Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

często zdarza jej się przesadzić z mimiką twarzy. ;) ale mimo to przyjemnie się na nią patrzy. nie wyobrażam sobie innej Elizabeth. ;)
co do postów poniżej - chuda? płaska? w tym jej urok! inne mają duże tyłki <nieskromny uśmiech>, jeszcze inne dołeczki w policzkach czy szparę między zębami(musiałam!)i co? i właśnie na tym zarabiają. są dzięki temu charakterystyczne. ;)

suicide_blonde

Keira powiedziała w jednym z wywiadów, że jak się skupia to nadyma za bardzo usta;) szpara miedzy zębami - pijesz do Kate Moss;)

suicide_blonde

a najbardziej zgodzę się z Tobą z "...nie wyobrażam sobie innej Elizabeth". DOKŁADNIE! Ja też sobie nie wyobrażam, żeby jakakolwiek inna aktorka mogła wziąc tę rolę... z jednej strony ktoś może zarzucić, że sie po prostu przyzwyczaiłam, ale z drugiej po prostu NIE wyobrażam sobie kogoś innego... czy to natalie potman, czy jessica alba, Scarlet Johanson....
tylko Keira!

suicide_blonde

Mimo, iż denerwuje mnie jak nadyma usta, to jednak - trochę wbrew sobie ;-) - bardzo ją lubię i uważam za piękność. Ale Elizabeth Bennet (tak samo zresztą jak Mr. Darcy) będzie dla mnie zawsze tylko jedna - Jennifer Ehle.

Dahud

Ja bardzo lubię Keirę jak żadną inną młodą, współczesną aktorkę.
Ale nie pasowała w ogóle to Lizzy i dla mnie też istnieje tylko jedna ;)

suicide_blonde

hehe ^^ mnie strasznie denerwują te jej miny, ale ogólnie, da się przeżyć :)