która waszym zdaniem aktorka młodego pokolenia z niżej wymienionych jest waszym zdaniem najlepsza?do wyboru macie sześć piękności urodzonych po 1980roku
http://www.filmweb.pl/blog/entry/472000/Najlepsza+i+Naj%C5%82adniejsza+aktorka+m %C5%82odego+pokolenia%21konkurs.html
w sumie na stronie masz tylko pokazane 4, ale łotewer.. osobiscie uwazam, ze zarowno najładniejsza jak i najzdolniejsza jest keira... jakos urzekła mnie jej uroda, a szczerze powiedziawszy choc zadna z nich aktorka wybitna nie jest, gra keiry po prostu mi nie przeszkadza, a to juz ogromny plus:-) zreszta oglada ja sie milo i przyjemnie, musicie to przyznac sami:D
pozdrawiam
a, sorki zwracam honor, jest 6 rzeczywiscie, po prostu filmweb czasem płata mi figle i nie wyswietliła sie cala tresc pod 4 obrazkami młodych panien:)
Waham się pomiędzy Scarlett a Keirą. Megan Fox jest bardzo ładna , ale nie mogę o niej powiedzieć czy dobrze gra, bo widziałam z nią tylko "Transformersów".
A dla mnie zawsze najlepsze są Scarlett Johansson, Natalie Portman i Keira Knightley. Nie umiałabym wybrać jednej. Według mnie to jest przyszłość kina :D