Trzy aktorki. Jedne z lepszych swojego pokolenia. Piszcie, które wolicie bardziej. Pod względem wszystkiego: talentu, urody, doboru ról, charakteru. A najlepiej tego pierwszego.
Moja lista:
1. Portman.
2. Johansson
3. Knightley
Ja najbardziej lubię Keirę Knightley, bo strasznie mi się podobała jej rola w Piratach z Karaibów.:)
Super władała szablą i spox opanowała szermierkę, więc ją najbardziej lubię.
Pozdrawiam.
1. portman
2. knighley
3. johannson
najbardziej lubie keirę i portman a za johannson nie przepadam chociaz jest bardzo dobrą aktorka i piekną kobieta wydaje mi się sztuczna i przesłodzona...
Te cztery kategorie, które dałaś można podzielić na trzy, więc:
*TALENT, DOBÓR RÓL: nie mam pojęcia jak to rozłożyć, bo wszystkie panie są zdolne i grają w niezłych filmach...
*URODA:
1. Scarlett
2. Knightley
3. Portman
* CHARAKTER: niestety ich nie znam, ale tak z przeczytanych wywiadów czy innych źródeł, wnioskuję, że Knightley jest taką typową chłopczycą, z którą łatwo się dogadać i wydaje mi się bardzoi sypmatyczna. Tuż za nią Portman, za inteligencję:).
Pozdrawiam:*
Z tych trzech aktorek Keira Knightley jest najsłabsza (ale ma potencjał). Johansson i Portman są naprawdę zdolne.
diablo_133 nie moge się z Toba zgodzić co do Natalie!
Czy widziałaś choć 2 filmy z Portman, że już oceniasz, że nie umie grać?
Polecam Ci "Closer" - zagrała tam lepiej niz Knightley w swoich wszystkich filmach razem wzietych. Poza tym pozostaje jeszcze kwestia, jej roli w "Duchy Goi", "V jak Vendetta"...uważam ze jest jedną z najzolniejszych aktorek swojego pokolnia. Tym bardziej, że w filmie Formana miała do zagrania dwie role: matki i córki. I obie zagrała bezbłednie...
Talent: hm...trudno mi się wypowiedzieć. Uważam, że wszystkie dobrze grają
Uroda: Natalie Portman, Keira Knightley, Scarlett Johansson
Charakter...no nie znam ich.. Ale Keira i Natalie wydają mi się bardzo sympatyczne i inteligentne.
Ale nie Scarlett, której sodówka uderzyla do główki...
talent:nie podoba mi sie gra johansson.keira i natalie sa dobre.
uroda:portman najladniejsz potam Knightley a johansson odpada...
charakter:bardzo sympatyczna keira,spokojna natalie no i ... znow podpadla scarlet.zadziera nosa.ze wszystkich trzech najbardziej lubie Knightley.
może uzupełnie swoja odpowiedź..
Portman moim zdaniem jest zdecydowanie najzdolniejsza.
Jeśli chodzi o urodę to ehh wszystkie 3 są nieprzeciętne, ale znowu wygrywa Portman.. Johansson ma bardzo nienaturalny styl, a Keira jest jednak trochę za chuda.. nie czepiam się tylko stwierdzam co mi się podoba.
Charakter ciężko mi oceniać, bo nie mam zamiaru opierać swojej wypowiedzi na informacjach zaczerpniętych z plotkarskich gazet.
Nie wiem jak mozecie ubic johanson ?? przecie ona moze i CZASAMI dobrze gra ale ogolem jest 'brzydka' bo napewnmo nie piekna a wlasnie pelno czasopism uznaje ja za pieknosc !! ?? nie rozumiem tego :/
Co do aktorek
1. Portman [forever]
....
x. Knightley [choc za malo ja widzialem]
....
xxxx. Johanson
*X- oznacza oczywiscie cyfre
Widzę,że wiekszość z was nie lubi Scarlett....piszecie, ze albo nie umie grać, albo tylko CZASAMI gra....No nie wiem jakie filmy z nia widzieliscie, ale my sie chyba mijamy w produkcjach...
"Wszystko gra", "Scoop Goracy Temat", "Dziewczyna z perłą", "The Good Women"...to tylko niektóre z tytułów w któych Johansson jest po prostu bezkonkurencyjna...Czy jako bezkompromisowa Nola, rezolutna Sondra, nieśmiała muza malarza wygrywa. Ona naprawde jest utalentowana, tylko nie wiem czemu nikt wlasciwie nie lubi sposóbu jej grania, podczas gdy wszyscy wielbą tą przecietną Keira, która co najwyzej moze sznurówki wiazać Scarlett....
