Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

eM_Barrie

Jak dadzą maraton z piratami zaraz zabieram siostrę i lecimy do kina.

domi888

moje marzenie...:)
fajnie by było iść do kina na całą noc z Johnnym :) Władce Pierścieni tak puszczali w mym pobliskim kinie, więc piratów tez by mogli...

eM_Barrie

Nom siuper to by było...i jeszcze oprócz Piratów jakies inne filmy, np. te stare, Beksy, Edwarda itd...:)

domi888

to zamiast "nocny maraton filmowy-piraci z karaibów" lepiej: "TYDZIEń Z JOHNNYM DEPPEM" :D haa xD 2 filmy po południu a w piatek i sobotę 24 maratony dodatkowo xD
haha :D

domi888

*bez tego 24

eM_Barrie

Widzę, że dużo osób kojarzy Johnnego z Piratami, ze mną było podobnie. Wcześniej widziałam Edzia Nożycorękiego ;) ale mało z niego rozumiałam, a do Piratów też się zabierałam jakby to była jakaś kara ;) bo miałam na kasecie wideo, w końcu w jakąś sobotę wieczorem nie miałam nic do roboty...i się zaczęło ;). Niedługo potem skoczyłam do wypożyczalni a tam- SEKRETNE OKNO! Myślałam, że się posikam ze szczęścia XD ;). Potem chyba się załapałam na Z piekła rodem na Polsacie i zaraz nabyłam drogą uczciwego kupna ;) Edwarda- tak oto stałam się fanką Johnnego ;). Z tym maratonem to niezły pomysł gdyby zrobili noc z jego NAJ filmami. Ja bym sobie zażyczyła Ed Wooda, bo kocham ten film NAJBARDZIEJ, Las Vegas Parano, bo mnie ciekawość zżera jaki jest ten film, a nie miałam okazji oglądnąć, Edwarda, bo to klasyka, Benny i Joon, żeby było miło, Piratów, żeby było wesoło ;), Don Juana DeMarco, żeby było romantycznie, Beksę, bo też nie widziałam i Koszmar z ulicy Wiązów, bo ciekawa jestem jak wyglądał Johnny pożarty przez łóżko ;) a wcześniej go tam przeoczyłam ;(...cóż, jeszcze parę innych filmów bym dorzuciła, ale by chyba nocy zabrakło ;)

domi888

dokładnie-noc za krótka :D
dlatego wymyśliłam ten tydzień
jak będę już duża to otworzę kino i zrobie takie coś. a co! :D

eM_Barrie

Tydzień...obawiam się, że to też za mało ;) może dwa? ;) Jak już otworzysz to kino to daj znać, chętnie wpadnę ;)) tylko puszczaj same dobre filmy ;)) żadnych tam High School Musicali ;) co do wymienionych przeze mnie filmów dałabym jeszcze Marzyciela, żeby trochę pomarzyć ;) i Charliego i Fabrykę Czekolady, żeby było miło i słodko :))

Lady_From_Burton_World

ja podobnie jak Wy, zaczęłąm sie interesować od piratów. Wcześniej widziałam Blow ale się specjalnie nie zastanawiałam, kto tam gra. A po Piratach to już się posypało - Edward Nożycoręki, Benny i Joon, Charlie i Fabryka Czekolady itp. Ostatnio też zawędrowałam do wypożyczalni a tam...Rozpustnik! co za radośc ;P ostatnio wymieniłam sie z kumpelą na Arizone Dream i jestem zachwycona. Znalazłam ostatnio na Allegro Don Juan DeMarco za 5 złotych (wydanie z gazety) i chyba się skusze...

organizujecie seans- mam nadzieje że w Poznaniu ;PP bo nie wiem jakbym się dostała gdzie indziej ;DD.pozdrawiam "Aniołki" i dobranoc ;P

kamilakamila

hahaha niby sie pożegnałam ale jeszcze coś mam dla Was:P
http://www.hollywood.com/celebrity/Johnny_Depp/190236
profil Johnnego w Hollywood xDD niestety wszystko po angielsku;P jednak jak któraś z was potrafiłaby coś tłumaczyć to oczywiście mam nadzieje że się ze mną podzieli:P
teraz już naprawde ostatecznie DOBRANOC WAM xDD
Dayah.

domi888

jak przetłumacze to napisze :)
ładnie, ładnie- fotky sa, trzeba uzupełnić kolekcję :D xD

aa-wiecie, na informatyce będziemy robić projekt strony www.
i zgadnijcie o kim zrobie? ^^

odpowiedź brzmi: o Johnnym! ta jest :D pierwsza myśl na jaką wpadłam... :)

eM_Barrie

Świetny pomysł z tym tygodniowym maratonem! Fajnie by było gdyby jakieś kino zorganizowało coś takiego. Ale jak na razie można sobie tylko pomarzyć. ;P

blumenkohl

zgadzam sie z wami!!! przydał by sie taki maraton filmów z Deppem:D chętnie bym poszła, bo sporej części nie oglądałam i niestety nie ma ich w wypożyczalniach

