam Axela i Ichaboda :)
czego teraz słuchacie?
ja muse - butterflies and hurricanes :) i muzyki z marzyciela...
O talentach, graniu na jakimś instrumencie i ogólnych codziennych sprawach:D A ty jaki masz talent, czy dopisujesz sie do KBT???