moim zdaniem Keira Knightley jest the best. to najlepsz, najśliczniejsz i najbardziej utalentowana młodziutka aktorka, a ten kto uwaza inaczej jest jakis popier.........
Ja ją bardzo lubię!! Wręcz uwielbiam, ale jeśli chodzi o talent to jest utalentowana, to prawda, ale nie jest jakaś wybitna, bez przesady ;P
Śliczna to ona także jest , ale mogłaby utyć, ot co ;D Pozdr. dla Ciebie :-)
Nieeeee, jest masę innych lepiej zapowiadających się dziewczyn w Hollywood, no i o wiele ładniejszych...
Kolejna słodka fanka Keiry, Dziewczyno opamiętaj się! Ja też ją lubię ale nie chwalę jej na każdym kroku, a przez takie jak ty fani Keiry zaczynają być traktowani niepoważnie. I nie życzę sobie żadnych obelg pod moim adresem
Dobra ja też uwazam ze Keira jest sliczna młoda utalentowana aktorka, ale nie przesadzaj ze jesli ktos ma inne zdanie jest *********** .... KAzdy ma swoj wlasny gust i nie wszystkim sie musi podobac to co Tobie.. Nastepnym razem sie zastanow co piszesz..
Hah ja śmiało mogę powiedziec ze tak nie uważam.Ona najśliczniejsza i najbardziej utalentowana??Dobre sobie,lubię ją ale bez przesady zeby nazywac ja najlepszą.Jest wiele młodych aktorek lepszych od niej...
Sama jestes popier******
Ja też bardzo lubię Keirę, jednak traktuję ją "na dystans". Nie skaczę jak głupia na jej widok, ponieważ sądzę, że ona sama nie lubi takich ludzi. Zgadzam się z tym, że jest dobrą, a nawet wspaniałą aktorką. Nie warto jednak wdawać się w zbędne dyskusje z ANTYfanami KK. Oni i tak nie zmienią zdania i nie są pop******. Po prostu nie są tolerancyjni. My jednak bądźmy. Kto ma zastrzeżenia do mojego wpisu, proszę nie śmiecić forum tylko wpisać swoje odczucia na MOIM blogu w temacie wolnym.(Archiwum)
Pozdrawiam, Ola
Chwali Ci się, żę nie skaczesz jak głupia na jej widok, ale łaskawie nie wrzucaj wszystkich antyfanów KK do jednego wora. Brak tolerancji a wyrażanie własnego zdania to dwie zupełnie różne kwestie.
Przepraszam bardzo ale ja jestem bardzo tolerancyjną osobą.Uwierz mi.
Po prostu nie podoba mi się z wyglądu za bardzo,jej gra jest w porządku,tylko jej miny mnie denerwują,zawsze takie same.
To jest tylko moje zdanie,Keirę toleruję i lubie ją.