Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

dlaczego ta małpa nie chce grać w 4 części Piratów z Karaibów?? Zawiodłam się na niej...

pola_s_16

Może rola małpy jest już przydzielona komuś innemu?

kqu

o ile pamietam to rola małpy jest tylko jedna...mianowicie małpka
barbossy ;p

Mada_gringo

Dobrze, że nie chce;)) może będzie podkładać głos pod małpkę Barbossy??;)

Bisexidryna

cóz to byłby za dubbing ! ;d

Mada_gringo

Małpka byłaby dziewczynką!! Na dodatek Angielką;)) hmm, a może w wuniku nieoczekiwanych zdarzeń Elisabeth rzeczywiście zostanie zmieniona ww małpeczkę...;))

Bisexidryna

juz sobie wyobrazam: małpka mowiaca po angielsku ze wspaniałym
brytyjskim akcentem...miodzio!

użytkownik usunięty
Mada_gringo

Dzieciaki, miejcie trochę litości nad Geoffrey'em Rushem. Keira rzeczywiście jest bardzo chuda i na pewno lekka, ale nie aż tak, żeby on dał radę utrzymać ją na ramieniu ;-)

Może dlatego nie chce, ponieważ będzie tam występował Disneyowski Zac Efron? Keira jest na tyle mądra, że wysoko się ceni i za to (m.i.n.) ją lubię. Nikt przecież nie chce występować u boku Zaca, przynajmniej każdy szanujący się (jako tako) aktor.

Elie_i_Keira_13

Bu ha, ha, ha, ha.... . Ciekawi mnie czy jest to jej decyzja, czy może scenarzyści stwierdzili, że postać ta niewiele wniesie do nowej historii. Piraci bez Deppa, to by dopiero była porażka.

Elie_i_Keira_13

nie, to juz pewne ze efron nie zagra w piratach 4. juhuuuu!;d

Mada_gringo

Chwała Ci, Dobry Boże!
Całe szczęście. Gorszego pomysłu być nie mogło.
Jakoś nie wyobrażam sobie tego całego Efrona w tym samym filmie z Johnnym czy Keirą.

użytkownik usunięty
pola_s_16

Moim zdaniem Keira po prostu chce odpocząć i zrobić sobie przerwę. Ostatnie lata w jej karierze były bardzo owocne.:)
Na pewno przez pewien okres nie będzie nigdzie grała, a potem wróci i znów zobaczymy ją w jakiejś ciekawej produkcji, choć nie ukrywam, że w Piratach będzie mi jej bardzo brakować.:(

pola_s_16

hehehehehe fajnie to zabrzmiało ;DDDDD.//a nawiasem to faktycznie małpa ;// bo lubie ja w tym filmie

Jane_Mary20

jo troche zrąbanie że nie będzie grała w 4 części.......

corel5

uwielbiam "Piratów..."! Jak nie chce to trzeba ją zmusić, żeby zagrała! to zakrawa na skandal!