!.Fani Keiry a antyfani Hilary i fani Hilary a antyfani Keiry.!
Zakopmy wreszcie topór wojenny.! Ciągle się kłócimy która lepsza. A każdy wie, że pod względem aktorskim to Keira jest lepsza. Oby dwie są ładne ( i teraz się proszę nie kłócić czy Hil jest ładna czy nie.! I odwrotnie.) I fanki Hilary, prosze was nie piszcie,że Hil to świetna aktorka bo niekiedy aż sie chce płakać jak się czyta takie posty. Ja tam nie mówie, że mi się nie podobają filmy z jej udziałem, bo np. są dobre na babskie wieczory. :D Ale prosze nie piszcie, że to najlepsza aktorka na świecie itp. A fanki Keiry nie piszcie, że Hilary jest do dupy,że nie umie grać itp. Wiadomo, że jest owiele gorsza od Keiry ale możecie to zatrzymać dla siebie, prawda.?
Noo mam nadzieje, że topór zakopiemy.
Bo jak nie to ja juz nie mam pomysłów jak się pogodzić. :(
Pozdrawiam ;*
A masz Hilary w ulubionych...;/ i sama piszesz jakies bzury o keirze ze ma anoreksje... opanuj ty sie.
Kiedy ja napisałam że Keira ma anoreksje??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Kiedy????????????
Hilary mam w ulubionych bo ją lubie czy to takie dziwne???????? :/ Sama sie opanuj!!
No sory ale ja nawet nie wiem skad ona sobie wziela sobie ze mowilam ze Keira jest anorektyczką. ;/
Jeszcze rez sory za słownictwo ;** :/
Zgadzam się. Możemy zakopać topór, ale fanki Hilary i tak będą gadać o Keirze niestworzone rzeczy, np. że ma anoreksję.
Ale pomysł dobry.
Pozdrawiam wszystkich.
No mam nadzieje, że nie będą. Bo jak będą to ja sie nimi zajme :> Nie no żartuje. Ja nie mam na to najmniejszego wpływu ;/ Ale mam nadzieje, że nie będą gadać takich bzdur. :]
Pozdrawiam ;*
I tak będą gadać, że Keira ma anoreksję, albo że Hilary ma mordę jak koń.
Normalne i takie posty niczego nie zmienią, niestety
O matko xD Ja już wyczuwam agresję, tylko jeszcze nie wiem do kogo skierowaną? Może do mnie? Że ma mordę jak koń, jest najczęstszą obelgą, odkąd zrobiła sobie zęby.
A więc powtórzę się, nic z tym nie da się zrobić...
i tak się rodzi kłótnia....Manny dałabyś wreszcie spokój. Mitzi Caspar chodziłó, że tak inni mówią na Hilary, przytoczyła tylko fakt a ty się już oburzasz.
Właśnie o to mi chodziło, Xneta, dziękuję.
Manny, i jak tu zakopać topór wojenny, skoro ty już doszukujesz się jakichś obelg, już jesteś zła? Tak się nie da.
I tak się nie da.
Xneta: Ja się nie oburzam ;]
Mitzi Caspar: Myślałam, że to Ty uważasz że Keira ma anoreksie a Hilary ma morde jak koń. Nie wiedziałam, że to powiedziałeś ogólnie. :P
Da sie zakopać topór wojenny. Po prostu trzeba się postarać. ;]
Pozdro.
Zwątpiłam. Przez te głupie odzywki to naprawdę będą jeszcze gorsze konflikty. Po prostu tak już będzie, że fani Hilary nie znoszą Keiry, a fani Keiry nie znoszą Hilary, choć uważam, że fani Keiry zachowują odpowiedni dystans w komentarzach, a fani Hilary piszą to co im ślina na język przyniesie. Po prostu obrażają Keirę.
Chyba przyznacie mi rację??
ej ludzie, ale macie problemy...naljepiej zamknąc już ten temat, poniewaz wszystko zostało już powiedziane.
drogie Kobiety!przystopujcie troche,bo to do nieczego nie prowadzi...
Jeśli jest napisane "zakopmy topór wojenny" to widać komuś zależy na zakończeniu tych obelg...Jestem pewien,że oby dwie aktorki,o które toczyłyście tak zażartą (brak mi stwierdzenia/słowa, nie chciałaby tego widzieć,co zostało tu napisane....
Przyznam się,ja sam nie dawno "walczyłem o racje" z antyfanami Orlando Bloom'a i wcale to nie było miłe,ani przyjemne czytać takie posty jakie się tam znajdowały,więc wszyscy(oby dwa obozy wojenne,a było nas tam troche;p,dzielące sie na popierających i tych przeciw Bloomowi...nie mówie,że spieraliśmy się o jego grę aktorską,ale również o jego życie prywatne,co dla mnie jest całkowity absurd)...więc wszyscy zdecydowaliśmy się uspokoić naszą wrogość i zakończyć nic nie znaczący spór...Wam też to radze...bo naprawde to jest śmieszne.
Ja sam,gdy teraz czytam to co wtedy pisałem leje z własnego siebie;p
pozdro dla Was wszystkich i trzymam kciuki,abyście zakończyły ten spór...;*****
Dobra ludzie kończmy to, bo jak na razie to rezultat jest taki, że każdy chce komuś dokopać i tyle.:(
Do założycielki tematu:
Kochana Manny, miałaś dobre intencje i za to ci dziękuję, ale sama widzisz co z tego jest? Nic. Pustka, a nawet jeszcze gorsze konflikty.
Pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo wakacyjnie i ciepło.
cpt. Alexandra
Z Odsieczą dla Manny!! dobra Zall wiem ja tam lubie je oby2 hil bardziej a keira tez fajan pozdro :*:*