Moim zdaniem najlepszy film w Knightley. Naprawdę, świetnie wcieliła się w drugoplanową rolę Frankie.
Nawet jej akcent nie był tak strasznie denerwujący ani jej dziwne miny. Dla kogoś kto jej nie lubi (a ja nie przepadam) ten film był naprawdę świetny, żeby móc docenić jej grę aktorską. W "Dumie i Uprzedzeniu" nie widziałam nic nadzwyczajnego, "Obłęd" był poprostu moim zdaniem tragiczny (moim skromnym zdaniem już chyba nawet ja lepiej bym zagrała tą rolę xD), "Domino" też mi się nie podobało, "Doktor Żywago" był całkiem niezły, o POTC się nie wypowiem bo szkoda słów ^^''
Ale w Bunkrze zagrała naprawdę świetnie i trzeba jej to oddać. No cóż, może tylko mi się tak zdaje, bo sam film bardzo, bardzo mi się podobał, ale tak czy inaczej zagrała wspaniale ^^
A co wy myslicie o jej roli w tym filmie?
Jak się z tobą zgadzam, chyba to jest jej najlepsza rola jak na razie. Piraci byli żenujący, Duma i Uprzedzenie OK, tylko tu pokazała ze jeszcze będzie z niej aktorka (jeśli odejdzie od grania w filmach komercyjnych typu tragiczny Król Artur i Piraci).
w piratach wyszla nawet nawet a dalo jej to wielka slawe, i mowia ze podobno najlepsza rola kiery to "Duma i Uprzedzenie"
W Piratach wyszła tragicznie... A dało jej to wielką sławę bo sam film był przyjemny i zabawny, ale ona zagrała strasznie... Chociaż co prawda ta rola nie wymagała bóg wie jakich portrerow psychologicznych postaci, ale zagrała dość słaba...
Ja osobiście nie mam pojęcia tych zachwytów nad DiU. Film był bardzo ładny, ale Keira sztuczna... Poprostu sztuczna...