Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Ja ją LUBIĘ. I nie wiem, czego Wy od niej chcecie.Przecież na tym forum nie ma prawie żadnej pozytywnej o niej wypowiedzi! Same bluzgi - "nienawidzę jej", "co za paszczur", "aktorka-blef", "jest beznadziejna"... Masakra. Czepiacie się jakiś podbródków, wydętych ust, mimiki... A mi się to w niej właśnie podoba - jej mimika i w ogóle wygląd. Uważam, że jest piękną kobietą, ale przecież o gustach się nie dyskutuje. A co do jej aktorstwa, to może i nie jest rewelacyjna, ale na pewno dobra. Jest jeszcze młoda, całe życie i kariera przed nią, zobaczymy, co jeszcze pokaże. Moją sympatię w każdym razie zdobyła:)

PS: Już widzę Wasze komentarze...

Eruaniel

E tam się przejmujesz, też ją lubię. Jest śliczna, a z aktorstwem może się jeszcze podciągnąć, ma czas. Pamiętacie tych największych? Czy już jako 20latkowie byli tak genialni? Nie ;p Mam nadzieję że z Keirą będzie tak samo, dotrze się przez te parę lat i będzie naprawdę dobra, przynajmniej tego jej życzę.

calin_a

No ja też ją lubię... szkoda tylko, że ostatnio gra w dramatach. Chciałbym żeby wystąpiła kiedyś w jakimś filmie fantasy

Yeety21

O! W sumie fajny pomysł:) W fantasy jeszcze nie grała:]

Eruaniel

No jak to nie grała? A Piraci z Karaibów? ;)

użytkownik usunięty
Eruaniel

Zgadzam się.;)
Keira jest wspaniałą aktorką i trzeba trochę podratowac to forum o niej, bo są na nim same okropne tematy typu: "okropna aktorka, czysta anoreksja itp."
Ja uważam, że Keira na pewno zabłyśnie jeszcze w świecie Hollywoodu... przecież ona już zabłysła!!!
zagrała w wielu wspaniałych filmach i przyniosły one jej sławe i sympatie ludzi na całym świecie.;)

Według mnie to dobrze, że Keira gra w dramatach, bo takie role wymagają od niej większego zaangażowania i ma szanse nauczyć się więcej. Poza tym pochodzi ona z aktorskiej rodziny, więc aktorstwo ma niejako we krwi- myślę, że jeszcze dużo pokaże. Keira ma dopiero 22 czy 23 lata, więc ma prawo do drobnych wpadek na ekranie, ale- pomyślmy- czy gdyby nie była dobra byłaby zatrudniana w dobrych filmach? Chyba nie. Bo nie wierzę w to, że cała jej kariera opiera sie na jednym występie w Piratach (nie za dobrym zresztą, nie ma co ukrywać). Dziękuję za uwagę :). Pozdr!

Lady_From_Burton_World

W piratach zaczynała swą karierę i nie zagrała najlepiej. Ma jednak na swoim koncie lepsze role. Nie można nikogo tak krytykować jak prawie wszyscy na jej stronie.

_Tanya_

No fakt, w dramatach trzeba być bardziej zaangażowanym, ale ile jest już tych dramatów ?

Pokuta
Jedwab
Księżna
The edge of love

Kto wie czy nie będzie jeszcze więcej - szkoda by było.
W każdym bądź razie ja czekam na jakiś film fantasy ( najlepiej na miarę ( Władcy pierścienia albo Gwiezdny pył ;p )

Yeety21

ja tez ją lubię,poza tym uważam że to dobra aktorka,i coraz lepijej jej idzie,co do wyglądu kwestia gustu,dobrze że nie wszyscy mają taki sam ;-)

Eruaniel

No, to widzę, że są jeszcze tu ludzie, którzy myślą tak, jak ja:) Fajnie:)

Eruaniel

Ja tem tez ją lubię. Ma ciekawą urodę. Sądzę, że przez piratów z Karaibów (rola łatwa, wystarczy machac mieczem i biegać ;p) może teraz wybierać role. Mam nadzieję, że jeszcze pokaże nam na co ją stać!

kalina_4

Nie jest moją ulubienicą, ale przepadam za nią i się jej nie czepiam. Mam nadzieję ;)))))