Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 870 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

I na dodatek beznadziejna aktorka! Wszyscy sie nia podniecaja a ja nic w niej nie widze!!!! Pasuje na faceta... bylo to widac w Piratach jak byla przebrana za chlopaka ... Idealnie! Plaska z kazdej strony i brzydka jak noc! A te jej wydymane ustka..i ten wklesly nos! noo jest straszna!

guga_buzka

Dlaczego tak ją oceniasz?
Przykro mi, że tak właśnie wyrażasz swoje zdanie, ale mniej agresji i więcej prawdziwych argumentów. Myślisz, że tylko ŁADNI ludzie mogą rozpoczynać karierę aktorską? Przecież tu chodzi o talent.
Nie chcę się kłócić, ale to co napisałaś to nieprawda.
Pozdrawiam, Alexandra

Captain_Alexandra

ohhh sorry ale aktorka z niej beznadziejna!!!!! Przeciez napisalam!
Szzczegolnie bylo to widac w ostatniej czesci Piratow! Obok tak wybitnie zagranych ról jak Barbossa, J.Sparrow , Tia Dalma czy nawet Pintel czy Raghetti Keira wyszla bardzo slabo!! Jej gra jest beznadziejna i bez wlasnego pomyslu na bohatera! W momentach kiedy miala byc smieszna wyszla poprostu na idiotke..np na poczatku przy oddawaniu tych wszystkich broni w Singapurza albo w drugiej czesci jak udawala ze mdleje.. nienawidze tego momentu! W ogole nie wiem dlaczego rola Lizzy odegrala az taka kluczowa role ze ona zostala Krolem piratow! To bylo juz przegiecie! Tak czy siak Keira jest beznadziejna!!

guga_buzka

UWAGA TROLL!!! KARMIENIE SUROWO WZBRONIONE!

guga_buzka

mi sie podoba

PES : ale bez przesady 40 miejsce !!

Michael_Scofield_3

tez mnie to przeraza! Jakby tak od poczatku wziasc Aktorki.. bo w czolowce sa sami aktorzy to ona byla by na jakims 5 miejscu! Kr*** nie przesadzajmy czy ona jest lepsza od Angeliny , Sandry Bulock oraz innych swietnych aktorek???

guga_buzka

Mnie się nie podoba, ani z urody ani z aktorstwa które reprezentuje w filmach, nawet w Dumie i Uprzedzeniu nie była jakaś nadzwyczajna. Nie przepadam za nią, zwłaszcza po serii Piraci z...

guga_buzka

Sandra Bullock i Angelina Jolie są bardziej doświadczonymi aktorkami. Keira na pewno im dorówna, ale w swoim czasie. I tak już daleko zaszła. Rola w Piratach przyniosła jej sławę na całym świecie oraz sympatię wielu ludzi.

Captain_Alexandra

Od Jolie? Pewnie ze jest lepsza... nie wiem czy od Bullock ale od Jolie napewno... poza tym nie lubie Angeliny ale co do jej talentu jestem obiektywna

Hermioneczka

To już przesada. Jolie jest jedyną aktorką która może się wcielić w każdą postać i nie rozkłada przy tym całej roli. Knightley jest przy niej jak Pinokio - drewniana do granic zdrewnienia. Nie zagra dobrze ani jednej roli jeśli nie ma cech wspólnych z bohaterką. Wy to nazywacie talentem??

guga_buzka

Tylko jedna rzecz, którą napisałaś jest prawdziwa: "Wszyscy sie nia podniecają." Koniec dyskusji, przykro mi.

guga_buzka

Ja uważam ,ż ejest całkiem ładna ,a to ,ż enie ma biustu to nie jest jej wina. Ma sobie wszczepić implanty? A co do jej aktorstwa to sądzę ,ż ejak na poczatek to radzi sobie naprawdę dobrze. Jeśli chodzi o sceny w piratach to ptrzeciez nie ona pisała scenariusz ,a jeśli o mnie chodzi omdlenie na wyspie Cruses i scena z bronią w Singapurze były smieszne (albo ja miałam za dobry humor ^^)

Kentucky_2

nie bede sie z wami klocic to jest wasze zdanie... ja mam inne! Dla mnie to ona gra strasznie... a w Piratach kwasiła każda swietna scene!

guga_buzka

"Wszyscy sie nia podniecają."

