.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
moje marzenie...:)
fajnie by było iść do kina na całą noc z Johnnym :) Władce Pierścieni tak puszczali w mym pobliskim kinie, więc piratów tez by mogli...
Nom siuper to by było...i jeszcze oprócz Piratów jakies inne filmy, np. te stare, Beksy, Edwarda itd...:)
to zamiast "nocny maraton filmowy-piraci z karaibów" lepiej: "TYDZIEń Z JOHNNYM DEPPEM" :D haa xD 2 filmy po południu a w piatek i sobotę 24 maratony dodatkowo xD
haha :D
Widzę, że dużo osób kojarzy Johnnego z Piratami, ze mną było podobnie. Wcześniej widziałam Edzia Nożycorękiego ;) ale mało z niego rozumiałam, a do Piratów też się zabierałam jakby to była jakaś kara ;) bo miałam na kasecie wideo, w końcu w jakąś sobotę wieczorem nie miałam nic do roboty...i się zaczęło ;). Niedługo potem skoczyłam do wypożyczalni a tam- SEKRETNE OKNO! Myślałam, że się posikam ze szczęścia XD ;). Potem chyba się załapałam na Z piekła rodem na Polsacie i zaraz nabyłam drogą uczciwego kupna ;) Edwarda- tak oto stałam się fanką Johnnego ;). Z tym maratonem to niezły pomysł gdyby zrobili noc z jego NAJ filmami. Ja bym sobie zażyczyła Ed Wooda, bo kocham ten film NAJBARDZIEJ, Las Vegas Parano, bo mnie ciekawość zżera jaki jest ten film, a nie miałam okazji oglądnąć, Edwarda, bo to klasyka, Benny i Joon, żeby było miło, Piratów, żeby było wesoło ;), Don Juana DeMarco, żeby było romantycznie, Beksę, bo też nie widziałam i Koszmar z ulicy Wiązów, bo ciekawa jestem jak wyglądał Johnny pożarty przez łóżko ;) a wcześniej go tam przeoczyłam ;(...cóż, jeszcze parę innych filmów bym dorzuciła, ale by chyba nocy zabrakło ;)
dokładnie-noc za krótka :D
dlatego wymyśliłam ten tydzień
jak będę już duża to otworzę kino i zrobie takie coś. a co! :D
Tydzień...obawiam się, że to też za mało ;) może dwa? ;) Jak już otworzysz to kino to daj znać, chętnie wpadnę ;)) tylko puszczaj same dobre filmy ;)) żadnych tam High School Musicali ;) co do wymienionych przeze mnie filmów dałabym jeszcze Marzyciela, żeby trochę pomarzyć ;) i Charliego i Fabrykę Czekolady, żeby było miło i słodko :))
ja podobnie jak Wy, zaczęłąm sie interesować od piratów. Wcześniej widziałam Blow ale się specjalnie nie zastanawiałam, kto tam gra. A po Piratach to już się posypało - Edward Nożycoręki, Benny i Joon, Charlie i Fabryka Czekolady itp. Ostatnio też zawędrowałam do wypożyczalni a tam...Rozpustnik! co za radośc ;P ostatnio wymieniłam sie z kumpelą na Arizone Dream i jestem zachwycona. Znalazłam ostatnio na Allegro Don Juan DeMarco za 5 złotych (wydanie z gazety) i chyba się skusze...
organizujecie seans- mam nadzieje że w Poznaniu ;PP bo nie wiem jakbym się dostała gdzie indziej ;DD.pozdrawiam "Aniołki" i dobranoc ;P
hahaha niby sie pożegnałam ale jeszcze coś mam dla Was:P
http://www.hollywood.com/celebrity/Johnny_Depp/190236
profil Johnnego w Hollywood xDD niestety wszystko po angielsku;P jednak jak któraś z was potrafiłaby coś tłumaczyć to oczywiście mam nadzieje że się ze mną podzieli:P
teraz już naprawde ostatecznie DOBRANOC WAM xDD
Dayah.
jak przetłumacze to napisze :)
ładnie, ładnie- fotky sa, trzeba uzupełnić kolekcję :D xD
aa-wiecie, na informatyce będziemy robić projekt strony www.
