Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
menszczysnoooo a w jakim przedziale wiekowym jestes? 16-18? czy 18 lub wiecej? tak tylko pytam z ciekawosci;D
''w swiecie kobiet'' widzialam juz dosyc dawno ale cos juz kojarze,grala ona corke kobiety chorej na raka chyba...
Naprawdę. Dark666Lady napisałaś że też lubisz ten gatunek kina. Oglądałaś "Ostry poker w małym Tokio"?
Słońce z Dolphem Lundgrenem oglądałam tylko Uniwersalny żołnierz i Drzewo Jozuego. Zapomniałeś? Od wczoraj nic się nie zmieniło.
ja nie ogladalam,ostatni film jaki widzialam to ''Salt' no I ''Infiltracja'''ale przy tym drugim to nie dalam jakos rady;p zawsze lubilam komedie romantyczne,od jakiegos czasu sie przestawiam na jakies ostrzejsze filmy bo ile mozna w komediach gustowac,jakas zmiana tez musi byc;D
Salt jest do bani , ale Andżela w tej czarnej czuprynce z makijażem --mniaaaaam. Wspaniała. zmiana image'u.
Departed jest zajeb...ste, choć nie trawię DiCaprio i Damona. Obejrzałem tylko ze względu na Martina Scorsese bo to świetny reżyser.
"zawsze lubilam komedie romantyczne,od jakiegos czasu sie przestawiam na jakies ostrzejsze filmy"
Hehehehe się wie ;P
nie mam na mysli zadnych konkretnych,jestem w tym szczerze powiedziawszy ''nowa'' ..ale widze ze Ty takim ulubiencem jestes wiec licze ze mi jakies podpowiesz...chodzi mi o filmy akcji,kryminaly moga tez byc jakies dobre horrory,tylko zeby mi po nich na psyche nie padlo;p ;D
Już myślałem że masz na myśli...nieważne.
Polecam filmy ze Stallone, Lundgrenem , Seagalem, Jetem Li, Brucem Willisem, Schwarzeneggerem i Stathamem.
Z horrorów oglądaj azjatyckie- Ringi, Klątwy i tajski Shutter - zryje Ci porządnie kopułę. Po tym filmie baliśmy się z kumplem do kibla wyjść i sikaliśmy do kwiatka ( była godzina 01.00 w nocy ).
Mam psa, kota, rybkę i gołębia lubię zwierzątka. A co do roślin to mam być arhitektem krajobrazu więc czeka mnie nauka łacińskiego nazewnictwa nie mogę się doczekać.
Drogie Amazonki i uroczy Rodzynku, nie wiem jak Wy, ale Keshia ciężko haruje od świtu, tak więc dobranoc i do miłego (zapewne jutro)
Drzewo Jozuego to dobry film . Bardzo lubię Lundgrena - w tamtym filmie grała bardzo piękna aktorka - Christian Alfonso czy jakoś tak . To ta z którą Lundgren się miział pod tymi kaktusami. Film miał piękne zdjęcia.
aha i jesli pytales mnie czy na tym avatarze to ja to odpowiadam...nie,to nie ja....jakas anonimowoosc musi byc;p zakladam jednak ze ten ''pan'' u Ciebie na zdjeciu to tez nie Ty;p;D