Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

eM_Barrie

o tak, świetna pieśń to jest xD. Kuuurczę, ja tez chcę Jezdzca obejrzeć Pozostaje mi czekać na niespodziankę w TV lub zaopatrzyć się w dvd (zrymowało mi się ;>)

Gin

jezeli o filmach mowa to ja wlasnie poraz pierwszy obejrzalam bekse bardzo mi sie podobalo xD a jazdziec swietny film:))))

Miss_from_the_Neverland

Gin witam cie serdecznie :)

O rany ale mnie tu dawno nie było no wiecie nauka itp. Tęskniliście? Napewno nie bo mieliście bardzo duzo rozmowy. :))

Co do tych filmów to Jeździec jest zarabisty, a beksy jeszcze nie oglądałam, ale mam taki zamiar.

A co do muzyki ze Sweeneyego to nic nie mówcie ciagle jej słucham i nie moge przestać <LoL> xDD

Buźka :**

BK_201

Jejciu mnie też nie było tylko kilka dni (wiadomo pewnie z jakiego powodu;/ ) ale nasze forum dalej prężnie działa:) He he nom muzyczka ze Sweeney Todd a jest świetne, choć ja osobiście uwielbiam ścieżkę z Beksy najbardziej:):) Pozdrawiam Was cieplutko Aniołki kochane:P

Karolcia_28

Ale w Sweeneym Toddzie jest ta przewaga, że Johnny śpiewa własnym głosem :)) a w Beksie niestety miał podkładany ;( tez tego filmu nie widziałam, ale może uda mi się go jakoś zdobyć ;)). Wiecie, niby ten Jeździec bez głowy to nie jest horror, ale ja się trochę bałam tego jeźdźca na początku, szczególnie jak te zęby szczerzył ;( a najgorzej było jak w momencie kiedy on sieknął kogoś w łeb w moim pokoju (bo oglądałam na kompie) same sie drzwi otworzyły ;( ;// naprawdę się wystraszyłam, ale okazało się, że były tylko niedomknięte ;))

domi888

o matko, ja bym zaczeła wrzeszczeć.i macie racje-mnie tez jego zęby przerażały. i jeszcze sie bałam jak on mknął w kierunku Johnny'ego z uniesionym mieczem... :|

eM_Barrie

ehh a ja nie oglądałam;(( wow zaczęłyście 12 strone, bravo bravo;p

kamilakamila

A na ilu stronach sie kończy???
Dayah- musisz koniecznie obejrzeć :) tylko nie nastawiaj się na typowy horror, raczej straszną komedię ;))

Lady_From_Burton_World

Coś mi to pytanie dziwnie wyszło ;) chciałam napisać- ile może być stron najwięcej

Lady_From_Burton_World

chyba bez ograniczen (i hope so:)) ale mnie nakręcilyscie na tego Bezglowego jezdzca, teraz to juz na bank kupię dvd

Gin

może być max 20 stron w jednym temacie.

kamilakamila

No to jeszcze trochę brakuje ;) ;)
<za krótki>

TODDka

Jakby co to sie zrobi kontynuację ;) np.: "EKAJ- Elitarny Klub Aniołków Johnnego- kontynuacja" ;))

Lady_From_Burton_World

fajna nazwa:) OKEJ, niech będzie EKAJ x)

Gin

Ja też mogę się dołączyć do "EKAJ"?
<za krótki>

TODDka

hmmm widzę że już się od jakiegoś czasu u nas udzielasz więc ewentualnie;))) h haha tylko musisz napisać "Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego" -my napisałyśmy;P. witamy w ETAJ;))

kamilakamila

chyba sie porządziłam ;P ale nikt nie będzie miał mi tego za złe<mam nadzieje>...? hahah;))

kamilakamila

ja jestem od niedawna na forum, ale fanka Johnnego jestem odkad pamietam, tez chcialabym dolaczyc do EKAJ:)

kasanova

Niech autorka tego tematu się zastanowi nad swoim mało widocznie ciekawym życiem i wróci do rzeczywistości. Jesteście wszyscy żałośni na tym blogu i tak samo żałosne tematy zakładacie jak wam się nudzi to napiszcie do bravo!!!!!!

Edward_D__Woood

Ja najwierniejsza fanka Johnnego Deppa pragnę przyłączyć się do Aniołków Johnnego.