Ja nie, ktoś kiedyś powiedział "Keira to taka bardziej męska wersja Orlando Blooma" - no własnie.

Nachtjager

Tego nie słyszałam...ale dobre określenie, nie ma co.

Abriel

hah dobre :D pasuje! :D:D:D:DD:D:D: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

guga_buzka

Talia Shire to przy niej zajebista laska!
;)

użytkownik usunięty
guga_buzka

Te wszystkie męskie porównania do Keiry , które tutaj piszecie są po prostu zwykłymi oszczerstwami. A właściwie to co wy macie do Orlando???
Po prostu im zazdrościcie i tyle.

haha Orlando to jeden z moich ulubionych aktorow ..nic do niego nie mam .. chodzilo mi bardziej o Keire :D

i nie wyskakuj mi z zazdroscia bo to jest najglupszy argument jaki slyszalam.. a slysze to czesto.. bo durny ludzie nie potrafia sobie inaczej tego wyjasnic to pierdola jakies glupoty dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci

guga_buzka

No i znowu czytam twój wpis guga. I znowu czuję agresję. Trochę grzeczniej. Ona nie jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Masz co do tego rację. Nie jest anorektyczką (znam kogoś może nie ruwnie chudego jak ona i rozumiem że to geny a nie anoreksja a ty?) Są piękniejsze, ale sorki w porównaniu z niektórymi aktorkami to ona jest aniołem. Jej gra może ci się nie podobać. Ok, szanuję twoje zdanie (apel do fanów nauczcie się szanować antyfanów którzy mają po koleji w głowie i potrafią podać argumenty) ja mam inne uważam że zdecydowanie dobrze się zapowiada (ile ona ma lat 23?) Może za pare lat dorówna Jolie? Ona nie dorównuje DiCaprio, jednak ma talent i to już widać. Musi się po prostu wiele nauczyć. Zgadzam się że zarzuty o zazdrości są po prostu absurdalne. I jeszcze jedno bo zapewne mnie zaraz zjedziesz, nie jestem fanką Keiry i kropka.

Hefa

wesss nie mam zamiaru cie zjechac .. poprostu niektorz y mnie wkurzaja i tyle! Dla mnie ona jest brzydka i gra beznadziejnie! hALLO CZAS TERAZNIEJSZY! nie obchodzi mnie to czy ona sie wyrobi czy nie .. obecnie nie podoba mi sie jej gra i nie mam pojecia dlaczego w rangkingu jest tak wysoko!!

guga_buzka

W rankingu jest tak wysoko, ponieważ jest jedną z najlepiej zapowiadających się młodych gwiazd. Każdy ma prawo do swojego zdania. Szanuję twoje, a niekażdemu ona musi się podobać.

guga_buzka

a to juz Twoj pech...widzisz wiekszosc osob tutaj nie podziela Twojej "szanownej" opinii na temat tej aktorki...
powiedz mi co ty chcesz udowodnic? albo komus chcesz zaimponowac swoim slownictwem???
Skoncz juz tym...wyrazilas Swoje zdanie,ok,to moze juz czas stad spadac,nie sadzisz???
pozdro

DaroO2222

Do Daroo nie wiem czy wiesz ale w Polsce panuje coś takiego jak wolność słowa. Będe pisać co mi sie podoba i zejdź ze mnie. Wiem że nie podziela. Są tutaj takie trole jak ty któży zamiast wypowiedzieć się normalnie obrażają wszystkich. A co ci przeszkadza w moim słownictwie? To że nie przeklinam i staram się nikogo nie urazić? A ponadto to nie z toba rozmawiałam wiec po co sie wtrącasz? weż sie zastanów co piszesz. taka dobra rada. A i jeszcze jedno. Nikomu nic nie chce uydowodnić, po prostu w kulturalny sposób wyrażam swoje zdanie. Ale specjalnie dla ciebie.

K***** poj****- c**u za****** pier*** się

Może nyć?

