Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

domi888

jaki morał z tej historii?

nie wkładaj kapci do lodówki.

:D a tak serio to morał taki, że Aniołki wierne forever & ever :]

<łuu-moja odpowiedź ma nr 400 ^^>

eM_Barrie

Nom...nasze forum jest naprawdę aktywne:d He he...Aniołki to zdecydowanie najlepsze fanki na świecie:)

Karolcia_28

noom aniolki gora!!!!!! :))))))

<za krotki>

domi888

no bo jakżeby inaczej :) ale temat rzeczywiście nieźle idzie... :) :) :)
pozzderka :**

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Kto w sobotę ogląda Czekoladę na "Ale kino" ???

Jaaaaaaaaaaaa! :D

domi888

no cóż, ja niestety nie mam Ale Kino! ;/ ;/ :( buu!
aa-znowu? w tym tygodniu już chyba 3 razy była.. :D
ależ oni go uwielbiają... ;))

eM_Barrie

Hehehe a ja Czekoladę mam na kompie i moge w karzdej chwili sobie oglądnąć :)))

Ulcia_6

Ostatnio wlasnie zauwazylam, ze coraz czesciej puszczaja jego filmy w telewizji i to nie na takich kanalach, ktorych ja nie posiadam :P (HBO, Ale Kino) np tvp sie rozszalalo i nie dosc, ze w swieta byl "Marzyciel", to jescze ostatnio puscili "Benny i Joon" (oba w "uczcie kinomana" :>) no i "Donnie Brasco"... Zobaczymy, ktory film Johnnego jeszcze ujrzy szersze grono :D

Astartte

Szara : też to zauważyłam ,że pełno z nim filmu...niestety wiekszość na HBO i Ale Kino i Canal +...a ja nie posiadam ich ;(...Ale na TVP1 też ostatnio było dużo z nim filmów ;)

Ulcia_6

No, w święta było dużo filmów z Deppem i to nie tylko na jedynce. Jeszcze "Charlie..." i "Blow" na TVN-ie i "Edward..." na TV4. ;P

blumenkohl

a ja też jestem "aniołkiem" xPP hahhah <wiem, pisze z nudów ;D>

kamilakamila

Nie no, nie było mnie parę dni a tu już 9 stronka rozpoczęta ;) ale widzę, że jakoś nikt mnie nie opłakuje ;)) to dobrze ;) w te plotki o odejściu Johnnego od aktorstwa bym na waszym miejscu nie wierzyła, dla tak oddanych fanek będzie pewnie grał do końca życia ;) tylko musimy się w końcu do niego wybrać ;) Szkoda, że nie mogę sobie z wami ponarzekać na brak ferii bo widzę, że u niektórych się jeszcze nie zaczęły, u mnie w budzie ciężki tydzień, a dziś się na nas wyjątkowo uwzięli i kazali tańczyć poloneza, myślałam, że zwariuję w tej szkole ;) ale nareszcie weekend, cóż, dziś jakoś mi się udało do Was zajrzeć, ale przez kolejny tydzień mogę się raz pojawiać a raz nie. Pozdr dla wszystkich Aniołków Johnnego ;))!

Lady_From_Burton_World

Winona! <jupi> :D Duzo sie dzialao jak Cie nie bylo, czasami dobrego czasami zlego :P Masz sporo do nadrobienia ;)

Astartte

Winona no to już wiemy kto będzie uczył Johnny'ego polskich tańców na studniówki:D Hi hi... a co do filmów to rzeczywiście Johnny był ostatnio a naszej tv na fali:P

Karolcia_28

Dużo bym dała za to żeby tańczyć w parze z Johnnym zamiast z tym z kim tańczę ;). Tak teraz poczytałam o tych waszych snach związanych z naszym ulubieńcem i musi coś w tym być, że Johnny tak często wam się śni bo mi też ;) ostatnio był w moim domu ;)) razem z Orlando i Keirą :/ i już już miałam z nim normalnie pogadać, jak mnie mama zawołała, żeby jej pomóc przy obiedzie ;)) i oczywiście się obudziłam ;(

domi888

oo, Winona wróciłaś! :D :) :**

mnie sie ostatnio śniło rozdanie oscarów. i miałam w domu Canal+, ale nie płatne-więc czasem był normalny program , a czasem walki mrówek :D.
i biegałam po domu jak oszalała i chciałam czatować przed TV z płatkami, ale płatki mi sie skończyły i poszłam z mamą do sklepu. i jak wróciłam to zaczęłam wrzeszczeć: i co? są? są?
i moja siostra powiedziała że owszem są i już usiadłam i się zaczynało rozdanie i...
w tym momencie zadzwonił budzik.
myslałam że sie podźgam wykałaczką...

