I co z tego, że płaska?
Nikt nie jest idealny, choć jak dla mnie to ona właśnie jest :)
A to ktoś musi mieć balony jak doda, zeby byc idealnym? Ze wszystkich komentarzy tak wynika! Co z tego, ze jest chuda i plaska! W przeciwienstwie do dody wyglada na swoj wiek i jest piekna! Jest dobra aktorka, nie wiem co niektorzy do niej maja...
Zgadzam sie:) Keira ma zjawiskową urodę, po prostu cudowna. Też nie rozumiem czemu ludzie ciągle czepiają się tego, że płaska, albo coś tam. Tylko można pozazdrościć urody.
Och...aż tak bardzo płaska nie jest :)) Może górę ma trochę za chudą, ale dół według mnie jest w sam raz.;)
Jest ładna i utalentowana;] Osobiście polubiłam ją za rolę w ,dumie i uprzedzeniu';) Bardzo dobra aktorka:D
Moim zdaniem jest przede wszystkim naprawdę dobrą aktorką, a uroda to rzecz gustu. Nie wszystkim muszą się przecież podobać biuściaste blondyny w stylu Pameli Anderson lub naszej Dody.
A wracając do Keiry, myślę , że wielbicieli tej aktorki to zainteresuje: w najnowszym "Teleświecie" (na okładce: Drew Barrymore) jest artykuł o Keirze na całą stronę, a obok niego jest jej zdjęcie również na całą stronę(ponadto jest jeszcze kilka malutkich jej fotek). W innej rubryce "Teleświata" jest także opis "Księżnej"- filmu z Knightley , który niedługo będzie miał premierę w Polsce. Obok zamieszczono jej zdjęcie z planu właśnie tego filmu. Bardzo ładnie na nim wyszła :-)