Którą z tych dwóch młodych , uroczych i utalentowanych pań lubicie bardziej ? Dalczego wolicie jedną od drugiej ? Zapraszam do dyskusji !
Zdecydowanie Keira Knightley!!!Nie mam konkretnego powodu poprostu bardziej ja lubie moze dlatego ze bardziej podobaly mi sie filmy z jej udzialem. Wogole Keira THE BEST
ja jednak zdecydowanie stawiam na keire knightley!!! nie ma lepszych od niej(choc n.portman nie gra zle[ale keira najlepiej]). keira THE BEST!!!!
Osobiscie wole Portman ; p
Moze dlatego ze w przypadku keiry w wiekoszsci wywiadow z nia czytam cos w stylu "nie chce byc kojarzona jako sexbomba" a obok jej zdjęcie a la Playboy.
Portman grala tez w ciekawszych filmach. Temu chyba nie da sie zaprzeczyc.
Ale tak naprawde... to jaki w ogole ma sens taki temat?
Zdecydowanie wolę Portman, bo jest po prostu lepszą aktorką. Ale Knightley nie jest zła. W ogóle jak na razie Portman miała ciekawsze role.
Pozdrawiam
ja wole Keire ponieważ:
- świetnie gra
- jest dużo ładniejsza od Natalie chociaż Natalie też bardzo lubie
- jest młodsza
- szybko się rozwija
i wymyśliłabym więcej ale mi sie nie kce
ogólnie obydwie to moje ulubione aktorki
To, że jest młodsza to nie jest wielka zaleta. A moim zdaniem ładniejsza jest jednak Natalie Portman.
Zdecydowanie Natalie Portman. Ma duży talent i o wiele ciekawsze i bardziej wartościowe filmy na swoim koncie.
ma ciekawsze role tylko dlatego ze jest na rynku filmowym dluzej od keiry(bo jest starsza). co do talentu to go ma i nie maly ale porownywalny z keira. wiec ciezko jest powiedziec ktora z nich jest lepsza. aktorsko sa na podobnym poziomie. reszta zalezy od gustu. ja osobiscie wole keire.
Argument, że Portman ma ciekawsze role, bo jest starsza (o 4 lata...) jest trochę śmieszny, bo jak to się niby ma do jakości gry aktorskiej? Powód jest taki, że Portman sama wybiera co jej pasuje i nie bierze byle czego. Nie uważam, że są pod względem gry na podobnym poziomie. Keira ma na swoim koncie dość sporo ról, ale niestety tylko parę jest naprawdę godnych uwagi. Ja bym ich w ogóle nie porównywała, bo poziomem się znacząco różnią.
no coz ~Xida to jest twoje zdanie. ja nie chce sie klocic ale nie wiem ile widzialas filmow z udzialem keiry (bo ja widzialem prawie wszystkie) i nie uwazam ze tylko kilka z nich jest godnych uwagi.a co do poziomu gry to go porownywalem i nie widze znaczacej roznicy.
~Xida- Argument, że Portman ma ciekawsze role, bo jest starsza (o 4 lata...) jest trochę śmieszny, bo jak to się niby ma do jakości gry aktorskiej?
A ma i to duzo poniewaz 4 lata to jest duzo czasu i mozna sie wiele przez ten czas nauczyc i zdobyc wiele doswiadczenia. Bycie aktorem jest troche podobne do bycia sportowcem, porownaj sobie zawodnika, ktory dopiero startuje i ksztaltuje swoj wizerunek(i ma olbrzymi talent) z zawodnikiem, ktory jest juz na rynku 4 lata i ma jakas marke ( a nie ma talentu [to nie jest sugestia do porownania keiry i natalie]). zdecydowana przewage ma ten o 4 lata starszy. a ten mlodszy go goni i szybko dochodzi.