i zgadnijcie o kim zrobie? ^^
odpowiedź brzmi: o Johnnym! ta jest :D pierwsza myśl na jaką wpadłam... :)
Świetny pomysł z tym tygodniowym maratonem! Fajnie by było gdyby jakieś kino zorganizowało coś takiego. Ale jak na razie można sobie tylko pomarzyć. ;P
zgadzam sie z wami!!! przydał by sie taki maraton filmów z Deppem:D chętnie bym poszła, bo sporej części nie oglądałam i niestety nie ma ich w wypożyczalniach
też bym chętnie poszła:D tylko najlepiej jakby mi we Wrocku zrobili bo mam nabliżej;)powinni coś takiego zorganizować, nieźle by zarobili;)
W ogóle super byłoby, gdyby wszystkie "aniołki" się spotkały xDD wiecie, tak zapoznawczo przed wyjazdem do Francji:P
pozdrawiam;))
no tak, ja tez jestem za spotkaniem :)
dlatego już wcześniej proponowałam kolonie wspólne, bo nie wiem, czy rodzice by mnie puścili samą do Warszawy... :|
ale jesli jest ktoś z Krakowa- będę tam 9 maja <piątek> na rynku <chiba O.o ;D> po południu-zakończenie wycieczki do Zakopanego.
a wcześniej w Zakopanem 5-8 maja :)
hmmm a może któraś z was ma w rodzinie właściciela biura podróży czy cuś;P wtedy łatwo byłoby wszystko zorganizować.
a jeśli chodzi o samotny wyjazd do Warszawy to moge sobie pomarzyć.
no o wyjeździe do Warszawy to ja też mogę pomarzyć, chyba, że udałoby mi się przekonać rodziców żeby ze mną pijechali (ale to jest wątpliwe):)))
Wszystkie mamy podobną sytuację ;) jeśli chodzi o samodzielny wyjazd. Mnie by samej nie puścili nie tylko do Francji, ale nawet do Warszawy czy Lublina ;/ więc chyba trzeba poczekać ;) cóż, ja sama zrobię sobie mały maraton filmów z Johnnym ;) bo planuję na jutro Jeźdźca bez głowy i pewnie potem wybiorę sobie coś jeszcze może np. Don Juana DeMarco, bo dawno nie widziałam, albo Charliego i Fabrykę Czekolady, albo Donniego Brasco, ewentualnie coś klasycznego jak Edward Nożycoręki ;))
Nasza klasa wlasnie planuje wycieczki, na ktore moglibysmy pojechac w maju, czy w czerwcu i zgadnijcie, kto krzyczy najglosniej, ze chce do Francji? ^^ Nie chce sie nastawiac, bo im bardziej bede sie cieszyla, tym bardziej bedzie bolalo jesli sie okaze, ze nic z tego :P
A kolonie w Paryzu to wg mnie bardzo dobry pomysl, tylko ja w tym roku odpadam :( Ale w przyszlym czego nie :D Wyobrazacie sobie tyle fanek (malo powiedziane ;)) Johnnego w jednym autokarze, czy samolocie? Istny armageddon :D
Szara nie rób nam tego ;P musisz pojechać-zacznij zbierać pieniążki do skarpety ;P jakbyśmy sobie pojechały do Paryża z opiekunem, a w nocy hyc przez okno w kierunku plan de la tour haha!;D
o mamo, właśnie przeczytałam wszyściutkie 11 stron wątku o naszym ukochanym Johnnym i chciałabym przyłączyć się do was, a więc: "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" xD tak w ogole to w te wakacje skonczę 17 lat i jak cos to bardzo chetnie na ten wyjazd sie udam :)) (gorzej z przekonaniem rodzicow :/// moze za rok jak bede 12 sierpnia pelnoletnia;)) A jest ktos moze z Kielc?
PS. Dodawajcie do ulubionych, bo ja sama to juz stracilam orient ile was jest:)) Pzdr Aniolki:*
Poczekamy, az wszyscy zasna, a potem uciekniemy xD Johnnego nawiedzi banda uciekinierek z hotelu w pizamkach w owieczki, czy w co tam mamy pizamki :D
A ja wlasnie przetlumaczylam sobie piosenke ze "Sweeney Todda" "Epiphany". Jesli w necie byla juz polska werslja, to to sie tylko niepotrzebnie meczalam :P ale jest swietna...
