Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

moim zdaniem Keira Knightley jest the best. to najlepsz, najśliczniejsz i najbardziej utalentowana młodziutka aktorka, a ten kto uwaza inaczej jest jakis popier.........

jess149

Ja ją bardzo lubię!! Wręcz uwielbiam, ale jeśli chodzi o talent to jest utalentowana, to prawda, ale nie jest jakaś wybitna, bez przesady ;P
Śliczna to ona także jest , ale mogłaby utyć, ot co ;D Pozdr. dla Ciebie :-)

Stacy

Nieeeee, jest masę innych lepiej zapowiadających się dziewczyn w Hollywood, no i o wiele ładniejszych...

Nachtjager

Ja tak nieuważam i nie jestem popier**lona -_-

Naaraa xd

jess149

Kolejna słodka fanka Keiry, Dziewczyno opamiętaj się! Ja też ją lubię ale nie chwalę jej na każdym kroku, a przez takie jak ty fani Keiry zaczynają być traktowani niepoważnie. I nie życzę sobie żadnych obelg pod moim adresem

Lady_From_Burton_World

Dobra ja też uwazam ze Keira jest sliczna młoda utalentowana aktorka, ale nie przesadzaj ze jesli ktos ma inne zdanie jest *********** .... KAzdy ma swoj wlasny gust i nie wszystkim sie musi podobac to co Tobie.. Nastepnym razem sie zastanow co piszesz..

jess149

Hah ja śmiało mogę powiedziec ze tak nie uważam.Ona najśliczniejsza i najbardziej utalentowana??Dobre sobie,lubię ją ale bez przesady zeby nazywac ja najlepszą.Jest wiele młodych aktorek lepszych od niej...
Sama jestes popier******

użytkownik usunięty
jess149

Ja też bardzo lubię Keirę, jednak traktuję ją "na dystans". Nie skaczę jak głupia na jej widok, ponieważ sądzę, że ona sama nie lubi takich ludzi. Zgadzam się z tym, że jest dobrą, a nawet wspaniałą aktorką. Nie warto jednak wdawać się w zbędne dyskusje z ANTYfanami KK. Oni i tak nie zmienią zdania i nie są pop******. Po prostu nie są tolerancyjni. My jednak bądźmy. Kto ma zastrzeżenia do mojego wpisu, proszę nie śmiecić forum tylko wpisać swoje odczucia na MOIM blogu w temacie wolnym.(Archiwum)
Pozdrawiam, Ola

Chwali Ci się, żę nie skaczesz jak głupia na jej widok, ale łaskawie nie wrzucaj wszystkich antyfanów KK do jednego wora. Brak tolerancji a wyrażanie własnego zdania to dwie zupełnie różne kwestie.

Abriel

Przepraszam bardzo ale ja jestem bardzo tolerancyjną osobą.Uwierz mi.
Po prostu nie podoba mi się z wyglądu za bardzo,jej gra jest w porządku,tylko jej miny mnie denerwują,zawsze takie same.
To jest tylko moje zdanie,Keirę toleruję i lubie ją.

użytkownik usunięty
jess149

Nie mówię tutaj o was, ale o ludziach, którzy nie podając argumentów mówią, że jest głupia, brzydka i chora na anoreksję. A gdzie fakty?
o to mi chodzi.