Tak samo jest na rynku filmowym. Sa tacy co szybko sie wykreuja (a nie koniecznie umieja grac) i sa tacy co maja olbrzymi talent a staja sie rozpoznawalni dopiero po kilkunastu, lub nawet kilkudziesieciu latach gry (np.Clive Owen). A to nie znaczy ze sa gorszymi aktorami. Tak samo jest w probie porownywania keiry i natalie. Obie sa dobrymi aktorkami, ktore z pewnoscia podbija hollywood, ale wedlug mnie nie ma sensu ich dalszego porownywania, gdyz sa to dwie calkiem inne postacie i zawsze znajda sie osoby ktore stana po jednej stronie, a inni po drugiej i tak mozna sie klocic w nieskonczonosc.
Wcale wiek nie ma dużo do gry aktorskiej (doświadczenie owszem, ale nie wiek - to dwie różne kwestie), a już na pewno nie w tym wypadku, ponieważ powinnaś wiedzieć, że Keira jako pierwsza wystartowała w pełnometrażowych filmach (93 rok), a Natalie rok później.
Bloodmaster a kto tutaj się kłóci? :)
Nikt sie nie klocic. Ja poprostu napisalem ze nie chce sie klocic i dlatego nie bede kontynuowal tego watku. Ja bardziej lubie Keire. Ty wolisz Natalie. To twoj wybor i nie bede staral sie ciebie przekonac bo i tak watpie zeby mi sie udalo. W soomie to dobrze ze sa osoby o innych gustach bo jakby wszyscy mieli taki sam to swiat bylby nudny. Ja stanalem poprostu w obronie Keiry i nadal bede to robil (jak trzeba bedzie). POzdro
Wcale nie jest ładniejsza od nAtalie, bo ona jest sztuczna, a natalie naturalna. To, że jest młoda wcale nie musi być zaletą. A to, że świetnie gra, to straszna głupota, bo nie ma talentu. I w takim razie nie ma czego rozwijać. Ja tesh ją lubię, bo wcale nie uważam jej za debilkę, po prostu widzę i oceniam obiektywnie. Keira zyskałą popularnośc w Piratach, tak mi sie wydaje, bo zagrała tam dużą rolę, zresztą Piraci to superprodukcja, film przygodowy, ciekawy, śmieszny, w ogóle super. I miliony fanek pozły do kin popatrzeć na Deppa i Blooma. Gdyby nie to, nadal grałaby w takich gównach jak Księzniczka złodziei:/ i nie zyskałaby popularności. A tak...ma szczęscie, że grała w jednym filmie z Deppem;)
Lubię Kairę Khnightley, ale wole Natalie Portman. Po 1, natalie jest świetną aktorką. Po 2 jest ładniejsza. Po 3 grała w świetnych filmach.
Stawiam na Natalie:)
wiec tak obie są ładne i utalentowane z tym ze Natalie ma wiekszy dorobek i doswiadczenie w tej branzy niz mlodziutka Knightley. Dwie piekne role w Closer i Powrocie do Garden State plus Gwiezdne Wojny . Czekam na jej kolejny film
PORTMAN
Dla mnie Natalie jest lepsza, ładniejsza, wydaje się bardziej wporzo i no cóż... to ona była prawdziwą Królową Amidalą :))
Zdecydowanie Natalie. Jest jedną z moich ulubionych aktorek! Świetna rola w Closer, do tego Gwiezdne Wojny,i tak dalje ;)
Dla mnie odpowiedź jest wręcz banalna-natalie portman jest lepsza. przewyższa keirę o wiele mil aktorskich w kwestii talentu,a żeby było jasne, ja knightley lubię,bo jest bardzo sympatyczną osobistością,ale uważam jednocześnie,że zupełnie nie potrafi grać. powtarza cały czas te same miny, a odnoszę wrażenie,że jest ich około trzech. słyszałam duzo dobrego o jej kreacji w obłędzie,ale się zawiodłam-oprócz juz wspomnianego repertuaru 3 grymasów doszedł nowy chwyt z trzymaniem palca na zębach,co mnie akurat nie przekonuje.portman natomiast coraz bardziej się rozwija, dostaje ciekawsze role,moze cos pokazac głębszego.jesli tak dalej pojdzie,niedlugo na stałe trafi do kanonu najwiekszych aktorek w hollywood. co do urody,no cóż,keira ma coś w sobie (juz mowilam o sympatycznym wyglądzie),ale pozwolę sobie na złośliwosc-wedlug mnie ma zbyt płaską twarz i za bardzo wysuniętą dolną szczękę. moze ja sama tez piękna nie jestem,ale obiektywnie oceniając-taka jest wedlug mnie prawda.natomiast natalie jest piękna jakąś taką dziewczęcą świeżością a jednocześnie kobiecą dojrzałością (póki co).