"And I'll never see Johanna
No I'll never hug my girl to me - finish!
(...)
And my Lucy lies in ashes
And I'll never see my girl again." ;(
Gin- witaj wśród Aniołków ;))
Szara- mogłabyś dać cały tekst? Plis, kocham tą piosenkę i słucham jej na okrągło a tekstu nie mam ;( będę wdzięczna :))
jeju, ile ja uśmialam czytajac wasze wpisy, to forum poprawia mi humor :) a wiecie ze Johnny ma swoj myspace? wydaje się być prawdziwy -> http://www.myspace.com/johnnydeppofficial (on się chyba jednak ożenił z Vanessą (?), spojrzcie, ze pisze "married") tylko nie zasypcie go wiadomosciami, bo mu się komp zawiesi XD
PS. tutaj macie slowa do OST Sweeney -» http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/sweeney_todd_the_demon_barber_of_fleet_street _ost/
Gin- WIELKIE dzięki za te linki :))) nareszcie mam te teksty ;) co do tego, czy to prawdziwy myspace Johnnego to nie wiem, ale tez fajny ;))
dzięki :)) a jesli chodzi o te linki, to nie ma sprawy, prawdziwe aniolki Charliego powinny się wspierać:)
Dzięki za link :) Też mam profil na Myspace, zaraz dodam go do przyjaciół. Fajnie by było, gdyby to był on.
ale sobie strzelilas megazdjecie Johnnego w profilu:)) świetne jest (zreszta to w koncu J.D., wiec jakze mogloby byc inaczej;))
Gin witamy:) ja dodałam cię już do ulubionych:) dzięki za linki :D tez uwielbiam tą pisoenke i słucham jej cały czas jest genialna;)
u mnie rowniez juz jestes w ulubionych razem z wszystkimi z 11 strony, a w miarę jak będą się wpisy nowe pojawiać to będę resztę dodawać, bo nie mam sily wszystkich stron przeszukiwac;)
Oj widze, ze sie spoznilam z tym tekstem piosenki.. ale jak juz macie to dobrze, teraz mozna sobie praktykowac karaoke :D (az sasiedzi nie zapukaja do naszych drzwi xD) Ja sobie ja dzisisaj mruczalam (forma posrednia miedzy spiewem, a nuceniem xD Gdyz nie znalam jeszcze calego tekstu :>)
to jak już jesteście takie miłe to może tak; czy jeśli założę tam konto, to będę mogła wysłać wiadomość do być może Johnnego, i ewentualnie on miałby możliwość mi odpisać?
Gin witamy serdecznie;P już mam cię w znajomych xdd
ja Ciebie tez juz mam:) a co do pytania to jak najbardziej =)) tylko, że i tu cytat z majspejsowego bloga Johnnego:
"sorry that i have not been on much to reply to emails
I have been very busy lately and will try to be on more often
thank you"
Kurcze strasznie sie czaje ostatnio na TAPETE NA KOMORKE z Johnnym. ale nie wiem skąd i jak mam ją wziąc (nigdy nie traciłam kasy na takie rzeczy xDD). jesli któraś pomoże, będe wdzięczna ;))
jeśli jakoś możesz podłączyć teefon do komputera to możesz sobie zgrać tapate, a jeśli nie to musisz przeglądać gazety i patrzeć gdzie można dostać taką tapete, chociaż ja jeszcze niegdzie nie widziałam
ja znalazlam jedną tylko ://
http://www.mobile.iplay.pl/johnny,depp,tapeta,na,komorke,138.html
ale uważaj, bo nie chcę miec na sumieniu twoich pieniędzy xD
Ja mam na szczescie komorke z aparatem i robie zdjecia zdjec na komputerze... praktycznie co tydzien mam inna tapete z Johnnym na wyswietlaczu xD
Właśnie skończyłam oglądać "Jeźdźca bez głowy". Super film! POLECAM wszystkim, którzy nie widzieli :))
Gin-heloł! :) tez już Cie mam w ulubionych :)
coś miałam napisać apropos tego co było, ale zapomniałam...
tez miałam oglądać jeźdźca bez głowy, ale troche padnięta już jestem, więc chyba zostawie to sobie na jutro... :)
oglądałam teraz "Edwarda Nożycorękiego"... słodki Johnny, super film ale takie smutne zakończenie...:(