Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Hehe...przepraszam :)
Podejrzalam Twoj profil i juz wiem :P:P:P

Aż sam jestem w szoku że tutaj siedzę. Zmierzch i Korniszon to dl mnie największe mameje.

MilesQuaritch

Nie wybrzydzaj! I tak towarzystwo masz aż nadto wyborowe...

keshia21

No baaa;D

Kenga, bo się Miles obrazi...jest mężczyzna wśród nas! Menszczysna! o_O

keshia21

Takim rodzynkiem między amazonkami jestem.

MilesQuaritch

menszczysnoooo a w jakim przedziale wiekowym jestes? 16-18? czy 18 lub wiecej? tak tylko pytam z ciekawosci;D

gosiafab

ojjj więcej ;D

MilesQuaritch

to w szoku jestem;D

''w swiecie kobiet'' widzialam juz dosyc dawno ale cos juz kojarze,grala ona corke kobiety chorej na raka chyba...

użytkownik usunięty
gosiafab

Tak, dokladnie :)

Oglądałyście Expendables? Zarobi więcej niż "Zaćmienie".

MilesQuaritch

Z całą pewnością.

Dark666Lady

Naprawdę. Dark666Lady napisałaś że też lubisz ten gatunek kina. Oglądałaś "Ostry poker w małym Tokio"?

MilesQuaritch

Słońce z Dolphem Lundgrenem oglądałam tylko Uniwersalny żołnierz i Drzewo Jozuego. Zapomniałeś? Od wczoraj nic się nie zmieniło.

MilesQuaritch

ja nie ogladalam,ostatni film jaki widzialam to ''Salt' no I ''Infiltracja'''ale przy tym drugim to nie dalam jakos rady;p zawsze lubilam komedie romantyczne,od jakiegos czasu sie przestawiam na jakies ostrzejsze filmy bo ile mozna w komediach gustowac,jakas zmiana tez musi byc;D

gosiafab

Salt jest do bani , ale Andżela w tej czarnej czuprynce z makijażem --mniaaaaam. Wspaniała. zmiana image'u.

Departed jest zajeb...ste, choć nie trawię DiCaprio i Damona. Obejrzałem tylko ze względu na Martina Scorsese bo to świetny reżyser.

MilesQuaritch

Jak dla mnie Andżela zrobiła się trochę za żylasta XD

gosiafab

"zawsze lubilam komedie romantyczne,od jakiegos czasu sie przestawiam na jakies ostrzejsze filmy"

Hehehehe się wie ;P

gosiafab

Tzn. jakie konkretnie filmy masz na myśli?

MilesQuaritch

nie mam na mysli zadnych konkretnych,jestem w tym szczerze powiedziawszy ''nowa'' ..ale widze ze Ty takim ulubiencem jestes wiec licze ze mi jakies podpowiesz...chodzi mi o filmy akcji,kryminaly moga tez byc jakies dobre horrory,tylko zeby mi po nich na psyche nie padlo;p ;D

gosiafab

Już myślałem że masz na myśli...nieważne.

Polecam filmy ze Stallone, Lundgrenem , Seagalem, Jetem Li, Brucem Willisem, Schwarzeneggerem i Stathamem.

Z horrorów oglądaj azjatyckie- Ringi, Klątwy i tajski Shutter - zryje Ci porządnie kopułę. Po tym filmie baliśmy się z kumplem do kibla wyjść i sikaliśmy do kwiatka ( była godzina 01.00 w nocy ).

MilesQuaritch

Co do kryminałów- Tajemnice Los Angeles.

MilesQuaritch

He He roślinka pewnie uschła He He

Dark666Lady

Właśnie że nie - poszła do góry, a wcześniej więdła.

MilesQuaritch

No to pogratulować ocaliliście roślinkę XD

Dark666Lady

nooo, ja tam roślinek nie lubię, wolę zwierzątka:D

MilesQuaritch

Mam psa, kota, rybkę i gołębia lubię zwierzątka. A co do roślin to mam być arhitektem krajobrazu więc czeka mnie nauka łacińskiego nazewnictwa nie mogę się doczekać.

Jessica_18

Drogie Amazonki i uroczy Rodzynku, nie wiem jak Wy, ale Keshia ciężko haruje od świtu, tak więc dobranoc i do miłego (zapewne jutro)

keshia21

Pomyśl o mnie kiedy będziesz zmywała kolejny talerz keshio. Pa.

keshia21

w takim razie z bolem serca mowimy keshi DOBRANOC

gosiafab

Dobranoc

Dark666Lady

dobranoc (chlip):(

MilesQuaritch

Płaczesz?

Dark666Lady

Tylko jak cebulę kroję. Gadamy dalej?

MilesQuaritch

Z tobą zawsze :)

Dark666Lady

Zauważyłaś co napisała koleżanka gosiafab?:D

Dark666Lady

Drzewo Jozuego to dobry film . Bardzo lubię Lundgrena - w tamtym filmie grała bardzo piękna aktorka - Christian Alfonso czy jakoś tak . To ta z którą Lundgren się miział pod tymi kaktusami. Film miał piękne zdjęcia.

MilesQuaritch

Tak z tego co pamiętam mi też się podobał

Dark666Lady

Okazało się że był niewinny i ci źli gliniarze zabili jego kolegę.

MilesQuaritch

Jakie łobuzy XD

Dark666Lady

Ale jesteś gadatliwa. Idę spać piękna lejdi, jutro znów się zgadamy. Pa.

MilesQuaritch

No i znowu uciekasz, a moja wypowiedź nieco dłuższa znajduje się pod akcją ratowania roślinki.

MilesQuaritch

no i co Miles szczerzysz zeby? i jaka gosiafab? moze poprostu Gosia;D

gosiafab

Dobrze Gosia ;D

MilesQuaritch

Ej , ekhm, czy ta urocza pani na zdjęciu Twojego avatara to...Ty?;D

MilesQuaritch

aha i jesli pytales mnie czy na tym avatarze to ja to odpowiadam...nie,to nie ja....jakas anonimowoosc musi byc;p zakladam jednak ze ten ''pan'' u Ciebie na zdjeciu to tez nie Ty;p;D

MilesQuaritch

obejrze jutro to Drzewo Jozuego,zobaczymy co z tego wyjdzie...;D a teraz sama ide spac...chociaz sie obijam cale wakacje to troche snu nie zaszkodzi;p dobranoc