Co za chudzielec! Z niej niedługo już nic nie zostanie! Wygląda jak anorektyczka... może nią jest???
Tak. Zgadzam się z Sylwią już dajcie święty spokój z tą wymyśloną anoreksją Keiry. Moim zdaniem wygląda pięknie i nie widzę nic obrzydliwego.:)
To zaczyna się robić żenujące, lepiej rozmawiać o pozytywnych cechach aktorki.:)
Oks. Ty tak myślisz, a ja myślę inaczej.:/
Moim zdaniem Keira jest w porządku, ale to tylko MOJE zdanie.:)
<<jestescie zaslepieni tak samo jak Keira? na 1 rzut oka widac ze ma anoreksje!!! >>
Poczytaj sobie trochę o anoreksji, a dowiesz się, że to choroba psychiczna, więc nie można jej "wykryć" na pierwszy rzut oka. Jednym z objawów jest UTRATA masy ciała, a Keira zawsze taka była. To że jest szczupła nie znaczy, że jest chora, pewnie ma po prostu taką budowę, a z jedzeniem u niej wszystko ok.
Dokładne stwierdzenie, nie ma jak to zarzucanie komuś czegoś, gdy tak nie jest.
Anoreksja i Keira ? Śmiech, ludzie zdejmijcie klapki z oczu i nauczcie się odróżniać.
A dla Ciebie jeszcze Gratki za konkretne wyjaśnienie, jak się ma Inne Aktorki za Ulubione, to się wytyka..Knightley..norma...22lata ma na karku i już taka furora.
Ta za gruba, ta za chuda.. nic wasm się nie podoba... ile można się przypieprzać do ludzi? spójrz lepiej w lustro. nie ma czlowieka który nie miałby jakiejś wady... lol
o Jezu... Jak by miała anoreksje to np. miała by zapadnięte policzki i co?? nic nie widać.Poprostu taka sie urodziła.... Do mnie czasmi tez sie przywalaja a ja mam poprostu szybką przemiane materii. Pewnie i Keira ma tak samo :/
Jakby miała anoreksje to gdyby ktoś jej o tym mówił, to odpowiadałaby, że nie prawda, bo jest strasznie gruba! Anorektyczki tak mają! A ona mówi, że jest po prostu szczupła. I ja jej wierze!
To Keira:
http://www.instacritic.com/images/keira_knightley_pirates_actress.jpg
A to anorektyczka:
http://beavis.blox.pl/resource/TO_JEST_LASKA.jpg
Nie śmiejcie się, one naprawde tak strasznie wyglądają... Keirze do tego daleko...
o mój Boże... przez Ciebie będę mieć teraz koszmary!!! wielka różnica jest między Keirą, a tą... e, anorektyczką.
No. Ta anorektyczka jest okropnie chuda, te kości jej wystają. Sorry, ale Keira jest zupełnie inna, a myślę, że jest rozsądna i nigdy nie zrobiłaby z siebie czegoś takiego.
To fakt chuda jest, ale żeby anorektyczka? O nie.
ludzie dajcie spokój! jest chuda to fakt ale chyba przez to nie jest gorszą aktorką? a tu przecież o to chodzi?
czytalam na stornie poswieconej tej aktorce ze ona nie jest anorektyczka, miala kiedys tylko z nia doczynienia poprzez chorobe kogos z rodziny. Tak piekna figure zawdziecza cwiczeniom a nie wyrzekaniu sie jedzenia.
Ci, którzy twierdzą, ze Keira jest anorektyczką, chyba nigdy nie widzieli PRAWDZIWEJ anorektyczki. Owszem, jest chuda (Keira, nie anorektyczka), ma trochę kościste ramiona, ale to jeszcze nie anoreksja!!!!!!!!!! Zamknijmy ten temat raz na zawsze.
Porównajcie sobie Allegre Versace i Keire. Zobaczycie wtedy sobie różnice. Przypomne że Allegra od kilku lat cierpi na anoreksje.
Moim zdaniem jest za chuda, co nie znaczy, że jest anorektyczką ;) Po prostu może mieć taką figurę. Nie jest ona za ładna (figura), sama skóra i kości, taka prawda, i proszę na mnie nie najeżdżać ;p
A mnie jest wszystko jedno czy ma anoreksje czy nie. To jej prywatna sprawa. Może jest za szczupła, lecz to nie oznacza, że jest chora. Ważne, że ma talent.
Keira jest piękną kobietą, taką figurę ma z natury, niema o czym mówic,(sorry za szczerośc) Ci którzy posiadają rozum napewno o tym wiedzą.
Do niedawna czepiano się Danieli Hantuchovej (śliczna słowacka tenisistka), która także z natury jest bardzo szczupła. Niektórzy nie potrafią zrozumieć, że wszystko zależy od przemiany materii i genów. Najgłośniej krzyczą zwykle ludzie, którzy mają kilka ekstra kilogramów i trudno im się pogodzić z tym, że ktoś bez trudu i wysiłku potrafi utrzymać świetną figurę. Cóż, takie życie, jedni mają tendencję do tycia, inni nie mogą przytyć choćby jedli za dwóch :)
wszyscy piszą, że Keira jest już taka z natury...ale zauważcie, że ona NIEDAWNO schudła, chyba, że nagle natura sobie o niej przypomniała?
Nie mówię, że jest anorektyczką, ale moim zdaniem sama chciala schudnąć...
" mówię, że jest anorektyczką, ale moim zdaniem sama chciala schudnąć..."
wąpie aby chciała schudnąc, jęsli schudła to tylko dlatego, ze teraz kręciła filmy, które wymagają dużej działalności fizycznej, czyli Piraci z Karaibów.
wyrwałaś cytat i brzmi to, że obecnie mówię, że Keira jest anorektyczką xD
pomijając, tak, możesz mieć rację. Ale to, że Keirze się nagle poprawił metabolizm no to to jest już przesada...tak mówią ci, którzy chyba nie widzieli jej poprzednich zdjęc.
pisałam ten post szybko i źle skopiowałAM cytat, więc przepraszam jak poczułeś się urażony.
I widziałam jej poprzednie zdjęcia, masz racje Keira troche schudła ale wątpie aby się specjalnie odchudzała, nie zamierzam sie więcej rozpisywac bo reszta tego co o tym myśle jest w poprzednim poście
ech..gdzie mój post?
za cytat nic nie szkodzi :D
a czy mój nick wydaje wam się męski? :D
Tak, Keira schudła, szczególnie w górnych partiach jej ciała..może to przez stres
Masz racje, ona jest chuda szczególnie w górnych plartiach ciała. Nogi ma nie aż tak bardzo chude. I schudła też raczej ostatnio. Zawsze była szczupła, ale nie aż tak. To przez kręcenie Piratów, na planie musiała nosić gorsety i walczyć w wodzie w tych gorsetach. Też bym schudła.
nie szkodzi :D wiele osób mnie myli :D
Domyślam się, że Mitzi brzmi męsko ;-)
pozdrawiam
boze zaraz mnie rozsmieszycie z ta anoreksja... ona nie ma anorkesji! Nie moze czlowiek juz byc szczuply??