Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Keira jest cudowna, ale ...

użytkownik usunięty

jak mogła zrobić z siebie COŚ takiego??? Widzieliście jak ona wygląda??? Strasznie mi jej szkoda, że doprowadziła się do takiego stanu, w jakim jest... przecież słowo 'anorektyczka' to o wiele za mało, do tego, co widać...
KEIRA, ZRÓB COŚ ZE SOBĄ!!!!!!!!!!!!

Kolejny temat o tym samym, o szczuplosci Keiry. Ludzie dajcie spokoj, co was to obchodzi? Jest taka od urodzenia i po co się czepiacie? :/
A poza tym, czy tak wyglądają nogi anorektyczki?
http://keira.fanfilled.com/gallery/displayimage.php?album=739&pos=1
Jakbyscie nie mieli własnych problemow, to robicie je z niczego...

tanczaca_elizabeth

http://spiner.pl/wp-content/photos/Keira_Knightley.jpg
bardzo ją lubię, ale to wygląda niezdrowo i nie mówcie że taka się urodziła, bo to nie jest naturalne

AnnaEulalia

To jest naturalne, i powie Ci to każdy, kto się taki urodził, np ja...
Nie jest to naturalne wtedy gdy ktoś się odchudza, a ona tego nie robi. Każdy gdy tak wygnie się w tył i przesunie do przodu ramiona wydaje się chudszy, bo wtedy uwydatniają się zebra (przyjrzyj się zdj) :) Ma bardzo szczupłą gorną cześc ciala, taka się urodziła, a w tym miejscu najtrudniej jest przytyc. Nogi ma przeciez normalne! :)
Jej jak mnie już denerwoją tematy o jej szczupłości, jakbyscie ludzie nie mieli innych problemow... :/

AnnaEulalia

A co ty na to jak ci powiem że są ludzie chudsi od Keiry i nie przytyją choćbyś im pogrzebaczem groził, bo po prostu mają taka przemianę materii, ze wszystko szybko spalają?? A co?? Nie można się takim urodzić? Człowiekiem o szybkiej przemianie materii??!

od sióstr Olsen do Keiry... czy nie uważacie, że te alarmy o anorektycznych aktorkach są przereklamowane?
Nie chce mi się wierzyć, że Keira się do stanu anorektyczki doprowadziła.

Jeśli można wtrącić słówko??
Ta cała mowa o anoreksji jest z góry skazana na porażkę. Zgadzam się całkowicie z Elizabeth??
A mam pytanie. Według mnie ten kto pisze o anoreksji Keiry pisze tak albo z zazdrości o tak piękne ciało bądź nie ma co robic.
Na razie-> kto jest ze mną proszę na bloga...

Freak_On_A_Leash

Zgadzam się w zupełności :)
Zwyczajna zazdrość przez Was przemawia...

Nudzi mnie już ta cała gadanina o anoreksji...jak już ktoś wcześniej powiedział, ta choroba jest zakorzeniona w głowie i polega na tym, że ktoś ma obsesję na punkcie szczupłości. Usilne odchudzanie, a szczupłość - są to dwie różne rzeczy. Sama wiem to po sobie, bo też nie jestem zbyt postawnie zbudowana. Keira w niektórych rzeczach wygląda rzeczywiście kiepsko, ale po prostu niektóre stroje uwydatniają szcupłość i tyle...

Pomyluna

No dobra ale nie mów ze to jest naturalne bo nie jest >;( Spójrzcie tylko na to zdjęcie! I artykuł!
http://spiner.pl/2006/07/04/keira-knightley-anorektyczka/
Jak dla mnie to ona taka nie była... widzieliscie ją w Potc1 no nie? Miała duzy dekolt i było widac ze cos tam jednak jest xD A teraz to jak jakis wieszak!

Arianne

Na tym zdjęciu są naturalne. A co "Piratów". Ech,zanim coś napiszecie to dowiedzcie się więcej na dany temat. Aż 45 minut trwało malowanie (bądź "powiększanie") biustu. Kapujecie??
Albo jakby powiedział Jack Sparrow:it's savvy??
I to całe gadanie o anoreksji jest głupie,nudne i bez fabuły. Ona tak normalnie wygląda i nawet nie dba o dietę. Cholera jasna,ile trzeba jeszcze o tym pisać i mówic. Zajmijcie się sobą a krytykujecie innych....

Freak_On_A_Leash

Nic już więcej nie piszę, bo brak mi nerwów.

Arianne

A kto niby teraz wierzy w te artykuły z "Pudelka", "Egoistów" itp.? Pudelki i egoiści, którzy zazdroszczą sławy innym. Wyluzowalibyście ludzie troszkę. Keira i tak zawsze będzie ładna.

Jackie_xD

Ja też uważam że Keira jest ładna:) I zgadzam się z wami. Ona wcale nie choruje na anoreksję, przecież na tą chorobę chorują ci, którzy nic nie jedzą, cały czas uważają, że są za chudzi itp. A Keira chyba tego nie robi:) Pozdrawiam:*

keira zaprzecza że ma anoreksję mimo że to jest prawda. według mnie powinna chociaż trochę przytyć bo zrobiła sie strasznie płaska

Dama_Kameliowa_2

Ale płaska w jakim sensie? Bo jeżeli ci chodzi o brak biustu to powiem ci, że kiedy dziewczyna nie ma biustu to nie znaczy, że ma od razu anoreksję. Pozdrawiam:)

Dama_Kameliowa_2

Płaska to ty jesteś!! Jak to jest anoreksja to Benedykt jest polakiem!!

