Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..

eM_Barrie

Gosia dokładnie jak mnie nie wpuszcza na film to ja tam taka awanture zrobie, że mnie popamietaja, a ja umiem niezłe awantury robic, ale miejmy nadzeje, że nas wszystkich wpuszcza i tylę...

BK_201

Gosia - prędzej cię wyrzucą ;)

Dohikari

Juz sie tak nie nastawiajcie z ta studniowka, bo watpie, czy Johnny umie tanczyc poloneza xD
A z ta awantura, to by bylo cos! To nie sztuka, zeby cie wyrzucili z baru, jak cie ochroniarze z kina wynosza to jest cos :D

użytkownik usunięty
Astartte

studniówka udała się i bez Johnnego xD ;p;p ale z polonezem to nie ma problemu, nauczyłabym go xD xD xD xD
choć sama nie za dobrze go tańczę ;p
My już (ja z paczką) planujemy wyjazd na premierę :D akurat będą ferie wiec nie ma problemu xD

domi888

Mi do osiemnastki wprawdzie jeszcze brakuje parę latek, ale co tam... Wylegitymuję się jako "Aniołek Johnny'ego" i będą musieli mnie wpuścić. ;P

A tak poważnie to w moim mieście są takie dwa malutkie kina, w których nawet nie sprawdzają legitymacji gdy się kupuje bilet ulgowy, toteż mam nadzieję, że nie będzie problemu. A nawet jeśli to spróbuję zaciągnąć tatę/ciocię/babcię/sąsiadkę/ czy kogoś tam innego i jakoś wejdę. ;-)

P.S. Winona, wróć kiedyś do nas. ;P

blumenkohl

Raissa masz szczescie ja wlasnie dzisiaj sakonczylam *wypoczynek* i rano ledwo przytomna poszlam do szkoly :P Wstalam z mysla, ze to tylko zly sen i zaraz sie obudze i pojde spac... xD
Z tego stresu, az dzisiaj mialam sen xD Mialam do napisania kilka referatow z angielskiego wszystko na nastepny dzien. Pomyslalam, ze zaczne od najlatwiejszego i znalazlam temat "opisz swojego ulubionego aktora, filmy jakie z nim widzials, dlaczego uwazasz, ze dobrze gra itd" No to ja uradowana czytam dalej temat, a tam na dole dopiska : "mozna napisac o kimkolwiek, byle nie o Johnnym Deppie". Strach mnie zlapal. Zaczelam intensywnie myslec, ale mi nie wychodzilo, wiec porwalam ta kartke z tym tematem i znalazlam sie w jakims szklanym biurowcu i jezdzilam winda od pokoju do pokoju, zeby sie pytac ludzi jakich znaja innych aktorow poza nim, ale nikt nie znal zadnego i sie obudzilam. :P
Wniosek- moja podswiadomosc jest jeszcze glupsza, niz swiadomosc xD

użytkownik usunięty
Astartte

<hahaha> xD xD xD :D:D:D

nie martw się moja podświadomość też nie jest taka niewinna xD
moje sny są taaak poryte, że to jest maskara! A ostatnio śniło mi sie że umarłam! To było takie.... fajne xD Nie no lol!
A dziś jestem strasznie zdenerwowana, więc chyba oglądne sobie Marzyciela na odstres xD ;p

A mi się ostatnio śniło, że Depp przyjechał do mojej szkoły. ;P Tylko, że oczywiście za Chiny nie mogłam do niego dojść, jakieś ściany na drodze wyrastały czy coś. ;(

blumenkohl

Oj mi się też ostatnio śni nasz Johnny, tylko , że ja byłam jeźdźcem bez głowy, a on mnie próbował zlikwidować:D:D:D Szara doskonale Cię rozumiem, ja tez dzisiaj pierwszy raz od dwóch tygodni musiałam wstać o 6:00 i iść...;/