Hefa

bardzo przepraszam Droga Hefo,źle sie wyrazilem...moj błąd-Moje słowa były skierowane do "gugi.buski"...
Mam nadzieje,że teraz nie masz do mnie pretensji i cofniesz swoje słowa,poprostu się pomyliłem i myśle,że to rozumiesz,bo KAZDEMU się zdarza...
Do Ciebie nic nie mam,bo ty dotychczas;) wyrażałaś sie dobrze...
pozdrawiam:*

DaroO2222

P.S. ja podzielam Twoje zdanie na temat Keiry K.;)

DaroO2222

W takim razie przepraszam, pomyliłam się;) Mam nadzieję że mi to wybaczysz:)

Hefa

spox...rozumiem,zdenerwowałaś się i miałaś prawo,jeśli potraktowalaś tamtą treść do Ciebie...ale mogłas sie do myśleć,że nie jestem po stronie tej "potworzycy"-guga.buzka.,która nawet nie ma dużego powodu,aby pisać takie bzdury o tej aktorce:/

DaroO2222

Mogłam prawda. Jeszcze raz sorki.

:) Pozdro.

użytkownik usunięty
guga_buzka

Do gugi buzki:
Nie pozwolę, aby wyrażano się do mnie w taki sposób. Nie mam zamiaru się sprzeczać, tylko chcę wyjaśnić całą sprawę.
Bez obrazy, ale zastanów się moja droga w jaki sposób się wyrażasz i jakiego używasz słownictwa. Możesz sobie przeklinać gdzie indziej, tylko żeby nie słuchały tego inne osoby.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
guga_buzka

Zgodnie z punktem 7. Regulaminu publikacji treści Filmweb.pl proponuję usunąć profil użytkowniczki guga.buzka wobec całkowitego nieprzestrzegania postanowień punktu 3. tegoż regulaminu.

użytkownik usunięty
guga_buzka

Ale przestań na nas przeklinać?
Nie znasz innych słów?
Jest ich mnóstwo w słowniku.
Ja tylko powiedziałam, żebyś zachowała swoje odzywki dla siebie. Tak będzie lepiej.

guga_buzka

Do gugi buzki: (osobiste)
Przestań śmiecić na moim blogu!!
Co to miał być za komentarz?
Jak ci się nie podoba, to nie wchodź więcej na mój blog, bo takie komentarzy świadczą o niskiej kulturze. Tyle ci mam do powiedzenia i dziwię się. Naprawdę się dziwię.

Captain_Alexandra

Guga rozumiem, że przeklinanie to twoje codzienne słownictwo (podobnie jak moje (ale tylko jak sie wkurze :D)) ale nie musisz tutaj przeklinać i wyzywać innych użytkowników ;/ rozumiem nie lubisz Keiry.. nie każdy musi ją lubieć i uważać za dobrą aktorke. Ale to co ty wypisujesz to już lekka przesada... ;//

manny_2

jeju usuwajcie zaloze koljeny.. mnie to problemu nie robi...
ok ok ale wy juz sie tak wymadrzacie ze nie moglam sie powstrzymac zeby zrobic wam na zlosc xD dzieki ze rozumiesz ze jej nie lubie .. i zrozumcie to wszyscy zanim zaczniecie sie do mnie rzucac !

guga_buzka

Nie rozumiem o co wam chodzi z tym przeklinaniem... Ja osoboście często nie przeklinam, ale uważam że to zwykłe słownictwo jak każde inne. Po prostu wyraża głębokie uczucia i na dodatek brzmi bardzo rzeczowo ;P. Klnięcie, że tak sie wyrażę, jest coraz powszechniejsze i mam nadzieje że wkrótce nikt nie będzie zwracał uwagi na takie pierdoły. I jeszcze jedno: nie nawidze jak ktoś daje argument (bo jej/jemu zazdrościsz). Co to ma wogóle do rzeczy?? To żaden dowód i świadczy o braku lepszych pomysłów. Pozdrawiam.

