Nie nawidze tego szkieletora. Wg mnie wcale nie umie grać. alerobi sie na wielka aktorke...Filmy w których grała nie sa złe <bunkier, piraci> ale obna mogłaby tam nie grac... bo nie chce mis ie z nia ich oglądać.
Może Ci się nie chcieć, kogo to obchodzi?? Keira nie robi się na wielką aktorkę. I nie jest jakąś 'wielką' aktorką, ale i tak jest świetna.
to jest moje zdanie i moge je wyrazic gdzie chce i kiedy chce, bo polska to wolny kraj. ja k ci to przeszkadza to trzeba było tu nie wchodzic i nie czytać...
Wszyscy, którzy wypowiadają się na forum mówią, że Polska to wolny kraj i maja prawo sie wypowiadać. Racja, ale jakaś kultura chyba obowiązuję. Wg.mnie stwierdzenie "Nie nawidze tego szkieletora" nie jest zbytnio na miejscu bo:
a) nienawidzić to można osoby, którą się zna, a ty chyba Keiry nie znasz
b)jej waga to nie jej wina, jest wiele osób szczupłych z powodu przemiany materii (sama takie znam).
Robi z siebie wielką aktorkę? Gdzie? Pokaż mi choć jedna aferę z jej udziałem albo cytat w którym sie wywyższa. Nie chce Ci sie jej oglądać? To nie oglądaj. Co za problem. Ja też nie chce oglądać Kasi Cichopek, Dody albo Chucka Norrisa, ale nie żalę się na ich forum. Przejrzyj sobie tematy, było tu takich dość i szczerze to dziwie się, że chce Wam sie zakładać po raz setny to samo. Nudne to już jest.
P.S. I nie pisz do mnie czegoś w stylu "ja k ci to przeszkadza to trzeba było tu nie wchodzić i nie czytać...", bo w końcu Polska to wolny kraj i można robić co sie chce (a my przynajmniej nie robimy takiego śmietnika z Fw)
No więc sama dokładnie używasz tego samego stwierdzenia co ja więc o co chodzi. Nie nie znam jej osobiście4, i nie chciałabym ... moge mówic co chce mowie ze jej nie nawidze nie dlatego ze ja znam, tylko dlatego ze z tego wszystkiego co widze w gazetach, ze względu na jej zachowanie na jakichs tam "na planie"uwazam ze jest głupia i pusta. To jest moje zdanie. jezeli ty ją lubisz i szanujesz to trzymaj sie swojego i dobrze , ze ja bronisz, ale ja i tak bede mówiła co chce. Bo mi tego nie zabronisz. Co najwyzej zgłosisz moj pot do usunięcia...trudno, zdarza sie.
nienawidzić mozna kazdego bez względu na to czy sie go zna czy nie. Mamy rózen poglady na rózne sparwy i dobrze bo kazdy jest inny.
tez znam duzo osób szczupłych, ale mozna coś z tym zrobić, nazywam ja szki8eletorem bo tak wygląda nie powiesz mi ze nie przeciez to sama skura i kosci!!!
Robi z siebie aktorke..."porzucam aktorstwo, bo coś tam"...no akurat to mnie ucieszyło, "inne sporawy"moze sie nie odnosi z tym,a le tak zachowuje jezeli to jej sposób bycia i humor, to jest specyficzny i ja go nie rozumiem...A to że tych tematów jest tyle to wcale nie znacy ze nie moge zakłafdac nowych!!! Nie robie smietnika z FW po to jest założony żeby mozna sie było dowiedziec czegoś 0o filmach a takze wypowiedziec swoje zdanie. ja chcioałam zeby ludzie znali moje zdanie na temat KEIRY WIEC JE TU UMIesciałm ...
Trudno, nie zgadzasz sie z tym ok,,, jak bys mi napisała cos w podobie na stronie z moim ulubionym aktorem tez bym sie nie zgodziła, ale nie mowilabym ci czegoś co brzmi jak nie masz prawa...i nie mowilabym ci ze robisz śmietnik z FW! wie csorry bardzo jesli cie to urazuiło, ale to jest ty;lko i wyłacznie moje zdanie i moge je sobie wypowiedziec gdzie chce oi kiedy chce3. Ty sie nie zgadzasz teoja sprawa i ok. Sorrry za błedy ale sie śpiesze i pozdrawiam...
Jak uważasz, że Keira to "skura i kosci" to już Twoja sprawa. Ale takich tematów faktycznie było już wiele, a chyba nie myślisz, że Keira to przeczyta i wpadnie w depresję... Jeśli chcesz podać swoje zdanie, to zrób to w już powstałym temacie, bo pisanie nowego jest zwyczajnie bez sensu.
"porzucam aktorstwo, bo coś tam" - tego nie słyszałam, ale nawet nie widzę tu nigdzie dowodu, że Keira robi z siebie wielką aktorkę!
Owszem każdy ma swoje zdanie, ok, uważasz, że jest głupia i pusta, ale nie podajesz nic konkretnego.
