.. ale Johnny to taki facet z którym byłoby ciekawie i zabawnie nawet mieszkając pod mostem xD To mój ideał i obawiam się, że nie znajdzie się jego GoDnY następca. To właśnie facet z którym można spędzić każdą, złą czy dobrą chwilę aż do śmierci. Vanessa to ma naprawdę za co dziękować..
Gosia dokładnie jak mnie nie wpuszcza na film to ja tam taka awanture zrobie, że mnie popamietaja, a ja umiem niezłe awantury robic, ale miejmy nadzeje, że nas wszystkich wpuszcza i tylę...
Juz sie tak nie nastawiajcie z ta studniowka, bo watpie, czy Johnny umie tanczyc poloneza xD
A z ta awantura, to by bylo cos! To nie sztuka, zeby cie wyrzucili z baru, jak cie ochroniarze z kina wynosza to jest cos :D
studniówka udała się i bez Johnnego xD ;p;p ale z polonezem to nie ma problemu, nauczyłabym go xD xD xD xD
choć sama nie za dobrze go tańczę ;p
My już (ja z paczką) planujemy wyjazd na premierę :D akurat będą ferie wiec nie ma problemu xD
Mi do osiemnastki wprawdzie jeszcze brakuje parę latek, ale co tam... Wylegitymuję się jako "Aniołek Johnny'ego" i będą musieli mnie wpuścić. ;P
A tak poważnie to w moim mieście są takie dwa malutkie kina, w których nawet nie sprawdzają legitymacji gdy się kupuje bilet ulgowy, toteż mam nadzieję, że nie będzie problemu. A nawet jeśli to spróbuję zaciągnąć tatę/ciocię/babcię/sąsiadkę/ czy kogoś tam innego i jakoś wejdę. ;-)
P.S. Winona, wróć kiedyś do nas. ;P
Raissa masz szczescie ja wlasnie dzisiaj sakonczylam *wypoczynek* i rano ledwo przytomna poszlam do szkoly :P Wstalam z mysla, ze to tylko zly sen i zaraz sie obudze i pojde spac... xD
Z tego stresu, az dzisiaj mialam sen xD Mialam do napisania kilka referatow z angielskiego wszystko na nastepny dzien. Pomyslalam, ze zaczne od najlatwiejszego i znalazlam temat "opisz swojego ulubionego aktora, filmy jakie z nim widzials, dlaczego uwazasz, ze dobrze gra itd" No to ja uradowana czytam dalej temat, a tam na dole dopiska : "mozna napisac o kimkolwiek, byle nie o Johnnym Deppie". Strach mnie zlapal. Zaczelam intensywnie myslec, ale mi nie wychodzilo, wiec porwalam ta kartke z tym tematem i znalazlam sie w jakims szklanym biurowcu i jezdzilam winda od pokoju do pokoju, zeby sie pytac ludzi jakich znaja innych aktorow poza nim, ale nikt nie znal zadnego i sie obudzilam. :P
Wniosek- moja podswiadomosc jest jeszcze glupsza, niz swiadomosc xD
<hahaha> xD xD xD :D:D:D
nie martw się moja podświadomość też nie jest taka niewinna xD
moje sny są taaak poryte, że to jest maskara! A ostatnio śniło mi sie że umarłam! To było takie.... fajne xD Nie no lol!
A dziś jestem strasznie zdenerwowana, więc chyba oglądne sobie Marzyciela na odstres xD ;p
A mi się ostatnio śniło, że Depp przyjechał do mojej szkoły. ;P Tylko, że oczywiście za Chiny nie mogłam do niego dojść, jakieś ściany na drodze wyrastały czy coś. ;(
Oj mi się też ostatnio śni nasz Johnny, tylko , że ja byłam jeźdźcem bez głowy, a on mnie próbował zlikwidować:D:D:D Szara doskonale Cię rozumiem, ja tez dzisiaj pierwszy raz od dwóch tygodni musiałam wstać o 6:00 i iść...;/
Miewalam gorsze, ale za duzo zeby pisac :D
Sny to cudowna rzecz xD, ale najgorzej jest jak wiesz, ze snilo ci sie cos swietnego, a wstajesz z lozka i wcale nie wiesz o co tak naprawde chodzilo, potem zapominasz co bylo takiego fajnego w tym co ci sie snilo, a potem to juz sie nie wie nic :P Czasami jak mam czas to sobie zapisuje :D
No dobry sposob na nerwy, milego seansu xD
Szara zgadzam sie z tobą ;D. czasem mam takie sny że najchętniej nigdy bym sie już nie musiała budzić-wszystko jest w nich IDEALNIE.
