z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p
a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))
pozdrowienia dla całej rodzinki:):*
A ja jednakowóż je udzielam :P Owszem, rozmawianie w temacie jest okej, i dopuki nie robi sie z tego wielki offtop to jest w porządku :P
A Sweetnej Todda oglądałem. I powiem, ze film taki sobie. Ciekawa ujęcia, kilka fajnych scen - a tak poza tym to film przeciętny.
Tim Burton po raz kolejny pokazał jak NIE robic filmów.
A taeraz ja mam pytanko do ciebie. Skoro tak podniecanie się tym Sweetneyem, to ile tak naprawdę wielkich, zaliczanych jago genialne filmów widziałaś? Mówią ci coś takie tytuły jak "Po Deszczu", "Czekając na Joe", Ran", "Gwiezdne Wojny (stara trylogia)", "Człowiek z Blizna", "Dobry Zły i Brzydki"? Ja tak z ciekawosci pytam. Bo to są arcydzieła, i ciekaw jestem jakie jest twoim zdaniem porównanie do Sweetneya?
wiesz, mnie to się wydaje, że o czymkolwiek byśmy tutaj nie rozmawiały to i tak będzie źle, bo to przecież kolejna kontynuacja. I ci którzy krytykują nas wcale nie zamierzają zajrzeć o czym mówimy tym razem. Ale dobra, przyznaję, czasem nas trochę ponosi i zbaczamy z tematów filmowych. Tylko zajrzyjcie teraz na forum Deppa. Nasza kontynuacja, której tak nie cierpicie jest jedna, za to powstały 3 albo 4 tematy, które ją krytykują. Czy one wnoszą coś nowego na to forum? Czy dotyczą gry Deppa? A może ich jedynym celem jest stwierdzenie, że fanki Deppa są głupie? My możemy się postarać pisać na temat - OK, ale Wy przestańcie się nas czepiać.
I'm Sorry przez chwile moja kumpela byla na moim koncie... :) Ale jeśli już więcej do powiedzienia nie masz no to... :D
No wiesz, skoro jak stwierdzacie to forum publiczne, to i ja mam prawo tu siedziec i mówic co chcę ;P
xXWronQaXx nie opowiedziałaś na moje pytanie :P Czyżby całkowity brak mysli na ten temat? A może wiedza filmowa ograniczająca sie jedynie do komercyjnych superprodukcji typu PotC?
mów co chcesz, tylko zastanów się, czy to co mówisz dotyczy Deppa, bo z tego co pamiętam to zarzucasz nam właśnie, że nie rozmawiamy o nim i jego filmach.
przepraszam że wtrącę, ale...
czy Piraci to naprawdę taki zły film? bo zauważyłam, że zawsze jak coś nie teges to Piraci... :|
ja osobiście naprawdę go lubię... Depp stworzył niesamowitą postać...
zgadzam się. nie należę do raczej fanek piratów, ale całą trylogię całkiem przyjemnie się oglądało.OK, to nie był film super ambitny, po którym długo nie wiesz co powiedzieć i zastanawiasz się nad życiem. To miał być film przy którym można się rozluźnić. Poza tym to co zaserwowali nam specjaliści od efektów specjalnych to prawdziwy majstersztyk.
Gwiezdne Wojny Ogladałam, takie se... (nie lubie filmów tego typu, ale dobrzy aktorzy tam niektórzy grali)
Ja sie Tood'em też bardzo nie zachwycam przez błędy niektóre: Zbyt Sztuczna krew (nie wygląda na prawdziwą)... I końcówka mogłaby być inna gdyby nie to to bym sie mogła zachwycać... Ja się zachwycam ,,Sekretne Okno"
i tyle możesz powiedzieć o tym filmie? "Zbyt Sztuczna krew (nie wygląda na prawdziwą) - jesteś doprawdy koneserem;/
Tytuły słyszałam, ale nie oglądałam <kolejne zaległości :|>.
Sweeneyem się nie zachwycam, zachwycam się tylko "Marzycielem" którego uwielbiam. "Sweeney Todd" mi się po prostu bardzo podobał. Szkoda, że nie widziałam musicalu w formie teatralnej, bo pewnie też był niezły.
i dziękuje za odpowiedź :P :)
ale beznadziejnie się tu zrobiło, wszyscy się kłócą:( to jest dopiero wstyd, jak ktoś nowy wejdzie na to forum i widzi coś takiego... chyba temat "kontynuacja nr 5" jest mniej szkodliwy;>
No coż, towje zdanie o GW jest odosobnione, bo dla większości kinomanów jest to najlepsze kino przygodowe jakie powstało, a któremu powstali niedawno Piraci nawet do pięt nie podskoczą. Zreszta wszystkie epizody starej trylogi sa bardzo wysoko w Filmwebowym Top100, a to o czymś świadczy.
