Kristen nie ma za grosz talentu i wygląda jak 7 nieszczęść...Normalnie żal mi tej baby...Robi z siebie taką fujarę jakich mało na całym świecie...a no tak zapomniałam jeszcze o jej zboczonym chłopaku Robercie Pattinsonie to też okropny leszcz.Oboje powinni zostać najgorszą parą i najgłupszymi ludźmi jacy chodzą po świecie:)Ja z chęcią bym dała im takie nagrody:)Jestem za tym totalnie:)Film ,,Zmierzch'' to okropna nuda...Nie polecam 1/10.O ,a tak przy okazji to słyszałam , że Stewart ma dosyć sławy.To dlaczego nie przestanie występować w filmach???!!!Babsztyl chce tylko zwrócić na siebie uwagę nic więcej...Chociaż , gdyby przestała już grać było by dobrze...bardzo.Dziewczynka musi odpocząć...i my od Niej też.
Ja odpowiem :) Wole pattinsona..ale sa takie osoby ktore kochaja sie w efronie - takie jest moje zdanie jesli chodzi o wyglad, gre aktorska i mnostwo innych rzeczy. Moim zdaniem nie mozna tych dwoch osob porownywac.
Jak dla mnie Zac to laluś który przy dłuższym staniu na słonku by się rozpuścił, ale za Robertem też za specjalnie nie przepadam, ciekawi mnie też co z nim dalej będzi z opisów wynika że jego nowe role są nieco bardziej ambitne niż ta ze Zmierzchu (Ciekawe czy nastolatki dalej go bądą kochać czy też pojawi się nowy gwiazdor)
Też Zaca niezbyt lubię. Roba polubiłam jako człowieka prywatnie, z tego co widać, jest całkiem fajnym człowiekiem, z dystansem do siebie. A tego brakuje w ostatnim czasie...
Taka rola. Ciekawi mnie jak zrobią film o Joli Rutowicz czy wszyscy będą wyzywać aktorów, że są za różowi.
A kij wie, może będzie jakaś produkcja. Był Yrek kosmiczna nominacja i jakis inny film z wiara z BB. Może i panna Rurowicz da o sobie znać.
Ja tutaj gdzies juz pisalam, ze za kilka lat napewno pojawi sie "inny" i od nowa sie zacznie wielkie uwielbienie. Bedzie mial swoich fanow jak i tych ktorzy go nienawidza. Taka kolej rzeczy..
Przed ogladnieciem "Zmierzchu" z calego serca nienawidzilam Pattinsona, Luntera i reszty. A to dlatego, ze wszedzie byli obecni...( mowie o internecie) wszedzie pisali o tym filmie a o Pattinsonie juz nie wspomne. To mnie denerwowalo. Po ogladnieciu 3 czesci uwazam go za dobrego aktora i bardzo przystojnego. To jest moje zdanie. Napewno nie jestem wielka fanka, nie poplakalabym sie gdybym go np na zywo zobaczyla, nie sni mi sie po nocach nie staram sie za wszelka cene zdobyc jego autografu. Lubie go i to wszystko :)
O Efronie mysle tak samo jak Ty. Fajnie to ujelas hehehe
Poprostu mówię to co myślę ale nie zamierzam ubliżać nikomu rynsztokowym językiem tylko dlatego że nie lubię Roberta, Zacka, Kristen i reszty.
A tak szczerze mówiąc, nie zasługujesz na dar bycia kobietą. Określając jakąkolwiek kobietę słowem "baba" obrażasz nas wszystkie. Jeśli ci się płeć nie podoba to za 6 lat jak już będziesz pełnoletnia możesz ją zmienić. Kiedyś, w jakimś temacie poprosiłam Cię o argumenty czemu nie lubisz "Zmierzchu" czy Pattinsona. Udało ci się sklecić parę sensownych zdań. Dlaczego nie trzymasz się jakiegoś poziomu? Przecież wiem, że potrafisz, sama widziałam w jednym poście. Zamiast mówić, że aktorzy są do dupy, because I said so zastanów się dlaczego tak naprawdę ich nie lubisz? Bądź szczera sama ze sobą. Jeśli Ci się zbiera na wymioty jak widzisz Roberta to idź do ubikacji, albo go po prostu nie oglądaj. Twoje problemy żołądkowe nie są dobrym tematem na forum.
Głupia baba? Jessica_18 czy naprawde nic madrzejszego nie mogłaś wymyslić, twoje słownictwo typu fujara,babsztyl poprostu powala, może nie znasz innych polskich słów, zawiało wiochą,;jej zboczony chłopak Robert' a na jakiej podstawie tak twierdzisz?czyzby z zazdrości? a może lubisz się w tem sposób podbudować, hmm aha utworzyłaś temat i cieszy cie to że jest tak oblegany,'powinni zostać najgłupszymi ludzmi,' moze lepiej spójrz najpierw na siebie, oni czegos dokonali, spełnili swoje marzenia...wcale Kristen nie narzeka, poprostu odp. na pytania, a brukowce wymyslaja co chcą, a nawet jesli jej sie zdarzyło narzekać to tylko dla tego ma zrezygnować ze swojej kariery,
hmmmm jedna osoba kogos mi przypomina ale widocznie nie ma nic lepszego do roboty, we wrzesniu szkoła dla dzieciaków tak więc miejmy nadzieję ze troche sie uspokoi, bo ile mozna pieprzyć jedno i to samo, obrażać się nawzajem, pisać na temacie o Kristen o pierdołach wogóle nie zwiazanych z forum, a czy wam sie nie nudzi odpowiadac i kłócic się dzień w dzień od kilku miesiecy z ta sama osoba tylko pod innym nikiem
Ja tych padalców nie lubię i koniec. Nie pasi?!To nara!!!