TODDka

nie no ja pie****** zaraz zejdę przy was

Edward_D__Woood

człowieku wyluzuj!!! co ci to przeszkadza???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edward_D__Woood

Drogi Kolego jak Ci się tu nie podoba i masz zaraz zejść z tego świata przez nas, to tu po prostu nie przebywaj albo w przeciwnym razie uszanuj nasze zdanie. Nie wiem czy przeczytałeś wszystkie 12 stron wątku od deski do deski, ale wydaje mi się, że nie, bo my naprawdę nie toczymy tu dennych dyskusji, typu "jakie Johnny ma słłłłiiiiitttaśśśne oczka" itd. Po prostu fantazjujemy na rózne tematy (bez skojarzeń;>) co poprawia nam humor. Więc Ty go nie psuj, jeśliś łaskaw. Pzdr

Gin

Drogi Edwardzie D. Wood Jr. (lub też droga)- bądź tak miły/a i nie wpieprzaj sie w każdy napotkany temat, bo to nasza sprawa o czym rozmawiamy, mamy tylko jeden temat więc nie zaśmiecamy forum a rozmowa toczy sie cały czas wokół Johnnego. Więc jeśli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia ponad to, żebyśmy napisały do Bravo, to proszę Cię- idź już i nie ośmieszaj sie do końca. Teraz widać, że Polacy nie maja jednak poczucia humoru :( smutne...A wszystkie Aniołki zapraszam na nowy temat na moim blogu- na poprawę humoru w sam raz ;))

Lady_From_Burton_World

Edward D. Wood znowy ty... nie umie z nikim porozmawiac to sie wpieprza nieproszona... ><

Astartte

No właśnie...jak się nie podoba to do widzenia;/ Myśli sobie, że może z nas tu bezkarnie drwić:P

Karolcia_28

Zgadza sie przyszedł taki pieknus i zgrywa mądrego czy madra zreszta co za róznica ;)

Co do nazwy kontynuacj to jest wyrabista ;)) Jeździec bez głowy kocham ten film jeden z moich ulubionych. A propo tych otwierajacych sie drzwi to ja bym puściła kurze jajo w gacie ze strachu ;) Ale jak oglądałam jeźcca pierwszy raz na kompie to miałam tez taką nie miłą sytuacje bo tak, była gdzieś przed 24 w nocy moi starszych <rodzice> nie było ich bo pojechali na urodziny do jakiegos tam ich kumpla, a ja sama na chacie siedzę i lekko sie boje, pamiętacie tą scene w filmie jak jeździec zabił tego takiego grubasa na polu, a Icaboth <nie wiem czy dobrze napisałam> był z nim i jak mu jeździec ucioł tą głowe i poleciała w strone Icabotha to ktos mi zapukał do okna <Ps mieszkam na parteże> to wtedy miałam pietra bałam sie wyjżeć przez okno, ale złapałam odwagi, okazało się że ja nie słyszałam pukania do drzwi, a za oknem byli moji starsi <LoL> wiecej horrorów nie bede oglądać jak jestem sama w chacie

O_o ho, ho, ale się rozpisałam jak wariatka.

Aha jeszcze jedno propo Sweeneyego czy wszyscy go widzeli juz bo ciagle pisza, ze jaki fajny film itp... i sorrka za błedy ;)

BK_201

Ja jeszcze nie widziałam i trochę boję się obejrzeć ;)

domi888

EKAJ- dore, dobre :] jestem za!
bo do 20 stron to jak tak dalej pójdzie to dojdziemy za jakieś 3-4 tygodnie <wiecie-Oscary i premiera Sweeney'a... ;))> :)

Edward D. Wood- nie rozumiem o co Ci chodzi, ale nieważne, nie intreresuje mnie to. mam już dość krytyk ludzi, którzy mówią "zaśmiecacie forum" po czym sami zakładają kolejne tematy. no heloł, coś nie teges.

ja Sweeney'a nie widziałam, chociaż mnie kusi... oj, kusi... ;))

aa-dziefczynki! mam niespodzianke dla Was... bynajmniej dla niektórych...
otóż-z tego co widziałam dzisiaj na kanale E! to... ma tam być relacja na żywo z gali Oscarów... :)

eM_Barrie

gosia piweniczysz? Naprawde na E! maja dawac gale oskarów no patrz możlie, ale prawdopodobnie nie beda dawać przetłumaczone czyli bez lektora coś takiego słyszałam kiedyś chyba nawet oglądałam nieprzetłumaczona gale oskarów na E! ale nie wiem czy to do konca to, to mnie nie wyncie, że cos tam bredzę ;)

domi888

no ja na 100 % pewna NIE JESTEM ale tyle zrozumiałam. no i by sie zgadzało- "życie z czerwonego dywanu" :)
jeśli będe wiedziała już na 100 % to dam Wam znać na pewno :) nie będę egoistką ;) :P

eM_Barrie

bosko by było!!! hmm, a o której godzinie to tak dokładnie?