Miewalam gorsze, ale za duzo zeby pisac :D
Sny to cudowna rzecz xD, ale najgorzej jest jak wiesz, ze snilo ci sie cos swietnego, a wstajesz z lozka i wcale nie wiesz o co tak naprawde chodzilo, potem zapominasz co bylo takiego fajnego w tym co ci sie snilo, a potem to juz sie nie wie nic :P Czasami jak mam czas to sobie zapisuje :D
No dobry sposob na nerwy, milego seansu xD

Astartte

Szara zgadzam sie z tobą ;D. czasem mam takie sny że najchętniej nigdy bym sie już nie musiała budzić-wszystko jest w nich IDEALNIE.
a nasz Johnny też już mi sie wielokrotnie śnił-grałam z nim w filmie, byłam u niego sprzątaczką<lol8> haha on był u mnie...bardzo dużo możliwości ;P

ahh już czekam na Sweeney'a ale mam problemy z towarzystwem ;/.
hmm wiec na pocieszenie ide sobie obejrzeć Rozpustnika(o ile ten film może pocieszyc) bo wlasnie sobie wypożyczylam, a jeszcze go nie widzialam ;D
podziele sie z wami później wrażeniami moje "Anioły..." xDD

Astartte

hehe :D

ja tez bardzo czesto mam glupie sny, a moze nie glupie tylko dziwne:))
ostatnio mi sie snilo, ze pojechalam z johnnym do paryza a on mnie po nim oprwadzil i zabral do najfajniejszych sklepow:))) tylko szkoda ze ten sen tak szybko sie skonczyl:(

ja tez dzisiaj niestety musialam wrocic do szkoly:/ koszmar

Miss_from_the_Neverland

haha a ja zaczynam ferie ;DD jeszcze 13 dni. ;))

kamilakamila

Dayah ja tak samo zaczynam ferie za 13 dni :))

a propo tych snów to w najbliższym czasie w ogóle nie mogę spać :| ostatno mi sie tylko śnił Edward nożycoręki, w sęsie, że Edward był na jakimś stojisku i wszyscy się go bali, że ma takie ręce no i zobaczyłam go jak ludzie się z niego również smieja jak i dokuczają wyzwyajac od dziwaków wiec ja podeszłam do nich i im nakopałam mówiąc zostawcie go w spokoju spytałam sie czy nic mu nie jest i zabrałam go do siebie do domu dałam mu osobny pokój żeby miał swój i jakieś ciepłe ubrania. Slicznie się do mnie usmiechał i dziękował, ale po jakimś czasie zadzwonił drrrrryyyynnnnn i koniec taśma sie urwała :|

użytkownik usunięty
BK_201

ja też mam od 9 lutego ferie xD I zgadzam się z wami co do snów! Kocham je! Naprawdę! Czasami wole sny od rzeczywistości, mimo iż nie są takie idealne :) ale ja jestem taka... hmmm... tak jak johnny w marzycielu :) ciągle szukam nibylandii... marzycielka ze mnie :D I nienawidzę jak mam fajny sen i nagle pstryk! Wszystko znika :(

słuchajcie Aniołki! nasze lipcowe spotkanie z Johnnym jest pewne! nie musimy szukać go po całej Francji xDD. Depp mieszka w miejscowości Plan de la Tour, właśnie wyczytałam w gazecie ;DDD haha nadjeżdzamy!

BK_201

o rany dziewczęta xD
dałam sobie na obserwację tyego tematu - i to był błąd!!!
otwieram dzisiaj pocztę a tam 130 wiadomości:D no nieźle, nieźle:D
myślę że lepiej żeby Johnny nie widział tych naszych postów, bo mógłby nas uznać za szalone, i nie chciałby się z nami spotkać :D

mnie się ferie skończyły.....woj. śląskie:D
aha, no i kupiłam sobie party:D a tam Johnny:D:D:D

buziaki:*

MiLusiAP

aha i żle mnie zrozumiałyście( albo ja was wprowadziłam w błąd)-ja już mam ferie, będą trwały jeszcze 13 dni.przepraszam, xDD

