Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

z racji tego, że w poprzednim temacie namnożyło się komentarzy to zakładam nowy temat:p

a tak przy okazji to Radosnych Świątek życze;)))

pozdrowienia dla całej rodzinki:):*

Madame

Oki oki dzięki ,że mnie też dodałyście do ulubionych :*

Muszą uratować forum przed naszą zagładą <hahaha> Misja SPECJALNA haha...

Ulcia_6

Dokładnie tylko te chłopaczki jeszcze nie zdają sobie sprawy, że ich misja jest z góry skazana na niepowodzenie:)

Ulcia_6

A może by tak... specjalnie dla Aniołków założyć forum np. na fora.pl i tam pisać aniołkowe i rodzinne wypowiedzi? Przynajmniej nikt nie będzie nam przeszkadzał ;) Jak coś to mogę się tego podjąć...

Madame

Hej rodzinko! A ja ciągle chora:( Ale u mnie sypie, w Boże Narodzenie tyle śniegu nie było

_LadyGirl_

Eee to znaczy, że mamy się poddać i "precz z tego forum"?

_LadyGirl_

A jednak napisałam jednego posta na tamtym temacie hehe ;p musiałam wyrazić swoje zdanie hyhyhyhy....No możemy założyć ale nie wiem jak inne Aniołki na to...hehe...No u mnie wogóle na Boże Narodzenie nie było śniegu...haha a na Wielkanoc śnieg sypie ,że hoho<hahaha>

Ulcia_6

NIE! Ale tam chociaż spokojnie będziemy mogły se pogadać a tu widzisz tacy idioci sami zaśmiecają forum a nas sie czepiaja!!

Ulcia_6

Oki ja narazie lece...xD Zielona-Niunia i tak z nimi wygramy oni z nami nie mają szans xD hyhyhyhy :) Pozdrawiam xD

Ulcia_6

Witam wszystkich! U mnie też śniegu wszędzie pełno a jeżeli chodzi o te osoby, które się czepiają Aniołków itd. to nie warto się nimi przejmować po prostu im się nudzi więc wymyślają i gadają głupoty...

Ulcia_6

Czemu od razu poddać? Będziemy tu nadal, ale tam właśnie będziemy mogły spokojnie pogadać na tematy, które są trochę inaczej związane z Johnnym ;)

L_M

no, ale przyzwyczajenie robi swoje... my tu zaczęłyśmy pisać i szkoda się przenosić:(

(co do śniegu - ja sobie rano grzecznie wstaje z łóżka, zaspana jak zawsze, patrzę za okno.... o oczom nie wierzę! Śnieg sypie a wszędzie już biało!)

cathi

Ooo nie lubię śniegu. To już przesada, w Boże Narodzenie była pogoda jak na Wielkanoc, a teraz na Wielkanoc jak na Boże narodzenie :P

L_M

jeśli Mikołaj z prezentami się też zjawi to nie mam nic przeciwko takiej pogodzie;P

cathi

Ja i tak już dostałam prezent jak cholera <płacze>

Mój dziadek jest w szpitalu, miał jakiś wstrząs, czy coś, nie wiadomo co z nim będzie... :(

L_M

Śnieg jest fajny... ale w zimę, teraz raczej mnie drażni, ciekawe jaką porę roku najbardziej lubi Johnny?? :D

DEPPomanka

Witajcie Aniołki! Widziałam, że najpierw była kłótnia, a teraz gadacie o pogodzie- to znaczy, ze Wam się nudzi ;)). U mnie to już jest chyba koniec świata ;)) śnieg pada, słońce świeci, wszystko naraz XD. Dziś się zapytałam rodziców kiedy choinkę będziemy ubierać ;)). A tak w ogóle- może pogadamy na temat Johnnego? Oglądała któraś z Was Truposza?

Lady_From_Burton_World

Ja niestety nie:(

_LadyGirl_

Ja też jeszcze nie, ale mam zamiar to nadrobic :D

Lady_From_Burton_World

Tak, ja ostatnio. Nawet znośny. Powiem Ci, że, o dziwo te 2 godziny filmu bardzo szybko zleciały. Ale drugi raz już bym tego nie obejrzała.

nooooooooooooo

Shauni- czemu po raz drugi byś nie obejrzała? Nie ciekawy?