Uroda:
1.Keira Knightley
2.Natalie Portma, Scarlett Johnansson
Talent:
1.Knightley, Portman
2.Johnansson
Charakter:
1.Keira, Natalie
2.Scarlett
Czyli ogółem:
1.Keira Knightley
2.Natalie Portman
3.Scarlett Johnansson
Osobiście wszystkie trzy panie bardzo lubię i cenię:)
Z tych trzech lubię Natalie Portman i Scarlett, są zdolne i piękne. Za Keirą nie przepadam.
Dla mnie:
1. Portman
2. Johansson
3. -----------
Melody_Jodie, no tak to już jest, że nie mogę znieść Scarlett. Po prostu. Są osoby u których drażni mnie sam wygląd, oraz gra aktorska. I Scarlett właśnie taka jest, chociaż oglądałam ją w filmach, które wymieniłaś. Mimo to nie podoba mi się ani ona, ani...współczesny Woody Allen, którego obecne filmy są po prostu przeciętne...
Ale nie o Allenie tu mowa. Wracając do Scarlett uważam, że jest ciut przereklamowana. Kochana, uwielbiana przez wszystkich. W gazecie, w telewizji, w kinie, na plakatach. Wszędzie. Otwieram lodówkę a tam też Johansson. Po prostu jej nie znoszę.
Jak ja otwieram lodówkę to widzę kolejno:
Kpt. Jacka Saparrowa
Kasie Cichopek
Szymona Majewskiego
koty i psy z reklam karm :)
1. keira knightley
2. natalie
3, scarllet( nawet nie wiem jak to sie pisze boi za bardzo jej nie lubie ... <lol>)
Uważm ,że spośród tych trzech Pań na pierwszye miejsce zasługuje Keira Knightley, twierdze tak, ponieważ obejrzałam 3 części ,,Piratów z'' Karaibów, w których Keira świetnie zagrała. Na drugim miejscu mojej listy znajduje się N.Portman, moim zdaniem trochę gorsza aktorka. Trzecie miejsce mojej listy jest przeznaczone dla S.Johansson. Uważam, że pod względem gry aktorskiej, którą głównie brałam pod uwagę, jest ona o wiele wiele gorsza od Knightley i Portman.
To ja też sie wypowiem:
TALENT- 1.Keira 2.Natalie 3.Scarlett
URODA- 1.Keira 2. Scarlett 3.Natalie
CHARAKTER(jeżeli wierzyć gazetom i wywiadom) 1.Keira 2.Natalie 3.Scarlett
DOBÓR RÓL- trudno mi ocenić bo wszystkie mają świetne role na swoim koncie ale chyba 1.Keira a Natalie i Scarlett razem na drugim ;-)
Ogólnie najbardziej lubię Keirę, ale Natalie i Scarlett też są świetnymi aktorkami POZDRAWIAM PIRATKA;-)
Tudno porownac Natalie Portman do Johansson czy Knightley bo jest to aktorka o wiele wyzszego poziomu. Swietnie dobrane role, rewelacyjna ga aktorska i do tego urok osobisty. Uwazam ja za jedna z najlepszych aktorek.
Keira Knightly za to ładna, ale gra w filmach przecietnych. Zaden film nie zasluguje na jakas poszczegolna pochwale.
A Scarllet jest taka se.
Z tej trójki tylko Portman. Jeśli chodzi o Scarlett, podobała mi się jej gra w "Dziewczynie z perłą" i tyle. Knightley dla mnie nie istnieje jako aktorka.
hmm ciężko je porównywać.. keire znam tylko z piratów (bo innych filmów z nią nie chciało mi się oglądać) i zagrała całkiem przyjemnie. scarlet? nie chce brzydko mówić, to sie nie wypowiem. moja lista:
portman
..
keira
......
scarlet
Jak dla mnie to
1. Portman
2. Knightley
3. ???
A co do Johansson nie widzialam zadnego filmu z jej udzialem, ale skoro mowicie ze jest dobra to musze obejrzec :)
Uroda:
1.Keira Knightley
2.Natalie Portman
3.Scarlett Johannson
Talent:
1.keira Knightley/ Natalie Portman
2.Scarlett Johannson
Charakter: nie znam ich prawdziwego charakteru wiec ocenie po tym jak zachowuja sie w mediach:
1.keira Knightley/ Natalie Portman
2.Scarlett Johannson
Zdecydowanie Portman! Kazdy film z nia mnie zachwyca:) Potem leci Keira za dumę i na koncu jest johansson. nie lubie jej od zaklinacza koni:p uprzedzilam sie. pozdrawiam
Ach, Johansson jest nielubiana wyjątkowo na FilmWebie :D
Ma coś odpychającego w twarzy^^