Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 883 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Pytałem o "głupotę" bo definicji potocznej nie trzeba daleko szukać (myślałem że znasz inną)
Głupota- niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia.
Myślę że ktoś posiadający te cechy nie dał by rady być aktorem/aktorką.
Ktoś z ciężkim niedorozwojem umysłowym (kretyn), już szybciej, ale nie ma zbytwielu aktorów wśród kretynów, o ile wogóle są.
Myślę więc że Keira Knightley nie jest głupia. Nie wydaje mi się też żeby cierpiała na kretynizm. Co do samouwielbienia mającego związek z nieprawidłową samooceną to nie wiem bo jej nie znam. I Ty chyba też raczej nie. Więc pisanie o kimś że jest głupi w kontekscie aktorstwa samo w sobie wydaje mi się głupie.

nathalie_paradis

z tymi *

/////za krótki/////

Wiem, ze to zapewne kolejna prowokacja, ale nie mogę się powstrzyma, by nie odpisać.
Po czym poznajesz, że jest głupia? Znasz ją? Bo nie sądzę, żebyś był na tyle dobrym psychologiem, by w z kilku wywiadów wywnioskować wszystkie cechy jej charakteru czy jej rozum ;)
A aktorką jest swietną.
Pozdrawiam.

Vivasco

widocznie General_Patton ma w oczach jakis licznik IQ albo czegos w tym
rodzaju, ze mogł to stwierdzic :)

użytkownik usunięty

...dobrze, że założycielowi tematu podoba się chociaż gra aktorka Keiry.

To już coś!

... dobrze, że założyciel tematu ma większe IQ od Keiry.
Inaczej mógłby się zwyczajnie ośmieszyć.

:)

użytkownik usunięty
kqu

IQ niczego nie dowodzi. Chyba tylko naiwności tego kto podchodzi do testu.

W zasadzie to co to znaczy "głupia"? I czy ktoś "głupi" może być dobrym aktorem (o ile w ogóle może być aktorem?)

użytkownik usunięty
2222

No tak... a co masz na myśli pisząc "znaczy"... i co to w ogóle znaczy?!

Oj tak sami mądrzy są aktorami... przecież to zawód dla kretynów popadających w samouwielbienie! Te wywiady flesze! och ach! Ja im nie żałuję ale prawda jest taka że co po niektórym odwala! :D

więc po co oglądasz filmy w tymi kretynami? -.-

To może wyjaśnij dlaczego jest, Twoim zdaniem, głupia...?

Mumin87

Popieram, jestem zaciekawiona, dlaczego tak uważasz?
Przeczytałeś jakieś plotki na pudelku, czyż nie? ^^

Ciekawe skąd ty to możesz wiedzieć?
Co za idiotyzm...