Miss_from_the_Neverland

też bym chętnie poszła:D tylko najlepiej jakby mi we Wrocku zrobili bo mam nabliżej;)powinni coś takiego zorganizować, nieźle by zarobili;)

Mrs__Lovett

W ogóle super byłoby, gdyby wszystkie "aniołki" się spotkały xDD wiecie, tak zapoznawczo przed wyjazdem do Francji:P
pozdrawiam;))

domi888

no tak, ja tez jestem za spotkaniem :)
dlatego już wcześniej proponowałam kolonie wspólne, bo nie wiem, czy rodzice by mnie puścili samą do Warszawy... :|
ale jesli jest ktoś z Krakowa- będę tam 9 maja <piątek> na rynku <chiba O.o ;D> po południu-zakończenie wycieczki do Zakopanego.
a wcześniej w Zakopanem 5-8 maja :)

eM_Barrie

hmmm a może któraś z was ma w rodzinie właściciela biura podróży czy cuś;P wtedy łatwo byłoby wszystko zorganizować.
a jeśli chodzi o samotny wyjazd do Warszawy to moge sobie pomarzyć.

kamilakamila

no o wyjeździe do Warszawy to ja też mogę pomarzyć, chyba, że udałoby mi się przekonać rodziców żeby ze mną pijechali (ale to jest wątpliwe):)))

Miss_from_the_Neverland

Wszystkie mamy podobną sytuację ;) jeśli chodzi o samodzielny wyjazd. Mnie by samej nie puścili nie tylko do Francji, ale nawet do Warszawy czy Lublina ;/ więc chyba trzeba poczekać ;) cóż, ja sama zrobię sobie mały maraton filmów z Johnnym ;) bo planuję na jutro Jeźdźca bez głowy i pewnie potem wybiorę sobie coś jeszcze może np. Don Juana DeMarco, bo dawno nie widziałam, albo Charliego i Fabrykę Czekolady, albo Donniego Brasco, ewentualnie coś klasycznego jak Edward Nożycoręki ;))

domi888

też będe oglądała jeźdźca jutro :)

no cóż... jak nie teraz, to za rok czy dwa się spotkamy... :)

eM_Barrie

Nasza klasa wlasnie planuje wycieczki, na ktore moglibysmy pojechac w maju, czy w czerwcu i zgadnijcie, kto krzyczy najglosniej, ze chce do Francji? ^^ Nie chce sie nastawiac, bo im bardziej bede sie cieszyla, tym bardziej bedzie bolalo jesli sie okaze, ze nic z tego :P
A kolonie w Paryzu to wg mnie bardzo dobry pomysl, tylko ja w tym roku odpadam :( Ale w przyszlym czego nie :D Wyobrazacie sobie tyle fanek (malo powiedziane ;)) Johnnego w jednym autokarze, czy samolocie? Istny armageddon :D

Astartte

Szara nie rób nam tego ;P musisz pojechać-zacznij zbierać pieniążki do skarpety ;P jakbyśmy sobie pojechały do Paryża z opiekunem, a w nocy hyc przez okno w kierunku plan de la tour haha!;D

kamilakamila

o mamo, właśnie przeczytałam wszyściutkie 11 stron wątku o naszym ukochanym Johnnym i chciałabym przyłączyć się do was, a więc: "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" xD tak w ogole to w te wakacje skonczę 17 lat i jak cos to bardzo chetnie na ten wyjazd sie udam :)) (gorzej z przekonaniem rodzicow :/// moze za rok jak bede 12 sierpnia pelnoletnia;)) A jest ktos moze z Kielc?

PS. Dodawajcie do ulubionych, bo ja sama to juz stracilam orient ile was jest:)) Pzdr Aniolki:*

kamilakamila

Poczekamy, az wszyscy zasna, a potem uciekniemy xD Johnnego nawiedzi banda uciekinierek z hotelu w pizamkach w owieczki, czy w co tam mamy pizamki :D

A ja wlasnie przetlumaczylam sobie piosenke ze "Sweeney Todda" "Epiphany". Jesli w necie byla juz polska werslja, to to sie tylko niepotrzebnie meczalam :P ale jest swietna...

