Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
No trudno, jakoś będę musiała się z tym pogodzić ;(
Ale może autorka tematu będzie chętna jak przybędzie... :D
Witam;]
N ie chce mi się szukać wczorajszych postów więc odpowiem tutaj...
Miles pomyślałam o Tobie, jak myłam miseczkę po płatkach rano, ale skąd pomysł, że pracuję na zmywaku??? ;p
Ach i jeszcze jedno do Ciebie...gdyby nie to <chlip> to nawet pomyślałabym, że będziesz za mną tęsknić, no ale...
Asiek GRATULACJE! ;*
sonnenEW nie denerwuj się ;p
A tak poza tym, co słychać?
Witaj :)
A no co słychać? No, np. kolega chce nam się obnażać... :D
A pozatym to słychać deszcz... :(
On się tak każdej narzuca...rozbierać by się chciał tylko. Już nawet Miles jest bardziej cywilizowany od tego kogutka ;]
Ja tu żadnej funkcji nie sprawuje, zacne forum.... niektóre osoby które się tu pojawiają są zacne ale forum takie sobie.
Dzięki Dar, dzięki ;p
Dobra ja spadam, zbierać się na koncert. Keshia na Guns n roses...będzie się działo!