Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Zmieńcie to zdjęcie , wiem że może czas na zmiane ale bez przesady. Dajcie jakieś gdzie równie ładnie wyszła jak na poprzednim:)

LadyPiratQQa

Mnie się podoba to zdjęcie ładnie na nim wyszła , ale można by zmienić na takie, gdzie miałaby prosto głowę

Euhenia_2

Pozmieniali zdjęcia wielu ludziom kina ostatnio.To Keiry fajne,ale na tamtym lepiej wyszła.Sądzę,iż starają się umieszczać aktualne zdjęcia i bardzo dobrze.Pozdrawiam=D

_Tanya_

Może i to dobrze że starają się umieszczać aktualne zdjęcia, ale to rzeczywiście nie jest zbyt ciekawe. Popieram zmianę.

Alice

Beznadziejna fotka. Dajcie lepszą. Ta poprzednia była zdecydowanie lepsza.

quentintarantinofan

Poprzednia była beznadziejna. Ta jest świetna. Tylko rzeczywiście lepiej, jakby miała prosto głowę ;))

pzdr.
*Lucia*

użytkownik usunięty
L_M

Zmiany zdjęć były dobrym pomysłem, poprzednie zdjęcie nie było zbyt dobre. To jest lepsze, ale mogłaby mieć głowę prosto.

Jak dla mnie to zdjęcie jest o wiele łądniejsze od poprzedniego ale jeśli chodzi o aktualne to sa lepsze. A propo wie ktoś jak dodać zdjęcie np aktorki na jej strone?

Violet

Zdjęć nie można dodawać. Chyba, że coś zmienili. Poczytaj FAQ.

LadyPiratQQa

mnie tam sie podoba:D :D:D:D (za krótki)

Cheyennee

popieram- mi tam też pasuje. Nie będę się czepiał (w necie macie lepsze to sobie tam pooglądajcie :P )