eM_Barrie

Ja się zabiję :( Nie mam tego programu.
<za krótki>

domi888

o 00:00 albo o 01:00
Piratka nie martw się-przemowa Johnny'ego po tym jak dostanie oscara na pewno będzie w necie-poszukam i prześle link :) :**
ja mam ale ogladałabym ewentualnie tylko rozdanie w kategorii "najlepszy aktor" <hmm-ciekawe czemu...;p> bo następnego dnia do szkoły. :|
chyba, że ktoś ma ferie... niestety-to nie ja :|

domi888

a w ogóle to jeszcze chciałam dodać-wiecie co... albo z moim kompem jest coś nie tak albo nie wiem... mój prywatny komputerowy zegar pokazuje 21:21 a czas przysłania przeze mnie wiadomości na Filmwebie 23:51...
niech mi ktoś powie która godzina, bo musze wiedzieć, czy iść już spać xD

eM_Barrie

hehe, czas zwariował, to przez zakręcone forum Johnnego. A jesli chodzi o kanal E! to się trochę zagalopowałam, bo pomyslalam o wersji online rozdania oscarow :/ ja tylko pakiet podstawowy posiadam :((

eM_Barrie

Coś jest z Filwebem nie tak, u mnie teraz jest dopiero dziesiąta a pokazała się...

Karolcia_28

No północ ... :D:D Ja mam E, ale kurczę póżno trochę, a rano do szkoły o szóstej trzeba wstać:(

Karolcia_28

Ja też tak mam. Spojrzałam na godz. na FilmWebie i była dwudziesta aż sie przestraszyłam, patrzę na kompa a tu dopiero osiemnasta :D

Karolcia_28

transmisja ile się nie mylę jest w nocy z poniedzialku na wtorek, a ja mam we wt na 12:00, ale co z tego jak kanalu odpowiedniego nie posiadam :( widzisz Ty masz taki problem, a ja odwrotny xD Dobra lece, bo rodzice źli, że caly czas przed kompem siedzę, a wiec do jutra. Milych snow..o Johnnym rzecz jasna:)

Gin

He he wzajemnie:P

Karolcia_28

Ech życie, ja tez tego kanału nie mam, a nawet jakbym miała to muszę codziennie o 6:30 wstawać, więc bym i tak nie obejrzała. Mogę sobie co najwyżej śnić o Oscarach i Johnnym ;)). Molly- z tym oknem to tez dobre ;) chyba bym pod łóżko uciekła XD ale jak mi się te drzwi otworzyły to też sie nieźle wystraszyłam, z 5 minut mi się ręce trzęsły ;(

Lady_From_Burton_World

EKAJ- zajefajny pomysl:D
ja niestety tez tego kanalu nie mam, a wiecie czy beda transmitowc w tvp?? przydaloby sie... gdyby mi sie dzrzwi otworzyly albo ktos zapukal w okno to na pewno zaczelbym piszczec i wolac o pomoc :))))
dobranoc aniolki:P milych snow :D

domi888

niestety dla całej ludzkości- TVP nie będzie transmitować oscarów. wydają kase na denne seriale.
patrzyłam nawet w programie telewizyjnym, że na oscarową noc mają już zaplanowane jakieś filmy :|

eM_Barrie

Nie no, jakbym mogła to bym na nich chyba nawrzeszczała :(( mogliby chociaż w rekompensatę dać retransmisję następnego dnia

Lady_From_Burton_World

Oj, nie następnego dnia tylko parę dni później...

Lady_From_Burton_World

Winona zgadzam się z tobą powinni puścić gdzieś pare dni później choć jak np w sobote następną, tak na weekend... Ale za to, co zrobił TVP1 to puszczam na niego wielkiego focha nie bede oglądać już tego kanału <LoL22> szantaż :PPP i sorrka za błędy ;)

BK_201

Na Jedynce i tak za ciekawych rzeczy nie ma :( Kiedyś puścili "Benny and Joon" pamiętacie?

domi888

mogliby, mogliby... tylko ciekawe czy są dostatecznie inteligentni, żeby na to wpaść ;p

okej-kto oglądał "Sekretne okno"? czy on ich zabił? ta swoją żone i Teda?
i czy zakopał ich w ogródku?

eM_Barrie

gosiu co do sekretnego okna to tak Mort zabił ta swoją żonę i tego jej niby chłopaka Teda pózniej pochował ich w ogródku coś takiego było PS DLA TYCH CO NIE OGLĄDALI SEKRETNEGO OKNA NIE CZYTAĆ !!! ;)))