Apok

a czy to jest dobry argument-"nie lubie jej,dlatego po niej jeżdże"-bo moim zdaniem to jest typowa głupota i nie wiedza ludzka,z dodatkiem przekleństw brzmi to jak mowa całkowitego kretyna/ki...
I jeśli jakaś tam guga.buzka czepia się jej wyglądu to znaczy,że jej chyba zazdrości urody i reszty co osiągnęła...
Dziewczyna ma kompleksy i jeździ po jakiejś aktorce,dlatego że jej ulubiona Lindsay Lohan nie lubi właśnie Keiry i paru innych aktorek...powiedziała pare słów,które będzie żałować,ale nie taka guga.buzka juz sie tym od razu podnieca...
Dajcie se siana wszyscy...pozdro

DaroO2222

ehhh apok ma racje a ty daro spierdalaj bo bredzisz
ja bede se jechac po kim chce np po tobie chuj , debil, kretyn....

guga_buzka

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.....
skoro według Ciebie ja bredze to Twoje "szanowne słowa" to już świętokractwo...
lepiej zakończ tą swoją marną krucjatę na tym forum:/

DaroO2222

właśnie guga może idź sobie teraz na inne forum i tam pokaż jaką masz kulturę osobista bo tutaj tylko się ośmieszasz, jest dużo innych aktorek które możesz obrzucić wyzwiskami żeby samej poczuć się lepiej, ach te kompleksy, trudno ci się ich pozbyć co? pozdr! ;-)

_Marilyn_

ooooo dzizzzyyysss jak nie argument "zazdroscisz" to "kompleksy" !!!!
ja pierdole wam na prawde nie przychodzi do glowy fakt ze jej poprostu NIENAWIDZE!! ?

Dziewczyna jest płaska jak deska, ma dziwny kształt nosa, krzywy uśmiech, nienaturalnie napompowane usta, wysuniętą szczękę i denerwujący głos. No i ten akcent.

to powody do tego zeby mi sie nei podobala.. z reszta jak wam sie ktos nei podoba to macie kompleksy?? albo zazdroscicie? ja pierdole jak juz powtarzalam to sa najglupsze argumenty jakie slyszalam

musze sie powtarzac z tego drugiego tenmatu! kurwa! alr jak tamten zamknelam to ten tez zamykam

Koniec .. bede tesknic :*:*:*:*:*:**: ahha

guga_buzka

"Dziewczyna jest płaska jak deska, ma dziwny kształt nosa, krzywy uśmiech, nienaturalnie napompowane usta, wysuniętą szczękę i denerwujący głos. No i ten akcent." - tak, z tym się zgodze, ale od razu nienawiść ???

Nachtjager

Ja tylko napiszę- to że jest płaska to nie jest jej wina, tak samo jak zupełnie normalny nos, usta, szczęka i głos oraz akcent. Uśmiech ma bardzo ładny i naturalny. Ogólnie jest naturalna i cenię ją za to, że nie jest taka jak np. Plastik Hilton. Ale każdy ma inne zdanie na ten temat i zakończmy tą dyskusję zanim znów pojawią się ostre słowa. Pozdr!

Lady_From_Burton_World

OOO ale wymyslaja.... dziwny glos itd.. no i co z tego?? liczy sie to jak ona gra!!

Lady_From_Burton_World

nie nienawidze jej za wyglad tylko za gre
ale jej brzydota ma w to wklad... bo te durne miny co ona robi i ten gloos .. nienawidze patrzec na nia w filmach i jej gry!

dobra ok ci sie podoba mi nie !

KONIEC

guga_buzka

Ja do Keiry jako osoby nic nie mam, ale tylko zauważam że nie jest taka piękna jak ją malują ;)

Nachtjager

jezu mi sie nie podoba bo nie jestem homo....;/ poprostu dziewczyna ladna jest... dla mnie nie jest brzydka

IzUs

dobra...napisaliście wszystko co mieliście w głowie???
Jak tak to proponuje zakonczyć ten temat,bo nie widze sensu go dalej ciągnąć...
pozdrawiam wszystkich...The end^^

guga_buzka

A ja jednak chcialabym jeszcze cos dodać. Bardzo bym chciala zobaczyć autorke tego postu skoro ma czelność wypisywać takie rzeczy o Keirze to oznacza, ze sama jest pieknoscia jakich mało. Szczerze to bardzo w to wątpie. Hehe z takimi osobami jak ty to wogóle szkoda prowadzic dyskusje, podejrzewam, ze na na wiele innych tematów również.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Keiry =)

guga_buzka

do jakiejśtam buzki: Twój temat i komentarz brzmi jak zażalenie i kompleks zazdrosnej nastolaty, która nie tylko chce byc piękna jak Keira, ale i równie sławna. Ale nie jest...I to ją boli:)