Małpka byłaby dziewczynką!! Na dodatek Angielką;)) hmm, a może w wuniku nieoczekiwanych zdarzeń Elisabeth rzeczywiście zostanie zmieniona ww małpeczkę...;))
Dzieciaki, miejcie trochę litości nad Geoffrey'em Rushem. Keira rzeczywiście jest bardzo chuda i na pewno lekka, ale nie aż tak, żeby on dał radę utrzymać ją na ramieniu ;-)
Może dlatego nie chce, ponieważ będzie tam występował Disneyowski Zac Efron? Keira jest na tyle mądra, że wysoko się ceni i za to (m.i.n.) ją lubię. Nikt przecież nie chce występować u boku Zaca, przynajmniej każdy szanujący się (jako tako) aktor.
Bu ha, ha, ha, ha.... . Ciekawi mnie czy jest to jej decyzja, czy może scenarzyści stwierdzili, że postać ta niewiele wniesie do nowej historii. Piraci bez Deppa, to by dopiero była porażka.
Chwała Ci, Dobry Boże!
Całe szczęście. Gorszego pomysłu być nie mogło.
Jakoś nie wyobrażam sobie tego całego Efrona w tym samym filmie z Johnnym czy Keirą.
Moim zdaniem Keira po prostu chce odpocząć i zrobić sobie przerwę. Ostatnie lata w jej karierze były bardzo owocne.:)
Na pewno przez pewien okres nie będzie nigdzie grała, a potem wróci i znów zobaczymy ją w jakiejś ciekawej produkcji, choć nie ukrywam, że w Piratach będzie mi jej bardzo brakować.:(
hehehehehe fajnie to zabrzmiało ;DDDDD.//a nawiasem to faktycznie małpa ;// bo lubie ja w tym filmie