eM_Barrie

U mnie ferie za tydzień;) Na Sweeney Todda się wybieram i mam nadzieje, że mnie wpuszczą :D Mi się Johnny kochany już ze cztery noce z rzędu śnił, aż chciałoby się tylko spać i spać, i tylko śnić o Johnnym

Mrs__Lovett

http://maps.google.com/maps?li=d&hl=pl&f=d&iwstate1=dir:to&daddr=Johnny+Depp%27s +house%4043.353105,+6.574094&geocode=12094244894012631034,43.353105,6.574094&iwl oc=1&dq=Johnny+Depp+house&cid=43353105,6574094,4973172272525390881&ei=Tl-jR6a-BI zAoQP1n-DKDA
według tego co widzimy na tej stronie to właśnie tam mieszka Johnny Depp więc już możemy brać mapę i ruszać na jego poszukiwanie :D

Mrs__Lovett

Serie snow o Johnnym mialam, gdy czytalam jegio biografie. Teraz mi sie to, az tak czesto nie zdarza, ale podejrzewam, ze przed premiera "Sweeney Todda" to sie zmieni.
Premiera "Piratow.." wywolala u mnie sen, w ktorym bylam z kolezankami na spotkaniu sekty. Ja je namawialam zebysmy juz szly, ale one chcialy zostac do konca, bo na koncu mieli rozdawac darmowe rozowe dlugopisy. Gdy wychodzilysmy uslyszalam szkolny dzwonek, co oznaczalo, ze jest juz 14.5, a film zaczynal sie o 13.45! Bieglysmy, ale i tak bylo za pozno i nas nie wpuscili ochroniarze. Zamienili nam bilety na nastepny dzien. Siadlysmy na lawce w parku, a ja powiedzialam, ze "Tyle czasu na to czekalam, a teraz mam czekac znowu, juz mi sie odechcialao ogladac ten film" A moja kolezanka odpowiedziala "to oddajmy komus bilety" wyrwala mi je z reki i podbiegla do jakiejs starszej pani. Ja sie zerwalam z lawki i krzyknelam "NIE!" i sie obudzilam xD
Czasmi boje sie isc spac xD

Astartte

No tak, ja kiedyś miałam taki...hmm dziwny sen po obejrzeniu "Charliego i Fabryki Czekolady". Otóż to ja byłam właścicielką fabryki i ja chodziłam w takim kapeluszu jak Willy Wonka, a jak ktoś nie był posłuszny kazałam topić go w czekoladzie ;)) oczywiście Johnny też tam biegał po tej fabryce, z tego co mi wiadomo rozdawał wszystkim za darmo jakieś czekoladki. Rozmawiałam z nim parę razy ;) po polsku oczywiście, ale nie udało mi się z nim umówić ;( bo budzik dał o sobie znać ;((. Ale myślę, że po spotkaniu z Johnnym w wakacje ;) nasze sny będą mniej zryte ;) ;/

Lady_From_Burton_World

O Matko!!! Dopiero zauważyłam, że już mam "Jeźdźca bez głowy"...jak to powiedzieć- na komputerze ;)(nikt tu nie mówi o ściąganiu ;)). No to teraz zostało mi tylko czekać na moment aż zamkną szkołę raz na zawsze a będę go mogła w spokoju obejrzeć ;))

Lady_From_Burton_World

Witamy znow winona:))) a wy znowu o snach....jakos ostatnio Johnny mi sie nie snil:( wszystko przez ta cholerna szkole

Miss_from_the_Neverland

Pytałyście o ulubione strony z Johnnym prawda? Mam stronena której jest pełno jego pięknych zdjęć :D
http://johnny-depp.org/galleries/appearances/?childhood
http://johnny-depp.org/galleries/appearances/?home - a tutaj jego domy ;)