a nasz Johnny też już mi sie wielokrotnie śnił-grałam z nim w filmie, byłam u niego sprzątaczką<lol8> haha on był u mnie...bardzo dużo możliwości ;P
ahh już czekam na Sweeney'a ale mam problemy z towarzystwem ;/.
hmm wiec na pocieszenie ide sobie obejrzeć Rozpustnika(o ile ten film może pocieszyc) bo wlasnie sobie wypożyczylam, a jeszcze go nie widzialam ;D
podziele sie z wami później wrażeniami moje "Anioły..." xDD
hehe :D
ja tez bardzo czesto mam glupie sny, a moze nie glupie tylko dziwne:))
ostatnio mi sie snilo, ze pojechalam z johnnym do paryza a on mnie po nim oprwadzil i zabral do najfajniejszych sklepow:))) tylko szkoda ze ten sen tak szybko sie skonczyl:(
ja tez dzisiaj niestety musialam wrocic do szkoly:/ koszmar
Dayah ja tak samo zaczynam ferie za 13 dni :))
a propo tych snów to w najbliższym czasie w ogóle nie mogę spać :| ostatno mi sie tylko śnił Edward nożycoręki, w sęsie, że Edward był na jakimś stojisku i wszyscy się go bali, że ma takie ręce no i zobaczyłam go jak ludzie się z niego również smieja jak i dokuczają wyzwyajac od dziwaków wiec ja podeszłam do nich i im nakopałam mówiąc zostawcie go w spokoju spytałam sie czy nic mu nie jest i zabrałam go do siebie do domu dałam mu osobny pokój żeby miał swój i jakieś ciepłe ubrania. Slicznie się do mnie usmiechał i dziękował, ale po jakimś czasie zadzwonił drrrrryyyynnnnn i koniec taśma sie urwała :|
ja też mam od 9 lutego ferie xD I zgadzam się z wami co do snów! Kocham je! Naprawdę! Czasami wole sny od rzeczywistości, mimo iż nie są takie idealne :) ale ja jestem taka... hmmm... tak jak johnny w marzycielu :) ciągle szukam nibylandii... marzycielka ze mnie :D I nienawidzę jak mam fajny sen i nagle pstryk! Wszystko znika :(
słuchajcie Aniołki! nasze lipcowe spotkanie z Johnnym jest pewne! nie musimy szukać go po całej Francji xDD. Depp mieszka w miejscowości Plan de la Tour, właśnie wyczytałam w gazecie ;DDD haha nadjeżdzamy!
o rany dziewczęta xD
dałam sobie na obserwację tyego tematu - i to był błąd!!!
otwieram dzisiaj pocztę a tam 130 wiadomości:D no nieźle, nieźle:D
myślę że lepiej żeby Johnny nie widział tych naszych postów, bo mógłby nas uznać za szalone, i nie chciałby się z nami spotkać :D
mnie się ferie skończyły.....woj. śląskie:D
aha, no i kupiłam sobie party:D a tam Johnny:D:D:D
buziaki:*
aha i żle mnie zrozumiałyście( albo ja was wprowadziłam w błąd)-ja już mam ferie, będą trwały jeszcze 13 dni.przepraszam, xDD
No to jak już znamy miejscowość to świetnie:):)Heh no nasze forum się rozwija... a ja muszę się z geografii uczyć;/
ło matko, Dziołchy, jaka ja zmęczona po tym pierwszym od 2 tygodni dniu szkoły... 2 fizyki, matma i co gorsza godzina wychowawcza, po której nie wiedzieć czemu zawsze jestem tak zmęczona że jestem przekonana, że to już piątek xD
ale pocieszam się faktem, że za 7 tygodni Wielkanoc :D :D :D
do Johnny'ego wbijamy, a jak! :D skoro mała miejscowość, to go szybko znajdziemy ;))
ciuch-ciuch! nadjeżdżamy, Johnny! :D
Zgadza się znajdziem go bez problemu ;P Uwaga Johnny nadjerzdzamy!! xDD
a z ta szkoła to ja mam już serdecznie dosc ja chce ferie :| kurde jeszcze 2 tygodnie w ogóle chodze do szkoły niewyspana nie moge w ogóle spać mam juz tego dośc ja chce sie wyspać! ale mnie wzieło na nerwy xDD
w Plan de la Tour mieszka 1991 osób. miejscowość leży w regionie Prowancji-Alp-Lazurowego Wybrzeża... raj na Ziemi ;PP
Zgadzam sie zwami normalnie raj na ziem jeszcze alpy mmm ;) no i jedna atrakcja xDD lol nie moge biezemy manaty i zapierniczamy tam xDD
http://www.avignon-et-provence.com/chambre-hote-var/amandari/carte-var-cote-azur .htm
Daleko... ;) jakieś 1500 km z Warszawy <równiuśko na skos, bez żadnych skrzywień-czyli liczmy z 2000 km...> :]
no cóż-odkładajmy $ i poszet! nad Morze Śródziemneee...! xD