kamilakamila

No to jak już znamy miejscowość to świetnie:):)Heh no nasze forum się rozwija... a ja muszę się z geografii uczyć;/

domi888

ło matko, Dziołchy, jaka ja zmęczona po tym pierwszym od 2 tygodni dniu szkoły... 2 fizyki, matma i co gorsza godzina wychowawcza, po której nie wiedzieć czemu zawsze jestem tak zmęczona że jestem przekonana, że to już piątek xD

ale pocieszam się faktem, że za 7 tygodni Wielkanoc :D :D :D

do Johnny'ego wbijamy, a jak! :D skoro mała miejscowość, to go szybko znajdziemy ;))

ciuch-ciuch! nadjeżdżamy, Johnny! :D

eM_Barrie

Zgadza się znajdziem go bez problemu ;P Uwaga Johnny nadjerzdzamy!! xDD

a z ta szkoła to ja mam już serdecznie dosc ja chce ferie :| kurde jeszcze 2 tygodnie w ogóle chodze do szkoły niewyspana nie moge w ogóle spać mam juz tego dośc ja chce sie wyspać! ale mnie wzieło na nerwy xDD

BK_201

w Plan de la Tour mieszka 1991 osób. miejscowość leży w regionie Prowancji-Alp-Lazurowego Wybrzeża... raj na Ziemi ;PP

użytkownik usunięty
kamilakamila

ja chce do tego raju!
czuje że tam jest moja nibylandia xD

Oj świetnie tam jest...A największą atrakcją jest zapewne jeden z mieszkańców:)

Karolcia_28

Zgadzam sie zwami normalnie raj na ziem jeszcze alpy mmm ;) no i jedna atrakcja xDD lol nie moge biezemy manaty i zapierniczamy tam xDD

BK_201

Tylko potem nie bedzie nam sie chciało wracać:P

domi888

http://www.avignon-et-provence.com/chambre-hote-var/amandari/carte-var-cote-azur .htm
Daleko... ;) jakieś 1500 km z Warszawy <równiuśko na skos, bez żadnych skrzywień-czyli liczmy z 2000 km...> :]

no cóż-odkładajmy $ i poszet! nad Morze Śródziemneee...! xD

*ja też nie moge spać-gorąco mi jest cały czas... :|

eM_Barrie

Też mam problemy z zasypianiem...nie wiedzieć czemu:( A jeszcze trzeba tak raniutko wstawać...eh ciężkie to życie...ja już zyje czekaniem na 22 lutego...:)):

Karolcia_28

Oj miały być dwie :)

domi888

haa, zawsze to jakieś pocieszenie, że na prawie 2 h będzie można się oderwać od rzeczywistości :D a później mile to wspominać... :)
niestety-ja pójdę troche później... :( ;( buu! ale dobrze, że w ogóle pójde-i juz odkładam na DVD ;))

eM_Barrie

hmmmm 2000km nie powiem, troche daleko...ale co tam dla nas to pestka, zbierajcie na wyjazd ;P

eM_Barrie

Hehe... A ja chyba pierwszy raz w życiu bardziej niż na same ferie czekam na ich koniec, gdyż ferie mi się kończą chyba 24 lutego, no a 22 premiera "Sweeney Todd" i Oscary 24. xD

blumenkohl

ja pojade najwyżej 23. nie puszczą mnie na premiere w piątek xDD
ale już sie nie moge doczekać.no i oskary-mam nadzieje ze depp wreszcie dostanie statuetke należy mu sie. powinien dostac już dawno, ale w gazecie jest napisane że ni dostał przez te swoje wybryki(narkotyki, alk. itp) których akademia nie toleruje.teraz mysle ze dostanie ;dd

a co sądzicie o tym, ze Depp postanowił zrezygnować z gry w filmach(przynajmniej w takiej ilosci jak teraz) i zajac sie dziecmi? hmm bardzo mu sie to chwali, ale jednak aktora troche szkoda...;p