Mrs__Lovett

Winonko witamy ;DD
ehhh te moje sny...pamiętam niedawno byłam u nich w domu sprzątaczką<lol3> i jak Johnny wybierał sie na jakąs gale to mnie wziął ze sobą ;P kupił mi ciuchy u Versace itp. hahahah

kamilakamila

Dayah : ale sny fajne masz ;) hehehe pozdrawiam :PPP hehe

domi888

A gdybyście mogły wybrać jakąś postać graną przez Deppa i spędzić z nią resztę życia ,(no może z tym trochę pzesadziłam:-) kogo byście wybrały???

domi888

ooo, teraz to pojechałaś ostro z nami...
nie mam pojęcia. niestety w tym przypadku-każda grana przez niego postać jest wspaniała... moim zdaniem ;))

eM_Barrie

ja zdecydowanie Sam z "Benny i Joon". jest dla mnie idealny, uwielbiam takich troche "dziwnych" ludzi ;DD

kamilakamila

Hello wróciłam, rany nie było mnie tu prawie cały tydzeń, a tu już dziewiąta strona niezle aniołki ;)

No widać, że se juz dużo pogadaliście i w ogóle, ale mam małą wiadomość dla ciekawskich oczywiście właśnie przeczytałam w gazecie, że Johnny po premierze Sweeney Todda pojechał z rodziną do Szwajcarii na narty czy to nie uroczę fajnie mają, tylko, żeby nikt tam nie połamał nóg trzeba uważać i być bardzo ostrożnym ;) <lol>
Jeszcze przeczytałam mały artykuł, że Johnny nie małby szans z klawnem więc przebranie za klawna to jednak nie najlepszy pomysł bo by się przestraszył takiej grupy klawnów i uciek <lol> xDD

A co do tej postaci to jabym wybrała Edwarda Nożycorękiego jest taki słodziutki i niewinny :**

BK_201

a nie przeszkadzałyby ci te...ehh nożyce<lol8>? haha
pozdrawiam.;*

BK_201

Co do pytania o wybór postaci z którą chciałabym spędzić reszte życia(no może nie aż tak;p) to bym wybrała Jamesa Barrie z Marzyciela. Wspaniały byłby z niego przyjaciel i mamy wspólne zainteresowania czyli pisarstwo;)Byśmy razem coś naskrobali:D

Foxi_2

Jeśli chodzi o nożyce to raczej by mi nie przeszkadzały <LoL> nawet bym nie zwracała na nie uwagi predzej, to bym zwracała uwagę na Edwarda niż na jego nożyce wiec nawet mi to by nie przeszkadzało czy ma nożyczki czy zwyłe rece przyzwyczaiłabym się szybko ;))

BK_201

Witamy ponownie Winono. :)

A wracając do tych postaci to, podobnie jak Dayah, wybrałabym chyba Sama z "Benny i Joon". Sam był przeuroczy, miał ciekawy sposób postrzegania świata i podobnie jak i ja nie przepadał za rodzynkami. :P

domi888

nom, rzeczywiście jako Edward był taki słodki... taką słodziutką minkę miał.. i te jego czka... achh...
James Barrie-tez świetny. niby poważny, a miał taką fantazję...
Sam- ^^ bułeczkowe stópki rlz ^^
a w Beksie taki młodziutki był... i taki zbuntowany a jednocześnie bardzo kulturalny i uprzejmy..
w Jeźdźcu też super... Boże, jak sie śmiałam na tym... z jednej strony nieustraszony, myślący logicznie, z drugiej strony tak słodko wyglądał jak się chował pod kołdrą.. ajć...:**
zresztą, nie będe Wam tu opisywać każdej postaci, same wiecie... ;))
to w końcu Johnny Depp... :)

eM_Barrie

hehe no właśnie ;)) Mi się najbardziej postać podobała jaką grał Sama :))) super sztuczki i te tańczące bułeczki :P hehe

Ulcia_6

mi podobały się wszystkie postacie grane przez Deppa i z każdą chciałabym spędzić trochę czasu, ale chyba najbardziej podobał mi się Roux z Czekolady:D

Miss_from_the_Neverland

hehehehe najlepiej to wiziąć wszystkie postacie grające przez Johnnego i tyle, bo naprawde wszystkie postacie zasługauja na uwage bo każda postac jest inna i to mi sie bardzo podoba ja tam zabieram wszystkie <LoL333> od dołu do góry bo wszystkie są slodkie i w ogóle <LoL333> wkońcu to Johnny ;))