*ja też nie moge spać-gorąco mi jest cały czas... :|
Też mam problemy z zasypianiem...nie wiedzieć czemu:( A jeszcze trzeba tak raniutko wstawać...eh ciężkie to życie...ja już zyje czekaniem na 22 lutego...:)):
haa, zawsze to jakieś pocieszenie, że na prawie 2 h będzie można się oderwać od rzeczywistości :D a później mile to wspominać... :)
niestety-ja pójdę troche później... :( ;( buu! ale dobrze, że w ogóle pójde-i juz odkładam na DVD ;))
Hehe... A ja chyba pierwszy raz w życiu bardziej niż na same ferie czekam na ich koniec, gdyż ferie mi się kończą chyba 24 lutego, no a 22 premiera "Sweeney Todd" i Oscary 24. xD
ja pojade najwyżej 23. nie puszczą mnie na premiere w piątek xDD
ale już sie nie moge doczekać.no i oskary-mam nadzieje ze depp wreszcie dostanie statuetke należy mu sie. powinien dostac już dawno, ale w gazecie jest napisane że ni dostał przez te swoje wybryki(narkotyki, alk. itp) których akademia nie toleruje.teraz mysle ze dostanie ;dd
a co sądzicie o tym, ze Depp postanowił zrezygnować z gry w filmach(przynajmniej w takiej ilosci jak teraz) i zajac sie dziecmi? hmm bardzo mu sie to chwali, ale jednak aktora troche szkoda...;p
"a co sądzicie o tym, ze Depp postanowił zrezygnować z gry w filmach" - bujda na resorach :D
Z jednej srony slyszymy wciaz o nowych filmach: "Shantaram", "Dark Shadows", "Rum Diary", Alicja w krainie czarow by Timmy, ostatnio jakis gangsterski, mial byc Michaelem Jacksonem, Fredim Mercurym, mial grac w kolejnej wersji "Wichrowych Wzgorz", a z drugiej strony slyszymy nowinki, ze przestaje grac w filmach, ludzie... :P Wypowiedz, w ktorej mowil, ze nie jest pewny, czy bedzie aktorem do konca zycia, jest przerabiana, przekrecana, wyolbrzymiana.
To nawet na zdrowy rozum jest nieoplacalne :P Czasu z rodzina moze spedzac tyle ile chce, np "Rozpustnika" krecil 45 dni, filmow nie kreci sie 365 dni w roku, a jesli pracuje nad filmem zabierajacum wiecej czasu takim jak "Piraci..." , moze zabierac rodzine ze soba. I niech mi nikt nie mowi, ze grajac w filmach nie mialby czasu na nagranie plyty.
Po drugie zalozmy, ze jednak zrezygnowalby z krecenia filmow. Mija pare lat, dzieci dorastaja, a on zostaje sam z Vanessa. I co bedzie robil? Siedzial na werandzie w bujanym fotelu i sie starzal? :)
To jednak pasja, zamilowanie, a jesli nie, to to poprostu sila przyzwyczajenia mysle, ze predzej czy pozniej chcialby do tego wrocic :)
Ja tez dzisiaj zainwestowalam w gazete, mimo ze zazwyczaj takich nie kupuje :D No i zamiast zglebiac tajniki teologiczne na religii czytalam Party :) (i jeszcze pare lawek tez skorzystalo :D)
Sie nagadalam :P
coś nasz temacik spadł... trzeba go znowu na góre wciągnąć ;p
coraz gorzej sie dzieje na tym forum :/ straszni są niektórzy, po co robią sobie te jaja z nas i z Johnnego?? Kompleksy mają czy jak? Chcą sie dowartościować?? W sumei to mogłybyśmy założyć sobie własne forum aniołków, ile to zrobić na xad.pl forum... łatwizna...
fajnie by było zrobić takie forum:D
chociaż tu juz się eee zadomowiłyśmy:) trzeba wciągnąć je do góry!!!
a jakie są wasze ulubione stronki o joihnnym Aniołki???
buziaki:*
Ja właściwie chyba nie mam swojej ulubionej...(oprócz naszego forum oczywiście),zależy co gdzie piszą, ale kiedyś znalazłam stronkę ze zdjęciami Johnny'ego z dzieciństwa i bardzo mi się spodobała, tylko teraz jest juz nieaktywna:(
ja ulubionej stronki nie mam, lubie wszystkie :D
o tym że Johnny chce zrezygnować to dzisiaj w "Party" <kupionym specjalnie dla niego ;))> wyczytałam... nie jestem pewna-w jakimś innym wywiadzie czytałam, że chce to tylko ograniczyć i poświęcać więcej czasu dzieciom.
i oby tylko tak się to skończyło :) załamałabym się, gdyby oznajmił,że nie zagra już w żadnym filmie...
