Ok wiem ze takich tematow jest mnostwo , ale ciekawi mnie Wasze zdanie: Kogo wolicie Scarlett Johansson czy Keire Knightley? Obie panie pozowaly eazem do czasopisma Vanity Fair. Ja osobiscie wole Keire(mam na mysli nie tylko wyglad ale caloksztalt).Wydaje mi sie sympatyczniejsza a Scarlett przemadrzala zbyt pewna siebie. A jak Wy myslicie?
Za to ja wolę Scarlett (zdecydowanie!!!) - jest ładniejsza, bardziej utalentowana... A pod względem charakteru - nie znam żadnej z pań, ale to Scarlett wydaje się sympatyczniejsza (moim zdaniem).
Z sesji dla Vanity Fair widziałem tylko (albo może AŻ) okładkę. Robi wrażenie :) Co do pytania, to trudno powiedzieć. Keirę znam z kilku filmów (m.in. Piraci z Karaibów, Król Artur) i z setek zdjęć z internetu, gdyż swego czasu miałem fioła na jej punkcie ;) Scarlett kojarzę raczej tylko z reklam Loreala ;) Z racji tego, że Keirę znam lepiej, moja sympatia jest po jej stronie, chociaż IMHO urodą żadna z pań nie ustępuje drugiej. Dwie z niewielu Naprawdę Ładnych w showbiznesie.