kamilakamila

"a co sądzicie o tym, ze Depp postanowił zrezygnować z gry w filmach" - bujda na resorach :D
Z jednej srony slyszymy wciaz o nowych filmach: "Shantaram", "Dark Shadows", "Rum Diary", Alicja w krainie czarow by Timmy, ostatnio jakis gangsterski, mial byc Michaelem Jacksonem, Fredim Mercurym, mial grac w kolejnej wersji "Wichrowych Wzgorz", a z drugiej strony slyszymy nowinki, ze przestaje grac w filmach, ludzie... :P Wypowiedz, w ktorej mowil, ze nie jest pewny, czy bedzie aktorem do konca zycia, jest przerabiana, przekrecana, wyolbrzymiana.
To nawet na zdrowy rozum jest nieoplacalne :P Czasu z rodzina moze spedzac tyle ile chce, np "Rozpustnika" krecil 45 dni, filmow nie kreci sie 365 dni w roku, a jesli pracuje nad filmem zabierajacum wiecej czasu takim jak "Piraci..." , moze zabierac rodzine ze soba. I niech mi nikt nie mowi, ze grajac w filmach nie mialby czasu na nagranie plyty.
Po drugie zalozmy, ze jednak zrezygnowalby z krecenia filmow. Mija pare lat, dzieci dorastaja, a on zostaje sam z Vanessa. I co bedzie robil? Siedzial na werandzie w bujanym fotelu i sie starzal? :)
To jednak pasja, zamilowanie, a jesli nie, to to poprostu sila przyzwyczajenia mysle, ze predzej czy pozniej chcialby do tego wrocic :)
Ja tez dzisiaj zainwestowalam w gazete, mimo ze zazwyczaj takich nie kupuje :D No i zamiast zglebiac tajniki teologiczne na religii czytalam Party :) (i jeszcze pare lawek tez skorzystalo :D)
Sie nagadalam :P

użytkownik usunięty
Astartte

coś nasz temacik spadł... trzeba go znowu na góre wciągnąć ;p
coraz gorzej sie dzieje na tym forum :/ straszni są niektórzy, po co robią sobie te jaja z nas i z Johnnego?? Kompleksy mają czy jak? Chcą sie dowartościować?? W sumei to mogłybyśmy założyć sobie własne forum aniołków, ile to zrobić na xad.pl forum... łatwizna...

fajnie by było zrobić takie forum:D
chociaż tu juz się eee zadomowiłyśmy:) trzeba wciągnąć je do góry!!!
a jakie są wasze ulubione stronki o joihnnym Aniołki???

buziaki:*

MiLusiAP

Ja właściwie chyba nie mam swojej ulubionej...(oprócz naszego forum oczywiście),zależy co gdzie piszą, ale kiedyś znalazłam stronkę ze zdjęciami Johnny'ego z dzieciństwa i bardzo mi się spodobała, tylko teraz jest juz nieaktywna:(

domi888

ja ulubionej stronki nie mam, lubie wszystkie :D
o tym że Johnny chce zrezygnować to dzisiaj w "Party" <kupionym specjalnie dla niego ;))> wyczytałam... nie jestem pewna-w jakimś innym wywiadzie czytałam, że chce to tylko ograniczyć i poświęcać więcej czasu dzieciom.
i oby tylko tak się to skończyło :) załamałabym się, gdyby oznajmił,że nie zagra już w żadnym filmie...

eM_Barrie

Nom to by był cios w samo serce, ale jestem pewna,ze Johnny nigdy by czegos takiego nie ogłosił:P

Karolcia_28

No tak Johnny specjalnie dla fanek z Polski wyrzuciłby dzieci do kosza, aby tylko Wam dogadzać swoją aparycją jak najwięcej i jak najdłużej...
Jestem ciekawa co się stanie gdy Johnny'emu zsiwieją włoski? Ile fanek przy nim zostanie? Uzbiera się 5%?

