Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

gosiafab

Dobranoc;D

gosiafab

Dobranoc

Dark666Lady

Dzień dobry! :D

Camilla3

A jaki tam dobry.

Dark666Lady

A czemu nie?

użytkownik usunięty
Camilla3

Camilla zdałam egzamin kosmetyczny:D Mogę otwierać gabinet:)

Camilla3

Pada u mnie deszcz :( Asiek gratulacje

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Heh dzięki:-) A byłam przekonana wręcz że za rok będę musiała pisać...

Czemu?

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Bo nie zauważyłam, że klientka ma wenektazje i troche spieprzylam zabieg. Myslalam ze spieprzylam pisemny ale zdalam.

Aaa, ja naszczęście egzamin zawodowy mam dopiero za dwa lata

użytkownik usunięty
Dark666Lady

;] Minie nim sie obejrzysz. Pamietam jak niedawno szlam do studium kosmetycznego. teraz ide na studia;p

Tak, czas bardzo szybko mija ja napszykład myślałam nad kursem fryzjerskim

a wy dalej swoje z całym szacunkiem ale chyba wam sie pomyliły tematy

sonnenEW

Jak ci nie pasuje to nie czytaj

Dark666Lady

jest temat wiec moge i ja się wypowiedzieć, a ty może utwórz temat na odpowiednim forum bo widocznie niektórym się pomieszało w głowie

użytkownik usunięty
sonnenEW

A ty co taka rozdrażniona dzisiaj?;>

sonnenEW

Z moją głową wszystko OK

Dark666Lady

widocznie nie bardzo skoro rozprawiasz na temacie o Kristen o swoich prywatnych sprawach

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ja się chciałam tylko pochwalić:-(

sonnenEW

Rozmawiałam z Asiek a tylko do mnie masz sapy

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Cicho!:P

Dark666Lady

tak przy okazji to gratulacje asiek:-)

Dark666Lady

ale to jest irytujace wchodze na temat Stewart a widzę kilkanascie stron wogóle nie zwiazanych z jej osoba

sonnenEW

No tak forum boskiej Kristen nie powinno być niczym skalane, postaram się więcej tego nie robić.

Dark666Lady

matko nie chodzi mi o to hah, ok można cos tam czasem dodac o sobie wiadomo ze czasem jest taka konieczność no ale bez przesady (nie żebym wam mówiła jak sie macie wypowiadać):-) a Kristem nie uwazam za boska poprostu normalna dziewczyna

użytkownik usunięty
sonnenEW

Gdyby byla normalna nie dostalaby od ciebie oceny 10/10 ; )

sonnenEW

No to teraz kompletnie nie wiem o co chodzi. Rozmowa dobrze się toczyła więc jej nie przerywałam, a tu nagle problem bo to forum o Kristen, teraz mówisz że nie ma w tym nic dziwnego że pojawiają się wzmianki o prywatnym życiu.

Dark666Lady

ojejku chodziło mi że czasem nie da sie uniknąć tego typu wypowiedzi np. napisze że wole czytać e-booki sagi...ale nie ze przed wczorajszy dzien przybyło ok. 3 stron z czego wiekszość to posty o prywatnych spostrzezeniach:-) ale zreszta piszcie co chcecie. tylko po co zakładac taki temat typu'głupia baba' a póżniej pisac o kredkach, plastelinach itd...

Dark666Lady

sorki miało być rumianeslowa ...cos mi laptop szaleje

sonnenEW

Nie moja wina że taka rozmowa się toczyła. Może i nie była o Kristen ale o autorce tego forum więc w czym problem?

Dark666Lady

ok. nie ma problemu...postaram się nie wtracać

sonnenEW

Wyraziłaś swoje zdanie i to się chwali, tylko nie rozumiem czemu do mnie było skierowane.

Dark666Lady

Spokojnie dziewczyny...
Asiek gratuluję :), Sonnen, może masz trochę racji, ale nie da się ciągle pisać o Kristen, bo po prostu nie ma o czym. Zawsze temat schodzi na co innego, a lepiej, że jakaś dyskusja jest, niż by forum miało całkiem nie żyć.

Dark666Lady

Camilla ja jestem spokojna, tylko miałam wrażenie że ta uwaga była skierowana tylko do mnie.

Dark666Lady

Dark666Lady aczy ja pisałam że twoja wina:-) ok. nie było to skierowane do ciebie tylko ogólbie napisałam więc spokojnie, wypowiedziałma swoje zdanie i tyle...

Dark666Lady

romianek dałma Kristen 10 poniewaz lubie jej filmy, jest dobra aktorką, i wydaje się być fajna osoba

Dark666Lady

no tak Camilla masz racje zawsze temat zejdzie na cos innego...a o Kristen jest co pisac co chwile są jakies newsy no ale rozumien że nie każdego to interesuje

Dark666Lady

A ja nie zachwyca się jej talentem, a co do tego jaka jest prywatnie- nie interesuje mnie to i nie ma to wpływu na moją ocene jej aktorstwa.

Jessica_18

niepowinno miec to wpływu ale jakos dałam 10...też się neizachwycam jej talentem, jest duzo lepszych aktorek ale nie uwazam by była beznadziejna

sonnenEW

Też nie uwarzam że było beznadziejnie ale mogła to lepiej zagrać. Jak dla mnie nie popisała się.

Dark666Lady

nie wiem ale jakoś mi się podoba jak gra w sadze,jak nic pasuje na Belle, ja widziałam Swan tak jak ja zagrała, jak dla mnie to najgorzej wypadła w adventureland, tak jak by była soba,wogóle nie wczuła się w postać nie zagrała jej

Dark666Lady

Ja nie śledze jej kariery, nie ciągnie mnie jakoś do tego.

Dark666Lady

nie jestem jakąś szalona fanką:-) ale poprostu lubie ja, jest taka jaka była przed tym całym szumem,mimo że ma miliony na koncie jakos nie obnosi się z nimi, nie kupuja nowych szpanerskicvh aut itd, jest zwykłą nastolatką, która juz czegos dokonała, a nie tak jak inne niby gwiazdy które zagrają w jednym filmie czy serialu i uważaja sie za nie waidomo kogo...

sonnenEW

Wierzę że taka jest, wiesz o niej więcej niż ja. A co do aktorek wolę panie z nieco większym doświadczeniem.

Dark666Lady

no tak wiem tyle co z wywiadów:-) no tak fajnie zobaczyc film z aktorka która ma Oscara wiadomo inna liga, ale jakos nie sledze ich życia hah nie zebym sledziła Stewart niestety nie jestem z Kaliforni no nic zmykam, o dziwo oprócz nas pusto dziś

sonnenEW

a i z góry za błedy przepraszam hah niestety nie czytam ponownie tego co napisze

sonnenEW

Masz jakieś zboczenie z tym "hah"

Dark666Lady

Też często robie błędy i już mnie poprawiali kilka razy :)

Dark666Lady

a mnie niestety bardzo często co mnie bardzo irytuje, ale papierka dyslekcji mi nie chcieli dać: wiec niby jest ok:-)do nastepnego