Freak_On_A_Leash

To nie do ciebie sylwka jakby co;D

Freak_On_A_Leash

Ja nie mówie ze ona ma anoreksje... ale jest jakos nienaturalnie chuda i płaska. To troche dziwne... ale cóz moze sie taka urodziła i tyle x} a co do jej biustu w Potc to wiem ze musieli jej to szykowac bo czytałam artykuł no ale bez przesady wszystko na pewno sztuczne nie jest ;]
Ale i tak jest cudowna!!! xD

Arianne

Z ostatnim zdaniem się zgadzam;D
A i tam nic sztucznego nie ma. Bo po co??

Freak_On_A_Leash

Ja też się zgadzam:) I w ogóle podziwiam Keirę za to, że do tej pory nie powiększyła sobie biustu tak jak robią to inne gwiazdy, które robią to tylko po to, żeby podtrzymać swoją pozycję na rynku filmowym albo robią to tylko dlatego, że powstał taki "trend". Bo zauważmy, że coraz więcej aktorek lub piosenkarek powiększa sobie piersi. Pozdrawiam:*

Sylwka

No dokładnie. Oj dajcie juz spokój jest jedyna, niepowtarzalna i cudowna :* ;) :)

no może jeżeli nie ma biustu to nie znaczy że ma anoreksję. ale poszukajcie jakiegoś jej zdjęcia sprzed roku albo jeszcze starszego. wtedy wyglądała lepiej niż teraz. a jej kariera wisiała do niedawna na włosku bo była za chuda do ról. ale ostatnio keira przytyla i nosi ciuchy o rozmiar większe i jak powiedziała jest zadowolona ze swojej figury teraz

hej
ja moze z innej beczki.
w dużej ilości ról granych przez Keire widzimy ja że sobie popala.
ale czy ona rownież pali poza planem filmowym ( w zyciu prywatnym...?)

http://keira.fanfilled.com/photos/movies/atonement/stills/04.jpg

pozdrawiam.

Chantal_3

Myśle ze... szczerze mówiąc to nie mam pojęcia! Moze pali ale tylko gdy jest w domu... jakos paparazzi jeszcze jej z papierosem nie przyłapali ;p

Na tym zdjęciu z gali oscarów (czy czegoś tam takiego) co ktoś tu dał linka rzeczywiście ona wygląda obrzydliwie ale ogólnie to ona ma taką figurę że od pasa w górę jest bardzo szzupła a nogi ma takie bardziej grube za to. Taka kobieca figura.

użytkownik usunięty
virginborn

A wiec zacznijmy od tego, że ANOREKSJA NIE JEST DZIDZICZNĄ CHOROBĄ.
Gadanie, że "moja babcia chorowała, wiec ja też" to czysta propaganda i kłamstawa.

Owszem mogliśmy odziedziczyć, sprawną i szybką przemianę materii (wiem coś o tym z własnego doświadcznia), jesteśmy z natury szczupli, po prostu mało jemy, mamy pewnego rodzaju jadłowstret....powodów może być sto albo i wiecej.

Ale nie mylmy anoreksji, z niedożywieniem (nie mam tu na myśli niedożywienia skrajnego- to tak dla jasności), szczupłą figurą, czy kłopotami z żoładkiem, zwykłą dietą.

Powtórzę słowa Keiry, która mówi, że to dobrze, że ostatnio dużo się mowi o anoreksji, bo w ten sposób jesteśmy bardziej wyczuleni na ten ostatnio powszechny problem.
Jednak zauwaza się, ostatnimi czasy takie modne gadanie, czyli "Kto jest chudy, ten na pewno anorektyk, bo nic nie jje i mu kosci wystają".
Ludzie! Nie popadajmy z jednej skrajnosci w drugą! Szczupła figura nie oznacza od razu, anoreksji!

Nie neguję, tego, czy Keira jest, była anaorektyczką. To jej prywatana sprawa, a wy z tego robicie Top Temat jej forum.
Poza tym, jeśli rzeczywiscie jest/była chora, to jest to tragedia, a nie temat kłótni i plotek jakiś znudzonych nastolatków.

Pomyśleliście chociaż przez chwilę, że ANOREKSJA NIE POLEGA NA WYSTAJACYCH ŻEBRACH ?
Bo one i mały biust, są tu widzę głównymi argumentami.
Moze Keira i jest trochę za szczupła i mało kobieca, ale o tym decyduje ona sama i jej zdanie jest decydujace.

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

użytkownik usunięty
virginborn

Jej figura oczywiscie nie ma wpływu na to, że twarz ma bardzo plastyczną.

a w ogóle to po co wy się kłócicie?? to jest bez sensu... czy keira ma anoreksję czy jej nie ma to jej i wyłącznie jej sprawa. ma bardzo ładną twarz i figurę i jakoś nie wierzę żeby ją miała. pozdrawiam wszystkich.

iMeshQa

Zgadzam się z Melody Jodie. Jeśli ma anoreksje, to jest to tragedia...

Gadacie cały czas o anoreksji, a nie aktorstwie. Co drugi temat na forum opowiada o tym jak to Keira choruje. Zainteresujcie się jej aktorstwem, pooglądajcie filmy z nią i zauważcie, że to wspaniała aktorka i piękna kobieta, a nie wieszak na ubrania i sensacja.

rose_3

oba nie ma tylko biustu i tyle... nie znaczy ze jest anorektyczka