"And I'll never see Johanna
No I'll never hug my girl to me - finish!
(...)
And my Lucy lies in ashes
And I'll never see my girl again." ;(

Astartte

Witamy i gratulujemy wytrwalosci w czytaniu naszej radosnej tworczosci :D
O rymlo sie... :)

Astartte

Gin- witaj wśród Aniołków ;))
Szara- mogłabyś dać cały tekst? Plis, kocham tą piosenkę i słucham jej na okrągło a tekstu nie mam ;( będę wdzięczna :))

Lady_From_Burton_World

jeju, ile ja uśmialam czytajac wasze wpisy, to forum poprawia mi humor :) a wiecie ze Johnny ma swoj myspace? wydaje się być prawdziwy -> http://www.myspace.com/johnnydeppofficial (on się chyba jednak ożenił z Vanessą (?), spojrzcie, ze pisze "married") tylko nie zasypcie go wiadomosciami, bo mu się komp zawiesi XD

PS. tutaj macie slowa do OST Sweeney -» http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/sweeney_todd_the_demon_barber_of_fleet_street _ost/

Gin

Gin- WIELKIE dzięki za te linki :))) nareszcie mam te teksty ;) co do tego, czy to prawdziwy myspace Johnnego to nie wiem, ale tez fajny ;))

Lady_From_Burton_World

Zapomniałam! Gin- dodaję Cię do ulubionych :)

Lady_From_Burton_World

dzięki :)) a jesli chodzi o te linki, to nie ma sprawy, prawdziwe aniolki Charliego powinny się wspierać:)

Gin

yyyyyyyyy aniolki tak, ale oczywiscie Johnnyego (ale faux pas://)

Gin

Dzięki za link :) Też mam profil na Myspace, zaraz dodam go do przyjaciół. Fajnie by było, gdyby to był on.

TODDka

mozesz rowniez mnie dodac jesli chcesz:)-> http://www.myspace.com/le_desole_fleur

Gin

Hehe, jasne że dodam!
<za krótki><za krótki>

TODDka

ale sobie strzelilas megazdjecie Johnnego w profilu:)) świetne jest (zreszta to w koncu J.D., wiec jakze mogloby byc inaczej;))

Gin

Nie chciało mi się szukać mniejszego.
<za krótki>

TODDka

Gin witamy:) ja dodałam cię już do ulubionych:) dzięki za linki :D tez uwielbiam tą pisoenke i słucham jej cały czas jest genialna;)

Miss_from_the_Neverland

u mnie rowniez juz jestes w ulubionych razem z wszystkimi z 11 strony, a w miarę jak będą się wpisy nowe pojawiać to będę resztę dodawać, bo nie mam sily wszystkich stron przeszukiwac;)

Gin

Oj widze, ze sie spoznilam z tym tekstem piosenki.. ale jak juz macie to dobrze, teraz mozna sobie praktykowac karaoke :D (az sasiedzi nie zapukaja do naszych drzwi xD) Ja sobie ja dzisisaj mruczalam (forma posrednia miedzy spiewem, a nuceniem xD Gdyz nie znalam jeszcze calego tekstu :>)

Astartte

to jak już jesteście takie miłe to może tak; czy jeśli założę tam konto, to będę mogła wysłać wiadomość do być może Johnnego, i ewentualnie on miałby możliwość mi odpisać?
Gin witamy serdecznie;P już mam cię w znajomych xdd

kamilakamila

ja Ciebie tez juz mam:) a co do pytania to jak najbardziej =)) tylko, że i tu cytat z majspejsowego bloga Johnnego:
"sorry that i have not been on much to reply to emails
I have been very busy lately and will try to be on more often
thank you"

Gin

Kurcze strasznie sie czaje ostatnio na TAPETE NA KOMORKE z Johnnym. ale nie wiem skąd i jak mam ją wziąc (nigdy nie traciłam kasy na takie rzeczy xDD). jesli któraś pomoże, będe wdzięczna ;))

kamilakamila

jeśli jakoś możesz podłączyć teefon do komputera to możesz sobie zgrać tapate, a jeśli nie to musisz przeglądać gazety i patrzeć gdzie można dostać taką tapete, chociaż ja jeszcze niegdzie nie widziałam

kamilakamila

ja znalazlam jedną tylko ://
http://www.mobile.iplay.pl/johnny,depp,tapeta,na,komorke,138.html
ale uważaj, bo nie chcę miec na sumieniu twoich pieniędzy xD

Gin

haha xd ale niestety nie chce mi sie otworzyć, jest tylko wielkie logo strony na srodku.

kamilakamila

może to chwilowo, teraz mi też nie działa

kamilakamila

Ja mam na szczescie komorke z aparatem i robie zdjecia zdjec na komputerze... praktycznie co tydzien mam inna tapete z Johnnym na wyswietlaczu xD

Astartte

Właśnie skończyłam oglądać "Jeźdźca bez głowy". Super film! POLECAM wszystkim, którzy nie widzieli :))

domi888

Gin-heloł! :) tez już Cie mam w ulubionych :)
coś miałam napisać apropos tego co było, ale zapomniałam...
tez miałam oglądać jeźdźca bez głowy, ale troche padnięta już jestem, więc chyba zostawie to sobie na jutro... :)
oglądałam teraz "Edwarda Nożycorękiego"... słodki Johnny, super film ale takie smutne zakończenie...:(

domi888

oo-przypomniało mi się- też najbardziej lubię "Epiphany"! :) może jakaś telepatia, czy coś?... ;))
jeszcze całego tekstu nie przetłumaczyłam na polski-musze się skonsultować w kilku kwestiach z nauczycielką ;))