Lady_From_Burton_World

niestety z zakupem tego filmu czekam d wypłaty:/

cathi

Ty już widziałaś Wononko? Cholera, uwielbiam Jarmuscha (Kawa i Papierosy to po prostu rewelacja!) a na necie o ten film ciężko:/

cathi

Ciekawy, ale ja westernów nie lubię.

nooooooooooooo

A ja nawet lubię- to jest jak byłam mała to oglądałam jak leci każdy western, a teraz to już rzadziej, szczerze mówiąc nie mam nigdy okazji ;) ale strasznie lubię w filmach ten klimat westernów

Lady_From_Burton_World

no bo niestety western jako gatunek filmowy jest już na wymarciu:/

cathi

Cóż, ja na razie czekam az mój zamówiony tydzień temu Truposz zapuka w końcu do moich drzwi ;)) może będę miała prezent wielkanocny ;)

Lady_From_Burton_World

taki prezent to ja też bym chciała:(

cathi

Już się nie mogę doczekać, aż przyjdzie, od kiedy przeczytałam, ze to western, dramat i na dodatek z Deppem :)

Lady_From_Burton_World

no... western, dramat, z Deppem i Jarmuscha!!! Cholera, czemu do wypłaty jeszcze tak daleko!!!

cathi

Ja też, ale może mikołaj mi przyniesie:)

_LadyGirl_

Ostatnio w weekend na TVN7 leciały stare westerny. :D

użytkownik usunięty
Deliciosa

Hej! U mnie starszna pogoda...:(
Trochę śniegu na trawnikach, a niebo całe w ciemnych chmurach...
Co do wyniesienia się z forum, to się zgadam...:(

no, właśnie tata mówił mi, że w naszych rejonach psakudnie:/ a ja jeszcze wieczorem pisałam że we Wroclawiu sucho i bez śniegu... a dzisiaj biało!
dobra, jak chcecie to możemy przenieść się na inne forum... ale szkoda:(

cathi

Nie ja nie chce <beczy> mi tu tak dobrze <załamana upada głową o klawiaturę>

_LadyGirl_

Rzeczywiście troche by było szkoda, a nawet bardzo... ;(

DEPPomanka

Ja myślę, że nawet jak byśmy się wyniosły, to i tak ludzie znajdą sobie na forum kogoś innego, na kim będą się wyżywać.

DEPPomanka

Byłoby szkoda... ale miałybyśmy spokój...

L_M

Johnny by się nie poddał. Trzeba walczyć:)

L_M

Zgadzam się z Shauni(chyba dobrza napisałam) ;), fanki były są i będą co to za różnica czy my czy inne, jak my sobie pójdziemy przyjdą inne i tak bedzie wkółko a tamtym się to w końcu znudzi i przestaną... ;)

DEPPomanka

Szkoda, szkoda, ale... moze jednak lepiej...

xXWronQaXx

Jak chcecie, ale JA ZOSTAJĘ TUTAJ!

nooooooooooooo

a ja już nie wiem jak będzie lepiej.

cathi

Jak sobie pójdziemy, to tylko będą mieli satysfakcję, że nas z tąd wykurzyli, a wszędzie będą osoby, które będą coś krytykować...

nooooooooooooo

Jestem za Shauni nigdzie sie nie ruszam

_LadyGirl_

Nie damy się wygonić... :D

xXWronQaXx

Tak, nie damy!

_LadyGirl_

Ok - zostajemy! Niech sobie piszą, jak im się nudzi, lepiej nie zwracać na to uwagi. Ważne, że TU nie wchodzą ;)

L_M

widze ze byla klotnia..z reszta juz nie pierwsza:/
ale my sie nigdzie stad nie wyniesiemy..ja juz za brdzo przyzwyczailam sie do tego forum, szkoda byloby tego wszystkiego
truposza jeszcze nie widzialam i na razie jakos sie nie zapowiada zebym zobaczyla
niedawno zamowilam biografie Deppa i jak dobrze pojdzie to dzisiaj powinna juz byc:)

użytkownik usunięty
Miss_from_the_Neverland

Ja też bym chciała zostac, ale myślałam, że wy wolicie się wyniesc, to się zgodziłam.
A więc zostajmy

użytkownik usunięty

A widziałyście co się tu działo w nocy?? Ten użytkownik Ramona(czy jakoś tam) zalozył chyba z 60 pustych tematów... Dobrze, że już są wykasowane