P.S. Co to jest 'skura'? Jakiś nowy rodzaj drobiu?? ;PP
Boże nawet nie moge popełnić błędu ortograficzengo? Wielka polonistka ja pier***.. może niesłyszałaś rzeczy które ja i owszem tak. Nie chce mi sie tego tu wszystkiego przytaczać boby mi chyba miejsca nie tsraczyło. Dobra to jest moje zdanie jest głupia chuda i pusta i nie umie grac. Twoim zdaniem jest wporzadku, nie jest wielka aktorka ale gra niezle jest huda ale to niejej wina, tylko przemiany materii, I tyle. Starczy i po chu* mam ys ie klocic o kogos takiego jak ona litośći, beder robic co chce i ty rób co chcesz i po sprawie a nie 10 tysiecy razy bedzieemy pisac to samo ja na nie a ty na tak.
1) Weź powstrzymuj te swoje ***** emocje.
2) To po co zaczynałaś ten temat?? Piszę, że jest w porządku, nie jest wielką aktorką ale gra nieźle jest chuda ale to nie jej wina, tylko przemiany materii. I tyle. Nie musisz od razu wybuchać.
3) Ja kończę, bo nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, że jest odwrotnie, niż myślisz.
i bardzo dobrze
nie zamierzam nikogo n SWOJA STRONE PRZEKABACAC PO PROSTU MAM SOWJE ZDANIE
BOŻE LUDZIE MUSICIE TO W KONCU KU..ZROZUMIEC...
Naprawde chyba juz zatrzymam swoje własne zdania tylko dla siebnie, bo przeciez jak je umieszcze tutaj to jak wszyscy na mnie naskocza to az mnie kurwica łapie,.... litości, moze wy jka lubivcie ja nie i juz....ale nie...kazdy musi dołozyc swoje 5 grosdzy wale to i tak wiem jaka ona jest wg mnie i ch** z tym....
A mi się chce rzygać na widok Chada Michaela Murrya'ya (bez obrazy, fani) bo jak wypowie jedno słowo w filmie to film automatycznie zmienia się w gniota. Masz problem Justine. Masz prawo do wypowiedzenie się na temat Keiry, ale mogłabyś trochę grzeczniej. No i trzeba chyba uzasadnić swoje wątpliwości.
ok moge byc nardzo grzeczna
Dzień dobry drodzy fani Keiry Knightley.
Nie miało to na celu urażenia przecież żadnego z Was. po prostu osobiście nie lubie tej postaci kinematografii. Aczkolwiek wyraziłam tylko swoja ocene, zdanie i opinie na temat tej aktorki. Jeśli uraziłam kogos to przepraszam Poddaje sie pod presja nacisków z waszej strony, mimo to jednak zdania zmienić nie zamierzamm.... Pasuje??
Tak, pasuje bo teraz grzecznie uzasadniłaś swą wypowiedź. I mogłaś tak napiusać na początku i byłoby
dobrze ;)
WESOŁYCH ŚWIĄT
Gdybyś tak napisała od początku nikt by się nie czepiał. Rozumiem to, że jej nie lubisz, ale wcześniej nie podałaś żadnych argumentów, co już zresztą powiedziała np. *Lucia*. W każdym razie masz prawo wyrażać swoją opinię.
sorry ale czy ty masz takie wielkie paluchy (nie uwłaczając), że walisz po 2-3 klawisze obok siebie na raz?
Keira jest świetna.To nie jej wina że jest dobrą aktorką.
A jeśli jedyne filmy które z nią widziałaś to bunkiem i piraci z karaibów to naprawdę ci współczuję...
Wg mnie jest świetną aktorką... Świetnie zagrała np. w "Duma i uprzedzenie". Zresztą to, że jest za chuda to nie od niej zależy... Niektórzy maja poprostu taką budowe. Ja tam jej za wygląd nie oceniam tylko za gre aktorska, która mi sie bardzo podoba.
skowronek - widzę że Kira mnie zdradza, ale dobra, idę do Blóma... Jeszcze on jest wolny :D
I nie obrażajcie proszę żadnego z piratów bo to nasi znajomi <foch>
Proszę nie obrażać żadnego z tych piratów! Odczepcie się od Sparrowa, Turnera i Swann! Czyli jakby ktoś nie wiedzial to chodzi o Deppa, Blooma i Knightley :P
Foch! :(
Święta prawda!!To jakieś gówno a nie aktorka!!Ja już mam większe cycki od niej!!:P:P (a mam 11 lat:D:D)
Już Cię nie lubię! Jak możesz nazwać Kirę 'gównem' sama nie masz pojęcia o aktorstwie dziecko. A co mają jej piersi?
Chyba tylko w telenowelach wenezuelskich, żeby grać trzeba mieć duży biust, a i to czasami również nie wystarcza....:-)
Keira moim zdaniem gra bardzo dobrze, ale nie we wszystkich filmach mi się podobała(jak np.: "To właśnie miłość"-denerowowała mnie, ale to wina scenariusza)