BK_201

Ja gdybym miała wybierać to albo Sama z Benny i Joon, albo Jacka (wiadomo- pirat ;))) albo Willego Wonke (chociaż ten fryz mnie trochę przeraża ;)) albo może na przykład ;)) Don Juana DeMarco ;) a teraz jeszcze Sweeney Todd, też niezły ;) więc wybór jest naprawdę trudny

Lady_From_Burton_World

Ja bym codziennie z najlepeij inna postacia byla hehe ;p

Ulcia_6

Ja jakbym maiala spedzic z jakas jego postacia "reszte zycia" (:D)... Zastanawialam sie nad Sweeney Toddem, ale jeszcze filmu nie widzialam (moze mi sie nie bedzie podobaaal... xD)pozatym calkiem prawdopodobne, ze jest on dosc nieobliczalny, a jego sklolonnoc do mordow moglaby mi przeszkadzac xD
Myslalam nad Georgem, ale ta "reszta zycia" mogaby wygladac tak, ze ja siedze i tesknie a on jest w wiezieniu :P
Moze John Wilmot?... nieeee xD
Teraz 2 najlepsze wersje to Jack, z ktorym nie nudzilabym sie i nie przestawala sie smiac i James, ktory ma wspanialy charakter i z ktorym sie w pewnym stopniu utozsamiam. Jakby tak podejsc do tego powaznie to zdecydowanie wybralabym Jamesa. Marzyciel i marzycielka :)

użytkownik usunięty
Astartte

oj ja też bym sobie wzięła Marzyciela... <3

a jak nie marzyciela to Jacka Sparrowa bo te postać pokochałam w całej okazałości! Jack Sparrow jest f-e-n-o-m-e-n-e-m! :D

ello aniołki:D
mnie teraz nie bedzie dłuuuuuuuugo na forum:( :( :(
dostałam SZLABAN!!!na kompa(na miesiąc...)
no więc sprawujcie sie dobrze jak mnie nie bedzie co??:D
i myślcie, myślcie co robimy dalej:D

buziaki:*
(pewnie uda mi się wkęcić tek żeby rodzice nie widzieli, ale nie wiem kiedy to bedzie)

ANIOŁKI SĄ GÓRĄ:D

domi888

MIESIąC?! łomatko... ja bym nie przeżyła... powodzenia, będziem tęsknic za Tobą :**

no właśnie-jeszcze Jack! eh, on to jest dopiero siewietny... ;) :D

myślicie, że istnieją takie bardziej możliwe do zdobycia odpowiedniki Johnny'ego? xD

eM_Barrie

Heh co do tej postaci to ja tak samo jak jedna z aniołków Roux z Czekolady:P:P Oj...to by było życie:)

Karolcia_28

Mysle, ze odpowiedznika Johnny'ego trudno bedzie znalezc, bo Depp jest jedyny i niepowtarzaly chyba ze ma zaginionego brata bliznika co jest malo prawdopodobne:D ;))))))

Miss_from_the_Neverland

nożycoręka XD wracaj szybko! :) Co do tych postaci to chyba niemożliwością jest wybrać jedną, bo jak już już decydujesz się na Jamesa Barrie to przypominasz sobie o Jacku i jak już już decydujesz się na Jacka to przypominasz sobie o np. Morcie z Sekretnego Okna ;) więc wybrać kogoś jednego po prostu się nie da. A Vanessa ma ich wszystkich- szczęściara ;). Wiecie co, właśnie weszłam na blog jednego takiego i zobaczyłam, że w komentarzach prowadził dość ciekawą rozmowę na temat naszej prowokatorki Kasi, kiedyś Pussycat. Przy okazji napisali parę niemiłych rzeczy o mnie i paru innych osobach. Nie wiem jak dla Was ale dla mnie takie obgadywanie jest po prostu chamskie.

Lady_From_Burton_World

najprawdopodobniej o mnie też ;P swego czasu byłam na PIERWSZYM miejscu wrogów madzi i jej przyjaciółek<lol> no cóż...

Nożycoręka xd czekamy na Ciebie ;))

kamilakamila

Nożycoręka...dasz radę...trzymamy za Ciebie kciuki...i bedziemy tęsknić...:)

Karolcia_28

Współczuje jej :PP

domi888

Ja zdecydowanie Don Juana....Sama nie wiem dlaczego....Tylko tych kobiet w jego życiu ,, troszeczkę ,, za dużo:-p