Sheba

ja dalej bedę z NIM:D:D:D ever, forever:D ale on powiedział że w wieku 50 lat skończy karierę, bo nie chce się starzeć eee "w kamerze" czy coś takiego...
no coż, jego wybór...
w każdym razie ja go zaakceptuje:)

MiLusiAP

"Johnny Depp przyznał, że ma niecodzienną słabość do pewnych pań...

Muszą mieć duży biust, wąską talię, burzę loków, wielkie oczy. I - co najważniejsze - muszą być wykonane z plastiku.

Aktor po prostu uwielbia bawić się lalkami!

Razem z dziećmi oddaje się swojej pasji bez reszty.

- Godzinami potrafię się z nimi bawić w Barbie i Kena - powiedział w wywiadzie dla magazynu Grazia. - A najlepsze jest to, że jestem w tym naprawdę dobry."

i jak tu go nie kochać??? :D

domi888

ooooch...jakie to słoodkiee... :):*:):*:)
prawie się popłakałam z rozczulenia... :)

co do wypowiedzi o tym ile fanek z nim zostanie jak już osiwieje-jego talent się nie zmieni, a w filmach takich jak "Edward Nożycoręki" nadal będzie miał 25 lat, a w "Piratach..." itp.- ok. 40, nawet za 100 lat :)
poza tym, uważam, że im jest starszy, tym przystojniejszy... :)

dobra, a teraz Aniołki-pomocy!!!
potrzebuję jakiejś "powieści o dorastaniu" dowolnego autora-ale musi być jakaś niebanalna, odpada cała "Jeżycjada", Ten Obcy, Inna, Szatan z siódmej klasy...
pomóżcie prooszę!

eM_Barrie

Dokładnie też mi się wydaje, że Johnny z wiekiem jest coraz przystojniejszy. Widziałam ostatnio jego zdjęcie gdy miał 20 lat i krótko mówiąc wyglądał nieciekawie, taki przeciętny chłoptaś. Nie to co teraz. ;P

A jeśli chodzi o książki to preferuję raczej nieco inne gatunki. Z "powieści o dorastaniu" mogę polecić chyba tylko "My, dzieci z dworca Zoo". ;P

blumenkohl

Albo pamiętnik narkomanki , o podobnej tematyce... a co do tego,ze Johnny im straszy tym lepszy to i ja sie zgadzam...i z pewnoscia nadal jego fanką, gdy zrezygnuje już z kariery, bo przecież w każdym momencie będzie można podziwiać go na ekranie:P

domi888

no-i zauważcie, że z tym siwym pasmem w "Sweeney Todd" tez wygląda baardzo atrakcyjnie ;))

eM_Barrie

O własnie...słuszna uwaga:P W ogóle w Sweeney Todd wygląda jakby starzej niż prywatnie, ale i tak jest świetny:)

Karolcia_28

hehe ja fanka johnny'ego pozostane nawet jak przetanie grac w filmach i do konca zycia:D tak jak wy... aniolki:))))) a z powiesci o dorastaniu to polecam pamietnik narkomanki no i jeszcze ewentualnie ala makota

Miss_from_the_Neverland

zabawa Barbie...ekstra też mogłabym sie pobawić:p
a co do książek też jestem za "my, dzieci z dworca zoo". Swietna książka, bardzo długo zapada w pamięć. tylko moim skromnym zdaniem trzeba mieć do niej silną psychikę, bo jest naprawde "ciężka"
pozdrawiam.

kamilakamila

Ja mam zbyt zaawansowany stopien uzaleznienia i dlugo mi zejdzie z wyleczenieam sie z czegos takiego. Moze ten defekt psychiczny kiedys ustapi (troche na to poczekamy xD), ale moim ulubionym aktorem zostanie do konca. To jedna z niewielu rzeczy na temat przyszlosci, ktorych jestem pewna. :)
To apropo tego ile fanek zostanie Johnnemu, gdy sie zestarzeje.

A co do barbie... <lol2>