czyli reasumując, zdecydowanie bardziej wolę natalie portman
Nie wiem którą lubię bardziej. Keira jest ładniejsza ale Natalie o wiele bardziej utalentowana i ma na swoim mnóstwo świetnych ról. Póki co na razie Portman rządzi ale Keira również ma szansę na świetlaną karierę o ile będzie dobrze dobierała repertuar i nie zagra więcej w takich szmirach jak "Król Artur".
Zdecydowanie lepszą aktorką jest Natalie Portman. Oczywiście nie uważam, że Keira należy do złych aktorek, jest ona po prostu mniej doświadczona i w mojej ocenie tylko to przemawia na jej niekorzyść. Dodatkowo Portman może popisac się bardziej prestiżowymi nagrodami niż nominacją do Saturna i do Mtv movie Award. Mam tutaj na myśli oczywiście Złoty Glob za rolę w Bliżej oraz nominację do nagrody BAFTA oraz najbardziej prestiżowej nagrody z możliwych - do Oscara.
Jeśli chodzi o urodę, to wyglądają jak siostry, więc wybór jest trudny. Keira jest piękna, Natalie tak samo. Jednak jeśli mam już dokonać wyboru, to wybieram Natalie, w której "kocham się" już ładnych parę latek:)
Sporo odpowiedzi , szok ! :) Co do mego tematu to przychylał bym się jednak ku temu by stwierdzić , iż Keira jest od Natalie ładniejsza , ta jednak ma ciekwasze role. Może jednakże tkwi ziarnko prawdy w stwierdzeniu , że panna Kinghtley jest jeszcze na tyle młod , iż nie miała jak dotąd czasu i sposobności by zagrać w bardziej wymagającym kinie. Za pewien - moze nie tak znowu długii czas- będzie miała okazje zagrać jakąś bardzow wyrazistą i przełomową w swej karieże role , która da jej - tak jak Portman - nominacje do Oscara ? Pożyjemy , zobaczymy ! W każdym razie porównanie to ma sęs , półki fani obu aktorek chcą go dokonywać. Pozdrownienia dla wielbicieli obu pań :)
siemka tu snajper no ba że portman :) dasz mi gg Ładnie prosze to se na nim pogadamy powód byś mi dała oboje uwielbiamy Natalie
jadnak portman Jest leprzą aktorką i jednak wole ja bardziej i nie zapominajmy że grała w moim ulubionym filmie Star Wars :)
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee mam mętlik w glowie xDDD ej ale Keira Knightley przy natalie portman to taka kupka:P natalie jest bardziej utalentowana mi sie wydaje. a keira przyciaga nie tylko uroda, tylko jest w niej cos takiego no.. :P ciepłego xD
natalie jest bardziej utalentowana i wyróżnia się na tle innych młodych aktorek, natomiast keira wtapia się w hollywoodzkie otoczenie
nie jestem przeciwniczka Keiry, ale uważam, ze w porówaniu z Portman, to jest z niej jeszcze kiepska aktorka. Natalie zagrała w większej ilości bardziej wymagających umiejętności aktorskich filmów niż Keira i poradziła sobie w nich znacznie lepiej. Keira sie co prawda rozwija, ale jeszcze poziomy Portman nie osiągneła. Nie oceniam osobowości pań poza srebrnym ekranem, bo ich nie znam.