Ta kłótnia zaczyna się robić nudna...Ludzie nudzi Wam się???!!!
To pooglądajcie sobie bajeczki w TV , albo pobawcie się lalkami czy samochodzikami :P Z pewnością jest to dla Was odpowiednie patrząc jakie macie dziecinne wypowiedzi :P sonnenEW co Ty tak bronisz tych narcyzów co?Skąd wiesz jacy są naprawdę?Gadałeś z nimi?Czy może mieszkasz obok któregoś z nich? Powiedz , bo jestem cholernie ciekawa :P
Wchodzisz w obronę takich żałosnych patałachów :P Dobrze się czujesz? Może potrzebna Ci pomoc medyczna?Tak jak i niektórym tutaj :P
Ty jesteś nadpobudliwa, weź dziewczyno, wyluzuj. I Sonnen EW, to dziewczyna, nie chłopak. Zwracaj się do niej jak należy, chyba chociaż to potrafisz? A skoro ich nie lubisz to po co tu siedzisz? Idź na forum kogoś kogo lubisz. My jesteśmy na swoim miejscu, ale Ty tu nie pasujesz.
Nie rozkazuj mi :P
Wal się :P
Myślisz , że jesteś moją mamą :P
To chyba kierunki ci się pomyliły :P
Zalecam konsultacje z lekarzem :P
Jessica_18 zaklada juz drugi czy trzeci taki temat...chce wyladowac swoja zlosc krytykujac kirsten i pattinsona..ale wkrotce jej przejdzie :) pojawi sie pewnie nowy aktor czy aktorka to swoja zlosc przekieruje na niego i od nowa sie zacznie ;/
ehhh... szkoda gadac ;/
A zaimki osobowe, kierowane do osób/postaci trzecich (go, on, jej, jego, jakbyś nie wiedziała o czym mówię) pisze się z małej litery...ale na tak mniej oczywisty fakt nie zwróciłaś już uwagi, humanistko...
Tak samo jak nie ona jedna pisze imiona i nazwiska z małej ;)
Koło dupy mi lata, czy Ty jedna, czy nie. Piszesz błędnie, więc Ci wytykam.
a GetUp tego nie wytykasz? :) Pewnie,bo to twoja psiapsiółka.
Kolo dupy Ci lata? Tak szybko odpisujesz na moje posty. jakbys nie mogla doczekac sie az tutaj napisze.:P
Nie warto tego dluzej ciagnac. Jess miala racje,ze sobie stad poszla. Mam zamiar zrobic to samo.
Ja nie wytykam GetUp, bo jest miła, tak jak Jessica dla Ciebie. :) Widzisz, jakie to proste... Odpisuję szybko na posty, bo umiem szybko pisać, a nie tak jak Ty, jednym paluszkiem...
Dziewczyny !!! Dajmy sobie spokoj ..to dziecię to taki "doczep" ... przesiedzi pól dnia na kompie, nie ma znajomych i przez to narzuca sie kazdemu na tym forum,bo sie nudzi. Juz jej wyjasnialam chyba 3 razy by sie ode mnie odczepila , a ona dalej swoje...
To ciezki przypadek...trudno zlikwidowac takie cos :)
Wiemy, że ciężko ją zlikwidować. Powraca ciągle z nowymi kontami, ale w sumie... wszędzie jakiś pajacyk jest potrzebny, nawet tutaj ;)
Chyba masz racje..potrzebujemy kogos takiego z kogo mozna sie troche posmiac :) ale im dluzej to trwa tym bardziej nudne sie robi jesli ktos pisze w kolko to samo:x :P
No tak, ale wiesz... mu tu już się z nią tropimy bardzo, ale to bardzo długo. Zanim Ty się pojawiłaś na forum. Więc to już jest faktycznie przesyt, ale co zrobić. Taka filmwebowa wsza po prostu...
Lepiej uwazajmy, bo biedactwo nas czyta. Pewnie uklada tekst ktory nas "zmiazdzy"
Trudno..trzeba sie chyba pogodzic z tym, ze ona tu zawsze bedzie :(
Hehe, możliwe. Zwiedza teraz pewnie wszystkie możliwe stronki, w poszukiwaniu jakiejś riposty ;) Cóż, bywa....
ła gdzie nie wejdę tam ty. Jak ty możesz nazywać tych ludzi dzieciakami skoro sama piszesz jak 11-12 latka do cholery.. walisz te :P :P i się cieszysz jakbyś miała z czego. I nie biadol, że ludzie chcą się z Tobą kłócić, bo sama założyłaś kilka tak bezsensownych prowokacyjnych tematów.. ;] I nikt Ci nie próbuje wmówić jacy są naprawdę, tylko Ty się upierasz w tym, że to zgredy, leszcze, babsztyle, itp itd. jakbyś ich znała. jeden artykuł przeczytałaś na pudelku i będziesz pierdolić. a 'najgłupszymi ludźmi' to mnie zwaliło z nóg. do pięt im nie dorastasz. do pięt gówniaro :) i jeden argument za tym że Robert jest zboczony. XD
I dlaczego zaćmienie dostało od Ciebie 1 skoro nie byłaś ?
a no jo. ciii ;d zaraz będzie, że grozimy i się kłócimy:D ale do mnie jeszcze ani razu nie bąknęła :(