Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Jest jedna z najwspanilaszych aktorek na świecie...i nic mnie nie obchodzi co będą pisać o niej media i antyfani,dla mnie jest najwspanialsza...Kto się ze mną zgodzi???
<pozdro>

DaroO2222

Ja się zgadzam! Keira jest świetną aktorką i nadzieją kina! W każdym filmie gra rewelacyjnie! Pozdr! ;-)

DaroO2222

Widzicie jakiego mam mądrego członka w załodze?
Uczcie się od takich ludzi.:)
Zgadzam się bez dwóch zdań. Liczy się to jak oceniamy ją my, a nie ci, którzy zazdroszczą.
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności moją naj załogę.:)
Alexandra

DaroO2222

To miala byc odpowiedz na moj temat??? ohh biedne dzieci..na grze aktorskiej to wy sie malo znacie! 13 latki ktore widzialy z nia 2 filmy i sie podniecaja! I zastanawiam sie czy to ze uwazacie ja za piekna to kwestia gustu czy malych wymagan?? Piekna to jest Angelina Jolie, Jessica Alba ..a stawiajac przy nich keire... wychodzi ona na brzydkiego chlopca!

guga_buzka

Nie to miała byc odpowiedź na Twoją głupote moja droga...
I widzialem z nią nie 2 tylko 8 filmów,a to robi różnice...i to dużą!
A za dziecko to jedynie ty tu robisz swoimi "tematami nie na miejscu",sory,ale takie rzeczy to piszą głupiutkie nastolatki,żeby sobie zrobić na złość...
Jessica Alba,hmmm to żeś porównała:D po pierwsze zagrała w o wiele gorszych produkcjach niż Keira i to widać na listach...
po drugie w którym ona miejscu jest ładna?
Angelina Jolie owszem jest ładna,ale przytym nie miłosiernie pogięta...
zaniedługo nikt jej nie bedfzie chciał,nawet ten jej Pitt,bo na zbiera sobie dzieciaków z całej Kambodży i zostanie starą panną...a szkoda,bo się przytym marnuje,choć działa w dobrym celu:/
pozdro

guga_buzka

angelina naprawde piekna jest jakby komus wlasnie stawila loda o smaku tofi z polewa czekoladowa.
co do pieknosci keiry to sie nie wypowiadam gdyz kazdy lubi co innego a pozatym 3/4 aktorek to sa zwykle paszczury kore wygladaja ladnie dzieki kilotonom tapery. a co do trola (czytaj guga...) to nie wiem kto tu ma 13 lat po formie wypowiedzi ktore prezentujesz swoja osoba.

guga_buzka

o co do tej gry aktorskiej na ktorej rzekomo sie znasz to ciekawe czemu jim carrey ma u ciebie 10?? aktor kiepski z niego jedyne czemu zawdziecza swoj sukces to robienie z siebie głupka co prawda w wiekszosci wypadkow niezle mu wychodzi

DaroO2222

Nie ważne ile filmów z nią widzieliśmy. Ważne, że potrafimy docenić jej talent.

Captain_Alexandra

ja też widziałam z nią wiele filmów, nie dwa i nie trzy, i jak na swój wiek ma bardzo duży talent, ciekawe co ty osiągniesz w jej wieku??? A ludzie którzy piszą o innych, że wygląda jak brzydki chłopak(chociaż Keira jest bardzo ładna) sami pewnie mają kompleksy! Więc nie wypowiadaj się więcej na ten temat tylko idź na forum tej swojej Angelinki albo Jessici i zachwycaj się nimi(choć nie ma czym) ;-P. Keira i tak jest najlepsza!!! pozdr dla jej fanów i całej naszej załogi ;-)!!!

Lady_From_Burton_World

Akurat uroda to kwestia gustu. Ty uwazasz ze ładna jest Alba ( dla mnie jest za słodka i zbyt przereklamowana..) a my ze Ładna jest Keira.. wiec daj sobie spokoj... i zastanow sie.. moze to ty nie masz racji i nie znasz sie an filmach..

Hermioneczka

A może jednak wy...wiecie, długo tak można...

Abriel

Gdyby Keira nie byla utalentowana aktorka nikt by jej nie lubil i wogle by juz dawno skonczyla z aktorstwem! Wiesz guga moze ty ja nie lubisz to nie odzywaj sie na jej temat bo tylko obrazac potrafisz slawne osoby ktore ciezko pracowaly. Moze keira miala slawna rodzine ale i tak i tak musiala pokazac ze umie grac zeby zostac aktroka!

i_v_

Ona ma talent. Tylko musi jeszcze trochę doświadczenia zdobyć. Ma ładną twarz i prawda mogłaby trochę przytyć. Nie mówię, że to jej wina że taka chuda jest po prostu mogłaby się postarać. Świetnie się zapowiada, moim zdaniem.

użytkownik usunięty
DaroO2222

Do DaroO:
Wielkie dzięki za poparcie mnie.
Nie wiem jakbym dała sobie radę. Trzeba nie lada wysiłku.
Jeszcze raz bardzo dziękuję, można na tobie polegać. Choć wiedziałam to już od dawna.