Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

uważam że jest dobrą aktorką , ale 40 miejsce to "lekka" przesada , wyZej od Tommy'ego Lee Jones'a , Willa Smitha ,Samuel'a L. Jackson'a , Brada Pitt'a , Nicolasa Cage czy Benna Stillera ! mógłbym tak wymieniaĆ cały dzieŃ ale nie chce mi sie ! pozdrawiam !

Michael_Scofield_3

ja uwazam ze jest jedna z najgorszych aktorek a to ze jest tak wysoko to jest zupelne przegiecie! zeby taka beznadzieja byla wyzej od innych wybitnych wktorow!

guga_buzka

Prawda że szok, ona na 40? Nie mam tak naprawdę nic do nie, nie przepadam za jej rolami, nie jest ani ładna ani super zdolna,. Zdecydowanie za wysoko. Ale oceny na filmweb są czasem porąbane.

Nachtjager

40 miejsce?? Wy oszaleliscie to za wysoko dla niej?? Moze ma byc wogle ostatnia?! Opanujcie sie zwlaszca ty Guga

i_v_

Ma być tam gdzie jej miejsce. Niestety rankingi popularności mają niewiele wspólnego z oceną umiejętności aktorskich.

Abriel

Zgadzam się z powyższym postem w 100%. Jest tylu świetnych aktorów, którzy stworzyli wspaniałe kreacje, byli nominowani do Oscarów, Złotych Globów a są daleko, daleko w tyle. TOP 100 Ludzie to gówno :/ Jest cholernie niewiarygodne.

użytkownik usunięty
Mikimoto_

Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać na widok tego rankingu...

Michael_Scofield_3

Faktycznie może jej, obecnie 46 miejsce, nie jest proporcjonalne do ilości, może i jakości ról jakie zagrała, jednak ktoś ustanawia te rankingi, i ktos w nich głosuje więc z jakiegoś powodu musi mieć tak wysokie miejsce...
Bardzo ją lubie, jednak słysze i czytam BARDZO dużo negatywnych opinii na jej temat, dlatego dziwi mnie to, że ma tak wysokie miejsce...