Wracając do tematu rozmowy (doctyczące nie Deppa, lecz tematu rozmowy o temacie rozmowy dotyczacej Deppa... ups, namieszałem :P )
No wiesz, ja nie stukam tutaj w ten sposób paryset postów w pseudo-tematach o Deppie. Myślę, że taka małe odstepstwo od tematu w moim przypadku nie jest takie złe, zwłaszcza że w zasadzie sprowadza się do jednego - ciekawosci. Bo fanki Deppa to zaiste dziwne stworzenia są :P U wiekszosci niestety nie stwierdziłem śladu móżgu :P
Potraktujcie mnie jako badacza, który bada was pod mikroskopem :P Jak na razie jako populacja wygladacie nadzwyczaj nieźle - nie dosiegło was jeszcze (u niektórych osób) totalne odmórzżenie, jakie zdarza mi się zawuażac i rzeczonego gatunku "Fanek Johnny'ego"
To było oczwyiwcie pół serio, ale coś w tym jest w niektóeych przypadkach. NIE MÓWIĘ ŻE W WASZYM, ale ogółnie rzecz biorac zjawisko to występuje na forach, i to dośc (zbyt) powszechnie.
ale widzisz, trochę łatwiej jest przerzucić jeden temat (który już na początku określa, że może odbiegać od filmów/osoby Deppa ) nawet jeśli ma on pareset komentarzy niż odrzucać kolejny temat w którym jest ich kilka. I co do Gwiezdnych Wojen to też nie zachwyciła mnie ta produkcja. a może spróbuj i z nami porozmawiać o filmach Deppa. Jeśli zauważyłeś to czasem się to udaje! (czyt. chociażby temat Edwarda D. Wooda). Czasem zamiast nas krytykować zacznij rozmowę, która wniesie coś nowego i pożytecznego na to forum, a gwarantuję, że niejedna z nas się tam odezwie.
ja mam tylko jeden film którym sie podniecam.
no może dwa..
ten pierwszy to zdecydowanie The Godfather x3 a drugi to Edward Nożycoręki...
dobra wracając do offtopu <i już mi sie nie czepiać że nie pisze zgodnie z tematyką forum>
wróciłam od koleżanki. Jestem na siebie zła, bo miałam nic absolutnie nic <oprócz śmietany 18%> nie pić. Ale musiałam to zrobić. Nienawidze siebie za to. :/
myślałam że mam silną wole..
pff
a jak sobie pomyśle że jutro mnie czeka taka odjazdowa sprawa jak porządki domowe to mnie chce..... strzelić :|
"Bo fanki Deppa to zaiste dziwne stworzenia są :P U wiekszosci niestety nie stwierdziłem śladu móżgu :P"
no cóż... ja się uważam za fankę Deppa. bo jestem jego fanką. bo moim zdaniem jest świetnym aktorem. cieszy mnie to, że on swoich fanów uważa za świetnych ludzi. i smuci, że Ty nazywasz fanów, czy raczej fanki, głupimi.
niby twierdzisz, że niekoniecznie to my, ale to do nas masz anse...
http://www.filmweb.pl/topic/815820/by%C5%82o+by+%C5%9Bwietnie.html
jeśli nie jesteście takie jak wszyscy twierdzą zapraszam do mnie
jak już ktoś napisał - mogę tu pisać jeśli chcę. a twój nakaz milczenia potraktuję jako kolejny objaw braku kultury.
a na koniec napiszę jeszcze jedno.
nie zastanawia Was dlaczego w jedynym obecnie w pierwszej 7-mce temacie dotyczącym Deppa wypowiadają się tylko głupie fanki Deppa? Mam co prawda wadę wzroku, ale nie widziałam tam nikogo z osób które najmocniej nas krytykują. Czyżby sami nie mieli nic do powiedzenia?
no tyle chciałam powiedzieć więc raz jeszcze życzę dobrej nocy:)
Heej, co sie dzieje?? Dwa dni mnie nie było xD i już nie wiem o co chodzi. To jest obecna kontynuacja?? ;P
a to co zawsze. 'znawcy' chcą udowodnić jak głupie jesteśmy i jak bardzo zaśmiecamy forum. więc sami zakładają n-ty temat krytykujący nas.
Tako po pierwsze po wiem ,że Staring Girl i Veine ja Was dodaję do Ulubionych :) Po drugie oni też zaśmiecają forum zakladając takie tematy...a my ciągle piszemy w jednym temacie i jak się skończy limit zakładamy drugi nie zakładamy 100000000000 różnych tematów tak o by se pogadać no nie....
niby tak, ale oni tez troche racji mają. przesadziłyśmy trochę i całkowicie odeszłyśmy od tematu Deppa:/
Dokładnie ;) I nie kłócimy się przez 10 stron jaki to ktoś jest głupi i że trzeba go zniszczyć... chyba xD Może lepiej nie zwracać uwagi na tematy tych prowokatorów i pisać dalej tutaj. A oni niech się kłócą - właściwie to co nas to obchodzi??
Dziękuje za poparcie mnie hyhyhy xD NO fakt nie piszemy tutaj zawsze o Deppie ale co im szkodzi jeden temat taki o do pogadania sobie o wszystkim xD
Ja nawet się nie wypowiadam na tamtym temacie ,bo jak dla mnie to strata czasu...po co się kłócić...? ;]
O jak miło:) ja uczynię to samo:D Masz racje ja tak szczerze to się przyznam, że nawet nigdy nie czytałam waszych tematów dopiero ta sytuacja spowodowała, że zajrzałam w nie i co.... i nie powiedziałabym, że to śmietnik owszem zdarzają się czasem wypowiedzi odbiegające gdzieś tam chen daleko;) ale mnie to nie przeszkadza. Macie swój temat jeden i wyczerpujecie go do końca!!! A ostatnio to Ci pseudo zbawiciele forum deppa
go zaśmiecają!!!
Wogóle ich kłótnia jest dla mnie śmieszna o byle co się kłócą jakby nie mieli innych poważniejszych problemów...no chyba ,że to jest dla nich bardzo poważny problem <hahaha>!!