No tak Johnny specjalnie dla fanek z Polski wyrzuciłby dzieci do kosza, aby tylko Wam dogadzać swoją aparycją jak najwięcej i jak najdłużej...
Jestem ciekawa co się stanie gdy Johnny'emu zsiwieją włoski? Ile fanek przy nim zostanie? Uzbiera się 5%?
ja dalej bedę z NIM:D:D:D ever, forever:D ale on powiedział że w wieku 50 lat skończy karierę, bo nie chce się starzeć eee "w kamerze" czy coś takiego...
no coż, jego wybór...
w każdym razie ja go zaakceptuje:)
"Johnny Depp przyznał, że ma niecodzienną słabość do pewnych pań...
Muszą mieć duży biust, wąską talię, burzę loków, wielkie oczy. I - co najważniejsze - muszą być wykonane z plastiku.
Aktor po prostu uwielbia bawić się lalkami!
Razem z dziećmi oddaje się swojej pasji bez reszty.
- Godzinami potrafię się z nimi bawić w Barbie i Kena - powiedział w wywiadzie dla magazynu Grazia. - A najlepsze jest to, że jestem w tym naprawdę dobry."
i jak tu go nie kochać??? :D
ooooch...jakie to słoodkiee... :):*:):*:)
prawie się popłakałam z rozczulenia... :)
co do wypowiedzi o tym ile fanek z nim zostanie jak już osiwieje-jego talent się nie zmieni, a w filmach takich jak "Edward Nożycoręki" nadal będzie miał 25 lat, a w "Piratach..." itp.- ok. 40, nawet za 100 lat :)
poza tym, uważam, że im jest starszy, tym przystojniejszy... :)
dobra, a teraz Aniołki-pomocy!!!
potrzebuję jakiejś "powieści o dorastaniu" dowolnego autora-ale musi być jakaś niebanalna, odpada cała "Jeżycjada", Ten Obcy, Inna, Szatan z siódmej klasy...
pomóżcie prooszę!
Dokładnie też mi się wydaje, że Johnny z wiekiem jest coraz przystojniejszy. Widziałam ostatnio jego zdjęcie gdy miał 20 lat i krótko mówiąc wyglądał nieciekawie, taki przeciętny chłoptaś. Nie to co teraz. ;P
A jeśli chodzi o książki to preferuję raczej nieco inne gatunki. Z "powieści o dorastaniu" mogę polecić chyba tylko "My, dzieci z dworca Zoo". ;P
Albo pamiętnik narkomanki , o podobnej tematyce... a co do tego,ze Johnny im straszy tym lepszy to i ja sie zgadzam...i z pewnoscia nadal jego fanką, gdy zrezygnuje już z kariery, bo przecież w każdym momencie będzie można podziwiać go na ekranie:P
O własnie...słuszna uwaga:P W ogóle w Sweeney Todd wygląda jakby starzej niż prywatnie, ale i tak jest świetny:)
hehe ja fanka johnny'ego pozostane nawet jak przetanie grac w filmach i do konca zycia:D tak jak wy... aniolki:))))) a z powiesci o dorastaniu to polecam pamietnik narkomanki no i jeszcze ewentualnie ala makota
zabawa Barbie...ekstra też mogłabym sie pobawić:p
a co do książek też jestem za "my, dzieci z dworca zoo". Swietna książka, bardzo długo zapada w pamięć. tylko moim skromnym zdaniem trzeba mieć do niej silną psychikę, bo jest naprawde "ciężka"
pozdrawiam.
Ja mam zbyt zaawansowany stopien uzaleznienia i dlugo mi zejdzie z wyleczenieam sie z czegos takiego. Moze ten defekt psychiczny kiedys ustapi (troche na to poczekamy xD), ale moim ulubionym aktorem zostanie do konca. To jedna z niewielu rzeczy na temat przyszlosci, ktorych jestem pewna. :)
To apropo tego ile fanek zostanie Johnnemu, gdy sie zestarzeje.
A co do barbie... <lol2>